fredag imorgon, leeedig

idas bror plus tjej kom i tisdags... så i onsdags blev det fint väder så då bänkade vi upp oss på stranden. när molnen kom och förstörde allt så gick vi och åkte runt i massa affärer.

Imorgon blir det party, massa vänner till ida kom igår också, så ska festa med dom på böda sand tror jag att det blir. hinner inte blogga mer nu, ska kolla film occh käka godis, hörs sen =)

Pusss <3

en månad plus två dagar

Japp stämmer det, nu har vi varit här i en månad och tvlå dagar, heeeelt sjukt. Fan när man var liten var ett sommarlov sååååååååååååå länge, men nu är det för kort.. men men, studenten nästa så ;) Annars rullar allting på här nere. Mamma och roger har åkt till köpingsvik, borgholm, men kommer tillbaka på torsdag eller fredag. Vädret börjar vända nu äntligen :D så idag har jag och ida tagit bussen till borgholm, käkade lunch med mamma och roger och sedan kollade lite i affärer. Ida började jobba idag vid 6, och jag börjar kl.6 imorgon. Så om det blir bra väder imorgon satsar vi på stranden.

På torsdag kommer några vänner till Ida, så då blir det rajtan tajtan för vår del, ska bli kul =) Ikväll blir det för min del allsång på skansen med lite gott gott som jag har kirrat hem :D Men nu ska jag käka upp min mat tänkte jag, har inte så mkt mer att skriva. Men skriver säkert om någon dag igen :D

Ha det så bra allihoppa, saknar er <3<3

vill ha soooool igen :(

Några dagar har gått sen jag bloggade sist, men vill ju inte sitta vid datorn allt för mkt när man är på semester, visst ??
Dagarna bara rullar på och det går så jävla fort :O nästan fööör fort. Det är så himla kul när mamma, camilla, roger och alla är här, man kan göra så mkt mer och är skönt att kunna gosa med hundarna liksom =) Vi har inte gjort något speciellt, vi jobbar, åker till böda sand, spelar minigolf, va på puben för några dagar sedan och har det mysigt på campingen camilla och dom bor på.

Vädret är ju inte det bästa nu iaf :/ regnar lite ibland med om det inte regnar så är det endå inte fint, det är grått på himlen och mkt moln, vilket suuuuger !! En annan sak som suger är att camilla med familj åker hem på lördag, och mamma och roger + hundarna åker till rogers bror på söndag, han bor på öland, vid borgholm som ligger mitt i så det är inte så långt, men endå (a), fast dom kommer upp igen efter några dagar när dom har varit där så =) Sen kommer idas bror + tjej på tisdag och stannar tills lördag, och på lördag kväll kommer annelie, peter, tove, erica och sebbe :D Men stannar bara tills den 22:a tyvärr :/ men men, det gör inget, bara man får träffa dom några dagar i sommar blir superskönt!!

Ida jobbar nu, hon började vid ett och slutar runt 7, 8 skulle jag gissa på. Så ikväll ska jag, mamma, roger och eventuellt camilla och alla äta på restaurang, sen när ida slutat blir det minigolf på böda sand och glass och trevligheter =)

Men nu tutade roger utanför för att åka en raggarrunda, ska in på sportaffären också och köpa lite saker tänkte jag =) Men skriver nästa gång jag får läge, om jag har lust eller så :P haha.

Men ha det sååå bra, så hörs vi, saknar er där hemma, men kommer hem den 9:e så vi ses då ;) Pusssssssss <3<3<3

tjeena alla :D

Mamma, roger, camilla, edwin, tomi och alla hundar kom igår med ölands färjan, och mamma hade med sig datorn så nu kan jag blogga lite medan dom är här :D

Dessa tre veckor som gått har varit bääääääääst <3 Nu är det bara 5 veckor kvar av detta paradis :(

Fy fan vad underbart livet är just nu asså, helt sjukt!! Sen vi kom ner, jag och ida, så har vädret varit bääääst ! Har t.o.m fått färg, woohoo :D Vi har legat på stranden nästan varje dag, då vi inte har jobbat, och det är helt underbart. När vi kom va vattnet bara 14 grader, så ingen badade, men för 3 dagar sedan tog jag mitt första dopp då det var 22 grader, men tydligen för kallt för ida att bada ;) haha.

Jobbet är helt underbart, det är bara ungdomar som jobbar där och alla är helt underbara. haha, världen är fan liten, det är en kille som går i min skola som också jobbar där, i ubg :D haha, skiit coolt. Har mest jobbat med fredde och kalle, de är 90:or som bor i kalmar men har päron som bor här. Båda två och helt underbara och så jävla roliga. Jag har tyvärr inte jobbat så mkt med ida, men det är bara för att vi liksom måste lära oss först innan vi kan jobba tsm, men har stått själv i grillen två kvällar nu, så det går prima skinka. Fick även vår första lön i onsdags, så nu levar vi livet ;)

Killfronten går till och från, de flesta är ju bara här en vecka, sen åker dom hem vilket är jävligt synd, både jag och ida hade hoppats på att vissa kunde ha stannat lite längre :( men men, vi hittar nog nya ;) haha.

Mamma tog tyvärr inte med sig min kabel till mobilen så kan tyvärr inte bjuda på några bilder, men looovar att jag lägger upp alla på facebook när jag kommer hem, kommer fan bli en del :O Om 2 veckor kommer idas bror + tjej och åker hem på lördag, och på lördag kommer Annelie, Tove och Peter :D :D Tanken var först att dom inte skulle ner, men dom har äntligen fixat så dom kommer ner :D Och så kanske Erica kommer ner med dom, vi får se, men hoppas det :D

Nej nu ska jag cykla till camilla och deras camping för lite grillning :) Ha det bra, kommer blogga lite senare också, mamma och roger stannar några veckor tror jag, men hej så länge :D <3<3<3<3

RSS 2.0