Bläää

Okey, så här är det, ni som inte känner mig så bra och inte vet hur jag fungerar riktigt... OFTAST så är jag en sån som alltid säger hur jag känner, säger vad jag tycker och tänker. MEN när jag är ledsen / blivit sårad /  när mitt hjärta inte är som det ska, är jag oftast tyst... Det är därför jag inte har skrivit på ett tag, men men.

Idag åkte jag till stan, jag skulle åka in med midia, men hon hade glömt att hon skulle till stan med sina klasskompisar, så det sket sig. Men jag behöver rensa huvudet, så det va inte fel att åka in själv. FINASTE vårvädret idag me så. Jag var inte där så länge, kollade lite i affärer, behöver nya jeans, men som vanligt hittade jag inga. Och så skulle jag köpa en pressent till Helena som fyller 18 när vi är uppe i Kiruna, hahahahah du är bäst som följer me fast du fyllar år.

Ikväll ska jag och syrran ha myskväll, ÄLSKAR att ha myskvällar med erica. Det händer inte ofta, för hon har aå fullt upp hela tiden, det händer så mkt i hennes liv, ibland e jag avundsjuk, ibland inte. Men ikväll slår vi till, hahaha tror bara för att vi ska, haha jaa erica, jag skrev VI, upp tidigt imorgon för att passa Tove nästan hela dagen. Jag har precis tänt massa ljus, satt på rökelser och ska snart plocka fram godis, chips och läsken som erica köpte idag, så ska vi kolla på "Cinderella  Man" , erica hade tydligen velat se den  HUUR länge som helst.  Och fortfarande, ni som  inte  känner mig så ska jag berätta hur mkt min syster betyder för mig. Jag älskar henne mer än allt annat på denna jord, hon finns alltid där för mig, och hon anar inte hur mkt hon betyder för mig och att hon har den största platsen i mitt hjärta. Om inte hon hade funnits här. vet inte jag hur jag hade överlevt vissa dagar. Erica om du läser det här så försök att förstå, att Jag älskar dig och kommer ALLTID att göra det, oavsett hur mkt vi kan bråka, du kommer alltid betyda skit mkt för mig. Du är helt enkelt mitt allt !!!

Skriver mer ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <33

Varför, det är helt sjukt ...

Att gråta... Hur kommer det sig att kroppen reagerar som den gör när man blir ledsen? . Att det ska komma tårar från ögonen när man är ledsen, och att den där jävla klumpen i magen kommer. Vad är det för klump ? , och vad är det för "vätska" som kommer ut ur ögonen?, bildas det när man är ledsen, eller ligger vätska och väntar på att få komma ut eller?

Ibland känns det skönt att gråta, att bara bryta ihop totalt, bara gömma sig och släppa ut allt. Men det är jobbigt när det är för mkt som bekymrar en så man inte kan förklara, eller man vet liksom inte vart man ska börja. Den värsta gråten är, enligt mig, när ens närmaste sviker en. När man verkligen har gett en person sitt hjärta. Han tog den, han hade mitt hjärta, lääänge. Han var en ängel, så sjukt snäll, underbar och allt. Men sen tillslut, helt plötsligt, krossar han det i 10000 bitar och stampar på det. Så känns det iaf, att nån skar ut det, stampade på det och tog med sig halva hjärtat med sig innan han stoppade in det. Ens liv går verklingen under. Man vet inte vart man ska ta vägen, tårarna slutar aldrig rinna, och skälen slutan aldrig brinna. Man har liksom inget liv kvar, bara för att den man VERKLIGEN älskade lämnade en, så känns det som om ALLA lämnade en. För han var inte vara en pojkvän, han var liksom ens bästa kompis, en man ALLTID kunde prata med, man ALLTID kunde komma till. Men sen när han försvann så kändes det så tomt. Man kan inte sova för man bara gråter och gråter och kan inte sluta tänka på alla underbaara saker man har varit med om. Man ville vara sysselsatt HELA tiden för att inte tänka på honom. Man kunde inte äta, för maträtten kanske var hans favvorätt eller man kanske hade matkrig med den salladen mamma dukade fram på bordet, aah, det var fan inte lätt asså, Fy fan, det värsta jag har varit med om. Jag kan idag känna att den biten som han tog ifrån mitt hjärta fattas, han kommer alltid att ha den biten. Jag kan fortfarande inte lyssna vissa låtar för minnen ploppar upp i huvudet på mig. Och jag kan fortfarande fälla en tår en kväll innan man lägger sig och somnar. Det var nästan två år sedan jag levde med personen i över ett år, varför har jag fortfarande inte kommit över honom för ???


Hanna all day :D

Idag åkte jag till Kista med hanna, Haha vi gjorde inte alls mkt, vi kollade kanske i tre fyra affärer sen satt vi på Levinskys kanske en timme om inte mer och bara snackade och snackade som jag vet inte vad. Det som är så skönt med att vara med Hanna, förutom att hon är en underbar person att vara med övet huvud taget, så blir det aldrig såndär jobbig tysnad.Vi har båda mkt att prata om, men det är inte så direkt att vi tävlar om vem som ska få ordet., det är bara så skönt. Älskar dig Hanna.

Jag kom hem runt halv 5, då satte jag mig och kolalde lite på oc, sen åkte familjen till Donken och käkade, mamma pallade inte göra mat, och det var ericas dag att välja mat, så hon valde Donken ;P, hahah typiskt dig syrran.
Nu sitter jag och väntar på att hanna ska ha käkat klart, då ska jag möta henne i jakan, köpa lite godsaker och sen ska vi åka hem till mig och kolla Grey's Anatomy och hon ska hjälpa mig med fucking no:n. Jag har prov direkt efter lovert, och jag kan verkligen INGENTING !!!

Nu ska jag göra mig klar och hoppas att hon ringer snart så jag kan ta sällis med syrran som ska ta 20 över bussen. Skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <3

God morgon

Jag vaknade idag halv 10 idag. Jag ska ta halv ett bussen för att åka till kista med häääännnnah :D. Och kände att det va lååångt innan jag skulle åka, så jag tog på mig joggingskläderna och tog en joggingrunda. Helt otroligt vilken dålig kondition man har, måste börja springa mer nu asså. Jag har precis käkar frulle med mamma, och nu sitter jag i vardagsrummet, kollar på oc och chattar lite på pa och msn =).  Jag kanske ska börja göra mig iordning, sminka mig och klä på mig och sånt. Men skriver mer senare idag.

Ha det bäst <33

.

