sommarjobb på öland med ida :D :D

Kort skoldag idag, alltid lika skönt. Gick från 20 över 10 till halv 3, vilket betyder bara 2 lektioner, Psykologi och företagsekonomi, och fick tillbaka psykologiprovet :@, asså vill bara lägga mig ner och dö asså !!!!
Satsar på MINST VG i psykologo, men när vi fick tbx provet så fick jag bara G :O, fick 22 / 34, det tycker inte jag är G, det är iaf G+ ... Visst VG gränsen va 24, det stod, men iaf ett + efter G så man vet att man har chans att få VG. Får jag inte det hoppas jag av skolan fan. Iaf, efter skolan åkte jag och Emmelie till jakan. Hon skulle köpa smink och jag kollade bara, och hittade en skitsnygg jacka på H&M, ska flirta lite me mamma sen (a). Sen åkte vi hem och nu sitter jag i köket, ska snart käka och skriva idrottgrejen som är tills imorgon och plugga spanska som vi också har till imorgon. Sen ska jag åka och träna, ska bli skönt som fan, har inte tränat på över en vecka p.g.a alla fucking jävla läxor !!! Så det ska bli skönt =)

Och sen har jag och Ida fått sommarjobb på öland :D :D :D :D Ska bli galen nice att åka med dig bästis till öland i sommar och jobba, chilla, sola och bada, ragga lite boys och bara umgås, ska bli riktigt jävla nice. Det va nemligen så att mamma och roger va ju nere på öland förra veckan och då såg hon att en affär behövde sommarjobbare, och dom snackade tydligen skit mkt, så nu har man jobb också ;). Och jag vill inte åka ner dit själv och jobba och så, så frågade Ida och hon ville jätte gärna följa me, så det ska bli riktigt nice :D Därför bjuder jag på några bilder från öland från sommras =)

 
 
 

lååååång dag !

Somnade inte så tidigt igår, låg och sms:a lite (a), men efter ett tag när jag hörde att Tino, min hund, snarka som min pappa så kunde jag konstigt nog sova. Klockan ringde 6.30, och faaaan va jobbigt det är att gå upp asså, men upp kom jag iaf, efter ett tag (a). Sedan åkte jag till skolan och började med Atiekunskap, skulle redovisat men vi hann inte alla, så vi ska redovisa nästa måndag ist ! Sedan va det företagsekonomi och sen lunch. Lunchrasten gjorde vi inte annat än att plugga till psykologiprovet som vi hade efter lunchen, och det gick sämst :O. Asså jag vill ha minst VG, och när jag va klar kollade jag hut många poäng som behövdes för att få VG. Det va 6 uppgifter, den sista va MVG fråga och gav 10 poäng, för att få VG va man tvungen att ha fullpott på 1:an till 5:an, och 2 poäng på sista, för ett VG :O , fan det är helt stört !!

Efter provet hade vi geografi, och sedan spanska. Asså HATAR Marit, läraren, och tyvärr min mentor :/ Asså hennes röst och hennes sett att prata och undervisa, blääää. Men men, ett år till bara, sen ALDRIG mer språk i hela mitt fucking liv !! FAN VA SKÖNT ! Hann me kvart över 4 bussen från jakan och va hemma drygt kvart i 5, hatar måndagar!

ikväll är det idol, det ska jag lätt kolla på. Och snart kommer nog Mamma och Roger hem från öland, men kan inte säga att jag har saknar dom (a) Har varit sååå skönt att vara hemma med syrran och inte behövt brytt sig om nåt speciellt, eller höra typ, Ewelina disken väntar. blablabla! Men snart kommer dom, och då det det slut på friden, hahaha (a)


I just want you to know
that I've been fighting to let you go
Some days I make it through,
and then there's nights that never end
I wish that I could believe
that there's a day you'll come back to me

since I lost you, i lost myself.

OTUR !!!!

Vet att jag inte har bloggat på evigheter, har bara inte haft tid. Men tänker berätta kort, ska försöka skriva det kort, om helgen iaf.

Fredag: Eftersom jag och Jessica inte har gett Hanna en födelsedagspresent så tänkte vi göra en överaskningsdag för henne på lördagen. Så i fredags mötte jag Jessica i jakan för att träffa hennes syster för att inkassera lite saker (a). Efter det så åkte vi hem till mig, lämnade allt, käkade och cyklade ner till ica för att köpa tårtgrejer m.m. När vi kom hem gjorde vi tårtan och runt 9 åkte vi ner till vallen för att kolla på slutet på pappas match, och sedan åkte vi hem till mig igen, gick ut med hundarna, gjorde oss klara för sängen och la oss i sängen med hundarna och somnade.

