min helg

Har inte bloggat sen fredags, jag vet, men kan berätta lite kort om helgen.
Fredag: Kom hem efter skolan, käkade och gjorde inte ett skit, såååå skönt, va helt slut/trött. Så satte på en film och efter filmen gick jag upp och la mig och somnade innan 11, skööönt.

Lördag: Vaknade av väckarklockan som ringde 06.00 och gick upp. kl.7 hämtade Henena och Stefan upp mig och vi åkte mot uppsala för att tävla. Vår första klass va Damer 2, spelade bra, men kom tyvärr inte vidare. Sedan åkte vi och käkade lunch och efter det va det dags för Damger 3 !! Va hemma runt 6, då käkade jag och sedan tog bussen med Erica som skulle klubba, och jag mötte Hanna och Jessica i jakan och tog halv 8 tåget mot stan. Gick till donken och mötte upp midia där. Sedan vandrade vi mot kungsan. Träffade massa människor man kände och lyssnade på skön musik. Eftersom jag skulle upp kl.6 i lördags så skulle jag ta 10 över 10 tåget hem för ville vara hemma innan 11. Men hanna och dom skulle stanna, så Sassan och Leo åkte hem med mig, taack <3 Sen är ju sl knullad, men kom hem tillslut runt halv 12 iaf...

Söndag: Vaknade kl.6, somnade vid halv 1, förlåt för alla sms :/ Hoppas jag inte har förstört nåt nu, hoppas att du förstår <3. Sen hämtade Anders och hanna upp mig, och vi åkte och hämtade Victor och sedan Kalle och sedan åkte vi mot uppsala. Första klassen va Damjunior 17, kom 3:a, och sedan va det Herrjunior 17, men kom bara 3:a i poolen så :/. Kalle vann sin pool i Herrjunior och kom tillslut 5:a, grattis :D Hanna vann sin klass, Damjunior 15, grattis till dig me =).

Nu sitter jag i vardagsrummet och har precis kommit hit, har nemligen varit hemma hos pappa och tagit längsta och skönaste bad. Fan vad jag saknar vårt badkar asså :/ Mamma rev ut det för några år sedan, så nu får man gå hem till pappa om man vill bada, och fan va skönt det va. Är ledig imorgon, då ska jag sova länge och sedan måste jag plugga :/ Men skriver mer imorgon :D Men bjuder på 2 bilder från mitt sköna bad ;)






Ha det bäst <3 / E

ändrade planer

Skulle varit med Paulina och Jessica idag, men blev inte av det riktigt. För dom skulle åka in till stan och äta middag och kolla på bio, och om jag skulle följt me skulle jag inte vara hemma förrän 12 halv 1 typ, och jag måste typ sova vid 11 :/. Så jag försöker flirta hit Sassan för att hitta på nåt kul eller bara kolla film och mysa lite med onyttigheter. På tal om godis och sånt =) Och på tal om onyttiga saker så har jag en pizza i ugnen som jag väntar på. För jag räknade precis ut att det va över 2 månader jag åt pizza sist :O helt jävla sjukt, så nu ska det bli sååå gott :D Men nu ska jag äta och vänta på svar från Sassan och kolla på The notebook, ha det bäst <3 / E


Har ni sett filmen? Om ja, vad tyckte ni om den? =)

min dag idag :D

Det bästa på en fredag är att man kan göra vad man vill och va ute hur länge som helst och soooova ut på lördagen. Men denna fredag kan jag inte känna så. Jag ska nemligen upp 6.15 imorgon och ska tävla i uppsala, och på söndag också, men det ska faktiskt bli kul =) Skolan idag va helt ok, förutom att jag fattade ingenting på Geografin, men behöver inte känna mig ensam, vet att Mirelle fattade lika lite som jag (a). Slutade halv 3 och när vi åkte hem regnade det som f*n, bajs, hatar verkligen regn!! När jag kom hem va ingen hemma, haha för mamma började jobba idag :D Hon har ju varit sjukskriven ett bra tag, men idag började hon, hoppas hon kan fortsätta ett tag nu, innan hon ska oppereras igen, för henned sygg är fortfarande inte helt bra...

Ikväll ska jag förmodligen vara med Jessica och Paulina, vet inte vad vi ska göra direkt. Men ska inte va ute så länge emd tanken på att jag ska upp imorgon och de. Men nu ska jag spela lite på Facebook, och jag är på BÄSTA humöret asså, vet inte vad det är, men denna dag är såååå bra :D :D älskar såna här dagar när allt är prima skina, hihi (a)

Ha det underbaaart <33 / E

Trött

Är redan skoltrött asså, helt jävla sjukt asså, men men. Idag hade vi iaf sovmorgon, såååå skönt, det finns inge bättre. Hade lektioner till kvart över 3, och efter skolan mötte jag upp min älskling Midia i jakan för att ta en fika. Hahaha vi såg även våran gammla klassföreståndare i viksjöskolan, Ronny Naalisvaaraa, hahaha såå kul med hans efternamn asså, Så det blev att man hälsade lite på honom, har inte sett honom sen vi slutade 9:an :O Sen gick vi och fikade och hade det mysigt. Blev massa prat, såklart mest om boysen, asså ibland undrar man om killar pratar lika mkt som tjejer gör, gör ni det killar ?? Haha för ibland kan det bli lite för mkt killsnack, men det är så kul att prata om det, me love it! Tack midia för vår lilla fikatimme, skönt att prata av sig, och älskar att lyssna på det du har att berätta. Du får mig att koppla av och det är så jävla skönt att du verkligen förstår EXAKT vad jag menar,hela tiden! I's you and me gilr <33

Sen åkte jag hem, va hemma en halv timma och åkte på träning. Gick bajs dåligt sista timmen, baaaajs dåligt verkligen! Ska tävka i uppsala i helgen, ska upp 6.15 lördag OCH söndag. Tävlingarna börjar 8.30, då ska man ha hunnit säga att man ät där, kollat lite vilka man ska möta och så, bytt om och värmt upp som tar kanske minst 30min. Men tack gode gud att vi är lediga på Måndag, då jävlar ska jag sova :D Nu ska jag iaf över till pappa för att hämta sudd och be honom skriva på en lapp, skriver mer imorgon =)

Ha det bäst <3 / E

lång skoldag ...