Känner bara för att blogga faktiskt. Jag bloggade gör kanske en timme sen om hur min dag har sett ut, men kan inte släppa vissa saker i huvudet, då kan det vara skönt att blogga lite. Jusst nu ligger jag och kollar på oc i vardagsrummet. Jag tog ner kudden, delfinkudden såklart, en filt och har björn borg trosor och en stor tröja på mig, tror det faktiskt är pappas tröja. Det skulle inte vara fel med sällis nu asså. Mamma och Roger sover säkert, men jag förstår, roger ska upp tidigt och jobba, och mamma är sjuk, hon har borelia. Jag har frågat en pys som jag vet inte skulle banga, men pysen är inte inne på msn eller pa, och jag har inga pengar, så jag kan inte sms:a.
Jag som är så sällskapssjuk av mig också, jag hatar att vara själv, det är så tråkigt. Det finns liksom ingenting att göra eller nån att prata med. men men, ibland måste man vara själv. Ibland skulle jag vilja byta ut mig själv mot nån. Som när man kollar på tv, eller film, som jag gör nu, jag kollar på oc. Ni vet Summer i oc, Marissas bästa kompis. Jag skulle nog kunna göra allt för att vara henne. Hon är STÖRT snygg, hon är smal, har den underbaraste personligen och är en sån som ALLTID bryr sig om andra. Hennes kille, Seth, han är den underbaraste killen på jorden. Hahaha han är en sån Tönt, men en sån jävla söt Tönt. Ni som kollar på oc tror jag förstår mig. Hon har också pengar, visst, pengar är inte allt, men pengar är mkt. Och hon kan äta HUUR mkt som helst utan att gå upp ett enda kilo.

Hahahah kanske ett konstigt inlägg, men kände bara för att blogga lite, nu ska jag kolla vidare på oc :D

Ha det bäst <3

Tog dagen som den kom...

Idag vaknade jag runt 10 faktiskt, ovanligt tidigt för att vara mig. Då satte jag mig och kollade på några oc avsnitt. När erica vaknade idag fick hon värsta rycket, haha det första hon gjorde va att börja städa. Hon plockade undag överallt och damsög och jag vet inte vad. Hahaha värsta rycket asså. Sen runt två tiden kom Sofia. Vi tre skulle gå och hämta Tove på dagis. Men en halvtimme innan vi skulle gå ringde pappa och frågade om jag ville följa med till jakan och kolla lite. Pappa skulle kolla på fotbolls och innebandy saker och köpa en trimmer. Så vi tog bussen till jakan och var där ett tag. Sen åkte vi hem och jag började laga mat. Efter jag åt så var det dags för träning. Jag brukar inte gå på träningarna på lov, men jag har ätit STÖRT mkt onyttigt, så kände att det skulle vara skönt att springa och hoppa av lite.

Nu har jag precis duschat, har hunnit ringa Hanna, behövde planera lite för festen på lördag. Och så kom vi fram till att vi skulle åka till kista imorgon och kolla lite och fika :D, hahaha, ser faktiskt fram emot det. Sen får jag ta kvällen som den kommer. Om jag ska vara med hanna på kvällen me, eller om det händer nåt annat kul, vi får se.

Men nu tänker jag kolla lite mer på oc, måste hinna klart nästan hela säsong 3 tills på måndag, för Sandra vill ha tbx den, så måste skynda lite. Men skriver mer imorgon.

ha det bäst <3

God morgon

Jag hann verkligen inte blogga igår, sorry. Men skriver allt jag gjorde nu ist :D

Började dagen med att jag vaknade 11, och min buss till jakan skulle gå 12. Jag gjorde mig iordning och gick över till pappa, då vi kom fram att vi skulle åka till farmor som bor i österrike nästa sommar, wooho. Sen tog jag bussen 12, och väntade på tåget till stan som skulle komma halv, jag hatar bussarna ibland, dom tajmar ALDRIG tågen så man måste typ ta en buss en halvtimme innan. Jag hoppade på tåget sen iaf, och i barkaby hoppade ida på. Så åkte vi till stan och shoppppade :D . Det va verkligen skit roligt att träffa ida. Jag har inte gjort det på JÄTTE länge, FÖR länge :O. Iaf så shoppade vi massor, och sen så vid 3 tiden så åkte vi hem.

Jag mätte Tove, Annelie och Erica på vägen hem. Dom hade hämtat Tove på dagis, och idag ska jag och Erica hämta henne, annelie slutar sent idag, Peter också. Sen åkte vi till ica, Annelie skulle käka och handla. Och jag och erica skulle köpa godis till våran filmkväll vi skulle ha. Sen tod vi bussen hem. Vi åt och vid 8 tiden började vi kolla på filmer. Först kollade vi på "Girls just wanna have fun", men den hackade, så d bytte vi till "Yrrol" , SKIIIT rolig, sen satt vi på "I see you.com" Efter den filmen gick mina ögon i kors, så jag gick upp och la mig. Jag hade verkligen trevligt ikväll, måste göra om det oftare erica!! Älskar dig <33

Ska börja kolla på oc nu, skriver med senare idag :D

Ha det bäst <33

damp

Kan verkligen inte sova. När jag gick hem från philip vid halv 12 tiden var jag SKIIIT trött, och sen när jag sminkade av mig, borstade tänderna och la mig i sägen, så blev jag piggare än någonsin. Jag brukar bli trött av att läsa bok, så jag tog fram en bok och läste, men blev jag tröttade av det ? , neej. Kollade lite på tv, men kände inte då heller att ögonen blev tyngre. Sen vid halv två tiden så gick jag ner och drack ett glas mjölk, hahahahaha vet inte om det stämmer, men mamma och pappa sa alltid när jag va liten att det hjälper att dricka mjölk om man inte kan sova. Och det sitter i än idag. Och ska jag vara ärlig känner jag att jag börjar bli lite trött faktiskt.

Ska jag vara ärlik har jag ingen aning om vart jag har vissa människor i dagens läge. Det känns skit jobbigt, och speciellt när man själv inte vet vad man vill/känner. Jag önskar att det fanns en EXAKT lika dan som mig, som bara kunde säga till mig hur jag skulle göra. Hur jag ska göra i vissa situationer, och vad jag ska göra med mitt liv. Jag har inte en blekaste aning vad jag vill bli när jag blir stor. Och tänk om det blir så som Sara sa i fredags, sara satt på engelskalektionen och spådde alla i klasrummet. Hon sa att jag kommer vara den desperata tjejen som så gärna vill bilda familj med barn och villa och allt, men kommer inte hitta den rätta på läääänge. Tänk om det är så, att man blir för desperat att man inte hittar sin prins?

