The summer <3

Gårdagen va underbar. Om jag ska berätta om HELA kvällen, så kommer jag skriva en bok, så jag gör ne lång historia kort. Tog 7 tåget med Paulina mot kungsängen. Vi gick till ica och mötte sandra och linda och köpte saker till kvällen. När vi hade shoppat klart mötte vi Sara vid stationen, hon skulle vänta på elin så dom kunde gå och köpa de dom skulle ha. Sen gick jag och Paulina mot gröna udden medan Sandra och Linda gick hem till sandra för att hämta ved, tändare, gitarren och sitt sånghäfte. När jag och Paulina kom dit så såg vi att det va fullt, men inga problem för oss. Vi flirtade lite med ett gäng killar, så vi satte oss där med dom och va sociala. Efter ett tag kom Linda, Sandra, Elin och Sara, vi packade upp lite och gjorde oss bekanta med boysen. Själv hann jag vara där i drygt 10 min för jag skulle upp till stationen och möta Jessica, Hanna och Mirelle. Sedan gick vi ner till udden igen, tände brasan och började grilla och så. Kvällen bestod av massa underbara människor, gitarr + sång och massa snack. Hanna, David och Jessica såg inte ut att ha så kul, så dom drog ganska snabbt viken va tråkigt :/ , men jag överlevde =). Kvällen va underbaaaar, tack så mkt för kvällen gått folk <3

Imorse vaknade jag vid halv 11 tiden. Tog en dusch, och sen gick ut på baksidan och åt frulle med mamma och roger. Sen kom Tove och Annelie, dom hade köpt en ny pool till Tove, så när Roger och mamma åkte, badade jag och Tove. Erica kom och sa hej en stund också. Sen har jag varit ute och solat, badad, umgås med syrran hela dagen. Från kl.11 tills halv 5, så hoppas på att jag har blivit lite brun iaf :O.

Ikväll har jag massa med planer. Antingen ska jag, jessica och hanna, kanske fler, får se, åka till långholmen och kolla på massa komiker som ska vara roliga. Björn gustavson kommer dit :D :D. Eller så ska jag hem till stavve med sassa, micke och några till, sen kanske senare på kvällen drar vi nån annan stans, vi får se. Och tjejerna i klassen skulle grilla idag igen, så dom frågade om jag ville följa me, men aah, vi får se. Och Evelina sms:a och frågade om jag ville följa me och grilla nånstans med henne och massa vänner jag inte har träffat på evigheter... Men hanna ringde precis och sa att dom skulle dra in, så jag tror jag hänger på dom, fatta kul =). Men nu ska jag gå och laga mat, mamma och roger är inte hemma, dom har gömt sig, så jag får laga mat till mig själv idag tror jag. Men skriver mer ikväll om jag pallar, hihi, ha det bäst !

Och bilder från grillningen från igår och Björn ikväll kommer i nästa inlägg :D, som jag skriver imorgon tror jag :P

Ha det bäst <3

Älskar vädret <3

Nu känns det som om det är sommarlov :D ... Idag redovisade de sista i klassen på naturkunskapen, och nu är det helg. Nästa vecka går vi mån + tis, sen lediga resten av veckan, och veckan efter det slutar vi på onsdagen :D. Så inga mer läxor eller redovisningar eller ingneting :O :D :D. FAN VA NICE :D :D

Slutade 10 över 2 idag, så åkte hem, tove och annelie va här, och nu håller roger på med maten, han grillar. Sen ikväll blir det gröna udden med massa underbart folk, det ska bli nice. Hoppas sandra gumman tar med sig sin gitarr, så det blir lite allsong ;) , haha så kul jue. Och mitt efterlängtande sommarlovsbusskort har kommit idag, men inte fan va det sommrigt :O , orande och nån konstig blå, skulle ju vara fint om den va ljusrosa och ljusblå eller nåt (a) , haha men ska inte klaga, det är ju guld värt att åka hela juni, juli, augusti för bara 550kr, kanon ju. Så nu får vi hoppas på en underbar sommar med underbart väder :P . Men nu ska jag sluta skriva, skriver mer imorgon eller ikväll när jag kommer hem, får se vilket humör jag är på :P, hahaha.

Ha det bäst <3

God morgon daaaaa

Hahah nu känner jag mig som Alex, för vi hade tydligen sovmorgon idag till halv 12, vilket jag HELT hade glömt. Så jag ställde ju klockan på 8 och trodde att vi böörjade 10 med engelsa som vanligt. Så fick jag ett sms av Sandra där det stod: 11.21 bussen, 555 ? :D. Och jag va liksom ute och stod och väntade på bussen, så jag frågade henne då om inte vi hade nån engelska, och det hade vi inte. Eller dom som inte pratade betyg igår eller dom som hade nånting kvar skulle till skolan idag... Men men, skit samma, lite irriterande bara när jag vet att jag kunde sova en extra timme, om inte mer :O , aja, nu sitter jag här iaf, sminkad och påklädd och har käkat frulle och borstat tänderna och allt, och bussen går om över en timme, suck !! Om detta är början på dagen, hur ska då resten av den gå :O.

När jag vaknade var det 21 grader ute, och jag som tänkte ha uppvikta jeanse och ett linne, men det skulle nog bli lite för varmt, så jag gick upp och bytte om, så fick bli en liten söt klänning =). Men ska jag vara ärlig vet jag fan inte vad jag ska skriva, så jag får väl fördrivna tiden med att spela lite på facebook tills jag ska gå ut och vänta på bussen :P. Jag skriver mer n är jag kommer hem från skolan, om jag hinner, annars ikväll eller imorgon :D ...

Ha det bäst <3

Underbart väder <3 + såg kungen idag :P

 Idag började jag halv 9 , va heeeelt död imorse, låg nemligen och kollade på Sex and the city igår, haha det är ju bara för bra :D, och efter det kunde jag inte sova, men jag slet mig upp ur sängen iaf. När vi kom till kungsängen station fick vi veta att kungen skulle komma till kungsängen komun, och vi kom med det tåget precis innan kungens tåg, så jag och Emelie stannade lite för att kolla, haha och jaa, där kom kungen och drottningen och vinkade, haha fan va överskattat med 100 poliser och att dem är tvugna att spärra av överallt , haha. Iaf Började halv 9 med engelska, då hade vi klassråd innan, så vi får veta vad som händer innan skolan slutar. Så kom sam rektorn in och sa att våran klass skulle bli en bland klass. I 2:an kommer vi bli sp2a, och det ska va ekonomi, sam och språk. MEN, att två st som har valt ekonomi i vår klass måste byta till sp2c ... Och grejen är den, att ingen vill byta... Vi tjejer som håller ihop, vi är 13 st, de andra "grupperna" är mellan 2 - 6 pers. Och om inte vi kan bestämma två st som ska byta, kommer han bara dra ut två från klasslistan :O :( , LOVAR att det kommer bli jag, fy fan va arg/ledsen jag kommer bli då :'(. Vi kom inte fram till något, men gav förslag personligt till vår lärare, så dom ska typ fundera över helgen ...

Efter engelskan va det matte, sen samhäll, hade ett läxförhör, haha har aldrig suttit på ett förhör så länge asså :O , tog mig max 45 sekunder, haha såå enkelt asså. hahaha (a). Sen hade vi naturkunskap, och vi skulle redovisa vårat arbete. Emmelie va sjuk idag, så hon kunde inte komma, så Michel fick läsa hennes. Det gick åt skogen, men jag skiter i det, för Bengan sa att det spelar ingen roll vad jag får på detta arbete, han kommer inte höja eller sänka mig endå, så jag sket i det. Skulle igentligen sluta runt 2, men har missat ett italenskaprov, så skulle skriva det på omprovstiden vid 3. Paulina höll mig sällis, hon hade missat ett naturprov, så vi satt och pluggade tsm :). Provet gick bra, och när jag va klar åkte jag hem med Paulina, Daniel, Payam och Emelie.

Nu ligger jag i sängen och har precis duschat och bytt lakan, det är sååå frächt när man har gjort det, man sover så jävla bra då. Och vilken tur att man har sovmorgon imorgon då, så man slipper vara död när klockan ringer :P.
Imorgon vet jag inte vad som händer, hoppas på grillning, annars blit det att jag, jessica och viking drar nånstans, men vi får se. Vet iaf att imorgon efter skolan ska jag åka hem och sola, kommer bli lika varmt imorgon, niiiiice :D. Men nu känner jag att jag har skrivit en bok igen, haha så får väl sluta nu. Skriver mer imorgon :).