Började med spanska halv 9, inte kul, hatar verkligen språk, har Marie också, hon är inte den bästa!! Sen hade vi några lektioner under dagen, kan inte rabbla upp alla, men slutade iaf kl.4 med Aktiekunskap. På väg hem blev det stressigt. Ringde Midia påvägen hem, men hon va upptagen så jag skulle ringa efter min träning. När jag kom till jakan station missade jag bussen, fast jag sprang, hatar sl !! Så stod och väntade på stationen en kvart, och jag kom hem kvart i, och bussen mot träningen gick kvart över, så 30 min på att packa, byta om, äta nåt litet, fil eller macka så jag klarar träningen, och sedan va ute 5 min innan bussen går. Men Annelie kom ner och hon och mamma skulle åka till outlet för att fixa lite grejer, så dom skjussade mig till träningen. Träningen gick sådär, fortfarande svårt att koncentrera sig, har för många tankar i huvudet! Nu är jag hemma, Roger har gjort några mackor i ugnen, får se hur det blir. Sen ska jag duscha och sen läsa bok och soooova!


Midia, du vet att du är mitt liv, älskar dig mest av allt annat på denna jord <3



<3

Kort skoldag, skönt, hade bara två lektioner. Slutade halv 3, då mötte jag Midia i jakan för att köpa lite saker till solan, och kom hem med lite smink också (a). Kom precis hem från träningen, det gick sämst, pallade inte konsentrera mig, fanns ju såklart en anledning :/ !!

Midia, jag ska försöka att skriva detta snyggt, så jag inte säger för mkt. Men när du berättade det idag, jag visste inte vad jag skulle säga. Först kännde jag mig ju såklart skyldig, eftersom jag gav dig allt som ett litet skämt i födelsedagspresent, och tänkte ju inte mer på det. Sedan när du fortsatter att berätta kännde jag hur allting, alla organ och allt i kroppen, dom bara fanns inte kvar liksom, det blev helt tomt i kroppen, och fick inte fram några ord. Sen när du sa det sista, då kunde jag inte hålla mig, då kom tårarna. Men som du själv sa: Snälla få mig inte att gråta! Då försökte jag hålla mig, gick inte så bra, men som sagt, försökte :/ Efter vi sa hejdå satt jag på bussen, och kämpade verkligen att hålla tårarna tillbaka, men gick väl sådär. Då kom chocken. Ville vänta och åka tillbaks till dig, krama dig och vill inte ens tänka tanken på att du inte skulle stanna i mitt liv. Men åkte hem ist, där va Annelie och Tove, vet att du läser detta annelie, och höll tillbaka, men med bara tanken i mitt huvud och hjärta att du kanske inte, aa, finns kvar liksom fick mig att bara vilja lägga mig ner och hoppas på att allt va en dröm. Sedan åkte jag till träningen, som jag sa tidigare, det gick sämst. Och nu sitter jag här!!
Midia, du är absolut den närmaste vännen jag har. Vi har varit bästa vänner sen 3:an, och är fortfarande lika nära. Första dagen när du kom till mig och frågade vart du bodde, hon flyttade in när vi flyttade ut. Kommer aldrig glömma när vi va små och vi gungade alltid på rasterna när vi gick i lundskolan. När vi som gått som bodde hos varandra på helgerna. Jaa, jag kan ju inte skriva alla minnne, men du är den bästa kompisen jag har. Asså shit, bara tanken på allt du sa idag får mig att gråta, tårarna kan inte sluta rinna, vill inte tänka tanken. Om jag känner såhär, så vill jag inte veta hur du känner. Så därför ska jag vara stark, hjälpa dig med ALLT. Jag finns här för dig, dörren är alltid öppen, du får komma och gå när du vill, hoppas du vet det!!! Älskar dig mest, du är den bästa, värdefullaste människan jag har, vi ska klara oss ur detta, det kommer vara vi mot världen, men vi klarar det, jag vet det. JAG ÄLSKAR DIG MIN BÄSTA VÄN <3

God natt !

Kvällen blev som planerad. Efter maten kom Annelie och Tove ner, tove har fått en ny vagn och ville visa den. Sen sa Annelie att det låg ett vildsvin vid vårt övergångsställe. Vi jag och mamma tog med hundarna och följde med dom att kolla. Hahaha sen när jag gick närmre så såg jag att det va en grävling, hahaha syrran kan vara lite rolig ibland. Iaf, sen efter en liten prommis gick annelie och Tove till lastbilen och mötte Peter som precis hade slutat och jag gick in, bytte om och sedan tog en joggingrunda, nice det va! När jag kom in körde jag lite styrka och sen tog en sköööön dusch. Efter det gick jag ner till vardagsrummet och satte på en film, The Holiday, GRYM tjejfilm asså :D. Nu tog den precis slut och nu ska jag gå upp och sova, är skittrött.

Btw så hatar jag det nya sl sytemet. Jag ska ta kvart i 10 tåget, men bussarna går bara hel och halv, antingen tar jag halv bussen och springer till tåget och riskerar att missa det, eller hel bussen och sitter på stationen en halvtimma :O och väntar, vi får se hur jag gör, ska snacka med Daniel och fråga vad han tycker. Men nu ska jag sova :D God natt allihoppa <3

Ha det bäst <3 / E

Lååååång dag :(

Igår gick jag hem till Sassan. Han ville att jag skulle hem till honom och "ta hand om honom", för han va lite snorig. Så jag va hemma hos honom runt 8, kollade runt lite i huset, första gången jag var där, och hans hus va skit stort och skit fint, verkligen! Vi va uppe på hans rum, snackade mkt i början och sedan satte vi på en film och hade det bra =). och eftersom jag skulle upp kvart över 6 imorse så kunde jag inte stanna så länge. Så jag gick från honom 20 i 11 och pratade med hanna påvägen hem, tack för att du höll mig sällskap <3.

Imorse va det skiiit jobbigt att gå upp, men upp kom jag iaf. Gjorde mig klar, så jag och syrran tog halv 8 bussen mot jakan och träffade klasskompisarna i jakan och vi tog 8 tåget. Hahaha inga kommentarer om Styrketräningen, Inga kommentarer Paulina ;) så aa, sen hade vi Företagsekonomi, älskar läraren, och sen va det lunch, raggmunk, det gillar vi. Sen hade vi Psykologi, skit kul och efter det hade vi Geografi med Bengan :D. Sen hade jag, Mirelle och Kristin spanska, pallade fan inte med italenska med den läraren, så blev spanska ist. Och slutade 16.20, sååå lång dag asså :(

Nu är jag hemma iaf, skulle åkt på träning ikväll, innebandy med girlsen, men jag va hemma 55, och tåget mot kungsängen skulle gå kvart över. Och då skulle jag ätit, packat, gjort mig iordning OCH tagit mig till jakan på 20 min, omöjligt, så det blev ingenting för mig. Men ska ut och springa ikväll ist, men ska käka nu iaf, är skit hungrig!