Uch, jag vill inte bli äldre. Antingen ska jag vara runt min ålder, kanske 18, då kan man nästan göra allt, men då är man fortfarande tillräckligt gammal för att ha FÖR många bekymmer. Så jag skulle vilja bli kanske 14 eller 15. För man vill ju fortfarande kunna ha myskväll med sin pojkvän. Därför sa jag inte att jag ville vara kanske 7 år, för då vet man inte ens vad känslor är. Men det kanske är bra, fatta skönt att inte veta så mkt, för vet man ingenting om livet, så får man inte så många bekymmer. Så jag passar på den frågan faktiskt, jag har ingen aning om hur gamal jag vill vara. Men inte äldre än 21 iaf. DÅ kommer nog ALLA bekymmer. Men fortfarande, det är typ 22 23 åldern jag ska börja skaffa mina tre ungar som jag ska ha. JAG GET UPP. Nu passar jag verkligen på den frågan och går och lägger mig ist. Skriver mer imorgon.

Ha det bäst <3

Kvällen är fixad :D

Idag gick jag till parken med Tove och annelie. Vi var där vid ett tiden, sen började annelie bli lite småhungrig så hon gick hem och lagade mat, medan jag och Tove stannade lite till. Annelie ringde när maten var klar. Då gick vi hem och åt, tack annelie för maten =). Sen skulle dom måla om i deras kök, då passade jag Tove och hade underbart roligt med den ungen. Några timmar senare blev hon lite grinig, blir hon grinig är hon trött ;D. Så annelie la sig i soffan med henne med hennes snutte och vattenflaska med mjölk i och Tove somnade på 3 sekunder. Grey's Anatomy var på tv, så jag och annelie kollade på det medan peter fortsatte att måla. Vid 5 tiden gick jag hem, och nu väntar jag på att maten ska bli klar, potatismos med skinka, GOOOOODASTE maten asså, mammas potatismos asså :O <333. Och sen efter maten ska jag hem till Philip. Han sa att han hade köpt massa godis, så det blir väl filmkväll hemma hos honom med gosid, haha. Jag ska ta med mig Mindhunters, han ville se den sa han.

Imorgon ska jag ta halv ett tåget till stan med IDA<333. Herre gud, överdriver inte nu när jag säger att jag har inte träffat henne på säkert över tre månader, heeeelt stört :O , men imorgon ska jag träffa henne. Jag ska köpa ett par skor, Kanske mer om jag hittar nåt fint =). Sen på kvällen ska jag och min älskade syster erica ha filmkväll. Jag tror att vi behöver det, en systerkväll liksom, ska bli mysigt =) . För det finns ingen annan underbarare på denna jord en min syster. För hon finns liksom ALLTID där för mig, och jag tvekat ALDRIG på att prata med henne. Ah, älskar henne sjukt mkt helt enkelt.

Ska dra nu, skriver med ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <33

Söndag morgon

Söndagar är den värsta dagen i veckan, men idag känns det helt okey, haha bara för att vi har lov. Men jag tycker inte att alla ska ha ångest på Söndagar bara för skolan börjar igen på måndagen. Undrar varför det är så igentligen :/ ..

Igår iaf spenderade jag hela min dag med Midia. Först vid två tiden åkte vi till komethallen och solade. Brännde mig, men inte alls lika mkt som jag gjorde sist jag solade. Sen åkte vi till jakan, kollade lite i äffärer och så. Sen var det dags för middag, så jag åkte hem till mig, och midia hem till sig. Halv 7 kom vi på att ica stängde 7, och midia hade inte ätit middag än, hon skulle äta kvart i. Så vi åkte till jakan ist och köpte godig och tänkte hyra film. Men då såg jag att "Dude where is my car" skulle gå på 6:an. Så vi sket i att hyra film och kollade på den ist. Men vi åkte till jakan för att köpa godis, sedan åkte vi hem till mig och kollade på den. Haha den är ju så jävla rolig :D. När filmen var slut så drog midia hem, hon skulle upp tidigt för att åka och jobba.

Idag har jag absolut inga planer, jag tar dagen som den kommer. Men nu ska jag gå och äta iaf. Skriver mer senare idag.

Ha det bäst <3

Underbaaara lördag !

Guuuuuud vad jag älskar lördagar, och speciellt nu när jag vet att jag har en veckas lov :D <33

Gårdagen blev helt underbar iaf. Jag skulle möta hanna och jessica vid halv 7 tiden. Men hanna skulle inte äta förrän halv 8, så det blev lite senare än vad vi tänkte. Men jag tog bussen halv 8 hem till jessica. Vi tänkte åka in till stan och festa, men hanna skulle komma till jessica runt 8, och tåget skulle gå halv 9, då skulle vi vara framme efter 9, liiiite sent tyckte vi. Så vi ställde in planen, men det gjorde ingenting, var inte på piggaste humöret direkt. Så vi mötte hanna vid blåa huset och hyrde två filmer och köpte godis, en skräck, och för hannas skull som inte kan kolla på skräck så tog vi en komedi. Sen gick vi hem till jessica, hade skit mysigt och kollade på filmerna, snackade HUUUR mkt som helst, och tjockade upp oss. Jag och hanna tod sällis till stationen för att hinna med 8 över 12 bussarna, vi var lite små rädda efter skräckfilmen, men vi klarade oss bra :D . När jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på scrubs. Somnade på en gång, vaknade en timma efter och gick upp och la mig.

Idag vaknade jag runt 11 tiden, och nu sitter jag och väntar på att min babe, midia, ska ringa, vi ska nemligen åka och sola :D , fett skönt, har inte träffar idioten på 100 år asså :O , ska bli skit kul att träffa henne idag. Ska spendera hela fucking dagen med tanten :D , får se vad vi hittar på ikväll, men det löser sig alltid :D , nu ska jag käka frulle med morsan, skriver mer senade idag.

Ha det bäst <33

LOOOOOOV :D :D <333

Fan va skönt, äntligen lov, fan va jag ska sova :D.
Började dagen med sovmorgon, haha, sen hade vi engelska, kollade på nån film, skit slappt. Sen var det lunch, ingen aning om vad det heter, men de va gott. Sen hade vi idrott, hade nån friskisuppvärmning, sen killer boll. Och sista lektionen var no, kollade film där me, sen fick vi gå.

Jag och paulina gick upp till Byggdegårdsvägen och tog bussen. Paulina fick sina galsögon idag, och hon passade SKIIIIT bra i dom, skit fina gumman <3. Sen på stationen träffade vi Marcus och alla andra boysen från klassen och vi alla hoppade på tåget hem. När vi kom till jakan så träffade jag Victoria på bussen, har inte sett henne på år, vi bestämmde att vi skulle hitta på nåt på detta underbaaara lov.  Nu sitter jag hemma, mamma och roger är på raggarrunda, och jag sitter i vardagsrummet och kollar på Vänner. Snart tänkte jag gå och värma en macka, inte för att jag e så värst hungrig, utan att dom e så jävla goda ;D.

Ikväll da, ikväll blir det röj hoppas jag. Halv 7 ska jag träffa hanna och jessica, äntligen asså, fy fan vad jag har saknat tiderna med er, ni är för underbara för att jag ska låta er försvinna från mitt liv, så ikväll ska jag träffa dom.