Ha det bäst <3

Är ju bara tvungen ....

ALLA SOM LÄSER DETTA HAR BLIVIT UTMANADE!

1. Är du i ett förhållande just nu? - nope, inte nu
2. Om inte, varför inte? - trivs såhär =)
3. Hur länge har ditt längsta förhållande varat? - drygt 9 månader
4. Vad heter den du senast var i ett förhållande med? - Victor Andersson
5. Hatar du ditt ex? -  inte alla, men vissa vill man ju bara döda...
6. Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? - ...
7. Har du kvar någonting från ditt ex? - japp
8. Vad är du mest för, förhållande eller strul? - förhållande faktiskt !
9. Är du en player? - neej det tycker jag inte
10. Har du någon gång blivit dumpad? - jao :/
11. Har du någon gång blivit sårad? - tell me about it
12. Har du någon gång dumpat någon? - ja
13. Om alla du varit tillsammans med skulle beskriva dig med ett ord, vilket? - hur ska jag veta?
14. Är du en bra partner? - jaa jag tycker det, kanske LITE för på, men va fan, det är så det ska vara jue ;)
15. Är du kär i någon just nu? - neej, inte nu ...
16. Är någon kär i dig? - vet inte, kanske kanske inte
17. Hur skulle du beskriva den perfekta killen? - ehh, han ska ha hjärtat av guld och bry sig om en...
18. Har du varit kär i flera samtidigt? - när jag va liten, men inte nu
19. Har du någon gång varit otrogen? - neej, det är såå fel !!
20. När du vill ha någon, hur visar du det? - haha är inte så duktig på sånt (a) :/ , haha :P
21. Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? - pappa såklart !
22. Tror du att du är gift i framtiden? - hoppas kan man ju alltid göra :D

Vilken härlig dag, shalalala lalalala lala :)

Det gick prima att spela upp våran låt, va inte så svårt, har repat på den hur länge som helst så... Sen i slutet på lektionen fick vi snacka betygsnack, och jag fick VG, helt ok faktiskt, skulle ju inte va fel att få lite högre, men men, jag överlever ;P. Efter musiken mötte jag och Sara Daniel, och vi gick till bussen. Vi hade missat den precis, så vi fick vänta 10 min, så då la jag mig på marken och solade lite, fan va skönt det va. Och sammtidigt satt vi och snackade massa skit, alltid lika trevligt, visst sara ;), haha. Sen på bussen såg vi Erika och Elin, så tog sällis med dom också. Jag och Daniel hoppade av i jakan och tog bussen hem :D.

När jag kom hem va tanken den att jag skulle träffa Philip, men det blev jätte struligt, haha lång historia, han trodde jag menade imorgon och allt blev kaos, men slutade med att vi gick till ica och köpte glass, mmmm va gott det va. Sen gick jag hem, han skulle till sin mormor så det blev bara en glass och lite snack på drygt en timma, men det är lugnt, hoppas på att se han i helgen igen...

När jag kom hem la jag mig på baksidan och solade, FAN va skönt. Men somnade som vanligt, så nu har jag blivit lite röd på framsidan, medan hela maksidan är kritvit :/ , haha inge snyggt alls. Får hoppas på samma väder i helgen, då kan jag steka gärnet :D... Sen gick jag ut och letade efter mamma, hon är ju fortfarande jätte stel och kan inte röra sig, så hade hon fått för sig att gå ut på en liten prommenad runt huset. Och efter nån timme blev jag lite små orolig så jag gick ut och kollade vart hon va, då komhon gående, långsamt långsamt, tror fan jag såg en sköldpadda springa om henne. Sen gick vi hem, jag lagade mat och efter maten pluggade jag lite till redovisningen imorgon, samhällsprovet imorgon och italenskaprovet imorgon, så det ska nog gå bra.

Ikväll skulle det inte alls sitta fel med sällskap, är på bästa humöret och vill dela med mig med nån, men alla har träningar, besök hemma, pluggar ovh är borta, så jag blir själv endå :/ , om nån vill hitta på nåt, hör av er :D (a) Men det är iofs Grey's Anatomy ikväll, sååååååå bäst, älskar det mest asså :D, så det blir väl att jag sitter och kollar på det, hoppas på att det finns glass i frysen så ska jag tjocka upp mig lite :).

Men nu känner jag att jag har skrivit feta boken här, så ska nog avsluta, skriver mer imorgon i think :D
Och Sofia, kolla på Grey's ikväll så vi kan prata om det imorgon, haha tradition asså, varje torsdagar i matsalen så blir det Grey's snack, alltid lika roligt :D , hihi, men som sagt, nu ska jag sluta skriva :D

Ha det bäst <33

In school + Fiiiinaste vädret

Sitter nu i datasalen med Mirelle och ska plugga på samhällsprovet imorgon. Idag började jag halv 9 med italenskaprov, och redan när jag vaknade så var de sååååå varmt ute, så det blev en kjol med ett linne och mina nya skor :D , sååå fina (a). Sen slutade jag runt 9, fick gå efter provet och hat haft håltimma sen dess och börjar om 10 min med musik. Är lite nervös, vi ska spela upp vår låt idag, jag på bas då da, men det kommer säkert gå bra. Vi har ju elin som sjunger med oss så vi ska inte vara oroliga ;). Slutar efter musiken, 13.10, så ska åka hem på en gång, hjälpa mamma med det hon behöver hjälp med och sen blir det bikinin på och ligga med musik i öronen och steka i solen, såå nice asså :D.

Och kom på att jag har ju inte skrivit om sara som jag lovade, så får väl börja skriva mer om henne ;) , haha. Jusst nu sitter hon och får massage av Erika, hon är en gud på att massera, skoja inte asså... Tror hon också är lite nervös inför musiken, haha låten ligger ju i hennes hand, ägget, haha hon sitter med ett ägg och kör, haha sååå gulligt, hitta rytmen sara. Hon fick PANIK PANIK igår på msn, kan tyvärr inte säga mer, handlar om boys, och man vet ju aldrig vilka som läser, och LITE pinsamt om någon som inte ska få veta något får reda på något, så jag ska nog sluta skriva om det nu så jag inte råkar försäga mig :P. Men ska logga ut nu, ska leta efter noterna i mitt skop nu, skriver mer ikväll :D

Ha det bäst <3

Bästa träningen :D

Kom precis hem från träningen, haha sååå kul de va. Eftersom jag har varit sjuk och fortfarande är förskyld så tänkte jag hoppa träningen, men skulle bara få ångest att jag inte rörde på mig, så jag sms:a Sandra, min tränare, och berättade hur läget är och om jag skulle komma ner och kanske ge 60 % ist för 100 %, eller om jag skulle stanna hemma. Då ringde hon upp och frågade typ ut mig med massa frågor som, har du ont i halsen, hur länge har du varit förskyld, har du feber, har du haft feber, va du i skolan idag, och massa mer. Men vi kom överäns om att jag skulle ner och ta det lugnt, så jag gjorde som hon sa och åkte dit. När vi började springa så chillade jag lite och så fick jag veta att det va sista matchpasset idag. En liten turnering vi har innen klubben, alla möter alla två ggr så lägger man ihop alla sätten så får man ett litet pris beroende vart man hamnar. Och så fick jag möta Aschkan, han som leder hela skiten, haha och tror ni att jag bara gav 60 eller? Herre gud säger jag bara, jag har ALDRIG krigat så mkt som jag gjorde den matchen. Vi vann varanat sett, och det blev typ 14-16 i varje sett, fy fan vilka bollar vi hade ibland asså, heeel sjukt va bra man spelade asså ;P. Sen när det stod 2-2 i sett och vi skulle spela avgörande, asså det gick inte, va HELT slut, och när man har vait sjuk så tappar man ju lite också, så han den jäveln vann tillslut, men ska inte klaga med tanken på att fan va bra jag körde :D , hahaha :D
Sen så pratade vi om nästa termin, och tror den kommer bli super. Nu ska jag träna minst 7 timmar i veckan ist för 4 timmar. Så har min tränare sett till att jag, helena och hanna ska ut och tävla ännu mer, åka utomlands och så. Sen så ska jag köpa nytt rack, ska byta ut allt verkligen, så det kommer bli kanon bra tror jag :D

Men nu ska jag sluta snacka om pingis och ska gå och käka en macka tror jag (a).
Skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <3


