1:a advent

Igår åkte jag hem till ida. Fick skjuss av mamma och roger, annars skulle det enligt SL ta mig över en timme för att komma hem till henne :O STÖRT ! hatar fan sl asså ! När jag kom hem till henne va deras granne där och hennes barnbarn tror jag det var. Så ida och barnet, Melina, satt och kollade på kalle och chokladfabriken, så jag höll dom sällskap =). Sedan när dom gick kollade vi på Hair Spray och hade det allmnänt mysigt. Efter den filmen började en Beck film, och både jag och ida är helt galna i Beck så självklart kollade vi. Blev som vanligt mkt snack och jag är så jävla taggad på vår tatuering vi ska göra, tänker inte avslöja någonting än (a). Sen kom jag hem runt 1 tiden.

Mamma väckte mig som vanligt innan 11. Dp gick vi upp, gjorde en ny tårta och vid 12 tiden kom Camilla, Tomi och Edwin. Vi fikade och busade mkt med Edwin som tyvärr inte va på sitt bästa humör, han va väl trött och Camilla tror att han håller på att bli sjuk stackarn :/. Men dom åkte presic och om 45 min går mitt buss där jag ska möta upp Midia och vi ska åka till Kista och shoppa lite :D. Ska bli nice som fan =). Ska kolla lite efter julklappar då också. Skriver mer ikväll =).

Tänker fortfarande på dig Zeke, R.I.P babe <3<3

Julkänsla

Igår efter skolan åkte jag, sassa, micke, stavve och elin till kista. Blev en ny västa och en kjol, ska åka dit igen imorgon med Midia och shoppa lite mer =). Efter det så åkte jag till jakan, mötte upp hanna och vi begav oss hem till pappa för att baka lussebullar :D. Allting gick skit bra, hahaha ingenting hände, absolut ingenting, haha visst hanna ;D. Nej men det va inget alvarligt, kunde gått riktigt illa med efter att Hanna vågade rycka in så blev det bättre =). taaaack så hemskt mkt <3<3
Sedan blev det att vi kollade lite på Eva och Adam och vid 1 åkte hon hem. Det va en trevlig kväll, vädligt trevlig kväll :).



Idag vaknade jag av att mina 2 hundar är i sängen och självklart inte sitter still, så det va bara att gå upp, men klockan va 11 så det va inte hela värden. Det blev att städa lite och sätta upp massa julpynt, skiiit mysigt :D. Sedan vid 3 kom kusin Ida och moster =). Bjöd på tårta, lussebullar och kakor, jag bakade tårtan och den blev så himla god :D. Fick väen presentkort på Gina, taaaaaack, percis vad jag ville ha :D. Och dom gick hm för drygt en timma sen. Ikväll ska jag va me Ida, får se vart och vad vi ska göra, beror på vad för humör vi är på =). Men nu ska jag bjuda på lite julbilder som jag har tagit här hemma =) Klicka på bilderna så blir dom sörre =)

 

ingen lust

Har typ tappat suget på att blogga, vet inte vad som har hänt men har inte känt att jag måste skria eller vill skriva. Nu pallar jag igentligen inte heller, men många klagar för mkt på att jag inte uppdaterar så mkt, så jag får väl offra mig att slänga in ett inlägg :p.

det har inte hänt så mkt igentligen. planerna för helgen varierar jävligt mkt just nu. Men på fredag, imorgon :D , ska jag till Kista efter skolan och shoppa massor med Sassa och Emmelie. Sedan på kvällen blir det lussebullasbak med Hanna, och kommer förmodligen få min present då också ;D, såå nyfiken :D.

Sen på lördag kommer moster och kusin vitamin och jag bjuder på tårta och det blir lite småfirande för mig. Sedan på kvällen blir det att träffa IDA :D:D. Får se vad vi ska göra, hon är sjuk nu så om hon inte mår bättre så blir det bara chillkväll.