Ha det bäst <3 / E

Kräftskiva <3

Kom precis hem från Paulina, blev att jag slaggade där efter Kräftskivan hos Elin. Iaf så mötte jag Paulina igår i jakan runt 5 och vi gick till konsum och handlade onyttiga saker (a). Sen gick vi hem till henne, gjorde oss klara, själv höll man på att somna i hennes massagestol, och vid kvart över 6 började vi vandra mot Elin. Vi kom dit först, haha och Elin är ju fööör söt och hade gjort en söt välkommsdrink, SKIT GOD :D !!  och ca 1min efter kom resten av brudarna :D. Vi satte oss direkt till bord för alla va hungriga och jätte sugna på kräftor, och under middagen blev det såklart massa snack som alltid, allt mellan himmel och jord, men självklart mest snack om boys ;). Efter maten satte vi kvar ett tag, med sedan flyttade vi upp till vardagsrummet, satte oss där och snackade vidare, ringre några samtal, och sedan va det dags för singstar :D haha det är alltid lika kul. Efter lite sjungande så gick vi ner igen, käkade efterrätt, kl typ 11 halv 12. Och sen blev det så att vi satt där nere igen och snacakde ännu mer, helt otroligt att det aldrig kan ta slut !! För när man sitter och snackar om nånting, då om jag t.ex säger ett ord, då kom t.ex Sandra på nåt att säga om det ordet, och så snackar man om det i kanske 20 min, sen blir det nästa ord man kommenterar, aa ni fattar... Sen hängde jag me Paulina hem och vi va hemma hos henne runt 1 och somnade på en gång. Tack elin för en underbar och mysig kväll <3<3

Imorse vaknade jag halv 11 och märkte att Paulina inte låg i sängen, så jag satte på mig mina mjukis och gick upp, då sitter hon i soffan och kollar på tv =) Vi käkade frulle och efter det blev det lite snack om gårdagen och så, och sedan tog vi en skön prommenad mot stationen och nu sitter jag här. Ska väl snart åka och handla block och sånt till skolan, hoppas iaf (a).

bilder kommer när jag har fått dom från sandra (a)

Ha det bäst <3 / E

ändrade planer, ovalnligt va?

Typiskt mig att ändra planer, det suger att planera saker, för jag vet att det endå kommer ändras! SÅ igår blev det varken Sassan eller vallen med Emmelie, förlåt gumman <3, Utan jag fick ett telefonsamtal av min bästa vän Midia och hon sa att jag skulle me henne, hanna och jessica på bio. Så det va bara att göra mig iordning och sedan ta halv 9 tåget me brudarna in mot stan. Så vid halv 10 började filmen, Donkey Punch, och den va sämst, haha men ibland måste man se dåliga filmer också, men snälla folket, se den INTE !! Men sällskapet va underbart <3

Imorse vid 4.00 spelade Jörgen Persson semifinal mot världsettan, och han förlorade :/ , men idag nångång ska han spela om bronsmidaljen, så måste lätt se :D Sen efter matchen imorse somnade jag om och vaknade igen vid halv 11, trodde jag skulle sova längre :O Men va pigg så gick upp och tog en macka och nu kollar jag på 2 2/1 män, haha det är så kul. Sen tror jag att vi ska åka och köpa block och de till skolan idag, och sen ikväll blir det kräftskiva hos Elin :D , ska bli nice.
Men ska göra mig klar nu, duscha och så, vi höres :D

Ha det bäst <3 / E

Fredag

Helt sjukt, i drygt 2 månader har det varit fredag varje dag, men nu är det fredan och det va länge sedan jag uppskattade en fredag, men nu jävlar ! Andra skol dagen, och vi hade riktiga lektioner idag, bajs asså! Vi började med matte, vi har inte ingela som lärare, och vår nya verkar SKIT bra, äntligen !! Vi gjorde en "problemlösning" fick böcker och information sen gick vi och åt. Efter lunch så hde vi Engelska, ny lärare där också, hon verkade jävligt sträng, men vi får se. Och sist men inte minst Geograti med Bengan. Sen slutade vi halv 3 och nu sitter jag här hemma och väntar på att mamma ska komma hem så man har nån att snacka me (a)

Ikväll tror jag att jag har kvällen planerad, men man vet aldrig det brukar alltid ändra sig. Kl.8 ska jag och Emmelie till vallen och kolla på fotbollsmatch, sen efter det kanske jag ska träffa sassan, sassaN sara ;), och sen ska jag sooooova länge imorgon. Sen imorgon tror jag att jag, mamma, erica och roger ska åka och köpa block och almenacka och sånt som man behöver till skolan, nu börjas det verkligen! Sen på kvällen ska jag och girlsen hem till Elin på kräftmiddag :D och förmodligen sova hos Paulina, ska bli nice =). Men nu ska jag kolla när Persson spelar sin nästa match, han vann nemligen idag igen :D :D Jag säger ju det, han är gryyyym :D

Ha det bäst <3 / E

Bäst !!

Måste bara säga att denna pingisspelare, Jörgen Persson är så jävla grym. Han spelade nyss sin 8 dels final och låg under med 3-1 i set med sedan vände och vann skiten, det va galet bra. Imorgon ska han spela sin kvartsfinal men tror fan jag är i skolan då, så mamma får ringa mig och ha telefonen vid tv:n, måste fan veta hur det går. Men aa, han är så grym, helt jävla sjukt vad han kan kriga för vissa bollar, och försvaret ska vi inte prata om, helt sjukt !!!



Första dagen i skolan + konstiga pringar ??

Kom hem nu från första skoldagen. Det va sååå tungt att vakna imorse, ville bara lägga mig ner igen under mitt sköna stora täcke och blunda och somna om, men nej nej, jag gick upp, satte på mig kläderna, sminkade mig och satt och käkade frulle framför os, det va jörgen som spelade och han vann :D. Han är sååån grym pinigsspelare, helt otroligt. Sen åkte jag, tog sällskap med Allan och Daniel på bussen och åkte mot jakan, sen redan vid tåget såg man massa som man inte har sätt sen vi slutade, blev många kramar och blev många hej hej hej hej :P. Sen när vi kom till skolan träffade jag ännu fler och sen samlades vi i samlingssalen kl.9 och sedan gick vi till klassrummet där vi fick busskort, massa information, scheman, mitt är sämst :O Min tiigaste dag jag slutar är kvart över 3... vi fick busskort, massa papper och sen gick vi och åt och sedan åkte vi hem.