Mamma kom hem idag :D

Idag skulle vi bara ha uppsatsseminarium på typ en timme, sen va vi lediga efter det. Så jag gick hem till pappa imorde vid 10 tiden, käkade frulle, sen gick jag och erica till mamma, hon skulle fixa sängen till mamma och jag borstade tänderna. Sen tog vi halv 11 bussen och kvart i tåget och tog en prommenad till skolan. Blev en syster resa idag till skolan och pratade minnen och tove, vääänta lite baaaja ;) , hahaha. Sen hade vi uppsatsskiten, gick väl bra, ska döda cristian bara, han sa att jag hade kopierat en liten del, vilket jag ALDRIG skulle göra, medan han hade kopierat HELA sitt arbete. Eller igentligen kan jag inte säga det, men  om han inte kunde läsa instruktionerna som vi skulle göra idag, hur fan kunde han skriva såååån bra svenska som han skrev i sitt arbete, med såna ord jag aldrig har hört. Och han har itne bott i sverige sååå himla länge. Och när jag försökte gå in på hans källor så stor det "Felaktig adress" , så han har väl ändrat i sitt arbete så man inte kan gå in och kolla om han har kopierat det eller inte... Jag skiter i om han läser det här, inte så att han skulle döda mig direkt, men va fan, anklaga inte mig för att ha kopierat nåt som jag inte ens har gjort när du själv har kopierat hela ditt fucking arbete !!! Blir såååå ittirerad asså :@

När jag kom hem va mamma hemma :D :D , hon mår inte alls bra, men så jävla underbart att ha henne hemma, det behövs ska jag säga ;) , haha (a). Sen låg jag ute och solade, så himla skönt, måste bli lite brun, visst niklas ;) , haha. Men nu ska jah beställa sommarlovsbusskort, eftersom det är första Juni på måndag :D

Ha det bäst allihoppa :D <3<3<3<3

Vilken dag...

Asså fy fan för att vara sjuk, blää det är fan inge kul asså :/ . Jag har inte gjort ett skit idag, följde iofs med Annelie till outlet, men pallade inte hänge me så värs länge, så vi åkte hem då la jag mig i sängen och kollade på film och höll om toarullen såklart... Sen kom erica över, tog sina saker till pappa, hatar dessa måndagar, och då gick jag ner och städade lite, så duktig jag är ibland asså.

Sen var det dags för innebandy, sista gången, så kände att jag iaf kunde åka dit och kolla på iaf. Så tråkigt att sitta där själv så jag ringde Annelie och frågade om Tove ville följa me, och haha dum fråga, såklart hon ville de. Så vi tog bussen dit, hon älskar att åka buss. Sen kom vi dit, hon va lite blyg i början med det gick över :D Hon va så duktig så och tyckte det va sååååå himla roligt, hoppas det va okey tjejer att hon följde me. Så ska bjuda på några bilder tänkte jag :D

                                     
Väntar på bussen ;P  Hon tyckte det va såå kul   Tove och Mirelle :D

Nu ska jag iaf läsa Cristians uppsats som jag ska typ redovisa om imorgon, måste till skolan, får inte missa mer på denna vecka, för det är den sista riktiga veckan innan sommarlovet, och vi har saker att göra varje dag denna vecka så ... Men inna jag börjar ska jag till pappa och käka en moccaruta, såååå goda :D

Och måste bara säga att vår älskade mamma kommer hem imorgon :D :D Fan va underbart det kommer bli, men nu ska jag dra. Skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <3

Pallar inte, inte nu :(

Faaaan, igår kväll var väl okey, visst jag va såå jävla täppt, kunde inte känns lukten eller smaken på nåt, men halsen va ok och det gick liksom. Men inatt, FY FAN :O. Jag vaknade minst två gånger per timme för att jag behövde snyta mig. Mitt bord bredvid sängen är nu full av äckliga pappersbitar, och mitt nya gossedjur inat va en toarulle, jag ska köpa toarulle, kostar 11. 35 öre, toarulle, toarulle, toarulle toarulle, toaarulle. Aja, måste iaf köpa mer papper idag :O. Och när jag vaknade imorse, mitt huvud asså, trodde det skulle sprängas. Jag börjar 13.45 idag med matte och sen italenska prov. Igår innan jag somnade planerade jag ju såklart att åka till skolan för mitt italenska prvo, men nu när jag tänker på vad 1 + 1 är så gör det för ont i huvudet, så hur ska jag kunna skriva ett italenskaprov ? :O , fy faaaan, Men vi har ett till prov på onsdag, då MÅSTE jag gå till skolan. Och känner nu att min "sjukdom" kan bara inte bli sämre, kan inte må sämre än såhär. Jag har tagit en ipren nu, det är därför jag kan sitta här, annars skulle jag ligga i sängen och snyta mig. Men det är helt otrligt, tar snoret aldrig slut eller ? :O , det kommer ju bara mer och mer, vart ligger det och väntar för att få komma ut ? , jag fattar inte riktigt, men men. I

dag ska jag inte göra ett skit. Men det är  vår sista innebandyträning ikväll, hahaha inte för att jag ska vara me, herre gud det går inte, men jag ska iaf vara me och kolla på och umgås :D. Men nu ska jag gå och försöka få i mig något, kommer inte gå men måste försöka :/ ...

Och mamma kommer inte hem idag :'( , hon mår för dåligt, så hoppas hoppas hoppas hon kommer hem imorgon, saknar henne stort <3 

Ha det bäst <3

bakat med syrran <3

Nu sitter jag och Erica hemma hos pappa och ska snart kolla på parlamentet. Det blev lite konstigt hemma, kan/vill inte skriva om det här, men det slutade med att jag och erica följde me annelie, peter och tove till ica och köppte saker till våra kärleksmums, eller moccarutor som dom heter på riktigt :P. Sen gick vi över till mamma, hämtade hundarna och allt och gick till pappa. Han åkte till sin tjej i kungsängen, så jag och syrran lagade mat själva och nu har vi precis bakat klart. Men det va liiiiite irriterande att vi glömde en enda liten sak på ica, så vi va tvugna att gå tbx för att köpa EN sak, men blev lite godsaker också, så det va ok ;).

Pratade med mamma idag också, ringde och grattade henne på mors-dag , fan att hon måste ligga på sjukhuset idag av alla dagar :( . Igentligen skulle hon komma hem imorgon, men hon mår inte alls bra, kan inte resa sig upp själv, så hon blir kvar nån dag till :( . Men hon säger att hon trivs, det är bra, men skulle kännas bättre att ha henne hemma.

Imorgon har vi ingen naturkunskap, så börjar kvart i ett imorgon :D , fan va skönt, fick inte sova ut så mkt i helgen, så imorgon då jävlar :). Men om 5 min börjar parlamentet, så ska plocka fram chips och kärleksmumsen och se nu. Skriver mer imorgon =).

Ha det bäst <33

Min helg !

Fredag :

Efter skolan åkte jag hem och började fråga alla tjejer i klassen om vi skulle grila eller inte, vissa ville andra pallade inte. Men jag, sara, sofia, sandra, mirelle och elin va fett taggade iaf. Så efter alla hade ätit middag åkte vi till kungsängen, gick in på konsum och köppte massa godsaker till kvällen. Sen gick vi ner till gröna udden. Hahaha det bärjade inte så bra, haha jag och Mirelle försökte bryta ner ett helt träd, när Sara såg arr det gick åt skogen så hjälpte hon till, men inte fan blev det bättre :P. Haha men tillslut hittade vi typ några 1000 grenar, och sen skulle Sandea gå hem och hämta gitarren så vi bad henne hämta några stockar också, och då gick det mkt bättre. Kvällen rullade på och det blev gitarr + sång och massa snack. Efter ett tag kom Sassa, Stavve och Elin, riktigt mysigt. Och lite senare kom Fredrik, sären och plogen, sara och emelie. Vi fortsatte kvällen och det va hur mysigt som helst och sedan blev det tåget hem. Träffade Ida på stationen, haha hon va inte nykter ska jag säga er, men hon mådde skit bra, då mår jag också bra. När jag kom hem luktade jag skit mkt rök, fy fan, massa minnen från sommaren kom upp när man grillade varje dag typ :P ...