Lördag: Gick vi upp kl.10. Vi käkade frulle och ringde en extra gång till the model house för att verkligen va 100 på att det va ok att min syster följde me och att vi va 3st och ville ta ett gruppfoto, och det gick jätte bra sa killen som vi pratade med, för man måste ha me en anhörig om man inte är 18år. Så vi gjorde oss klara, och eftersom mina päron inte va hemma så hängde Erica med, och hon ville inte åka in själv, vilket jag förstår, så Sebbe och Victor följde me. Sedan mötte vi Hanna på stationen, och hon hade ingen aning om vad vi skulle göra. Sedan åkte vi mot stan. Hanna blev såklart jätte glad när hon såg vart vi va, och vi alla va så taggade. Men sedan när vi pratade med tjejen som skulle visa och berätta hur allt gick till och hon fick veta att min syster va me, så blev hon fundersam, för TYDLIGEN stod det att vi alla va 18, fattar ingenting, men hon gick och snackade med killen som vi pratade med imorse. Sedan bad hon att få snacka med mig, jessica och min syster, och Victor följde också me, flr han äger ju själv en egen studio så han vet ju hur allting fungerar och så.

När hon snackade med oss så sa hon att det har blivit ett missförstånd, för man måste ha me en förälder, att han killen hade sagt fel till oss, och vi som ringde 3 ggr för att verkligen kolla :O Och eftersom att vi är 3 som är under 18 så va ALLA 3 va tvugna att ta me en angörig, det sa inte gubben nånting om, fast jag sa att vi va 3 och skulle ta ett gruppfoto. Och sedan hade vi fått veta av dem att EN bild kostar 500kr, och det skulle vi köpa, men sedan när vi kommer dit så står det att om man är fler så kostar det 350 per person :O Asså herre gud, och vi försökte verkligen med allt, med tanken på att det va hannas födelsedagspresent OCH att Erica, Sebbe och Victor va så snälla att följa me, fy fan !! Asså okey om vi skulle ringt EN gång eller så, men vi ringde 3 fucking gånger, CP, fan va arga vi va, omg asså !!!!!! Hon bad oss boka om tiden, men aldrig i hela mitt liv går jag dit igen, ALDRIG ! Det är dålig inormation och dom luras, neej, aldrig mer!

Så efter en skitbörjan på hannas dag så försökte vi komma på nåt bättre att göra, så vi gick till Pizza Hut för att äta buffe, och det stod att det va buffe och allt, men sen när vi sa att vi ville ha det så va det inte buffe på helgerna, men varför kunde dom inte bara ta bort skylten för? Men vi åt där iaf. Så fick vi vänta över en halvtimma på att beställa, och likadant när vi skule ha efterrätt. Otur där me !

Sedan åkte vi hem och käkade tårta och förkrökade vi lite hemma =) Sedan blev der utgång :D Vi tog bussen mot jakan, mötte Midia där och gick till PG. Jessicas syster och hennes man va där, det va lugnt, hon bad oss slå oss ner vid dem och vi betällde en varsin drink till alla. Allt va frid och fröjd, och efter ett tag gick jessicas syster och man. Men efter drygt 2 timmar så ser vi att vakten kommer, och det roligaste är att det va ett gäng 90:or där som gick i viksjöskolan som vi hade sett snacka med vakten och pekat mot oss, palla de säger jag bara !! Asså omg, så jävla omoget, stört och töntigt. Asså varför ??? Då fick vi inte ens ansluta kvällen, men vi alla drog hem till mig så isf och fortsatte festen här (a) Det va ju värsta draget här, visst jessica? Sedan gick jag ut me hundarna och jessica och hanna sov över och jag somnade direkt när jag la mig i mammas säng. Men jag menar, INGENTINT GICK SOM DET SKULLE, KUNDE NÅNTING MER GÅTT FEL ??



Bild: Tårta och en del av drickan !

Söndag: Känner att jag inte kan skriva längre, men har inte hänt så mkt idag. Jessica och hanna gick runt 1 tror jag klockan va. Då städade jag mitt rum och så har jag pluggat, vid 4 kollade jag på pappas match och efter det käkade jag hemma hos pappa. Nu sitter jag i vardagsrummet, ska plgga mer till provet imorgon och om 5min börjar andra avenyn, så vi hörs =)

Ha det bäst <3  / E

känns som det enda jag gör jusst nu är att plugga !

Var ett tag sen jag bloggade, men men det kan bli så ibland. Igår hade vi skolfoto, det gick väl sådär. Sedan fick jag tillbaka mitt företagsekonomii "andra chansen" och jag plockade upp 5 poäng, så fick 33.5 och det är VG + , ville ha MVG, men men tar det på nästa provet (a). Sen igår åkte jag hem till Paulina efter skolan och käkade där, pluggade MASSOR, kolla Idol och sov över. Och idag i skolan hände det inte så mkt, med höjdpunken var iaf att Kristin kom till skolan idag, det är så tomt utan henne :/ du ska veta att vi saknar dig <3 men bara du mår bra så är jag nöjd ! Haha och sedan ringde mamma idag i skolan från Öland, dom ska va där en vecka ;D och hon sa att hon har sett en lapp där en butik behöver sommarjobbare, och jag sa direkt att jag tar det, så man har förmodligen sommarjobb på öland :D Då sa mamma att jag kanske kunde ta me en kompis som också ska jobba där, så kan vi bo tsm på en camping, jobba, sola, bada, chilla, festa och ha super kul :D Så nu är jag taggad :D hihi.