Nu sitter jag hemma, har precis ätit lite cheesecake med mamma och ska kolla lite os och sedan ikväll blir det träning.
Och imorse när jag vaknade så märkte jag att jag har en skit konstig prick på magen, ganska långt ner och den gör såååå jävla ont, man kan inte ens röra den och då överreagerar jag inte! Så imorse va jag tvungen att ha massa plåster på den så jeanskanten och troskanten inte skulle skava. Sen har jag en till på vaden, men den är inte lika dan och gör inte så ont.

Ha det bäst <3 / E

skolan imorgon :O

Asså sista dagen på sommarlovet !!! Pallar verkligen inte skolan imorgon, vart har sommarlovet tagit vägen? Det har ju gått så stört fort asså :O, så imorgon börjar helvettet igen!! Imorse skulle jag gått upp tidigt, men pallade verkligen inte, så vaknade kvart över 11 av att mamma kom in och bad mig sätta på ettan och då var det Persson på tv:n, pingis alltså, och japp, han vann =) Sen gick jag ner, käkade frulle med mamma och erica, och då märkte jag vilken huvudverk jag hade... Så tog en ipren och gick och la mig i soffan ett tag. Sen gick roger till jobbet och mamma gjorde en cheesecake, sååååå god den är asså :O Helt sjukt, mamma gjorde den alltid när jag och erica va små, men nu har hon inte gjort den på kanske 4 år, och hade fan glömt hur god den var.

Ikväll är det träning, hoppas huvudverken inte blir värre, då blir jag hemma, men vill träna idag, det är ett 3 timmars pass så vill träna. Sen blir det väl att försöka somna tidigt, eftersom det är SKOLA imorgon, haha men min syrra har mer ångest än mig, för det här va hennes sista sommarlov och idag är det hennes sista sommarlovsdag någonsin :O. Men nu ska jag gå ut och snacka lite med grannen :D

Ha det bäst <3 / E

3 mål på 5 min :D

Japp, stämmer det, kom precis hem från vallen där viksjö mötte kungsängen. Matchen började 20.15, men jag och annelie kom dig 20.20. Sen gjorde dom lite mål och efter ett tag började vi fundera på hur mkt det stod, annelie sa 3-1, men jag sa 2-1. Men sen kom rasmus pappa och sa att det stod typ 5-1, aa, men sen slutade det iaf med att Viksjö vann med 7-1, och pappa fick spela lite i slutet :D

Nu blir det lite film, och sen ska jag sova, och imorgon ska jag inte ställa klockan tror jag, eller så ska jag göra det, aa, vi får se hur jag gör (a) , men ska kolla film nu iaf =) God natt <3

Ha det bäst <3 / E

Skola snart asså :/

Ligger i soffan och har aldrig varit så mätt i hela mitt liv som jag är nu :O Helt sjukt... Iaf, idag har jag vait i stinsen med Annelie. Vi kollade i massa affärer och efter det åkte vi till outlet och kollade skor. Sen blev klockan 3, och vi åkte och hämtade Tove på dagis. Sen åkte vi hem och hämtade upp Erica och mamma och vi åkte ner till ica, fikade lite och handlade. Efter ica följde tove me hit, vi hade vattenkrig på baksidan och sedan kom annelie och peter och dom tog me tove till stinsen och skulle prova en jacka som annelie hittade idag.

Vi har precis käkat, och erica åkte precis till Sofia och mamma och roger är nere på ica. Sen vid 8 ska jag och annelie gå ner till vallen och ska kolla på pappas match =) Sen blir det väl att kolla film och imorgon är det sista dagen på sommarlovet :O guuuuuud va hemskt! Men nu ska jag kolla tv lite :D

Ha det bäst <3 / E

god morgon =)

God morgon, vaknade tidigt imorse, och märkte att det va nå fel på tv:n, trodde det bara va här, men så såg jag att Annelie hade messat och sagt att det va fel på hennes tv också, den är helt blå, det kommer iaf ingen bild eller nåt. Så Annelie frågade om jag ville me till Stinsen, så det blir väl att vi åker dit snart =) Hon skulle messa när hon va klar och gick ner mot bilen.

Igår var jag hos hanna, och jag var såååå duktig som cyklade dit, till kallhäll :O, men vi mötter först vid coop och handlade onyttigheter. Sen cyklade vi hem till henne och tanken var att vi skulle baka bullar, men henned två ugnar va trasiga, så blev inte så. Men vi satte på en film sålänge, och som vanligt snackade vi mer äön vad vi kollade på filmen!!. Så vi stängde av den efter halva, och snackade mest ist, hade The voice tv i bakrunden. Som ni kanske fattar blev det mkt snack, och tack hanna för att du lyssnade på alla mina historier, och jag är glad att du ville berätta dina också. Det va skönt att få snacka ut sig lite, och sen satt vi och snackade minnen och flummade oss lite. Jag skulle sovit hos Sassan igår, men sen helt plötsligt så kom han på att han börjar skolan idag (?) så det blev att jag cyklade hem och va hemma kvart i ett så han kunde få sova.

Men nu messade Annelie så jag ska gå ut till bilden nu, men skriver mer sen när jag kommer hem.

Ha det bäst <3 / E
 

Filmmys, Lekpalatset, löss och Hanna

Sassan kom till mig igår vid 9 tiden, jag va mitt inne i en film, men eftersom jag är så snäll så stängde jag av den och vi kollade på hancock. Efter filem chillade vi lite, sassan som verkligen älskar hundar gullade galet mkt me mina bebisar, haha visst sassan ;). Efter lite snack och så satte vi på en annan film, Ladder 49, jag har nästan bara tjejfilmer som jag gillar, men det blev Ladder 49 tillslut. Efter filmen snackade vi ännu mer, och eftersom jag gick upp tidigt imorse så gick han hem runt 2 tiden.

Idag skulle jag ha tränat, men vaknade av att nacken va cp, kunde knappt röra huvudet, så blev ingen träning för mig, men det är mkt bättre nu. Så jag hängde med annelie, tove och erica till lekpalatset i vedesta och Tove lekte av sig lite. Sen efter nån timma åkte vi till donken och käkade, sen åkte vi hem och lämnade Erica och sedan åkte jag, annelie och tove vidare till vällingby och kollade lite i affärer och sedan åkte vi och handlade.