Lördag:

Jag ställde klockan på halv 11 för att ta en dusch, packa och inte behöva stressa. Kl.12 mötta jag Sara och Erika vid jakanstation, vi skulle kolla på dansuppvisningen i jakan av Dansgaraget, kännde massor som dansade, oc fan va grymma ni va, speciellt Paulina, Sofia och Linda ;) , hahaha. När den va klar begav jag mig till Täby till min faster. Skulle sitta barnvakt år deras barn, Philip och Alexander. Jag kom dit runt 4 tiden, och Liz och Vidar åkte runt 5 tiden, dom skulle till deras kompis som fyllde 30 år. Allt gick super bra, de va kul att få speldera lite tid med mina småkusiner =). Vi lagade mat, Taco, lekte lite, ritade, pysslade och kollade på film. När mellefestivalen började tog vi fram lite godis och satt och kollade på de. När Sverige va klara så gick jag upp och nattade dem och båda somnade på 2 sekunder.

Söndag :

Jag vaknade upp vid halv 9 kanske av att Alexander och Philip lekte. Då gick jag ner, och Vidar höll på att ta fram frukosten. Så satt vi och käkade, Liz mådde väl inte så bra, haha men förstår henne fullt när jag hörde om kvällen. Bra att ni hade kul igår =). Sen vid 12 tiden åkte jag hem. När jag kom hem satt Erica och Simon på baksidan, men jag tog på min bikinin så fort jag kom in och la mig på baksidan och solade. Simon gick precis när jag kom typ, så erica tog fram datorn och spelade lite och lyssnade på musik, underbaaart :D. Nu ska jag och Erica snart till ica för att köpa det som behövs för att baka kärleksmums, hihi är sååå sugen på det. ikväll är det ingen andra avenyn :( , men parlamentet är ikväll :D :D , hoppas Björn är me ikväll (a). Sen måste jag plugga till mitt Italenskaprov, lite nervös faktiskt, men det borde gå bra...

Btw så ringde jag mamma och grattade henne på Morsdag :D , hon mådde inte alls bra, hon kunde inte ens gå idag så :/ , men hoppas hoppas hoppas verkligen hon får åka hem imorgon, tycker så synd om henne :/ . Men nu ska erica få ha datorn igen, ville bara blogga lite, hade lite ångest eftersom jag inte har skrivit på ett tag ;) , men vi hörs :D

Ha det bäst <33

måste bara..

Och måste bara säga att mamma ringde precis :D , allting hade gått jätttte bra, men hon hade ont i ryggen som fan sa hon. Hon lät inte alls som hon brukar, efterson dom stoppar ju ner en slang i halsen när dom opererar folk, pch då kunde man tydligen låta lite konstigt. Men hon va jätte trött och va tvungen att lägga på, för hon hade snott nåns telefon för att slå en signal hem bara, men det känns bra nu iaf när kah vet att hon fortfarande lever och det gick bra...

Skulle bara säga de, hihi (a)

Ha det bäst <3

Helg :D :D

YES !!! , Kom precis hem, och det första jag fick höra va att det hade gått super bra med mammas operation, fan va skönt det känns. Hon ligger på uppvaket nu, så kan inte få tag på henne, men hoppas verkligen på ett telefonsamtal ikväll av henne <3.

Skolan va skön, haha började dagen med att kolla på Elins, Sofias och Saras  musikal i Engelskan, haha aa, inga kommentarer asså ;) , hahaha (a) . Sen hade vi idrottsprov, haha och alla log på holvet i idrottshallen och skrev, måste sett sjukt ut, men det gick bra, va inte alls svårt, man vet ju endel liksom... Sen hade vi natur, arbetet skulle in idag så vi gav de till Bengan och sedan åkte vi hem.

Ikväll lutar det åt att jag ska grilla med vänner :D , antingen ska vi till lillsjön eller kallhällsbadet, vi får se vart alla hamnar. Eller så skulle Emmelie ringa om hon skulle hitta på nåt kul, så får se vart jag hamnar. Skulle ju iofs vilja gå till vallen och kolla på pappas match, men det är fredag och vill hitta på nåt skoj. Men nu ska jag ringa Erica och fråga henne om lite saker, skriver mer ikväll eller imorgon, beror på ;) .

Ha det bäst <3

Snart sommarlov :D

Dagen har varit lugnt och skön. Hade engelska förhör typ, och det gick bra. Sen hade vi matte och vi hade vikarie, han va BÄST. Önskar att dom bara kunde sparka våran mattelärare, nu när vi ska läsa matte B så behöver vi ju en bra lärare... Men men, sen skrev vi på vårat fördjupningsarbete, och det skulle vara inne iad. Jag skrev till sista sekund, med jag hann :D :D , fy fan va skönt att ha det gjort nu. Nu är det bara arbetet i natur som ska in imorgon, men det hinner vi, vi gjorde nästan allt idag så det är lugnt ;).

Mamma åkte till sjukhuset idag, fy fan va nervös hon är asså. Hon var där halv 10, och fick ett telefonsamtal när jag kom hem från skolan. Hon får ju inte ha mobil på där inne, så jag fick ett nummer så vi kunde nå henne. Imorgon är den stora dagen, hon ska upp halv 6, duscha och sedan göra sig klar. Hon sa att vi inte kunde ringa på nummret då, för hon kommer ligga på uppvaket hela dagen, men hon skulle verkligen försöka slå en signal. Fy fan om hon inte ringer, kommer vara SÅÅÅ orolig då asså :O , annars ringer jag till sjukhuset när jag kommer hem från skolan och frågar om operationen gick bra, man borde kunna göra det. Men mamma, det kommer gå prima, ingenting att vara orolig för <333.

Idag hade jag träning, fan va skönt att känna att man rörde på sig, haha. Hann träffa Philip idag en liten stund, haha gjorde inte så mkt med tanken på att jag skulle träna och han skulle åka hem :/ :P , haha , men hoppas på en kväll med honom i helgen :D <3 .

Och måste bara påpeka att det snart är sommarlov :D , för min del är nästa vecka den sista riktiga veckan, och det känns huuuur bra som helst när jag tänker på det, men vi har såå mkt kvar att göra :/ , men det får gå :P. Men nu ska jag ringa och säga god natt till mamma, skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <33

Det kommer gå bra mamma <3

Idag var det lika jobbigt att gå upp ur sängen som igår, fy fan va segt det kan va iband asså :O . Iaf, började dagen med Italenska, har fetaste provet nästa vecka, känns inte alls skönt. Men nästa veckan är den sista veckan innan SOMMARLOOOOOV :D . För veckan efter det är vi lediga onsdag, torsdag och fredag. Och veckan efter det går vi bara måndag och på Tisdag får vi sommarlov. Och nästa vecka kommer bli hemsk, har en redovsning, jävligt stor, naturkunskapsprojektet, sen Italenskaprov och uppsatsseminariun i EN TIMME :O , herre gud, så folk ska alltså sitta med mitt projekt i tre ämnen som är på drygt 8 sidor, fråga massa frågor om det och säga vad som va bra och dåligt. Jag har ju iofs jämfört Förintelsen och folkmordet på Armenierna, så det är inte så svårt, bara inte mvg barnen frågar fetaste komplicerade frågan, då är jag kört, haha. Iaf, sen fick vå hålla på med vårat projekt, sen hade jag musik. Hahahahah Sara asså, ni skulle sett henne, hon va skit hes idag, och såklart skulle hon sjunga, haha aa, säger ingenting (a). Sen efter musiken åkte vi hem :). Skulle igentligen sluta kvart i 5, men efterson vi skulle hålla på me projektet så åkte vi hem, skönare att sitta hemma och skriva på det än i skolan.

När jag kom hem va Camilla och Edwin här, vi pratade som sommarjobb, får se om jag får nåt, HOPPAS VERKLIGEN :O !! Och dem åkte precis, skulle till dagis och hämta Tove. Jag följer inte me för måste skriva på mitt arbete...

Imorgon ska mamma till sjukhuset, hon har äntligen fått en tid för operation. Hon har problem med koterna i ryggen, varit sjukskriven i snart ett år och bara fått åka runt till alla sjukhus. Men dom ger ju bara henne massa tabletter och väntar på att det ska bli bättre, men va fan, hon kan ju inte göra nånting, hon kan ju bara gå max 30 meter, sen får hon så ont att hon måste lägga sig ner, så äntligen ska hon få operera sig på fredag. Det är en ganska stor operation, så jag ber verkligen till gud att allting kommer gå bra och det inte händer nånting, mamma det kommer lösa sig <3 Så ikväll ska jag bara va hemma, ungås med mamma som är såå nervös.

Nu ska jag skriva mer på mitt ptojekt så jag blir klar tills imorgon !