På söndag kommer Camilla m. familj och bjuder på tårta till dom också ;D. Sedan vet jag inte mer. Vet bara att nästa vecka blir det GÖTEBORG :D är skit taggad och det kommer bli gaaalet kul :D. Nee nu pallar jag inte blogga mer, skriver när jag fåt energin tbx.





lite småsaker

Haha panik här me erica. Läste precis i syrrans blogg att hon hade läst i hennes kompis blogg att det är typ bara en månad kvar på detta år, 2008, shiiit va det går galet fort asså :O lite småläskigt det här faktiskt. Och så räknade jag ut att vi har 5 prov innan jullovet, så inge chillidill här inte :(. Längtar som fan till lovet asså, ska bli så skönt !!

Här kommer det som är planerat innan det nya året :D

Fredag 28/11: Lussebullarbak med hanna :D
Lördag 29/11: Systrarna och moster kommer hit och firar min födelsedag
Fredag 5/12, Lördag 6/12: Göteborg
Lördag 13/11: Tävla, Östsvenska
Fredag 19/12: Julavslutning :D
Tisdag 23/12: Åker till Chris med pappa och erica och firar jul
Torsdag 25/12: Åker till Camilla och firar jul med mamma och alla

Måndag 29/12 - Åker till dalarna med bittan, pappa, Elsa och självklart Erica :D <3
Onsdag 31/12 - nyår firas i dalarna

Torsdag 1/1 2009 : NYTT ÅR :D

ny vecka, MED SNÖÖÖ :D

Fan va det snöar, gaalet nice, jag älskar snön!!!! Men tyvärr kommer det säkert inte vara kvar länge till, det är mindre kul, men men det är bara en månad kvar till jul så :D

Jaha, så va man 17 da, kan iofs berätta lite om gårdagen kanske :P. Började med att jag gick upp, tog på mig pingiskläderna och begav mig till jakan och sedan vällingby med hanna och anders. Efter ett tag kom även pappsen och elsa för att heja lite, alltid skönt med lite extra stöd från familjen och så =). Själva spelet va väl inte det bästa, så tyvärr gick jag inte ens vidare ur poolen :(. Men men, det va typ alla klassbästa i hela Europa så... Efter det åkte jag hem, duschade och så. Sedan vid 4 kom bittan och pappa och hämtade upp mig och erica och vi begav oss hem till henne. Där hade dom varit så söta och satt upp ballonger och allt, och vi åt taco och tårta till efterätt och blev lite att öppna presenter där också =)
Sedan åkte vi till bålsta där pappa skulle spela hockeybockey =) Jag, elsa, bittan och erica va den bästa hejarklacken , shit asså ;D. haha, tyvärr vann de andra med 6-5, men pappa räddade många slag, han är så duktig. Och sen påväg hem svängde vi förbi McDonalds och myste lite ;D Tack snälla för all uppvaktning, presenterna och allt <3<3<3<3

Sedan på lördag kommer Annelie, Peter, Tove, Moster, Ida, Camilla, Edwin, Tomi och säkert några fler hit och firar mig, så då har man någonting att se fram emot, känns som man bara har massa prov och läxor, vilket vi har, i huvudet och har liksom inte tid att plugga riktigt :/

Har tyvärr inga bilder att bjuda på, men får förmodligen bilderna från igår på onsdag, men lägger in några så fort jag får dom :D Nej nu måste jag plugga till psykologiprovet vi har imorgon :/

Pussar <3 / E 

It's my birthdag tomorrow

Igår var jag med midia, vi hade galet mysigt. Kollade på idol och blev en massssssa snack, gammalt och nytt. Efter idol sappade vi lite på tv:n och vid 12 så gick hon hem och jag gick och la mig. Imorse vaknade jag tunt 10, vid halv 12 mötte jag erica vid såningsvägen för att hämta mitt busskort, och sedan begav jag mig mot vår träningshall där Helena och Hanna var, dom skulle spela Ängby Internationella, ja spelar imorgon, och vi var i vällingbyhallen runt halv 1. Helena spelade DJ20, där det var cup, och hon förlorade tyvärr första, så då var det bara att åka hem tyvärr :/ Men hon krigade på jävligt bra !! Tog iaf en bild på hennes nummerlapp ;)


Sen när jag kom hem tog jag en långprommis med hundarna, dom verkligen älskar snö, som jag då ;). Ikväll har jag inga planer faktiskt :/ , jag ska ju upp tidigt och tävla imorgon så kan inte göra värsta grejen, men ska försöka flirta hit någon tror jag iaf =) neej nu pallar jag inte skriva mer, men lägger upp två bilder från vår sköna prommis =)

 

aktivitetsdag

Idag hade vi aktivitetsdag, vilket betyder att vi igentligen är typ lediga, men jag och min grupp på projektet samlades efter mitt mentorsamtal i samlingssalen och övade typ 5-6 ggr på det vi skulle säga och hur vi skulle lägga upp det. Och imorgon är det den stora dagen, uch vad jag inte längtar, men men, hoppas jag överlever.