Nu är jag hemma iaf, kollade precis erica om hon hade löss, för hennes två vänner har haft knattefottbollsskola och fått löss, och nu tror erica att hon har det, haha men jag såg ingenting, men mamma är så nojig så hon ska väl åka till ica och handla nåt medel. Ikväll ska jag hem till hanna :D Ska bli sååååå kul, har saknar henne galet mkt ! Vi får se vad vi gör, kanske blir bullbak, vi får se :D Men skriver mer senare !

Ha det bäst <3 / E

Tove dagen =)

Hahaha Tove dagen, what? Aja, men nån rubrik måste man ju ha, jag undrar varför det är så, tänk om man inte har nån bra rubrik för sitt inlägg, vad gör man då? Men iaf, jag gick upp och hämtade Tove idag runt halv 3, tog med henne hem hit och gjorde lite allt möjligt. Vid 5 tiden åt vi middag, och sen blev det lite "Pippi strump strump" och "mora träsk" och lite så =) Sen vid 8 kom Annelie, kollade på när Tove va helt inne i "mora träsks låt Huvud Axlar Knän Å Tår", och nu gick dom precis hem. Sitter nu och väntar på att sassan ska höra av sig, om han gör det får vi se vad vi ska göra, men blir väl filmmys med lite onyttigheter =). Men ska äta lite glass nu, skriver mer imorgon, eller ikväll om jag pallar. Bjuder iaf på en bild på världens gulligaste unge <3



Ha det bäst <3 / E

What to do?

Skrev ingenting igår, men hann verkligen inte. Gick upp 8, åkte till träningen, sista dagen, och vi hade turnering. Både jag och Kalle hade vunnit 4 matcher, och förlorat 2, och matchen mellan Helena och Theo skulle avgöra vem som skulle komma 3:a och 4:a, om Helena skulle vinna skulle jag komma 3:a, och om Theo skulle vinna skulle Kalle komma 3:a, men tyvärr förlorade Helena, så grattis Kalle till din 3:e plats. Sen kom jag hem runt 4, duchade och gjorde mig iordning och tog bussen som gick 20 över 5 mot jakan. Träffade syrran vid busshållsplatsen, hon skulle också in på the voice, så fick sällis mot jakan. Sen träffade jag Paulina och Jessica och vi åkte mot stan. Träffade massa folk där inne, och det va verkligen kul, speciellt nät Flo rida kom, fan vilket drag det blev :D.

Sen åkte vi hem med 23.40 tåget och somnade nästan direkt när jag kom hem. Imorse vaknade jag halv 9 :O , och kunde inter somna om, då var det bara att sätta på tv:n, kollade lite på Miami Ink och OS, och nu sitter jag här och ska snart äta frulle. Idag ska jag vara lite med Tove iaf, sen ikväll tror jag Sassan kommer komma hit, vi ska väl kolla film och så =). Philip den jäveln är i Tyskland, man kan ju hoppas han köper nånting (a). Men nu ska jag käka, är skiiit hungrig.

Ha det bäst <3 / E

Stäng av den där terroristmusiken, haha Visst hanna visst ;D

Imorse vaknade jag av att en kille som dom bor i samma område som mig, som satt i sin bil och pumpade galet högt musik, och jag vaknade av det, och jag hade inte ens fönstret öppen :O Kan ni då fatta hur högt han spelade!? Jag kollade på klockan och den va inte mer än 7, och när jag kollade så satt han bara i sin jävla bil gjorde ingenting, han bara satt och kollade rakt ut, idiot asså, och det är inte första gången, men va fan 7 på morgonen är det inte så skönt att vakna av den där jävla terroristmusiken men feta basen!

Träningen idag gick bäst, jag bara älskar mitt nya rack, såååån skillnad, fan va bra denna säsong kommer bli, har redan anmält mig på massa tävlingar och ska träna oftare och verkligen satsa nu. Och det är en bra början, spelar gymt bra, och då är det skit kul. Imorgon är det sista dagen på träningslägret, både skönt och tråkigt, men iofs så börjar de vanliga träningarna på tisdag, så det är lungan :)

Ikväll blir det film ikväll, skulle lätt kunna kolla på systrar i jenas igen, men nee, tror inte det. Det kanske blir Djävulen bär prada, eller kanske She's the man, vill iaf se en bra tjejfilm, har inte ni nåt bra förslag på en bra tjejfilm? =)

Ha det bäst <3 / E

Träningsverk + bästa filmen <3

Har precis kollat klart på " the sisterhood of the traveling pants". Började med att jag ville låna en bra bok av Jessica när jag skulle åka till öland, och då gav hon min Systrar i jeans, ettan asså. Läste ut den på en och samma dag, och va helt inne i den, när jag och jessica va och seglade läste jag 2:an, Andra sommaren, som den heter, och nu vill jag bara läsa trean. På båten sa Jessica att ettan finns på film, och nu har jag sett den, och fy fan va grym den va. Men jag tror nog att jag aldrig har gråtit så mkt för en film som jag gjorde nyss, inte ens Titanic, och då är det illa. Men filmen var s sjuuuuuukt bra, ett måste för er tjejer att se den, och nu vill jag bara se 2:an :O Hoppas hoppas hoppas hoppas den kommer ut snart :O Mamma och Roger mobbade mig för att mina tåtar inte kunde sluta rinna, men det sket jag i, fan va bra filmen va asså <3



Nu ska jag upp och läsa lite ur min bok sen ska jag sova, ska upp tidigt imorgon igen för att träna lite =) Men känner redan nu vilken underbar skön träningsverk jag har, så får väl se om jag ens kommer upp ur sängen imorgon ;).

Ha det bäst <3 / E

Grattis pappa <3

Gissa vem som fyller år idag? Jo min käre far, han fyller hela 46 år. Men idag blir det inget firande, det är liksom mitt i veckan och han har träning, folk jobbar och aa, ni vet. Så det blir förmodligen att fira honom i helgen, vi får se. Och ni vet hur föräldrar är, när man frågar dom vad dom önskar sig så får man alltid samma svar, antingen: snälla barn eller: ingenting, ni ska inte löpa nånging till mig, spara dina pengar ist. Så får se vad jag och erica hittar på, och när vi ska köpa den eftersom varken hon eller jag får studiebidrag, och jag har fått alla pengar jag skulle få i sommar av mamma så...