Nu sitter jag och pluggar, geograiprov imorgon, baaajs ! Det kommer verkligen gå bajs ! Nu ska jag fortsätta kolla på Idol, fortsätta plugga och sedan ta en bulle med syrran =) Ha det bäst  <3 Puss !

Tisdag och 2 månader kvar till min b-day :D

Skön dag idag. Började 20 över 10 med psykologi, alltid lika roligt. Sen hade vi lunch, korv med potatismos, ganska gott. Och sedan hade vi "andra chansen prov" på företagsekonomin. Hade prov för nån vecka sen, och om man inte va nöjd med resultatet så får man en andra chans, men det bästa resultatet gäller. Jag fick VG på provet, men va inte så nöjd, så jag skrev om det idag och pluggade på det jag va osäker på, och det känndes bra när jag gick där ifrån. Så jvla skönt att man vet att man har en extra chans om man är missnöjd med sitt första prov, man förlorar ju ingenting på att skriva om det liksom.

Efter skolan tog jag och Paulina en prommenad till kungsängen station och åkte hem. När jag kom hem satte jag mig ner med engelskan och geografin, prov imorgon och torsdag. Sedan följde jag med mamma och hämtade Tove på dagis, hon va på ett strålande humör så vi gungade lite och hade mysigt, hihi :D

Imorgon åker mina päron till öland, men imorgon ska jag bo hos paulina, så erica ska passa hundarna, sen tosdag och fredag ska jag tigga sovsällis, och helgen skriver jag ingenting om, vill inte avslöja för mkt ;) hihihi, fett taggad :D Men nu ska jag skriva klart engelskan, duscha, har skolfoto imorgon :O och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, men iaf, ska duscha, laga mat till mig själv och sedan kolla på idol, och plugga lite till.

Bjuder på en dagens outfit =)


Kort inlägg !

Hinner inte blogga idag, men tänkte passa på lite när jag endå satt på datorn för att kolla på Andra Avenyn som ÄNTLIGEN har börjat igen =) Helgen va inte den bästa, gick inte sådär jätte bra heller, men vi hade verkligen inte turen med oss på vår sida, vi spelade samnanlagt 11st 5 settare, och vann bara 2 av dem, otur ! Kom hem vid halv 12 och somnade inte förrän halv 1 typ.

Idag fick jag och syrran skjuss till skolan, tack sofia =) Och dagen va lååång, gick till kvart över 4 och längsta rasten va 40min, hatar måndagar. Sen när jag kom hem satte jag mig och pluggade, har galet mkt saker denna vecka, minst två saker varje dag, så hinner inte blogga mer, ska plugga till provet imorgon, sen ska jag sova, är skiit trött asså.
Det är så tråkigt nu när Kristin bara läser kärnämnerna och idrott, det är sååååå tomt utan henne, saknar henne så i skolan asså :( Men bara du mår bra så är jag nöjd, men du ska veta att du är saknad och att du är så välkommen sen när du känner dig bättre =)

Ha det bäst <3 / E

Hej då =)

Kort skoldag för mig idag. Gick bara första lektionen och käkade lunch idag i skolan, då kanske alla tycker att det va dumt att åka till skolan för bara en lektion, men det va matte, och MÅSTE hänga me i det ämnet, så tyckte att det va ganska viktigt att gå. Och tack gode gud att jag gick, för han gick igenom allting idag, så nu fattar jag vad jag håller på med iaf =).

Nu sitter jag här hemma, har precis packat och snart ska jag åka, eller snart och snart, ganska snart iaf, då beger vi oss mot Östersund :D Bjuder på en snygg liten bild på mig och Helena så skriver jag när jag kommer hem igen :). Puss <3


<3<3

=)

Internet funkade inte igår, men hade endå inte tid att sitta framför datorn, men nu funkar det =) Igår i skolan hade vi frilufsdag, såååå tråkigt det va ! Vi va på en jätte äng i brunna nånstans, och alla klasser i 2:an  möttes där och gjorde massa saker. Man skulle samla in poäng genom att gå runt i hela sverige kändes det som, och göra massa saker. Så det va typ jag, sofia, linda, sara, payam, erik, michel och alex som gick tsm hela dagen. Vi gick "lång gång" , man sitter fast med benen och går en sträcka i skogen, fy fan va ont det gjorde :O Sen lunch, sen skulle vi sätta fast klänypor på en klähängare med ögonbilden, det gick bra. Sedan sätta upp ett tält och aa, kan inte skriva allt, men det va en del. Sen hängde jag me Sassa till stan för att shoppa mjukisbyxor, och sedan åkte jag till träningen !