Runt 12 begav jag och Marcus mot älvsjömännan, han skulle ta reda på massor om utomlandsstudier, jag också iofs, men jag kollade mest på college och Au Pair, och nu tror jag att jag har bestämmt mig att bli en Au pair och åka till USA efter 3:an ett år och jobba och chillidilla, gaaaaalet nice kommer det bli verkligen!

Nej nu ska jag åka och träna, och på söndag fyller jag år :D Glöm inte det ;D (a)

Puss på er <3 / E

onsdag at school

Idag började jag halv 9 med spanska. Vi hade läxförhör idag och jag hade glömt böckerna hemma så hade inte pluggat ett skit, men gav inte upp utan försök göra det endå, vilket var tur !! För jag kunde ganska mkt endå, och jag när jag lämnade in det kollade läsaren igenom det och sa "Bien Evelina" så det gick väl bra iaf :P. Efter spanskan hade vi idrott, hade typ friskis pass, och jag hade inga skor med mig, glömde dom imorse hemma, och golvet är fan inte det bästa, så jag kunde inte va me när vi skulle springa och så :/. Så jag chillidillade lite med Emelei =).

Sedan var det lunch, fisk men den va helt ok idag, och nu sitter jag här. Skriver det sista i min enskilda analys och den ska vara inne på fredag och då ska vi även redovisa det i samlingssalen, nervös ?!?!. I helgen ska jag förmodligen på fest hos en kompis, på lördag kommer släkten över och firar mig och på söndag fyller jag år :D Och så ska jag tävla, har blivit uttagen till Ängby Internationella, en jävligt stor tävling. Folk från typ hela Europa kommer, så det ska bli jävligt kul att spela :D. Sedan på kvällen blir det hockeybockey med pappa, bittan och errimerri :D Bästa födelsedagen asså !!

Nej nu ska jag fortsätta, ikväll blir det iaf 3 timmars träning, imorgon också. Kommer vara död när jag kommer hem, har ganska ont i ryggen också, men får be Erika massera mig (a) men ska sluta nu, seee you :D <33 / E

måndag

måndag och en ny vecka. Filmen jag kollade på med pappa igår var gaaalet bra, verkligen! När jag kom hem gick jag och la mig, och somnade skit fort. Imorse var det inge kul att gå upp, pallade inte och ville bara ligga kvar i sängen och somna om. Men icke sa nicke, upp kom jag, och efter mkt om och men kom jag fram till skolan. Det var en lång dag, från 10 till kvart över 4, sista lektionen var en och en halv timma med spanska.

Nu sitter jag hemma, håller på med Psykologiläxan tills imorgon som jag måste skriva, men fattar inte så mkt så den får bli som den blir. Denna vecka ska vi redovisa vårt projekt som vi har jobbat med i ca.5 veckor, i samlingssalen för typ 3 klasser, och jag som hatar att prata inför klassen liksom. Jag kommer dö, men hoppas på att någon vill återuppleva mig.

Klippte mig som sagt igår, eftersom jag är så snäll idag så kan bjuda på två bilder =)