Vill bara säga att min pappa är den bästa pappan i helva världen, jag vet att jag alltid kan prata med honom, och han står mig väldigt nära. Man kan alltid lita på honom, och förstår nästan hela tiden vad man menar. Han är den typen som alltid ska retas, t.ex när man spelar nåt spel och förlorar, eller om man säger att nånting har hänt, så ska han alltid ha nån kommentar. Min pappa är den enda killen i mitt liv jag verkligen kan berätta allt för, han är den enda jag kan lita på, han sviker mig ALDRIG.

Det här var den enda seriösa bilden jag har på honom, sorry om den är lite suddig...




nytt rack <3

Andra dagen på lägret, och det va helt underbart, för min del, eller inte fysen, men själva spelet. För jag fick nemligen mitt nya rack idag, jag fick ju ett i mitt stipendium i slutet av förra säsongen, men det va fel stome och plattor, så fick mitt nya idag, and i LOVE it. Spelet kom igång skit bra, och man känner verkligen förändring på en gång, positiv förändring.


Men tyckte synd om helena, hon har haft benhinnesflamation i snart 2 år, och det är fortfarande inte över, och idag kunde hon knappt spela alls, stackarn, men tror det blir bättre om du gör uppehåll med fotbollen, eller jag hoppas iaf <3. Fysen va jobbig iaf, va ute och körde intervaller, skulle satsa 90% hela tiden, sprang i 20 sekunder, vilade i 5, och så höll vi på så 12 ggr, det va skit jobbigt med tanken på att man knappt har rört löparskorna på hela sommaren...

Nu är jag hemma iaf, har precis duschat och är så stört hungrig, hoppas mamma kommer hem snart från ica så man får lite mat i magen :D Ikväll ska jag inte göra ett skit, är heeeelt död och ska bara ligga i soffan eller sängen och kolla på massa bra filmer jag har laddat ner =) Kanske kommer med ett inlägg senare ikväll.

Ha det bäst <3 / E

Tack mamma <3

Efter maten satte jag mig vid datorn och laddade ner lite fler filmer medan mamma och roger skulle åka till veddesta, det va det dom sa iaf att dom skulle göra. Men efter kanske 45 min kommer dom hem, och roger har en stor kartong med sig och bad mig om hjälp med att lyfta ut den till baksidan. Jag frågade vad det var i den, men roger sa ingenting och bakom stod mamma och höll upp en cykelkorg, vi har alltså köpt en ny cykel :D. Och för er som inte vet älskar jag verkligen att cykla, det är såå skönt att bara rulla fram!


Är den inte underbar :D
Pakethållare och cykelkorg, kan det bli bättre? =)


Sömnproblem ?

Varför är det så att när man ställer klockan och ska upp tidigt, så kan man bara inte sova. Det är såå irriterande, jag tror jag somnade runt 3 halv 4, och gick upp halv 9, det är tidigt med tanken på att det fortfarande är sommarlov. Iaf, jag va helt död när jag gick upp, men det var bara att trycka i sig en macka, packa lunch och bege mig mot jakan. Det första träningspasset, förmiddagspasset, gick väl sådär, jag har inte hållt i racket på hela sommaren, och man märkte att man inte har gjort så mkt i sommar, så redan vid uppvärmningen kände man hur pulsen steg. Sen vid halv 1 tror jag åt vi lunch och gick ut och tog luft, och sedan vid 2 började eftermiddagspasset, och det gick bättre iaf. Men fysen, den sista halvtimman ska vi inte prata om, haha gud va jobbigt det var asså, men men, det är lika bra att satsa gärnet på en gång. Och fick reda på att jag ska tävla 4 helger i rad, börjar sista helgen i augusti, så det ska bli kul =)

Nu sitter jag hemma, har precis duschat och mamma har börjat med maten precis. Evelina Holm frågade om jag ville följa me och fira Sophie ikväll, men eftersom jag ska upp imorgon igen för att träna, så får vi se. Annars kanske jag ska träffa Erika, men är heeeelt död, skittrött, så om vi ska ses tror jag nog att hon får komma hit (a) , haha. Nu ska jag hjälpa mamma med maten =) Skriver mer ikväll tror jag.

Ha det bäst <3 / E

Ska jag pierca mig eller inte?

Kom precis hem från Emils där jag, mamma och roger käkade middag, gott var det, men fy va mätt man blir. Ikväll vet jag inte vad som händer, de flesta är upptagna ikväll, men jag kan endå inte va ute länge ikväll, ska upp tidigt imorgon, ska på läger. Det ska bli kul, ska spela från 10 till 4, haha får se om jag kommer dö med tanken på att jag knappt har rört träningsskorna på hela sommaren, men vi får se, det ska iaf bli kul att tärffa alla och tänligen få hålla i racket igen. Det är bra med såna här "kom igång läger" innan säsongen börjar, ska åka till Öresund redan i september, då gäller det att vara i form iaf =).

Jag har tänkt på en sak, för drygt ett år sedan va jag tsm me Victor som bor i rönninge, min kompis Jessica va tsm me Victors kompis Oskar, och dom hade 2 tjejkompisar som hade en skit snygg piercing i munnen, svårt att förklara med ska lägga upp en bild snart. Sen dess har jag funderat på att också pierca mig där, men det rann liksom ut ur sanden. Men för kanske 2 veckor sedan såg jag en tjej på bussen som också hade en sån, och fy fan va snyggt det va. Jag vill, men vette fan om jag ska... Så ni kanske kan hjälpa mig att bestämma, ska jag, eller inte? Jag har ju en i tungan, men skulle lätt kunna ha en till, just där :D


Ha det bäst <3 / E

Taada :D

Som ni kanske ser är inte min blogg som den brukar vara, det är tack vare min käre kompis Sandra. Bad henne om lite hjälp och hon valde att göra om min blogg helt och hållet, och såhär blev resultatet, snyggt va ? :D. Tack snadra, skit bra gjort gumman :D.
Kolla gärna in bruttans blogg också: http://sandrathorolfson.blogg.se/

Nu ska jag, mamma och roger åka och äta nånstans, skriver mer lite senare =)

Puss på er <3 / E

Seeeeeeg dag !