Idag försov jag mig, hate it !! Så började med idrott och sedan lunch. Efter lunch hade vi engelska, företagsekonomi och sen aktiekunskap. I jakan träffade jag Midia och Linda, dagens höjdpunkt =) Jag har precis duschat och käkat efter träningen, och imorgon har jag sovmorgon, börjar 10 :D. Neej nu ska jag sluta skriva, men skriver mer imorgon =)


Du vet att jag ALLTID finns här för dig älskling <3

bajs dag

Somnade kl.10 igår, och endå va jag helt död när jag gick upp, helt sjukt. Åkte till skolan, första lektionen va Aktiekunskap, och det blir bara svårare och svårare för varje lektion, bajs ! Efter det hade vi företagsekonomiprov, det gick bajs ! Trodde jag kunde det, men tydligen inte :/. Sen va det pannkisar till lunch, det va iofs nice. Sedan hade vi Psykologi, lämnade in läxan vi hade tills idag, och sedan lärde vi oss massa begrepp och sånt, älskar psykologi, men idag va det inte alls kul, bajs ! Efter det hade vi Geografi, och hela det ämnet är bajs ! Det är svårt och det går såååå otroligt fort, och så ska vi tydligen ha prov nästa vecka, nästa vecka :O Omg jag är död. Sedan hade vi spanska, hatar språk, och själva ämnet är bajs ! Sedan slutade vi kvart över 4 och jag åkte till jakan och mötte Ida på stationen. I fredags hade jag med mig massa saker till henne för att göra mig iordning för festen, så tog me lite kläder och så fick jag dom idag, och så berättade hon lite saker om i fredags, hihi ;) nice nice :D

Nu sitter jag i vardagsrummet, trött som fan, gick fucking 7 timmar i skolan idag :O Hungrig, fryser, vart jag än är, hur mkt jag än har på mig fryser jag, heeelt stört ! Men ska hjälpa mamma med maten nu tror jag, så kanske det går lite fortare! Skriver mer sen !


Bilden tagen i sommras när jag va och seglade med Jessica :p

trött !

Vaknade 15 min innan klockan skulle ringa, så tänkte att det va ingen ide att somna om, så gick upp ist och packade vänskan för en dag i brännkyrkehallen för att tävla. Mamma gick upp kanske 20 min efter mig, och kvart över 9 kom annelie och tove och vi åkte mot hallen. Helena hade precis kommit när vi kom, så vi gick in, anmälde oss och varmde upp. Första klassen va cup, och förlorade första, men mötte hon som vann hela klassen, tjejen är gryyyym. Sen busade jag lite med Tove, hon fick spela lite, vi har en ny stjärna !! Och vid 2 startade Damjunior 20, det va pool spel, och fick skittuff pool, och gick tyävrr inte vidare :/ Men Helena kom vidare till kvartsfinal men åkte tyvärr ut där, men hon plockade hem 7 poäng :D grattis hun <3 Tyvärr så va Annelie inte alls taggad, satt mest och suckade på läktaren och ville bara hem, det va jävligt tråkigt, tyckte iaf att hon kunde iaf försöka se lite road ut för min skull och va där för min skull, heja lite och så. Försöka förstå att detär det hennes syster tycker är skit kul nästan lever för det, då tycker jag att hon kunde ställa upp lite mer och iaf nämna någonting om mitt spel, eller vad som, men men, nu vet vi vem vi ska lämna henne. Det är ju lite synd, vill ju liksom visa upp vad jag kan, vad jag går för och det känns ju tryggt och skönt att ha me sig någon från sin familj som hejar och finns där, men men, mamma va iaf taggad :D.

Nu har jag pluggat lite, ska fortsätta och vid 8 börjar ett tv program jag ska se, sen blir det sängen, är sååå trött. Imorgon efter skolan ska jag träffa Ida en snabbis bara, sen ska jag plugga spanska och sen bara chilla. Skriver mer imorgon =)

Ha det bäst <3

chillkväll

Idag har jag inte mått sådär jätte bra, så tänkte mig en skön chillkväll bara, så jag mötte hanna vid centrum runt halv 7, köpte lite onyttiga saker och vandrade hem mot mig. Gick till mamma först för att lämna cykeln, och sedan gick vi till pappa. Vid 8 kom midia, och vi kollade på Ciao bella, som söööög. Blev också mkt snack som vanligt, men lite tråkigt att de där två människorna hittade datorn efter kanske halva kvällen, kände inte riktigt att jag hängde me i deras snack där när dom började snacka om deras klass och allt, men men. Sedan kom Epic movie på canal + comedy, så kollade på den, haha den är ju så skön :D Nu gick dom precis, och jag ska snart hem till mamma och sova, ska tävla imorgon. Mamma, annelie och Tove ska me och heja, så det ska bli kul =) Men nu ska jag dra, gonatt allihoppa <3


Jag bjuder på en bild på den bästa systern på denna jord ! Jag vet inte vad jag hade gjort utan henne, hon har hjälpt mig såååå många ggr här i livet, och vet att jag alltid kan snacka med henne om det är nåt. Utan dig Erica vet jag inte vad jag hade gjort vissa tillfällen, du betyder mer för mig än vad du anar, Älskar dig syster <3

KLOCKREN !!!!!