Ha det bäst <3

Och så tror syrran att hon är vuxen ;P

Tjooho allihoppa :D . Sitter i skolan i datasalen och skriver på mitt projekt. Det går väl sådär, vet inte vad jag ska skriva på Slutsats, så väntar på att Marie ska komma hit och hjälpa mig. Om jag jobbar hemma och alla minuter vi har på oss här i skolan så finns det faktiskt en liten chans att jag bli klar i tid, hoppas hoppas hoppas, med tanken på att Mirelle inte ens har börjat så ska jag inte klaga :/ :P. Sara är här också, haha ska jag vara ärlig vet jag inte vad hon gör, inte fan jobbar hon. Hon sitter och sjunger, försöker hjälpa alla och aa, gör typ allt förutom att jobba ;) , hahaha.

Igår var det Vårshow i skolan, och den var den SÄMSTA jag har sett i hela min världshistoria :O , herre gud asså :O. Sen hade vi italenska i en timma, så det va okey. Jag kom hem runt 5 tiden kanske, Tove och Annelie va där, så lekte lite med Tove. När dom gick så lagade jag mat, satt på baksidan och, haha aa, vet inte vad Erica höll på me, hon kom till mamma igår :D :D :D . Haha hon satte på musik, sån som mamma lyssnade på när hon va ung, och sjöng me, eller mimade typ, och aa, hahahaha hon är så störd ;) , haha. Och hon har ju fyllt 18 nu, och hon måste ju påpeka det HELA tiden med att säga saker som, aa på öland kan ju du ewelina sitta barnvakt medan vi andra tar en cider på böda sand, aah, dagens ungdommar asså, jag är ju vuxen nu ewelina, jag behöver inte be mamma och pappa om något nu, och så sa hon massa mer ;) , hahaha <3.

Sen efter jag käkade gick jag ner till ica, köpte chips till mig och familjen, va såååå sugen :O, haha. När jag va klar fick jag ett sött telefonsamtal från min käre kusin Ida lutt :D , hjälpte henne med lite saker och sedan mötta jag kim. Han föjde med mig hem, hjälpte mmig att mobba Erica lite, haha. Sen kollade vi på tv, käkade chips och så. Han är ju en gud på att knäcka ryggen, och de va sååå skönt, min rygg är ju inte alls bra :( , men tack, va såå skönt :P. Sen när han drog hem gick jag och la mig på en gång, och min säng har aldrig varit så skön som den va inatt asså, fy fan, kunde inte komma upp imorse heller, som sagt, min säng har aldrig varit så skön som imorse. Men jag tvingade upp mig :P, haha.

Men nu ska jag iaf fortsätta skriva på min uppsats, eller ropa på Marie och få henne att komma hit, skriver senare idag :D ...

Ha det bäst <33

Till Mirelle :D

Haha jaa jag klagade ju som sagt på mirre och kirre att dom aldrig skrev i deras bloggar, och käre mirelle har nu skrivit ett inlägg till lilla mig :D , läääääs hennes blogg : mmirelle.blogg.se

Hahaha hon kanske inte skrier så ofta, men när hon väl skriver är det underbart ;D, haha
Mirelle jag vet att du läser detta nu, loooova mig att skriva oftare, gillar ju att läsa din blogg (a) , och du ska veta att me like you , du och jag är vi fetaste och skönaste partyteamet , haha kommer ALDRIG glömma våra kvällar / fester, och fler måste det bli, visst ;D ... Men nu ska jag nörda mig och spela mer på facebook och få tiden att gå fortare ;) ...

Mirelle, ha det bäst :D <33

At school

Japp, sitter ni i datasalen i natur med alla girls från klassen nu. Vi har haft håltimma i två timmar nu, och ska ha i en timma till,. jag dööör. Då ska vi kolla på nån Vårshow, det ska väl bli kul :D Haha sitter och klagar på Mirelle och Kristin att dom aldrig skriver någonting i deras bloggar, haha så hoppas verkligen dom bättrar sig :O , hahah
Efter showen så ska vi ha italenska i en timma, yeees, brukar ha två nemligen, så det ska väl bli okey. Sen efterskolan kanske jag ska umgås med en vän, haha bra så ? ;) , hahaha mupp <3 Hoppas det blir godis och tv tittande, skriver mer ikväll :D ..

Ha det bäst <33

Syrran 18 år idag :D

God dag mina vänner :D , haha nu lät jag som min matte lärare, men men, ibland får man säga så. Imorse vaknade jag vid halv 12, såå skönt att sova ut. Jag gick ner och käkade frulle med mamma och Roggan, och ca 30 min efter kom Erica hit. Hon fyller ju 18 år idag :D :D , Grattis syster <33. Hon började göra tårta och tog fram bullar och allt. Sen vid halv 3 skulle camilla och the familt och annelie och the family komma. Men ewdiv va lite sjuk och hängig, så dom kom inte, lite synd, har inte träffat dom på ett tag, men dom kommer säkert i veckan =). När dom kom så fikade vi lite och hade mysigt. För er som inte vet så håller vi på att göra om baksidan, just nu håller Roger på att lägga nya plankor, blir huuuur fint som helst. Och han kan inte släppa det, så han tog en bulle och har spenderat hela dagen ute på baksidan. Sen skulle Peter och Annelie åka till Ikea, så Tove va här ett tag, och nu har dom presic gått hem, erica också.

Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, måste plugga LITE, sen blir det tv, det är andra avenyn,  parlamentet och Sanningens ögonblick :P , asså Sanningens ögonblick, det är såååå stört asså, herre gud, så störda frågor :O , typ, har du haft sex fantasier med någon av dina vänners mamma, Har du haft sen med en av samma kön som du själv, Önskar du att idn tjej skulle ha silikonbröst och MASSA mer, haha lite kul att se ibland asså :P

Men nu har jag inget mer att skriva, skriver mer ikväll :D

Ha det bäst <33

Lördag

Fan vad jag harat nattbussar asså, ska fan ringa och stämma sl :O. Igår var jag, jessica, hanna, katarina, viking, leo, sassan och martin hemma hos viktor och kollade på hockeyn, och fan va spännande det var :O. Men fan att vi förlorade, men men. Sen när hockeyn va slut så gick vi alla mot nattbussen, vi missade en ganska precis, sås vi stod där ock väntade i drygt 20 min. Sen när bussen kom körde jäveln bara förbi :O , det var inte så att den va full eller nåt, och fy fan va arg jag blev. Då fick vi vönta typ 20 min till på nästa buss. Men ska jag vara ärlig var det okey, sällskapet va ju underbart ;) , hihi (a).

Sen kom jag hem iaf tillslut, och på nattbussen sov typ två fjärdedelar av alla som satt på bussen. Haha sassan höll på att jävlas medett fyllo som va helt borta, han spelade musik i örat på honom, han stirrade honom RAKT in i ögonen och väntade på att han skulle reagera, hahaha fan höll på att dö av skratt.

Snart kommer min faster och hennes familj, det är ju så att Erica fyller 18 år imorgon :D , ikväll får vi se vad som händer, kanske tar ev sväng förbi philip, var ju ett tag sen nu, men vi får se. Skriver mer ikväll :D

Ha det bäst <3

hos jessica

Det va en skön dag idag igen i skolan. Görjade kl.10 idag med engelska, fick göra lite vad vi ville, sen va det lunch. Det va korvstråganoff med DILL :O , fy faaaan va äckligt det va asså :O. Efter maten hade vi idrott, vi va ute och sprang, blev faktiskt nöjd med resultatet, trodde det skulle gå sämre än vad det gjorde :P. Efter idrotten hade vi naturkunskap, håller på med vårat projekt där, så han tog bara närvaro, sen begav vi alla oss till en datasal i typ 30 min, sen gick budden till stationen och jag åkte hem.

Efter skolan ringde jag Jessica, planerade lite för kvällen. Sen tog jag med mig Leo och begav mig till bro där vi mötte Erika och hennes underbara hund Emma, haha har samma namn som erikas lillesyster ;). Vi va där ett tag, umgicks och sen åkte jag hem. Jag lämnade Leo, va hemma max 10 min och sen åkte till jessica. Hanna hade redan kommit så satt vi och chillade, pratade och efter typ en halv timma gick vi till pizzerian och  käkade mat. Sen gick vi tillbaka til jesica, kollade lite på tv tils Viking ringde och sa hur kvällen skulle bli.

Nu håller Jessica och Hanna på att göra sig iordning, så jag pasade på att sätta mig här och skriva om min dag. Snart ska vi åka hem till Viktor där massa folk är och så ska vi kolla på hockeyn. får se när jag komer hem, men nu ska jag också fixa mig lite :P. Skriver mer ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <3


Inte en enda riktig lektion idag ...