Igår tog jag kvart över 7 tåget mot kungsängen hem till Sandra. Hon mötte mig till stationen och så gick vi hem till henne. Fan va söt bebisen va asså, helt jävla sjukt. Kommer ihåg när mina bebisar va så små, och man ville ju inget annat än sno me henne hem asså. Tyävrr blev det ingen bild, tänkte inte på det, så kan läga ut en sen när jag får en bild av henne =). Men jag kan bjuda på en bild på mig och sandra =)



Vi gick till coop, köpte lite och en film som vi kollade på =). Men mitt i filmen kom sandras syrra hem men otto, sandras kille, plogen, sören, ida och några till. Vi va lite sociala me dom, men dom gick ner till tv rummet, medan jag och sandra kollade klart på vår film. Efter filmen åkte jag hem, va stört trött och tog fel på dagarna, trodde det va tidsag igår, men det va bara måndag, så jag skulle inte alls upp tidigt imorse, haha fel det kan bli ibland asså :/.

Hemma gjorde jag inte så mkt, läste lite och släckte lampan vid 2 tiden, då somnade jag och vaknade imorse vid 10 tiden... Idag vet jag inte vad som händer, det är ju iofs 08 inne i stan idag, men vissa bangar, vissa är bortresta så vi får se om jag hittar nån att åka me. Om nån vill in så ring mig :D. Men nu ska jag käka lunch och upp och hoppa lite i mammas säng och ser vad hon har att säga om dagen =)

Ha det bäst <3

HEllo :D

Gårdagen va underbaaar. Tog kvart i 8 bussen till jakan, mötte upp midia där och så gick vi till coop och handlade ships, godis och läsk. Haha när vi skulle betala så tänkte vi prova den nya "betala själv" , haha men aa, det gick ju som det gick, det va lite gör hightech för oss, det blinkade en stog knapp där det stod "STARTA", men vi såg den inte, och efter kanske 30sekunder sa maskinen "Tryck på start", aa, ni kan ju fatta hur det slutade när ni hörde början (a), haha. Iaf, sen åkte vi hem till mig, tog upp datorn och valde film, det blev Bring it on, haha den va sjukt bra! Men eftersom det blev massa snack innan och efter filmen så kom vi igång ganska sent, så vi hann inte se flera filmer, haha. Så jag tog cykeln och skjusade hem midia, så snäll som jag är :D.

Imorse vaknade jag halv 11, men gick inte upp färän 12. Tog en lång skön dusch, kollade lite på os med mamma, och sedan gick jag, mamma, erica, tove och annelie till ica och handlade lite och tog en fika =). Nu sitter jag här, är grymt sugen på kycklingen som mamma köpte odag till middagen. Men är inte hungrig så kan inte äta än, men är sååå sugen. Sen ikväll blir det att åka till kungsängen hem till Sandra, men stackarn är sjuk, så vi ska inte göra mer än ta det lugnt, hälsa på hennes chihuahua bebis :D Vet inte hur gammal hon är, men looovar att komma med bilder och allt imorgon i bloggen. Kommer alfrig glömma när Tino va bebis, eller när vi fick Leo för bara ett år sen, faaan va söta dom är när dom är små höll jag på att säga, det är dom ju hela tiden, men när dom är bebisar, så det ska bli kul. Och självklart ska det bli kul att träffa sandra igen, har saknat henne galet mkt. Men nu ska jag kolla upp när friidrotten och pingisen i os ska börja :D. Skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <3

Min bebo <3

Hello :D. Kom precis hem från bögsgård, hahaha fattar inte hur man kan döpa ett ställe till bögsgård asså, haha. Iaf, de här senaste dagarna har jag mest varit me vänner <3. Va b.la som säkert alla andra va i stan på 08 dagen. Va lite överallt, och slutade me att vi tog nattbussen hem runt 3 tiden kanske. Synd Sassan att det blev som det blev, hade inte varit fel med sovsällskap den kvällen asså :O. Träffade Linda och Julia där inne, va 100 år sen, kul att se er igen tjejer <3. Sen igår va vi på raggarrunda inne i stan, fick orgasm lite då och då när vi kollade på alla 1000000 bilar, fy fan va snygga vissa är. Såg MASSA fina bilar, och tillslut så såg jag min älskling :D :

Ford Fairlane Victoria


Ikväll ska jag träffa midia, vi ska tjocka upp oss och kolla på typiska tjejfilmer, det behöver vi två asså. Vet inte riktigt vilka filmer det blir, jag får väl bränna några, sen kanske kanske kanske man får sovsällis inatt (a) , vi får väl se =).
Nu ska jag ringa och fråga mamma vart alla är, ingen är hemma, och har inte varit sen jag kom hem, men skriver mer sen :D

Ha det bäst <3

TACK !

Förra inlägget kanske inte va det bästa, men Erika fick mig att komma tillbaks till jorden igen. Kommer aldrig sluta tacka dig för ditt stöd och dina ord, och att du pallade sitta uppe sent på natten och lyssna på mig. Du är en riktig vän och jag är så glad att jag har dig gumman <3. Jag är skyldig dig en stor tjänst, du torkade mina tårar på runt en timma, som i vanligt fall brukar ta minst en dag, tack tack tack tack, du anar inte hur mkt du betyder för mig <3 TACK!

Idag vaknade jag vid halv 11, jag och Midia skulle åkt till stan idag, det är ju 080808, haha, men vädret hindrade oss tyvärr :/. Så vi stannade hemma, jag började läsa på en ny bok jag har lånat av syrran, "Ängeln på sjunde trappsteget" skriven av Frank CaCourt, och blev helt inne i den redan efter de 5 första sidorna, har inte släppt boken på hela dagen, och det bästa med den är att den är så tjock, tunt 450 sidor, och det finns en 2:a :D, jag hatar nemligen att va helt inne i en bok som är på 200 sidor kanske och man läser ut på en dag, haha (a). Så jag har läst lite, sen har jag kollar på os invigningen, herre hud va grym den va, helt sjukt. Sen har jag inte gjort nå mer, och jag HATAR såna dagar, när man blir så seg och trött fast man bara har varit hemma, man gör liksom ingenting, man ligger och kollar på tv, ligger och läser, och dagen har varit sååå seg. Och vädret gör det ju inte bättre direkt :O. Så jag har varit helt dryg hela dan, tror Erica gick nog av mig idag, haha har varit på alla bara för att det ska hända nåt. Och ikväll ska jag ut, och har inte en enda jävla aning om vad jag ska ha på mig. Och jag kom ju hem här om dagen, så hälften av mina kläder ligger i tvättmaskinen och tvättas, och den andra hälften länger i hallen och håller på att torka, men det tar ju minst en dag :O, så erica va min räddare ur nöden, så jag fick låna en tröja av henne, tack tack. Snart går min buss, då ska jag träffa girlsen och åka in till stan, träffa folk och kolla vad kvällen har att erbjuda :D , lär bli fest iaf =). Skriver mer imorgon iaf.