 

pappakväll :D

Blev att jag gick hem till pappa runt 5 där vi blev uoohämtade av bittan. Linnea och Malva satt i bilen och vi skulle bara skjussa hem dom till k-ängen där dom bor, och sedan bevag vi oss mot Kista. Jag och bittan fick tid direkt, och båda blev så fina i håret. Jag skulle velat haft det lite kortare, men men, cp tjej som klippte mig, det märktes att hon hatade sitt jobb !!
Efter klippningen så kollade vi lite, mötte upp Elsa, bittans dotter, och hennes kompis Fanny. Sedan gick vi och åt, haha det va en snubbe som stod i ett stånd och han hörde att jag va sugen på kyckling, hahaha han ba: du vill ha kyckling, jag ska ge dig bästa kycklingen. Så beskrev han värsta goda maten och jag sa att jag ville ha en sån. När pappa sa att han också tyckte det lät gott och ville ha en sån så sa han: Nej nej, du ska ha en ,blablabla, kommer inte
inte ihåg vad han sa, men nån slags hamburgare med bakon och massssa mer, skiiit stor var den med mamma såser och hela rubbet. Sedan sa han och kollade på mig: är du fotbollsspelare bjuder jag på drickan. Jag : jaa men självklart gör jag det ! Så fick man drickan och påfyllning gratis ;D

Nu sitter jag hos pappa, vi kollar på Ladder 49, och den börjar nu, så ska dra. Men vilken skön dag detta har varit, vatir med pappsen HELA dagen, me love ! :D. Men ska dra nu, skriver mer imorgon.

men måste bara gratta till gullungen Anders Bååth som spelar i BP, dom gick upp tilll allsvenskan idag, såg bååth på tv:n då sms:a jag, tänkte att han inte skulle ha tid för att svara på sms, men han hade tydligen tid för han svarade direkt ;D
men GRATTTIS :D

party och släkthelg <3

Ska försöka hålla mig kort när jag ska berätta om min underbara helg ;D haha (a)

Fredags: Åkte hem till ida direkt efter skolan. Efter ett tag kom Mela och vi käkade taco och efter maten höjde vi musiken och började fixa oss iordning för sulans 18års fest. Men efter maten, efter vår första tequila så hände det nånting, så ida var tvungen att duscha igen, hahaha, sorry ida, men fan va vi garvade, tack för ett gått skratt, så mkt har jag inte skrattat på ett tag, haha men fan va kuuul det va ;D haha (a). Sedan runt 9 begav vi oss mot Lillsjöskolan. Där mötte vi sassa, micka och emmelie, och gissa vad, jag fick min födelsedagspresent av ida, mela, micke, sassa och emmelie, och det var ett speciellt halsband som jag vill ha, där det står mitt namn och personnummer, TACK MINA ÄLSKLINGAR, BLEV GAAALET GLAD :D <3.  sedan gick vi in och festade gärnet. det va kul och lite segt till och från, vissa saker skulle man kunna ta bort, men men, sånt är livet. Kom hem runt 4, men hade kul =)

Fler bilder kommer senare ! Men tog EN på min mobil, jag precis innan vi ska åka till k-ängen =)

Lördags: Vaknade upp och mådde fan inge bra, hade lite ont i huvudet och mådde lite illa och så, men men, sånt får man ta efter en rolig kväll :D Gick hem till pappa, där jag fick träffa farmor :D :D :D :D har inte sett henne på huuur länge som helst, det är inte så lätt när hon bor i österike :/. Sedan träffade vi resten av släkten, myyyysigt, älskar när alla är samlande :D. Vi käkade pappas godaste tacopaj med sallad och bröd, så gott. Efter maten chillade vi och umgicks och sedan drog alla hem åt varsit håll, och runt 8 fick jag skjuss av bittan, tack snälla du <3 ! till skälby där jag mötte upp Joanna och sedan begav vi hem till ida. Vi kom först, när vi kom så gick ida och mela för att  möta några vänner, så jag och joanna tog fram lite gosaker ;) och satte på musiken och joanna dansade sååå fint för mig ;D haha. Sedan under kvällen kom det folk och gick typ hela tiden... Det kanske var runt 20 pers, så det va inte värsta festen, men det va skit kul och mysigt. Men att börja kvällen med Ölspelet vette fan om det var så bra, men det gick väl (a). Sedan blev det mkt snack med alla, nya som gammla människor, och åkte hem runt 3.

4 taggade tjejer, redo för party och ha trevligt :D
fler bilder kommer sen!