Torsdag då da ... Idag började vi halv 9 med engelska. Vi håller på med en grej där, då vi fick jobba ute, vilket va nice. Efter engelskan var det matte, och eftersom vi har gjort alla narionella och ska börja med B kursen nästa vecka, så fick vi gå från den me... Då gik vi och käkade, va nån soppa, inte god, så det blev fil. Efter lunchen så försökte jag göra världens finaste fläta, jossan lärde mig först, sen har jag försökt på mig själv men lyckas aldrig :( , och idag hade emelie tid, så hon försökte lära mig en gång till. Gjorde en på Sofia, hon blev nöjd iaf och behöll den, men jag tycker den blev sådär :/ , får öva ännu mera :O. Efter lunchen var det Samhäll, och vi håller ju på med ett projekt i Sam, Historia och Svenaka, så alla ddrog till datasalen och jobbade med det. Sen hade vi naturkunskap där vi också har ett projekt att göra, min grupp är typ klar, så vi drog hem :D. Hahaha det var en jävligt skön dag, haha =).

När jag kom hem var Tove och Annelie här, pratade om allt, och lite om ERICAS 18-ÅRS DAG :D :D. Min älskade syster fyller 18 år på söndag, herre gud asså :O :O Men hon tycker det ska bli kul, så då tycker självklart jag också det :D , Älskar dig mest i hela världen Erica, du kommer aldrig förstå det, men utan dig hade jag inte klarat av vissa situationer här i livet <33 Tack för allt du har givit och hjälpt mig <3

Ikväll ska jag träffa Jessica :D , vi får se vad vi hittar på. Om vi får tråkigt kommer vi förmodligen åka in till Kungsträdgården, Rix Fm där, inte för jag gillar den kanalen, men alltid kul att träffa folk =) Men ska laga mat nu, sen ska jag bege mig till jessica, skriver antingen ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <3

At school

Sitter i datasalen med Erika och håller på med mitt fucking hor arbete. I svenskan, historian och samhäll ska vi fördjupa oss i två stora händerler som inträffade under 19000 talet och jämföra och så om dom två. Jag valde två folkmord, Förintelsen och folkmordet mot Armenierna... Ångrar fna att jag valde dom två, det är såå svårt. Jag har precis fårr ut all fakta, och ska börja skriva, ni anar inte hur mkt man måste tänka på och vad man måste ha me och allt. Och hela arbetet ska vara inne NÄSTA ONSDAG :O , kommer ALDRIG hinna. Fuck them som inte planerar och pratar med andra lärare. För i naturkunskapen ska vi också bli klara med ett fördjupningsarbete som också är huur stort som helst. Men då jobbar jag inte själv iaf, då har jag Marcus, Emmelie och Michell... Men i det här ska man göra allt själv, det är inte det som är det jobbiga, det jobbiga är att det ska vara inne nästa onsdag, kommer inte hinna, finns inte på kartan asså ...

Men nu ska jag inte sitta här och skriva, utan måste JOBBBA !!! , slutar kvart i 5 , skriver när jag kommer hem.

Ha det bäst <3

You make my day <3

Måndag igen, hatar måndagar. Men idag var det faktiskt en skön måndag. Började kl.12 och hade ingen italenska, för utbytesstudenterna är fortfarande kvar. Så slutade halv 3, thats nice. Efter skolan åkte jag direkt hem till pappa för att kolla hur längt han har kommit, och det är SÅÅÅ fint nu asså, helt otroligt va fort han har kommit med att packat upp och ställt iordning, men jag har ju hjälpt till, då går det fort ;) . Men det kommer bli så fint så när du blir klar pappa <3.

Sen gick jag hem till mamma, Camilla och Edwin skulle precis gå, så tur att jag hann säga hej till dom, fan va söt Edwin är nu asså... Sen kom Annelie och Tove ner, så det blev fetaste släktträffen ute på gården ;) , hahaha (a).
Sen käkade jag, och sen åkte jag till Björkebyskolan och tränade. Privatlektion du vet ;) , men det va huuur bra som helst idag, skit bra träning, ibland behöver man veta att sin tränare BARA koller på en och säger till om det minsta lilla, så det va bra träning. Sen hämtade Peter och Tove mig, så fick träffa min älskling idag igen, hon gör mig verkligen glad den lillskiten. Hon får en att glömma alla bekymmer och allt, utan henne, ingen mig.

Nu sitter jag här, erica och hennes utbytesstudent gick till pappa idag :( , såå tomt i huset nu, men men, vekckorna går fort, så hon är här snart igen ;). Imorgon är det nationella Matte B , men det ska nog gå bra, men har inte ens öppnat boken en, men jag borde klara mig bra tycker jag (a). Sen efter skolan ska jag och Paulina åka in till Odenplan och köpa nya träningsskor till mig. Min tränare säger att jag kommer ha sönder mina knän om jag fortsätter med mina skor som jag har nu. Så hon har lagt undan ett par åt mig, går 30 % rabatt på dom, så det är nice. Dom kommer passa så bra så :).

Men nu ska jag göra mig iordning för sängen tror jag, är sååå sjukt trött, skriver mer imorgon :D

Ha det bäst =) <33

HELT slut efter flytten ...

Har inte bloggat på ett tag, jag vet, men har inte varit hemma så mkt. I fredags hoppade jag över naturkunskapen för att åka direkt till pingishallen och hälsade alla välkommna. Det är 24 skolor från hela sverige som kom till Stockholm för att spela och kolla på riksfinalen. Kl.2 började allt och jag satte mig och började dömma, det gick super duper, jag är ju så jälva bäst så jag gör ju aldrig fel ;) , haha. Sista lagmatchen började kl.7 och va klar runt 9. Då skulle jag igentligen åkt till Vallen och kollat på pappas match på vallen, men jag skulle inte hinna, skulle hinna se typ en kvart eller nåt sånt. Så jag ringde Philip ist och åkte hem till honom ett tag och tog det lugnt. Var inte där så länge med tanken på att jag skulle upp tidigt idag för att dömma, igen. När jag kom hem va Peter och Tove här, helt otroligt att hon fortfarande var vaken, men jag gick upp direkt när dom gick hem och däckade så fort jag la mig, fan va skönt det va...

Imorse ringde klockan vid 7, då var det bara att gå upp, bege mig till hallen och dags att dömma igen, vi va klara vid ett tiden, och äntligen fick vi gå ut i det underbara vädret :D. Jag och Helena gick åch käkade, sen var det dags att åka hem och hjälpa pappa med flytten. Som ni vet så flyttade vi idag :D , lägenheten är sååå fin =). När jag kom hade dom precis lastat in allt i lastbilen och ställt den utanför vår nya lägenhet, och dom skulle ner till grillen och käka. Då fick jag ca en timma på mig att steka ute i solen. Jag tog fram en filt och la den på gräsmattan och solade. Fy FAN va äckligt det var, jag brukar aldrig svettas när jag solar, eller jag blir ju såklart varm, men inte som idag :O , det verkligen rann om mig :O , bläää. Sen kom iaf dom och hämtade mig och vi började lasta ut.

Jag har aldrig burit så mkt som jag gjorde idag, aldrig sprungit så mkt i trappor som jag gjorde idag, aldrig gått i så många uppförsbackar som idag, aldrig druckit så mkt som jag gjorde idag, men jag överlevde =) , haha.
Det blev bra tillslut iaf, alltid lika roligt att "jobba" med Peter, han är sååå stor men beter sig som ett litet barn och gör galna saker hela tiden, hahah, ni som vet hur han är fattar nog ;P. Det tog typ 5 timmar, med MÅNGA pauser, och nu är jag helt slut i benen, och mina händer verker verkligen av alla kartonger jag bar i trapporna, men ska inte klaga, det blir säkert prima skinka :D

Ikväll får jag se vart jag hamnar, men lutar åt att åka till Lillsjön och grilla med folk, eller Gröna udden, jag får se... Vet iaf att jag inte kan komma hem runt 2 inatt, med tanken på att jag ska upp kl.7 imorgon igen och dömma, sista dagen (a) , och så är det final, och måste verkligen vara fokuserad till 100 % hela tiden, det är mkt jobbigare än vad folk tror asså, måste tänka på uppkastet, om bollen nuddar nätet, tog den eller gick bollen ut, i dummen, vem som ska spela mot vem, vems serv det är och mkt mer...