Ha det bäst <3

Från prima skinka, till tårar i ögonen...?

Har haft en underbar kväll med tjejerna, verkligen, skit kul att vi äntligen kan ses igen. Dom åkte hem nyss, och så satte jag mig vid datorn, och ALLT bara försvann... Började tänka på skolan, den börjar snart. Varje sommar har jag alltid haft, sen jag gick på dagis, en bra känsla i magen. Det har liksom alltid varit en känsla i magen som är glad och ser fram emot att börja igen, träffa alla, komma igång med allting och så, aa, vissa förstår säkert vad jag menar. MEN, jessica ditt men, nu har jag inte det. Jag tänkte först att det måste vara för att jag ska börja 2:an och det kommer vara STÖRT mkt plugg, men neej, det är inte det, det är nåt annat. En tanke va att jag hade valt fel linje, men neej, sam ekonomi vill jag gå, eller sam sam, men känns LITE sent att ändra sig nu, så det får bli som det blir, så det är inte de heller. Var det skolan ? , jaa, delvis faktiskt. De tre absolut närmaste vännerna jag har, som vet ALLT om mig, och då menar jag verkligen ALLT, finns inte en enda hemlighet där, och så är jag ärlig till 100%.

En utav dom bor i mitt gammla hus, har jag varit skit tajt med sen 3:an, som jag inte skulle klara över en vecka att inte prata me tjejen, Midia <3
De andra två började jag i samma klass med i 7:an, och redan första dagen drogs jag till dem, sedan den första dagen i 7:an tills idag, har vi varit tillsammans och upplevt MASSOR tillsammans. Hanna & Jessica Men sen, sista dagen i 9:an, så skulle jag aldrig gå i samma klass med igen. Samma skola, det va inte klart just då... Den sommaren va underbar och jag va me dom 3 så ofta jag va hemma och dom va hemma. Sen när gymnasiet började så slutade me att de tre, mina närmaste vänner som va mitt allt, började i Jakan, och jag i UBG. Vissa perioder va bra, vissa va dåliga. Ibland sågs vi ganska ofta och hade kul och bara umgicks, men ibland tog det månader innan vi kunse ses igen... Och denna sommar har varit underbar, har varit me de tre jävligt mkt, seglat med Jessica, varit me Hanna och Midia massor, men snart börjar skolan igen. Då vet jag att vi alla börjar 2:an och det kommer va dubbelt så jobbigt och vi alla kommer ha dubbelt så mkt att göra...

Så anledningen till att jag inte har en enda liten bra känsla med att börja skolan och träffa klassen och allt, är p.g.a att mina närmaste vänner inte finns vid min sida, inte ens finns i skolan. Klassen, den är väl helt ok, men känner fortfarande ibland att nånting inte stämmer, vill inte skriva så mkt för jag vet att några från klassen läser detta. säger ingenting mer nu, då har jag ingenting sagt... Det kanske lät konstigt när jag sa att M,H,J inte fanns vid mig, klart dom gör de, men jag vet att vissa dagar vill jag bara försvinna från den där klassen/skolan och träffa dom, få nya tag liksom. Visst, vi behöver ju inte gå i samma klass, men att kunna se nån av dom i korridoren och bara hälsa. I UBG, självklart jag har massa vänner i klassen och så, men det har liksom endå inte klickat till där, tycker jag. Ni vet när man vet att man har sina vänner, men man vet fortfarande inte hur nära man står vissa. Och ibland känns det som om jag är helt anorlunda, och att jag liksom inte passar in, att de andra är dom dom är, och jag är lite bakom, den känslan ni vet... Nu kanske jag har sagt för mkt, aja...

HATAR den där jävla klumpen i magen, har den nu och VARFÖR kommer den för :@ fan bara för att man är nere och har ångest för att man verkligen inte vill nånting, asså klumpen gör ju inte saken bättre direkt ,det är då vill man bara lägga sig ner och gråta sig till döds..

2 underbara vecckor <3

Och så är man hemma igen. Vet igentligen inte hur det känns, det är både skönt, men så jävla tråkigt. Det va så skönt, underbart och så jävla kul att åka med Jessica o.c och segla och bara göra ingenting men samtiigt göra massor. Känns som om jag ska skriva om hela 2 veckor, så kommer jag aldrig att sluta, så jag säger bara att vi hade sååå himla kul, den första veckan var det så fint vädet, låg på båten medan vi seglade och solade, på kvällarna åkte vi till olika hamnar och åt ibland ute och spelade minigolf, umgicks, körde lite sumobrottning, vann lätt över jessica ;) , och bara hade det underbart. Sen va det upp igen rint 10 tiden, började segla vidare och kollade efter nästa hamn vi kunde lägga till i. Andra veckan va tyvärr inge bra väder, det blev storm nån dag innan vi skulle åka hem, och vi tänkte att det inte va nån ide att åka ut på vattnet, fan farligt ju, så vi blev kvar i finnhamn, men det gjorde ingenting, det va väldigt fint där =).Pallar inte ladda upp så många bilder, en eller två kan jag väl bjuda på, men om ni vill se mer kolla i min bilddagbok ist :
http://ewelinnaa.bilddagboken.se/p/main.html
Men vill säga tack iaf för de två underbara veckorna på havet, det va såå kul och jag är så tacksam för allt asså, de två veckorna kommer bli svåra att glömma <3

Nu är jag hemma igen, idag sov jag inte så länge :O , men förmodligen för att jag va van vid att gå upp mellan 9 och 10 varje dag, men fy fan, min säng har aldrig varit så skön som den va inatt asså (a). Ikväll blir det umgås me vänner, får se vad vi ska göra och så. Tänkte vara hurtig av mig att börja ta tag i träningen igen, att ta ett varv eller två i sandviksspåret, men det regnade så pallade inte. Fick träffa Tove idag också, fan va jag har saknat den där skitungen asså :D. Jag, Annelie, Erica, Tino och Leo gick och hämtade henne på dagis vid 3 tiden, sen gick vi hem till oss, hämtade upp mamma och gick ner till ica och tog en fika, med erica, hahaha (a) , alltid lika kul ;). Men nu ska jag ladda upp massa bilder på bilddagboken, skriver antingen ikväll eller imorgon =)

Ha det bäst <3

RSS 2.0