Imorgon ska jag träffa en annan underbaaar person, min allra bästa vän som ALLTID har funnits där för mig, som alltid kommer finnas i mitt hjärta, som jag älskar mest på hela denna jord, MIDIA :D. Vi kom överäns om att vi först skulle åka och sola, det behövs :O . Sen får vi se vad vi hittar på, slutar alltid med nåt knas ;D.

Nu ska jag gå och käka en macka, skriver med idag eller imorgon

ha det bäst <3 

Snart lov !!

Imorse var jag lika trött som vanligt, blää för att gå upp tidigt. Men snart är det lov, fan va skönt :D.
Började dagen med engelska, hade läxa, som jag inte hade pluggat på, va så upptagen med att plugga samhäll. Men det va lugnt, man fick räcka upp handen om man ville svara på frågor, och det var typ samma som svarade hela tiden, så det va lugnt. EFter engelskan hade vi matte. Det va ganska chill på matten. Gjorde inte så mkt, och uppgifterna vi skulle göra va enkla så. Efter matten var det äntligen mat, och idag var det gott också, pasta med kyckling röra, haha ingen aning om vad det var för röra, men det va gott för en gångs skull. Efter vi hade käkat så var det dags för att plugga. Så jag och några från klassen satte oss och pluggade samhäll, blev mer prat än plugg som vanligt ;P. När vi väl fick provet så kännde jag mig lugnt, det var inte alls så svårt jag trodde att det skulle vara. Jag va klar kanske 50 min innan, visst det låter mkt, men mer hälften gick innan mig. När jag va klar så gick jag, paulina och marcus och  köpte lite godis. Sen kom payam och erika, och så gick vi in i ett rum, som payam kallar chillrummet. Det var ett klassrum förrut, men nu har dom tydligen ställt in massa möbler och sånt, så det ska väl bli ett chillrum. Vi satt där i kanske 20 min, sen började no:n. Ville inte till no:n, för jag visste att vi skulle få tbx vårt prov som inte gick alls bra för mig. Och som sagt, vi fick tbx det, BLÄÄÄ flr det provet asså. Jag harat no, det kan ta sig. Jag valde Samhäll för att slippa fucking natur, skulle jag varit intresserad av no, hade jag ju valt fucking natur, men nu går jag samhäll och läser naturkunskap B, fucking hora asså...

Nu sitter jag hemma, ska träna ikväll, sen händer det inte så mkt mer. Men ska gå och laga mat nu, SKIIIIIT hungrig, skriver mer ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <3

Stressad som fan ...

Hinner inte skriva så mkt idag, men lite hinner jag ;D

Igår kom pysen till mig, han kom vid halv 8 och gick hem runt halv 11. Idioten ska åka till åre på sportlovet, typ alla jag känner ska dit, haha. Idagvar jag sKIIIT trött när jag vaknade, gick upp halv 7. Tog på mig lite finkläder, eftersom det var "avslutning" på riksdagsrollspelet så skulle man vara lite fin. Slutade vid 4, 45 min tidigade :D. Nu sitter jag och pluggar som en idiot. Har samhällsprov imorgon och ett engelska läxförhör. Jag kan typ hälften av provet, och har inte ens börjat öva på engelskan, och jag ska hinna duscha och kolla på Grey's anatomy kl 9 :O , och mamma tjatar på att jag ska hinna hänga upp tvätten också... Tror inte jag kommer hinna allt ikväll, men måste försöka.

Så måste dra nu, skrivet inte mer ikväll, skriver imorgon.

Ha det bäst <33  

!!

Andra dagen på veckan... Ska jag vara ärlig så tycker jag att det går rätt snabbt. Fan va skönt med lov nästa vecka, SOOOOOOOOVA hur länge jag vill :D (a) . Idag började jag dagen med att gå till skolsyrran, hälsokontroll. Så bra som jag är så va allting bra, studieplanen såg bra ut och jag mår psima skinka. Efter skosyrran hade vi matte i typ 45 min, sen var det dags för fucking rollspelet igen, det e SÅÅÅÅ tråkigt asså !! JAg läste upp min motion och sen var det dags att rösta. Min kom inte me, men tur de, aldrig att jag står för 4 klasser och läser upp min och debatterar om den, haha det får dom andra klara bättre tycler jag. Sen när allt va klart, vid 12 tiden, så tog jag bussen hem :D .

Jag har Samhällsprov på torsdag, så sitter och råpluggar, men inte så lätt när man har glömt hälften i skolan, bra ewelina.  Ikväll tror jag att jag ska träna, eller kanske vara med pysen, vi får se vad som händer. Men nu måste jag plugga på det jag har tagit med mig, skriver mer ikväll eller imorgon.

ha det bäst <3 

äntligen hemma

Nu har jag kommit hem och kan koppla av, igentligen behöver jag plugga, men pallar verkligen inte det nu asså.
Idag i skolan så fick sluta ca. 30 minuter innan vi skulle, så jag åkte till jakan, träffade Helena och så gick vi och åt lite innan träningen. Efter lite onyttig mat på Burger King tog vi bussen till björkeby och tränade, shiiiiiiit va jobbigt det var idag asså. Träningen slutade 8, kvart över hämtade mamma upp mig. När jag kom hem hoppade jag in i duschen, hahaha asså varför säger man, Hoppar in i duschen, helt stört asså. Efter mitt hoppande i duschen så gick jag ner, tankade lite låtar åt syrran och la in dom på hennes mp3 och tog en macka. Nu sitter jag här, diskuterar med alla vad som händer på lovet, UNDERBAAAARA LOV ASSÅ :D .

Men nu ska jag dra, skriver imorgon,

HA DET BÄST :D <3

v.8

Hola allihoppa :D
Måndag, igen, sitter i skolan och har värsta håltimmen. Jag vaknade vid 8 av att klockan ringde. Gick upp, gjode mig klar och tog bussen mot skolan. Började dagen med tråkigarse no lektionen. Efter no:n gick vi och åt, det va äckelmat, så blev fil åt mig igen. Nu sitter jag i datasalen i hus 5 med Linda, Elin, Alex och Emmelie, och börjar halv 2 med Livskunskap. Jag slutar kvart i 5 idag, sista lektionen är Italenska. Efter skolan är det träning, så kommer väl komma hem runt 9 ikväll kanske.

Skriver mer imorgon eller ikväll.

Ha det bäst <3

viksjövallen :D

Igår ikväll da... Jag var med hanna igår kväll, skit kul att träffa henne, det var liksom 100 år sedan. Vi har hemma hos mig, käkade chips och kollade på melodifestivalen, hade hur mysigt som helst. Sen tog hon bussen 23.46 hem.