Hahahahaha Tobbe från " I en annan del av köping " Han är ju bara fööör underbar. Snälla jag ber er, kolla på hela, det blir bara roligare och roligare :D

underbaaar kväll <3

Festen igår tyckte jag va lyckad =) Förutom att polisen kom efter några timmar, men dom skulle bara kolla på alla hade biljett och sånt, så det va lugnan, festen fortsatte endå =). Det va underbart folk, förutom att han va skit konstig igår, vet inte vad men aa, han kanske inte va taggad eller nåt, vet inte riktigt. Men tråkigt var det, hade hoppats på mkt mer! Vi alla dansade lite, chillade, snacka me folk och hade det trevligt. Sen tog jag, Alexandra och Micke 2 bussen mot jakan, tog nattbussen därifrån hem, och va väl hemma halv 3 ungefär. Det är alltid samma problem, att få in nykeln i nykelhålet, jag förstår inte varför, joo det gör jag iofs, men det är så varje gång, helt stört! Men igår gick det fortare än väntat. Sedan gick jag upp och la mig, trodde jag skulle behöva srpinga fram och tbx till toan några gånger, men somnade ist.

Vaknade kl.7 av att Rogers fucking kompis plingade på dörren för att hämta Roger typ. Då kände jag att toan skulle va min bästa vän just vid de tillfället. Sedan gick jag och la mig igen och somnade om och vaknade igen vid 11, då mådde jag bättre. Gick ner och tog en ipren mot huvudet, och nu är jag nere i vardagsrummet, mamma är ute och åker med Annelie lite, och Roger, aa vet inte vart han är, tog moppen och stack. Idag vet jag inte vad som händer, vi får se, men ska ta en macka nu, vi hörs =)

Ha det bäst <3 / E

hos ida :D

Skolan va chill idag, förutom att matteprovet gick SÄMST !! Slutade halv 3 och åkte hem direkt. Träffade mamma, tove och annelie på parkeringen hemma och busade lite med skitungen. Sen gick jag och mamma in och jag packade mina saker som sammanlagt vägde 100 kg, fy fan min axel asså :O. Sedan stod jag och väntade på bussen som va 12 min sen, men tillslut kom den och jag åkte till jakan och mötte ida. Vi tod bussen hem till henne, käkade Taco med hennes pappa och nu är vi på hennes rum och gör oss fina för kvällen (a). Jag har lite svårt för mig vad jag ska ha på mig, men får be ida om lite smakråd =) Sen beger vi oss mot jakan, möter upp lite människor där och sedan åker mot söderhöjden för fest =). Får se vart jag hamnar ikväll/natt, men det löser sig nog. Nej men nu rinner tiden iväg och jag måste göra mig klar, men skriver imorgon igen =) Men bjuder på en fin bild på mig och Ida :D PUSS !



Markus Fagervall <3

Min gud, jag bara ÄLSKAR honom <3<3

Pussisar :D

tjeena allihoppa, har inte haft tid för datorn helt enkelt, men nu skrier jag iaf :D Idag är det torsdag och imorgon fredag :D Ska träffa ida, vi ska äta tsm och sedan blir det fest, har verkligen saknat den där tjejen asså :O. Idag va det ganska skön dag, började 9.55 och slutade 20 över 3. Men det roligaste på hela dagen var när jag och Sara va påväg mot bussen. Vi va ute och så stod det ett sött par och kramades, sedan kysstes dom.

Sara: Här var det pussisar !!
Jag: Men det är fan pussisar överallt i skolan :O


Haha, nåt sånt va det, kommer inte ihåg exakt vad vi sa, men men. Det kanske inte låter så kul, men vi va flummiga och skit trötta, så det blev roligt. Och det är en sån där grej som man måste vara där och höra för att fatta ;) Men kul var det iaf =).

Ikväll ska jag träna, ska åka om en timma, sen käka och sedan plugga. Jag har aldrig haft med dagens outfit, men idag bryter jag isen =)


tisdag

Vet inte vad jag ska säga om dagen. Mötte Daniel på bussen, åkte mot jakan och mötte några från klassen där och vi satte oss på halv 10 tåget. Men eftersom elen gick som ni alla säkert vet, så stod tåget stilla i 45 min :O , helt jävla sjukt. Kom försent till Psykologin, men det va lungan, läraren förstod. Sen hade vi lunch, och sedan va det företagsekonomi och slutade sen vid halv 3. Åkte hem, pluggade, och åkte till träningen. Nu har jag precis duschat och ska snart äta fil och sen lägga mig i sängen och läsa ut min bok.

Imorgon börjar jag halv 9 med spanska, har läxförhör. Sen idrott, ska jogga UTE, sen lunch och efter det engelska, har läxförhör. Sen skulle vi ha företagsekonomi och aktiekunskap, men hon är inte här, så vi slutar kl.1 ist för halv 5 :D. Men ska me Sassa hem för att plugga. Ska göra aktiekunskapen som ska redovisas på onsdag och sedan fråga lite om matten vi har tills på torsdag (a). Sen ska jag träna halv 6 till halv 9 =)

Helgen da:
Fredag: Middag och fest med Ida :D Tror det va på söderhöjden.
Lördag: Tävla ? ( beror på hur jag mår och hur kvällen slutar ;)
Söndag: Tävla ! PLUGGA.