Men nu ska jag ringe folk och kolla vad som händer, skriver mer imorgon när jag kommit hem efter pingisen =)

Ha det bäst <3

Min babe <3

Idag började jag halv 9. Men fick sällis imorse från när jag vaknade tills jag kom till skolan. Erica och hennes utbytesstudent började också halv 9 så. Hon är jätte trevlig, kommer tyvärr inte ihåg hennes namn, skulle inte heller klara av att stava till det, men men ;P. Hon är inte så bra på engelska, så det är lite svårt att prata med henne, det är bara att fråga frågor som hon kan svara ja eller nej på typ. Men det går bra och hon är snäll och så.

Idag i skolan hade vi sam prov, gick faktiskt bättre än förväntat, men kanske berodde på att jag och erika satt ute i solan i drygt en timma och pluggade på ALLT, tack älskling för hjälpen <3. Sen efter provet hade vi naturkunskap, och vi håller på med ett arbete så vi fick åka hem om vi ville. Så jag och Daniel åkte hem tsm =)

Annelie och Tove va här lite, så umgicks lite med dom, sen var det middag. Erica försökte förklara för henne vad potatismos hette och vad det var, men det gick bra tillslut :D. Efter maten åkte jag och Midia och kollade på viksjöskolans bal för 9:orna, dom var så fina, och fick såklart orgasm när min babe kom, en Hummerlimo, den är SÅÅÅÅÅÅ snygg, kolla själv da :O



Imorgon börjar riksfinalen, pingis, och jag måste tyävrr dömma, så det är där jag kommer spendera hela min helg, på dagarna iaf, sen på kvällarna får vi se vad som händer och sker. Sen så flyttar vi ju på lördag, så ska ju hjälpa till så fort jag kommer från pingishallen :P.

Men nu ska jag föna håret, har precid duschat, blev ju jävligt upphetsad när jag såg min älskling :O , hahaha ;)
Skriver mer imorgon =)

Ha det bäst <3

plugggggggg

Nu kännes det sonm det gjorde för inte alls lå länge sen. Då hade jag 4 prov på två dagar, en inlämingsuppgift och massa mer. Nu har vi TVÅ fördjupningsarbeten vi ska göra, vi ahde nationellan idag och har det på tisdag igen, imorgon har vi sam prov, och jag hade tagit bort min musik analys också, så nu måste jag göra om den :O.
Herre gud, jag tror jag dör, bläääää för skolan. Men man blir fortfarande LITE glad när alla säger att det är en månad plus 4 dagar kvar tills vi får sommmmmmarlov :D. Så man får väl stå ut in i det sista.

Nationella idag, fy fan asså. Första delen gick på vad, 3 sekunder, den va inte all svår, men andra med dom där jävla rektanglarna. Jag gissade mig fram först, då fick jag ju samma area och de rätta måtten, men sambandet, jag hittade inget samband, eftersom jag bara gissade mig fram så hittade jag det inte. Man skulle ju skriva en formel också, den tror jag att jag klarade, men inte sambandet, fy fan !!!!

Idag fick jag sluta 5 timmar tidigare, skit skönt, fråga itne varför, hade typ inge lektioner och eftersom vi håller på med projektet såfår vi plugga hemma. Idag  ska jag spendera nästan hela dagen med Samhällsboken i min famn, måste få bra betyg på detta prov, måste. Men sen är det faktiskt Grey's Anatomy ikväll, wooooho ochdet får man ju inte missa.  Sen kommer Ericas utbytesstudent hem hit idag, från italien, hon ska stanna i 9 dagar, är lite nervös faktiskt, men det ska nog gå bra, tycker lite synd om syrran bara, hon är inte alls taggad för det här, hon ångrar nu tror jag att hon sa ja för några månader sen, men men, hon sa ju ja så nu får hon ta hem henne.

Men nu ska jag väl fortsätta plugga, måste ju, skriver kanske mer ikväll om jag hinner =)

Ha det bäst <3

Wooho

Var en skön dag i skolan idag, haha aa, inga komentarer som Sara asså ;) , hahaha. Höll på med projektet i kanske två timmar, sen fick vi sluta. Efter skolan åkte jag me Sara till jakan i ca.20 min, hon skulle köpa en pressent till sin käre far som fyller år, grattis grattis =) . Sen gick jag till um som planerat. Det gick super, fy fa vad skönt att äntligen få ALLT gjort, nu vet jag att jag är helt frisk, det finns inga bekymmer , man är lyckliv var dag lalala :D, haha låten ni vet ;) .
Så jag gick hem med fetaste leendet, tack för stödet allihoppa <3.

Sen när jag kom hem var min ängel här, och hon va på bästa humöret asså, så då blev jag på ännu bättre humör, om det nu gick, så lekte lite med henne, sen åkte jag och tränade. Det va fan inte kul idag asså, vet inte varför, men va inte alls på det humöret, hahaha. Och nu sitter jag i köket, precis ätit en macka och duschat, ska snart föna håret så det inte står åt alla håll imorogn när jag vaknar.

Imorgon är det nationella, så fattar inte varför jag inte har lagt ner min dag på att sitta medd matteboken framför mig, men jag har väl varit för glad så jag inte har pallat plugga, va hellre med babe. Haha fattar inte varför jag sitter här ist för att plugga, men men, det går sökert bra endå =) (hoppas). Och imorgon kommer Ericas utbytesstudent hem till oss. Jag vet inte hur hon tycker det ska bli, ibland är hon glad över att hon kommer, och ibland så säger hon att hon inte vet vad hon har gett sig in på. Jag tänker iaf inte prata Italenska me henne, hon är ju här för att lära sig engelska, så jag snackar nog engelska isf för italenska :P.

Men nu ska jag föna håret, sen plugga lite sen ska jag sova, ska försöka sova tidigt idag, har haft såååå svårt att somna på sistonde, och är skit trött så :P ...

Men lycka till alla som ska skriva nationella imorgon <3333

SARA !!!!!

Sitter i skolan nu och "jobbar" med ett nytt projekt arbete. Sara "Hedan" sitter bredvid mig och sjunger "Toarulle, Toarulle, Toaarullle" , haha det är Sean da man, hahaha han är ju så gullig ;). Hon sitter också och försöker rimma på ALLT, men hon är fan inge bra, hon kan verkligen inte rimma :O . Men men, dom blir lite roliga ;) , hahaha <3. 

Nu ska jag jobba vidare iaf,  ville bara blogga lite om Sara, eftesom jag har lovar att skriva om henne minst 2 ggr i veckan, och idag är en  bra dag, hon är SÅÅÅÅ flummig :O ;D , haha, älskar dig tjejen <3


Ny vecka, igen ...

Måndag... Igår kunde jag verkligen inte sova, jag hade vänt på dygnet helt asså. Så somnade kanske runt 3 tiden, berodde faktiskt lite på det som hände igår, va lite sjukt asså :O , fattar inte så mkt, men men. Och så ringde klockan vid 8 tiden och jag va helt död, men men, man måste ju till skolan så det var bara att gå upp.
Tog 9 bussen, åkte några stationer och sedan hoppade Daniel på och vi åkte till stationen där alla andra va.

Nu sitter jag i datasalen i Sam och håller på med mitt naturarbete. Det går väl sådär, men det är fan inge kul. Men som sagt, man måste ju... Idag har jag fetaste håltimmen, det är tråkigt, men rätt skönt också, hellre håltimme och träffa folk än att sitta på en tråkig lektion. Idag TROR jag att jag slutar halv 5 , beror på om jag pallar "vill" gå på en Italenska lektion i 2 timmar, vi får se :)

ikväll är det träning, haha får se hur det blir, Mattias kommer dit, hoppas det blir bra endå =). Sen kommer Erica till mamma idag, wohooo det är verkligen höjdpunkten varannan måndag =) , sååå mkt roligare när hon är hos mamma. Men nu ska jag jobba, men skriver mer ikväll =)

Ha det bäst <3

18.7

När jag vaknade imorse var det 18.7 grader ute. Känner att jag borde igentligen inte sitta här :P . Annelie sa att hon skulle ringa lite senare för Tove ville gå till draken, men hon kommer ringa om 100 år, hon tar sån jävla lång tid på sig :O, helt sjukt. Så får se när jag får njuta av vädret. Jag satte mig utanför ett tag, men solen steker inte på, det är så mkt moln ivägen så :/ .