Precis innan hon åkte kom peter och rogen hem, dom hade varit på krogen och druckit öl och wisky. Det är en lång historia om min familj jusst nu, det enda jag kan säga ät att det är 3:e världskriget och jag vet inte riktigt varför eller nåt. Men ingen kommer överäns med Rogen och aa, som sagt, lång historia. Så vi, jag, mamma, roger, erica och peter, satt i vardagsrummet och lyssnade på Peters och Rogers debatt om livet och allting som är fel.

Vid ett tiden fick alla nog, så erica gick upp och la sig, 5 minuter senare gick mamma upp, och jag och Peter gick ut, ingen av oss va trötta. Vi tog värsta prommenaden, gick runt typ hema viksjö, när vi inte pallade gå mer, gick vi upp på ett berg som ligger precis utanför Peters hus. Där satt vi kanske 30-40 min, sen blev det för kallt så vi rörde oss igen. Då gick vi kanske 10 min, sen blev jag hungrig och trött, så Peter följde mig hem, sen gick han hem till sig. Jag kom i säng runt 3 halv 4.

Idag vaknade jag vid 12 tiden, och hade planer att gå med erica till vallen och kolla på pappas match. Tove ville följa med, så vi tog med henne. När vi kom till vallen träffade vi pappa. Då sa han att matchen är uppskjuten till kl.3 ist för halv 3. Perfekt tänkte jag och erica, då kunde vi försöka söva Tove, hon var lite grinig. Så vi gick lite med henne, och hon somnade på 5 min. Vi kollade på matchen, det blev 3-0 till viksjö, som mötte bro, dom som pappa spelade med förrut ;p. När matchen var slut så vaknade Tove, vi fick låna en fotboll av pappa, så spelade pappa och Tove lite fotboll ,Tove älskade det :D . Sen vid halv 6 tiden var vi hemma igen. Nu har jag precit ätit mat med erica, spagetti med nån chilikorv. Vi åt i vardagrsummet, och slog på tv:n. Då är barnfilmen "Bröderna Lejonhjärtat"  på tv 4 Film. Ingen av oss fattar hur det kan vara en barnfilm, vi tycker liksom NU att den fortfarande är lite småläskig, fy fan asså... Men men,  om 10 min börjar Miami Ink, som man lätt ska se på. Sen är det Andra Avenyn. Annelie skulle ringa när dom hade ätit klart, så skulle dom baka äppelpaj och bjöd upp mig. Så jag sitter och väntar på att hon ska ringa ;D.
Skriver mer ikväll eller imorgon,

Ha det bäst <3

Lördag !!

Idag vaknade jag halv 12 av att Tove ringde och frågade om jag skulle me och åka tåg, haha ingen aning om vad hon snackade om, så jag fick prata med annelie. Hon frågade om jag ville följa med till karlberg och hälsa på peters mamma och kolla lite i affärer. Jag hade inga planer för dagen, så jag gick upp och gjorde mig klar.

Vi tog bussen 20 över 12, Tove tyckte det va skiiiit kul att åka buss, det är bland det bästa hon vet. Vi kom till jakan halv, och missade precis tåget, så vi tog kvart i tåger ist, när tove satte sig på tåget så hade hon helt glömt bort bussen, och åka buss var ingenting jämför med hur det var att åka tåg. Vi kom fram till karlberg runt ett, då mötte vi peters mamma som bjöd oss på brunch, tack så jätte mkt :D . Efter vi hade ätit ville annelie kolla lite i affärer, så vi gick, men Kristin gick hem och satte på kaffe, så vi kunde gå hem till henne och fika efter vi hade kollat lite i affärer.

Annelie köpte lite grejer till Tove, jag hittade ingenting så vi begav oss till Kristin. När vi kom dit så va kaffet klart och hon ställde fram lite kakor och sånt, skiiit gott var det. Efter någon timme så tog vi tåget hemmåt.

Vi tog kvart i 6 tåget hem, och tove tyckte det va lika roligt som påvägen dit. Sen tog vi 8 över 6 bussen.
När jag kom hem började jag och syrran laga mat, och nu är klockan 16 över 8 och hanna kommet om 5 min :D.

Nu kommer hon, måste dra, skriver med ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <3

är det såhär en fredag ska se ut elläh ? ;)

Sitter hemma nu och frossar, jag vet inte om jag kan säga att jag tröstäter, men det låter bra, så jag säger så.
När jag kom hem idag efter skolan gick jag till pappa direkt, satt lite vid datorn och väntade på att pappa skulle komma hem, men klockan blev 5 och jag höll på att dö av hunger, så jag gick till mamma och åt köttfärssås med spagetti med erica. Efter maten ringde jag runt som en dåre, bara för att få nån med mig att göra nåt kul, men alla bangade. Så tänkte jag bara ha en chillkväll hemma, jag får lyssna på Sandras ord : Sånt är bra att ha ibland, det är nyttigt att bara vara hemma och ta det lugnt. Men jag är inte alls en sån människa som gillar att bara vara hemma, men jag får hålla med Sandra helt enkelt.

Eftersom jag skulle frossa i mig massa gosaker, var jag ju tvungen att gå till ica och köpa massa. Men inge kul att gå ner själv, så jag drog med mig syrran som satt med sitt projekt och handlade lite godis, chips och chokladbollar.
Haha erica är helt cp, ni skulle sett henne, hon var på värsta flummhumöret. Hahaha det räcker väl med att säga att vi gick och sjöng på " Åk till Magaluf" hahaha, jag älskar dig syrran, utan dig skulle jag inte klarat av vissa saker här i livet, förstå det , JAG ÄLSKAR DIG !!!

Nu har hon gått till pappa med Towe, och jag ska snart sätta mig framför tv:n med mitt godis och chips och kolla på tv sen somna som en riktig tjockis =)
Imorgon däremot, då händer det nåt, då ska jag träffa hanna, ÄNTLIGEN, fan va länge sen, Miss u honey <333

ska dra mig till soffan nu, skriver mer imorgon.

Ha det bäst <3

Hemma nu :D

Jag är hemma nu, och der är fredag =) , dagen har varit bra, kort dag i skolan, skiiiiit skönt. Det enda problemet är att jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, men det löser sig alltid :D.

Vägen hem från skolan idag va lite speciell, upplevde många känslor idag, haha :D
Först vid skopen, efter no:n så tog jag allting, min västa, halsduk, vantar, jacka, lite böcker, nyklar & mobilen och satte mig på en bänk, det är så trångt och så vid skopen. Så tog jag på mig allt och väntade på att Paulina blev klar så tänkte vi gå till stationen, gick inga bussar. Halvvägs kom jag på att vi har ju Samhällsprov nästa vecka, och såklart hade jag inte med mig böckerna :@ , typiskt mig. Så vi va tvugna att vända för att hämta fucking böckerna. När vi väl kom fram till skopet hittade jag inte mina nycklar. Jag kollade fickorna på jackan och jeansen men dom låg inte där. Så jag rev ut allt jag hade i min västa, hade idrott idag, så det var inte lite heller. Men dom var itne där heller. Vi letade i ca. 5 min, sen gav jag upp, med tanken på att jag kanske hade låst in dom.