Men ska dra nu, vi hörs

Puss på er alla <3 / E

Måndagkväll

Vaknade vid halv 5 imorse av att jag trodde att jag skulle hosta ut alla organ jag har i magen, och kunde inte somna om efter det men lyckades somna 20 min innan klockan ringde. Då gick jag upp, gjorde mig iordning och begav mig mot skolan. Började halv 9 med Aktiekunskap, och slutade halv 5 med språk, världens längsta dag ! Åkte hem, och satte mig och började plugga. Denna vecka har vi Matte "prov/förhör", svenska läxa, engelska läxa och spanskaförhör. Nästa vecka kan jag inte i huvudet, men det va typ lika mkt. Satte mig med spanskan, den kan jag ganska lätt, engelskan ska jag plugga imorgon, och satte mig sedan med matteboken, men det gick sämst. Sen sa Sassan att han kunde hjälpa mig, han är skiiiit grym på matte, men haha aa jag vet inte vad som hände, men fick sen hjälp av Anders Bååth som fick typ MVG i matte B, så ska väl inte klaga. Och nu fattade jag faktiskt :D tack för hjälpen <3. Nu sitter jag i vardagsrummet och ska gå och ta en macka och sen lägga mig i sängen och sooooooova. Och försöka varma mig :O, spelar ingen roll hur mkt kläder jag har på mig, jag fryser endå, det måste va nåt fel på mig...

Imorgon börjar jag 10.20 med psykologi, och sen har vi lunch och efter lunch har vi företagsekonomi och sedan slutar vi, JAAA :D. Men ska kanske stanna kvar i skolan och plugga lite, får se hur jag gör. Men nu måste jag sova, är skiiit trött och hoppas jag blir varm tillslut och inte vaknar inatt av min cp hosta. Och du, krya på dig, hoppas du inte blir alltför sjuk, saknar dig <3

Ha det bäst <3

Livet

När man var liten, då existerade inte skitsnack. Kärlek var en puss på kinden och pappa var den bästa killen i världen. Höjden av smärta var när barbiedockan tappat benet, och värsta gråten var när man ramla och skrapade upp knät och största rädslan var för monstrena under sängen... Nu när man är äldre är skitsnack vardagsprat, man pussar alla på kinden och kärlek är svårare. Ibland känner man att mamma är den värsta fienden på jorden och höjden av smärta är att förlora någon som betyder väldigt mkt. Den värsta gråten är när ens vän plötsligt sviker en, och den största rädslan är att förlora den man älskar mest.

Jag och Hanna diskuterade precis om det ämnet, hur det va när man va liten och hur det är nu. Allt började med att jag fick ett sms från hanna där hon skrev : hej det var länge sen man hörde från dig känns det som, hur är det ? Och när jag svarade att jag har en skit jobbig hosta och förskyld men måste till skolan imorgon för jag kan inte missa mer, då började snacket. Snacket om hur enkelt livet va när man va liten. Man hade typ inga problem, det roligaste va på helgerna när man fick sin godispåse på lördagen efter maten och mamma och pappa satte sig bredvid mig och syrran och kollade på ett nytt spännande avsnitt från Eva & Adam. Och om man missade ett avsnitt av sommarlovsmorgon ville man ta livet av sig. Men nu, nu är det så annorlunda, sååååå himla annorlunda !! aa, ni kan ju läsa i dikten ovanför hur våran syn på livet är, håller ni med eller hur tycker och tänker ni ? =)

Söndag...

Helgen har gått, och det har hänt massa roliga och tråkiga saker, men pallar inte berätta om allt, så säger ingenting om helgen, för då kommer jag inte kunna sluta skriva och så kommer det sluta som en bok. Tyävrr så mår jag fortfarande itne så mkt bättre, men halsen gör inte så ont längre, nu hostar jag bara och är förskyld, men det hindrar mig inte från nånting längre ;). När jag va hemma från skolan i veckan blev det massa filmer som jag låg och kollade på, tror det blev runt 5-6 filmer faktiskt, Linas kvällsbok, Hotel Rwanda, Mysteriet på greveholm, 27 dresses, P.S I Love You, Rais Your Voice. Men det är så skönt att ligga i sängen eller soffan och sätta på en film, det måste ni hålla med om.

Imorgon är det skola, jag va ju hemma ons,tors och fredag, så ska väl inte klaga, men fan va jag inte pallar me morgondagen. Börjar halv 9 och slutar halv 5, uch vad jag hatar långa dagar. Och längsta rasten är typ 40min, det är lunch, sen är det bara 5, 10 min raster. Men men, nu ska jag sluta klaga och tjata på mamma om middagen, vi hörs :)

Ha det bäst <3

shalalalala

Igår kväll kände jag att jag mådde bättre och hade verkligen ställt in mig på att gå till skolan. MEN, imorse när klockan ringde gick jag ner, jag kände verkligen hur huvudet pulserade och hostade hela tiden och kännde mig kallsvettig. Jag tog tempen, och det visade sig att jag hade feber :O 38.5, visst det kanske inte är sådär jätte mkt, men feber är endå feber. Så jag gick upp och la mig igen. När mamma vaknade kom hon in till mig och sa att jag va alldeles blek i ansiktet, haha och jag sa att jag höll på att dö. Hatar att vara sjuk, och jag har missat såååå mkt i skolan också, inte bra ! Men nu kan jag inte sitta sådär nedböjt med huvudet, det rinner som fan i näsan. Så ska sätta på en film nu och äta lite fil, skriver mer senare.