Igår åkte jag till Jessica och kom fram till henne vid 7 tiden. Hade inte sett henne på 3 månader, vi satt och ränkade ut det. Så första 2 timmarna kanske så haha, aa vi satt i hennes säng och pratade om ALLT mellan himmel och jord. Sen skulle hon ära middag, jag höll henne sällis och hon bjöd på lite cider, fan va det tog, visst jessica ? :O ;) , hahahaahaha. Sen ringde vi runt till folk, men alla va fan tråkiga och satt hemma och chillade och tänkte inte dra ut. Vi skulle dragit till Gåseborg, men blev inte av. Så vi gick och mötte sara efter ett tag, vi vandrade runt lite, sen gick vi hem till Jessica igen. Haha då drack vi lite mer cider, haha, och sara hade med sig lite Bakardi. Jessica hade inge godis, så vi plockade fram lite hallon, persika och satt och åt lite. Helt plötsligt så blev jessica sugen på mjölk, hahaha bra blandning jessica : Hallon, cider, bakardi, persika och mjölk, haha men hon tyckte om det så ;), haha. Sen tog jag siste bussen hem och somnade nästan direkt när jag kom hem =)

Nu ska jag ringa och tjata lite på Annelie. Skriver mer ikväll tror jag =)

Ha det bäst <3 

!

Har precis käkat, mina päron grillade och det va SÅÅÅÅ gott, älskar det. Mamma har lurat på mig disken, så nu ska jag diska, sen ska jag fort som fan gå hem till jessica. Förlåt philip, får ta filmen en annan dag, imorgon kanske (?). Vi får se vad vi ska göra, båda är på gott humör, så det blir förmodligen att hitta nån fest och dra dit eller dra nånannan stans =) . Men ska skynda mig till henne nu..

Äntligen får jag träffa dig jessica, skoja inte va länge sen det var :O :O
Saknar dig stooooort <333

Shopping på hög nivå =)

Fy fan vad jag har shoppat nu asså, är fan pank nu :/ , hur fan ska jag klara mig resten av månaden, aja, det löser vi ;). Igår jag var ju i stinsen med Ida, haha och idag drog Annelie och Tove mig till stinsen, då jag köpte jag ett SKIT snyggt linne och leggings. Och innan köpte jag en klänning, ett par shorts, en fin "festtröja", ett baslinne. Och nu har jag 100kr kvar, men det löser sig alltid :D.

Efter stinsen åkte vi och käkade och sedan åkte vi till barkaby flygfält där det var MC dagen, Tove älskar "noppecyklar", haha motorcyklar betyder det. Så det var ju värsta drömmen för henne. Och där gick det konstigt nog två "tottos" , hästar, så då åkte vi till säbygård och kollade på hästar. Och vem fick henne att klappa hästarna ;) , haha fan va modig lilltjejen va asså :D.


älskling du gör mig lycklig <33

Ikväll får vi se vad som händer, jag några planer, så ikväll blir det förmodligen en utekväll, men skriver mer ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <3

idaaaaaaaaa

Idag vaknade jag vid halv 12 tror jag klockan va. Så kollade jag på mobilen och såg att jag hade 4 sms :/ , hahaha. Ett var från ida som frågade om jag vill me till Stinsen och shoppa lite. Och jag hade inga planer för dagen så jaa, jag gjord mig klar och begav mig till tåget. Ida hoppade på i barkaby och redan då blev det mkt prat. Vi åkte till stinsen och kollade i typ alla affärer som fans, och jag vet inte hur många plagg jag prövade, men jävligt många asså, och det slutade med att jag bara köpte ett linne och en tröja. Jag hängde undan ett tpar byxor, jag vet inte om jag ångrar att jag inte köpte dom, men men. Ida köpte ett par skor, en tröja, en klänning, sen tror jag inte det va nå mer, kommer inte ihåg riktigt (a). Tack för en underbar dag älskling, ses snart igen =).

Jag var i jakan vid 6 tiden, då ringde Tove och frågade om jag ville me till ica och handla mjölk. Och då fick jag me annelie och tove till grillen, så vi käkade en pizza och sen gick vi in till iva och köpte deras mjölk ;). Sedan gick vi till parken och sen kom Erica och Towe och hälsade på. Efter det gick vi till Peters lastbil, han kom precis hem så Tove ville möta honom. Haha och annelie har köpt en stegräknare, så hon har ett mål med att gå 10.000 steg per dag, så hon drog med mig på en promenad så hon fick sina 10.000 steg :D, haha.

Ikväll tror jag Philip kommer över, så det blir film och mys och tjocka upp oss med gidis, men nu ska vi välja film och så. Skriver mer imorgon eller ikväll, beror på när babe går hem ;P.

Ha det bäst <3

BESLUTÅNGEST :O !!

Asså jag hatar när jag pratar med huuuur många som helst och bokar upp mig hos dom. Sen när klockan tickar på så frågar alla, ska du me eller inte, och då är det sås vårt och välja vilka man ska vara me. Och nu har jag gjort det. Jag har segat HELA dagen, fan va skönt, inte gjort ett skit. Ikväll ska jag antingen bara vara hemma, vet inte om jag mår sådär jätte bra, så ska syrran komma över och så ska vi antingn kolla film eller spela spel, och det säger jag ALDRIG nej till, för det är verklingen mysigt. Eller så ska jag vara med jessica, hon hade lite dricka kvar från igår så hon vill sitta och grilla eller vara hemma hos nån med folk, har inte träffat jessica på 100 år, skulle verklingen inte säga nej asså, saknar henne STORT :( . Eller så ska jag åka med Ida och dom till huddinge och träffa galet mkt folk, det är hur kul som helst, våra kvällar blir ALLTID lyckade. Eller så ska jag hem till Philip, älskar att ha filmkvällar och mys med dig <3. Eller så ska jag följa me Mirelle, Matias, Macko och alla dom till lillsjön och grilla, skoja inte va mysigt det är där. Jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen, verkligen inte. Men jag har ingen dricka kvar, och aldrig jag tänker dricka idag igen, haha blev lite mkt igår. Så det kanske inte skulle vara så kul att åka till nån fest, men aaaah, jag får se.

Nu ska jag iaf ner till ica och köpa godis OM jag nu stannar hemma och vilar mig, tror jag håller på att bli sjuk eller nåt, för nånting stämmer inte :( . Skriver mer sen ...

Ha det bäst <3

Min valborg :D

Jag tog bussen mot barkaby för att möta Mirelle och Erika, sen tog vi bussen hem till Sara, och då började der regna :/. När vi kom in var redan några av hennes kompisar där, dom alla var jätte trevliga, och det broppade in lite fler och fler. När alla kom började vi grilla, sara höll på att bränna upp mitt ansikte :O , haha fan asså. Sen tog Jossan över, då gick det bättre. Vi gjorde SKIT goda och fina drinkar, helt underbaart, så började dricka lite innan maten. Sen blev maten klar, och det blev huur mkt snack som helst, en skit läskig historia om när sara och dom hade cykel semester till Idas landställe :O, haha. Efter maten kände några att vi ville upp till brasan, så jag och några vandrade dit =)

När vi kom tbx hade flera kommit dit, och då var musiken på högsta volym och folk dansade, drack, chillade och hade det bra, det var huuuur kul som helst, verkligen <3. Sen vid 12 tiden kände man att akloholen började komma upp i skallen, och folk började åka hem, vissa bodde i bro och brunna och allt. Men jag och Mirelle ville inte hem, så vi ringde runt lite, och slutade med att vi åkte till Viksjö hem till Mikaela som hade fest.
Tack sara för en underbaaaaaar kväll hemma hos dig, det va jätte snällt att vi alla fick komma, jag hade skit roligt, du är bäst gumman <3.

Matias mötte mig och Mirelle på busshållsplatsen, så gick vi till Mikaela och där var det fullt med folk, massa man inte hade pratat me på 100år, helt stört att man inte har kontakt med dom människorna fortfarande asså. Hahaha det blev nog mest att ta hand om Bååth som drack LITE för mkt, han va lite smårolig tills han gjorde illa sin fot, han har stukat den och har börjat gå utan kryckor, och man såg verkligen hur ont han hade :/ . Sen blev det till att va social med alla andra som var där, det va jätte trevligt faktiskt. Förutom att Bååth fick mig att missa TVÅ av mina bussar, så jag var väl hemma runt 4 tiden.

När jag kom hem såg jag att Erica fortfarande va vaken, så jag snacka lite med henne, sen somnade jag och vaknade av ett sms vid 1 tiden. Idag tror jag jag ska me Ida och dom till huddinge, jag får se, men nu ska jag käka frulle, sKIT hungrig. Skriver mer sen.

Ha det bäst <3

RSS 2.0