Så jag och Paulina gick tbx, med märkte att klockan var kvart öcer och kunde hinna med halv bussen som gick lite längre bort från skolan, så vi la på en ruch. När vi kom fram var det värsta stormen, håret blev kaos, rann ut ögonen, har ögoninflamation, och hade mascara över hela mitt ansikte känndes det som. Sen kom bussen, var SKIIIT nära på att inte få plats, bussen var skiiit full, men vi tröck in oss och åkte till stationen.

När vi kom fram frös jag somjag vet inte vad, och tack och lov kom tåget PRECIS när vi kom fram, och innan dörrarna öppnade fixade jag till min luva, då hörde jag något plingra, som mynt eller hahaha nyklar. Så jag började as garva för mig själv, ni skulle sett vilken blick jag fick från Paulina. Så jag bad henne kolla i min luva, hahahahha gissa vad som låg där, jo såklart mina efterlängtande nyklar. Så från as arg/irriterande gick vi till bättre humör, så jag tackar mina nyklar för att dom gjorde mig och paulina på bättre humör :D
Tack :D

Var bara tvungen att berätta, haha det va lite roligt faktiskt. Men jag ska kila nu, skriver ikväll :D

Ha det bäst <33

Fredag :D

Börjar med att berätta gårdagen. Jag mötte Paulina och Evelina i jakan halv 6. Vi tog tåget mot stan och kom överäns om vart vi skulle äta. Jag och Evelina var sugna på pasta, så evelina sa att hon hade ätit godaste pastan på en Italensk resturang, som låg på odenplan någon stans. Det tog ett tag att hitta resturangen, Evelina har inte det bästa lokalsinnet direkt ;D , hahaha <3 Vi beställde godaste pastan, Evelina hade rätt, fy fan va gott det var. Vi satt och åt och jag vet inte hur mkt vi pratade och skrattade, det var typ vara vi som lät där inne på resturangen, shit vad vi måste ha pratat högt, det var det vanliga pratet, killar, skolan, alla festtabbar man har gjort, och killar var det nog mest prat om. Typisk tjejmiddag :D . När vi hade ätit va vi sugna på efterrätt, men dom hade inte det på den resturangen, så Evelina sa att hon visste ett bra ställe på Götgatan, stört sköna fotäljer sa hon ;) . Så vi tog tunnelbanan dit. Precis då började det snöa, så vi la på en ruch och gick in på cafet. Jag tog en hallonpaj, och evelina och paulina tog en chokladboll med te och varm choklad.

När vi satt där så fick evelina en lysande ide, att vi skulle åka till Danmark. HAHAHAHa fråga inte varför ;D , tror ni fattar ;D. Jag och Paulina va fett på, och ska jag vara ärlig tror jag att det kommer bli av =) .
Sen åkte vi hem, och jag var hemma runt 10 halv 11 :D

TACK FÖR EN UNDETBAAAAR KVÄLL MINA ÄLSKLINGAR !! <3333

Nu sitter jag i datasalen i skolan, ska jobba med engelska, men kan lika gärna göra det hemma.
Men vi slutar nu, så ska gå och äta lunch, hoppas det är god mat.
Skriver mer ikväll eller när jag kommer hem =)

Ha det bäst <33

alla <3 dag

14 februari, alla hjärtans dag

Sitter i skolan nu i datasalen i hus 5 och ska igentligen vara inne på Riksdagen.se , men tyckte det vort roligare att blogga lite. Tack Paulina för FINASTE Alla <3 dag present, fan va glad jag blev <333
Men vänta bara tills du får din ;D !!

Ikväll da... Jag, Paulina och Evelina Holm, tre singeltjejer, ska ut och äta på resturang och ragga killar på stan.
Alla som man känner ska vara med sina pojkvänner/flickvänner, men jag har ju ingen, än så länge. Så jag ska ut med två singeltjejer till och äta god mat :D.

Nu måste jag jobba lite, läraren lackar satan när hon ser att man håller på med annat.
Skriver mer ikväll eller imorgom.

Ha det bäst <33

hemma idag...

Fy fan vilken natt asså. Jag vet inte hur många gånger jag vaknade av att jag svettades som en gris, och sprang på toa för jag trodde gårdagens mat skulle komma upp. Jag mådde så jävla illa och trodde jag hade över 40 graders feber, men det hade jag inte. Så inte en chans att jag ens skulle försöka att gå till skolan. Jag vaknade av att klockan ringde, jag försökte ta på mig kläderna, men när jag gick ner så sprang jag till toan på en gång, trodde jag hade fått vinterkräksjukan igen, men det kom ju aldrig nåt, så det kunde inte ha varit det. Så jag gick upp och la mig igen.
När jag sedan vaknade halv 10 kunde jag inte öppna ögonen, fy fan vilken känsla deet var, trodde jag hade blivit blind eller nåt. Då hade mina ögonfransar klibbat ihop sig, och när jag väl pillade bort all gegga för ögonen var mina ögon SKIT RÖDA :O , och det va skit jobbigt att kolla, ville bara blunda hela tiden.

Jag gick upp vid kvart i 10, då var det lite bättre i magen, men kunde knappt gå, ville bara ligga ner. Så jag gick ner till vardagsrummet, mamma var nere, hon ringde skolan och sjukanmälde mig och kände på min mage, hon kan oftast känna vad felet är ibland, hon jobbar på sjukhus. När hon såg att mina ögon va röda och det bara rann tårar ur dom, nej jag grät inte ;p , så fick jag lite ögondroppar i hopp på att det skulle bli bättre.

Efter nån timme stod jag inte ut med mage, så jag fick en magtablett av mamma (ingen aning om vad det är för tablett, men den har hjälp förrut och hjälpte idag me) . När magen gick över kunde jag inte hålla mig att vara inne när det är VÅR ute, så jag tog med mig hundarna och gick på en långpromenad. Fan va skönt det var, det va varmt och soligt ute, så varmt att jag inte hade min jacka, jag tog på mig en fleece ist. Då fick jag värsta vårkänslan och önskar mer än allt annat att våren kommer så man kan lägga in alla vintersaker och ta fram vårsakerna, och köpa vårskor :D :D :D :D. 