Tur att man har en hund som är lika sällskapssjuk som jag är <3



Idol

Sitter och kolla på Idol, haha det är så kul i början när vissa kommer in och tror verkligen att dom kan sjunga men igentligen är värdelösa, haha. Idag har jag inte gjort så mkt, varit på ica me mamma, kollat på 2 filmer,  P.S I love you och Lilja 4-ever med mamma. Sen har jag hjälpt mamma med en cheesecake och lagat mat. och efter maten skulle mamma skjussa mig till pingishallen för att hämta papper tills helgen, tävling på g, men Anders va inte där, så får ringa honom imorgon. Så åkte me mamma och roger till ica ist.

Sen ikväll innan idol va vi ute på baksidan och snackade lite med grannarna. Och dom ska gifta sig den 20:e :D Och Erika fick sin tiara idag, och den va såååå fin, gud vad jag längtar till mitt brällop, haha (a) Men jag är glad för deras skull, och hon väntar även sitt andra barn, deras son är lite mer än ett år, och nu väntar hon ett till. Hahaha vilken förebild asså, och hon är inte så överdrivet gammal, inte mer än 25 år. Jag vill ha 2 barn innan jag är 26år, och det ska vara ett års skillnad mella dom, och vill gifta mig, haha så ska väl ta erfet grannen ;D Men nu ska jag kolla vidare på idol!!

Ha det bäst <3 / E

ingen rubrik

Hemma idag igen. Vaknade och kännde hur mitt huvud exploderade och halsen bärnnde som fan. Så somnade om och vaknade halv 11. Men det är "okey" att va hemma idag, har bara 2 lektioner så det är inte hela världen direkt. Men imorgon måste jag gå, kan inte missa mer nu asså. Idag ska jag kolla på ännu flera filmer, ikväll blir det idol igen, och ska försöka få mamma att skjussa mig ner till träningshallen för jag måste prata med Anders om helgen, ska tävla om jag mår bra. Men nu ska jag sätta på en till film, skriver senare !

Ha det bäst <3 / E

onödigt inlägg ...

Har legat i sängen/soffan hela dagen, nästan iaf ! Jag har kollat på tv, på några filmer och varit med mamma som också är sjuk. Visst, ibland kan det va skönt att vara hemma från skolan, men inte nu längre, inte när man går i 2:an för om man missar en dag kanske man missar runt 4 5 lektioner, och man går igenom ganska mkt på en lektion, så man får ju inte va bprta för länge. Men tror inte jag ska till skolan imorgon, men har iofs bara 2 lektioner imorgon, så jag dööör ju liksom inte. Men det finns inge värre än att va hemma och vara sjuk, bajs asså! Snart börjar Idol, ska bli riktigt kul faktiskt =)
Men nu ska jag gå och dricka ett jätte stort glas med isvatten, skriver nog inte mer ikväll, så skriver imorgon.

Ha det bäst <3 / E

sjuk

Japp, då är man sjuk nu da... Vaknade imorse av klockan som ringde och huvudet höll på att sprängas och halsen gjorde skiiiiit ont, så sms:a Daniel, Paulina och kristin och sa att jag va sjuk och så somnade jag om. Vaknade halv 10 och kunde inte sova längre. Gick in till mammas rum och då sa hon att hon också va sjuk :/. Så jag, erica och mamma, nu fattas bara roger, men han blir typ aldrig sjuk så. Idag ska jag inte göra nåntong alls, försöka sova bort min sjukdom och kolla på massa filmer, skulle tränat ikväll, men icke sa nicke, men hoppas iaf att jag kan tävla i helgen :O. Men nu ska jag sätta på 27 Dresses och lägga mig i sängen och mysa. Skriver mer sen!



Tur att det finns en iaf som tar hand om en när man är sjuk <3

jag dööööör !

Det värsta som finns på denna jord, EN sak bland de värsta skerna, är att vara sjuk. Och nu tror jag att jag håller på att bli sjuk. Alla har ju ont i halsen och hostar och så, och nu idag på träningen kände jag att halsen vände sig emot mig, så när jag kom hem kokade jag vatten och hade massa citronvatten i, det brukar hjälpa, så hoppas det blir bättre snart. Men tror inte det blir skola imorgon. Det är så jobbigt att vara i skolan när man känner dig hänhig och ont nånstans, då vill man bara vara hemma, ligga i sängen, knarka halstabletter och ipren och kolla på nån bra film eller läsa nån bok. Och det tror jag att jag kommer göra imorgon, men får se imorgon när jag vaknar, jag kanske mår skit bra, vi får se. Men nu ska jag upp och läsa bok och ta en extra titt på engelska glosorna, skriver mer imorgon !