När jag kom in käkade jag lite fil med banan, sen satte jag mig på vår altan i solen, skit varmt, och läste lite ur "Allt för min syster" och kollade när hundarna lekte av sig. Men solen gick bakom huset, då blev det kallt så jag gick in och läste klart kapitlet och nu sitter jag i köket och är inne på datorn. Mamma och Rogen ska snart börja med maten, vi ska äta gratäng, så det tar typ 2 timmar att laga den. Och jag ska lägga mig och kolla på OC snart tror jag. Erica lär komma hem från skolan snart, hoppas jag, mkt roligare när hon är hemma.

Höll på att glömma :O , ikväll börjar ju GREY'S ANATOMY :D:D :D , fy fan va kul, äntligen, har sett fram emot den nya säsongen sen den sista slutade, räknar ner timmarna redan ;) . Så alla som läser det här, slå på 5:an kl.9 och kolla, det är den bästa seriern i världhistorien, jag lovar :D

Ha det bäst <3

FUCK EVERYTHING !!!!!!

Jag visste det. Jag visste att det skulle bli såhär. Jag va 99.9 % säker på att det skulle bli såhär. Ni sa att vi skulle fixa det om det blev såhär, men kolla nu da. Vem hade rätt igentligen ? Jag skulle valt det, då skulle det inte vara såhär jobbigt nu. Jag skulle försökt att inse att det bästa var att gå med er ända till slutet.
"vi kan träffas på helger, efter skolan och allt!" Jo tack, jag märker att det går, kolla nu liksom.
Är det så mkt begärt att nån skickar ett sms eller nåt, bara för att kolla läget eller så. Eller ringa nån gång för att bara höra av sig. Det var liksom innan jul jag fick spendera lite tid med er sist.

M, J & H , ni kommer ALLTID finnas i mitt hjärta, det är alltid ni som har funnits där för mig i tre år. Nu har ni liksom försvunnit, men ni kommer ALDRIG försvinna ur mitt hjärta <33

Ville bara få det sagt, vad var det jag sa !!



Tisdag

Idag ver det en väldig kort dag i skolan. Vi hade riksdagsrollspel idag. Och idag öppnade riksdagen, så såklart skulle man va lite extra fin, kungen, drottningen och alla "viktiga" personer var där , ja, jag vet, lite överdrivet. Så skulle Stadsministern och alla andra ministrar hålla tal, det var tre klasser så vi var i sammlingssalen. Efter det så satte vi oss i utskotten, satt i socialutskottet. Där pratade vi kanske i 5 min, sen gick alla ner till biblioteket och käkade chips och drack cider, sen var dagen slut. Fan va skönt att komma hem vid 12, man kan ju gå och lägga sig en timma eller två utan att man får sömnproblem på kvällen när man väl ska sova. Men jag gjorde aldrig det, jag va så duktig att jag satte mig vid datorn och sökte sommarjobb, är verkligen på tiden nu asså. Men som vanligt så hittar jag ingenting, men man måste ju försöka.

Om en halv timme eller så ska jag följa med syrran och hämta Tove på dagis, var ett tag sen man följde med. Sen får vi se om jag följer med dom upp till dom eller om dom kommer hit eller hur det blir.
Sen när Erica kommer hem från plugget så börjar mamma med maten, tack vare erica så ska vi äta äckelfisk idag, hon hade nåntong i skolan att hon skulle skriva ner vad hon åt. Så hon vill väl låta "nyttig" och skriva att hon åt fisk. Sen blir det träning, måste prata med Anders om natttåg till kiruna, fy fan va jobbigt. Ska åka dit v.10, och jag trodde vi skulle flyga dit, men nu blir det natttåg :O , jävla skit.

Men men, det blir säkert bra det me. Ska äta appelsin nu, skriver mer ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <3 

Ny vecka... igen...

Veckan började med sovmorgon, började kl.12 :D , fan va skönt det var. VI började med natuskunskap, där vi gjorde en potatislabb, haha det var det tråkigaste jag har gjort, med Bengan av alla. Sen den dagen hade vi Livskunskap och Italenska.

Kom hem vid 5 tiden, och käkade middag med syrran =) . Sen var blev det bara en chillkväll med familjen. Pallade inte göra något idag, kollade bara på tv med familjen och så. Ska dra nu, skriver mer imorgon,

Ha det bäst <3

aj min rygg :(

Vaknade vid 12 tiden imorse av att min hund slickade mig i ansiktet, fan vad det kittlas :O . Då var jag såklart tvungen att gå upp, inte ens någon ide att försöka somna om när man har en energiboll i sängen som inte vill något annat än att man ska gå ner.

Så jag gick ner och gjorde lite frukost och satte mig vid datorn. När jag hade ätit så ringde jag Paulina och frågade vilken tid vi skulle åka och Sola. Hon sa att hon också precis hade vaknat, men vi skulle mötas vid alla bussar vid två tiden. Jag tog 20 över bussen, och precis när jag gick av bussen så kom Paulina, snacka om timing ;) . Vi tog 178 och hoppade av vid komethallen.

Vi betalade och la i pengen i apparaten och började sola. Vi låg en bit från varandra, men hindrade inte oss för att prata, haha fan va vi skrek asså, tur att ingen annan var där. Vi solade i 20 min tror jag att det var, fan va skänt det var, lite värme för en gångs skull. När tiden var slut gick vi direkt till spegeln och kollade. MIN RYGG ASSÅ !!!! Den var/är röd som en kräfta, snacka om bränna sig, haha fan va ont det gör.

Nu sitter jag i vardagsrummet, har The Vois på och väntar på att ugnen ska  bli varm så jag kan ställa in min mat. Sen ikväll är det tv-kväll tror jag, Miami Ink, Andra Avenyn, Singing Bee och massa braiga filmer. Får se om jag går upp till syrran och kollar på tv eller om jag ska vara hemma.
Men ska kolla om ugnen är varm, skriver antingen imorgon eller ikväll.

Ha det bäst <3

Lördagkväll

Den här lördakvällen blev inte alls som jag trodde att den skulle bli. Jag planerade att jag skulle vara med jessica & hanna, vilken var 100 år sen. Vi hade inte planerat någon speciellt, skulle bara chilla och umgås. Då frågade Rasmus om vi ville komma hem till honom, han hade nån fest. Visst tänkte vi och planerade att gå dit och träffa massa folk :D. Men runt middagen kännde jag mig SKIt konstig :/ , magen vände på sig, började kallsvettas och kände mig hängig, mådde verkligen piss, och det kom bara sådär :O. Så jag tyckte det va bäst att jag stannade hemma och tog det lugnt med familjen. Det blir inge kul om man drar ut fast man inte känner för det.

Så jag stannade hemma, men det va lyckat endå. För Tove, Peter och Annelie kom ner, vi åkte till GodisPalatset och köpte godis och planerade en chill kväll bara hemma hos mig. Vi spelade sho och kollade på tv och tjockade upp oss. Tove var på sitt bästa humör och va skit sprallig av sig, hon är världens sötaste unge asså <3.

Dom gick hem för 10 min typ, nu ligger jag i min säng och ska sova snart, eller kolla på tv tills jag blir trött, är fan ovanligt pigg. Imorgon ska jag och Paulina åka och sola, fan va könt det ska bli. Men jag blir sällan brun, bara röd som en kräfta, så funtar på om jag bara ska sola 10 min för att det är varm och skönt ist för 30min och se ut som en kräfta ;) , men vi får se imorgon. Ska stänga av datorn nu, skriver imorgon.

God natt, ha det bäst <3

God morgon

God morgon allihoppa :D , fan vad jag älskar helger ! Man får sova hur länge man vill, om man inte har några föräldrar som inte är världsbäst på att vara någorlunda tysta när dom går upp vid 9 tiden, eller om man har hundar som kan få sina ryck. Men idag var det lugnt, jag vaknade av mig själv kvart över 11 tror jag klockan var, och fy fan vad skönt det var att sova :D . Lördag, jag har ingen aning om vad jag ska göra nu på dagen, ringer väl Annelie och frågar vad dom ska göra, så får man umgås lite med Tove också, det var inte igår jag träffade henne. Sen blir det väl middag, hoppas vi äter något gott, ska fråga mamma om vi kan äta taco eller nåt :D . Ikväll ska jag förmodligen vara med Hanna och Jessica, har inte varit med dom sen innan julafton där nån gång, STÖRT länge sen :O . Tror vi skulle piffa upp oss lite, och sen dra ut :D ,det behöves ska jag säga dig ;)

Men ska gå och se om jag får i mig en macka eller nåt, är lite hungrig. Skriver mer sen, om inte så imorgon.

Ha det bäst <3

:O

Har aldrig varit så rädd som jag var ikväll när jag, Paulina & sandra väntade på bussen påväg hem. eller jag har varit räddare, men mitt hjärta bultade i 10000 :/

Vi stod vid busshållsplatsen och väntade på bussen då en skit skum bil körde förbi, ibland körde han skit fort, och ibland sakta. På andra sidan vägen kanske 15m bort finns en annan busshållsplats där han stannade bilde. Då började Sandra bli orolig, men jag och Paulina bara skrattade åt henne först, killen som körde var den enda i bilen.
När har parkerade bilden så satt han kvar som om han väntade på någon, men efter nån minut gick han ut, vände sig åt vårat håll, men gick sedan in i skogen. Vi tänkte att han bara skulle kissa, men han var där inne ett bra tag.

Då började tankarna rulla i mitt huvud, att han kanske skulle smyga inne i skogen och hoppa på oss eller vad som helst. Men han kom ut efter kanske en minut, och satte sig i bilen. Paulina sa att om han vänder och åker hit så går vi bakom staketet, det är ett staket precis bakom busshållsplatsen. Och vad tror du bilen gör :O , idioten gör en U sväng och åker mot oss, skit sakta... Vi går ganska snabbt bakom staketet.

När han parkerar bilen ca 5m från oss ser vi hur killen ser ut. Han är ganska ung och pratar i telefon, då kännde vi oss lungnare. Men när han la på så satte han på sig en mössa och efter det sin luva, då tog Sandra upp mobilen och slog 112, för att vara beredd att ringa. Han som körde såg väldigt orolig ut och kollade runt HELA tiden, det var det som gjorde det läsklig :O Han stog bara där med bilen och kollade runt, och när bussen kom, var vi tvungna att gå fram, och bilen var ju tvungen att flytta på sig, så den åkte skitsakta, i det tempot som vi gick i typ. Men parkerade lite längre fram så bussen inte skulle köra in i honom.

När jag satt på bussen så blev allt mycket bättre, men fan va rädda vi var :O

Hahaha, nu ska sova, är så trött, skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <3

Äntligen helg

JAAA, fredag, fan va skönt :D
Inget speciellt hände idag i skolan, en vanlig fredag bara.
Ikväll ska jag och Sandra hem till Paulina, vi får se om vi tar en chill kväll med godis och tjocka upp oss lite, eller om vi åker nånstans och hittar någon fest :D ,skriver mer ikväll eller imorgon, måste springa till bussen nu till paulina.

Ha det Bäst :d <33

Vilken dag ...

Fy fan va trött jag är idag, skit jobbigt. Imorse precis innan min väckarklocka ringde så sov jag värsta tungt och va mitt uppe i en dröm, kommer inte ihåg vad jag drömmde. Sen så vaknade jag av den dära fucking klockan, BLÄÄ för att gå upp tidigt asså.

Började skolan med engelska, skulle redovisa om Carolina Klüft med Paulina men hittade inte vårt arbete, så vi ska göra det imorgon istället. Sen hade vi matte. Ingela var sjuk så vi hade en vikarie, och han va såå stört mkt bättre än ingela, men det är ju typ ALLA lärare på denna planet.

Efter det gick vi och käkade, makaroner med skinksås, ganska gott faktiskt, och efter maten gick vi och kollade på skol dm, inne bandy. Vi kom dit precis lagom när UBG mötte Jensen, och UBG vann ju såklart :D

Och idag på naturkunskapen var helt cp, hahaha förstår inte vad Bengan(vår lärare) hade i sitt vatten idag på lunchen. För er som inte vet vem Bengan är så är han våran naturkunskapslärare. Han har oftast stickade koftor,säkert fått av din farmor. Han är mellan 50-60 tror jag, stora runda glasögon, kort krulligt hår, luktar illa i munnen, blir ALDRIG nöjd med det svaret man ger och han dumförklarar oss hela tiden och har sett honom le minst två gånger sen vi började skolan.

Idag var han inte alls sig lik, han började med att dra ett skämt, vilket VERKLIGEN är kors i taket. Efter roliga minuten så skulle han sätta på overheaden för att visa en sak, och så skulle han sudda ut det han hade skrivit på vita tavlan för det var ivägen, och när han skulle sätta fast suddet på tavlan så satte han den på väggen, och jaa såklart ramlade den ner, men han fattade inte varför, han trodde han satte den på tavlan så han tog upp den, satte den på väggen IGEN, och INGE och alla verkligen skrattade stört mkt, och han fattade ju inte efter typ 4:e gången ;D haha tack bängan för att jag fick skratta, har nemligen inte varit på mitt bästa humör idag :P

Nu är jag hemma, ska ta mig en appelsin nu tror jag, sen ikväll ska jag åka och träna =)

Ha det bäst / E

Första inlägget :P

Haha nu har jag skaffat blogg, eller jag och jag, Sandra skaffade en till mig, Tack gumman :D

Sitter i skolan nu och håller på med min motion till riksdagsrollspelet, sååå jävla tråkigt ...
Men måste man så måste man väl :/

Men nu måste jag fortsätta jobba, skriver mer ikväll eller imorgon :D 

Tjooho  

RSS 2.0