Gonatt <3 / E

tidsfördriv

Droger av diverse slag

(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
( ) rökt pipa
(x) rökt vattenpipa
(x) snusat
(x) varit full
( ) varit skev
(x) spytt på fyllan
(x) varit bakis
( ) spytt i en bar
( ) spytt dagen efter

Sex & kärlek

(x) varit kär
(x) dumpat någon
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) hånglat med någon av samma kön
( ) haft sex med någon av samma kön
(x) hånglat med en främling
( ) haft sex med en främling
(/) älskar eller saknar någon just nu
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
( ) gått fram till en främmande & frågat efter en kyss
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(x) hånglat med en polare
( ) hånglat med minst 5 pers på en kväll
( ) varit otrogen
( ) haft sex på offentlig plats
( ) haft sex i en IKEAsäng
( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
( ) varit kär i en lärare
( ) gått på en blinddejt
( ) legat med en medarbetare
(x) blivit dumpad

Insidan

(x) ljugit för en kompis
(x) varit ensam
(x) blivit missförstådd
(x) känt mig som en utstött
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
( ) sett någon dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) tror på spöken
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån

Utsidan

( ) haft rosa hår
( ) haft blått hår
(x) haft svart hår
(x) piercat mej 
(x) burit en svart klänning
( ) inte duschat på en vecka
( ) haft tuppkam
( ) tatuerat mej
(x) hatat mitt utseende

Övrigt

(x) skolkat
( ) blivit avstängd från skolan
(x) flugit
(x) ätit sushi
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te/kaffe-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) tittat på en solnedgång
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) rört en orm
(x) blivit kittlad
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(x) haft kramp
(x) dansat i månljus
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) sjungt karaoke
(x) busringt
(x) blåst bubblor
(x) förstört en fest
(x) kysst en spegel
( ) fastnat med tungan i metall
(x) suttit på ett tak
(x) tagit smärtstillande
( ) åkt släde
(x) stannat uppe hela natten
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) klättrat i träd
(x) hoppat i en lövhög
(x) sovit under stjärnorna
( ) brutit ett ben
( ) sett en del av mej själv brinna
( ) svimmat
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) använt ett falskt id
(x) skrikit tills jag blev hes
(x) badat i en fontän
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) haft en trädkoja
( ) spelat kyckling
( ) blivit arresterad
(x) fått sparken
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) varit med i en jordbävning
( ) varit i en bilolycka
( ) byggt en kärra
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
( ) blivit rånad
( ) sovit på en parkbänk
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) hoppat från en bro
(x) sjungit i duschen
( ) drömt att jag gift mig med någon

sjuk ?

Hade sovmorgon idag, det va såå skönt, och så hade vi bara 2 lektioner idag, så ska inte klaga. Eller aa, förutom Elin och några till i klassen som hade språk (a) . När jag kom hem va syrran hemma, stackarn hon är sjuk :/. Men tror jag också håller på att bli sjuk, känner att jag har lite ont i halsen, huvudet och hostar. Så får se om jag pallar skolan imorgon, men det tror jag. Ikväll blir det nog träning, ska försöka träna iaf, och så måste jag kolla me Thomas om benhinnesinflamation, tror nemligen att jag håller på att få det :O, men hoppas inte... Har inget annat intressant att skriva, så skriver lite senare igen =)

Ha det bäst <3 / E

1 september

Fan fan fan fan, nu kommer hösten!! När jag va liten älskade jag hösten, för då visste jag att det snart va dags för vintern och snön skulle komma, älskar verkligen snöö !! Men nu förtiden kommer det skiiiit lite snö, och den ligger kvar kanske max 2 dagar, sedan blir det slask, grått, blött och kallt. Det kommer liksom aldrig komma en riktig härlig vinter med massa snö, klarblå himmel och solen lyser och det är runt 4 5 minus grader. Det är såå synd, det är ju då man får vinterkänslan och allt, nu är det skiit lite snö och mest grått och mörkt ute, blääää :(
Men vad föredrar ni ??

Sommar, när man kan åka till stranden med sina underbara vänner och ligga där hela dagen och bada och bli brun och köpa glass och bara slappa !!
Foto:
Öland i sommras <3

ELLER


Vinter, när man måste klä på sig långkallingar, vantar, mössa, vinterjackan, varma skor för att gå ut i snön (fast nu för tiden kommer det ingen snö längre :/ ). Och sen när man kommer in från kylan så kan man sätta på en bra film, göra varm choklad med grädde i och linda in sig själv i en skön filt.
Foto: När jag var uppe i Kiruna i vintras med tjejerna för att tävla i divition 1 <3
( Det va underbaaart mkt snö, inte ett enda moln på himelen och runt 5 minusgrader, den bästa upplevelsen jag har varit med om på länge, älskar snö !! )

Kommentera och svara på frågan och tyck till vad ni tycker om sommaren och vintern =)

RSS 2.0