Idag:
Gick till pappa imorse igen, farmor va kvar. Vikollade på reprisen av idol och sedan kom Liz och hennes barn, myysigt :D Vi käkade lunch och runt 2åkte dom. Nu sitter jag vid datorn, tar igen all energi som jag blev av med i helgen. Ska plugga lite och senare ikväll ska jag åka till kista med pappa och hans tjej, bittan, vi ska klippa oss, jag vet inte hur jag vill ha, så vi får se hur det blir. Men nu känner jag att jag har skrivit väldigt mkt, sandra kommer döda mig, haha hon hatar långa inlägg, så ska nog sluta nu ;P skriver mer sen !

Pussss <3<3 / E 

skooooolan

Sitter i skolan nu me, det är typ bara här jag har tid att blogga. Vi håller på med ett projekt, och vi ska typ jobba med det tills kl.2, seeeegt, och jag vet inte riktigt vad vi ska göra, eller jag ska skriva min enskilda analys, men det är så jävla svårt att konsentrera sig, vet inte varför men pallar kanske inte, vet inte...

Idag kl.3 på omprovstiden ska jag skriva om mitt aktieläxförhör, vill förbättra det och eftersom vi har världens bästa lärare så får man en extra chans. Efter solan ska jag åka hem, hämta pengar, åka tillbaka till kungsängen för att lämna pengar till Sassa, och sedan hem igen, och ikväll ska jag träna. hahaha min tränare är fan sjuk i huvudet, han sa att vi skulle få en överaskning igår på träningen, sedan när vi kom dit, så fick vi hålla på med tråkigaste pappersarbete, skulle lägga ner typ 4 häften i ett kuvert och klistra fast adresser på dom. och det var gaaalet mkt, ska lägga upp lite fina bilder senare när jag kommer hem ;). vi höll på typ 1 och en halv timma, haha så där satt vi, la ner masssa papper, och när vi var klara så hade vi alla gjort kanske 2000 hela som var klara att lägga på posten. Men idag blir det vanlig träning, tack !

I helgen har jag bara party och släktträff uppbokad, 18 års fest på fredag, lördag på dan träffa släkten, och farmor :D :D, och på kvällen kanske chillkrök/mys hemma hos världens underbaraste <3 :D
Nej nu måste jag jobba, skriver väl mer ikväll =)

Tjingeling <3<3 / E

Hola !

Sitter i skolan jusst nu. Håller på att kolla på mina aktier och hoppas att dom går upp. snart så ska jag ha företagsekonomi, vilket betyder projektarbete. Men vi är typ klara, vi är sååå bäst :D Så jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Lektionen börjar 20 i så ska bara ha en genomgång sen typ hemgång :D Och jag höll på att DÖ igår. Mamma och Roger åkte kl.5 på morgonen och besiktade bilen. Så vaknade jag av att min hund Leo skällde som ett svin. Då öppnade jag dörren åt honom och då satt han i trappan och kollade ner och skakade som fan och såg skit rädd ut. Han hoppade upp i min säng och skakade, trodde inte det var nåt speciellt, typ att han hade drömt nåt eller nåt. Och jag kunde sova en timma till, så lämnade min dörr öppen typ 10cm ifall Leo skulle vilja hoppa ner och gå ut. Men helt plötsligt så börjar Leo morra och kolla ut i vår mörka hall, och HELT plötsligt så öppnades min dörr :O :O :ODet var ingen hemma, och min dörr kan inte åka upp av sig själv !!!!!!! Och Leo blev bajsrädd, han typ slängde sig på mig och vägrade kolla runt i mitt rum, och jag höll på att få hjärtattack :O Så jag slängde på mig ett par mjukisar, sprang ner, trodde ju såklart att det va nåt spöke eller nåt, jaaaa jag tror på andar !! Så sprang ner, tog med mig hundarna och gick till pappa, han hade precis gått upp, den va 6.30. Där ringde jag mamma och berättade allt och hon tyckte det va skit skumt. Men dom kom hem ganska precis när jag kom till pappa, så jag mötte upp mamma och Roger på parkeringen och gick hem.

Troligt att jag kunde somna om när jag kom hem, asså sjukt äckligt var det !! Och jag som är så himla mörkrädd också. Mamma trodde att det va tino, vår andra hund men han var nere och typ sov. Och jag hade inget fönster eller dörr öppen, så det kan inte ha varit nån vindputs eller nåt !! Bajsäckligt var det. Men nu ska jag ha lektion =)

Ha det bäst <3 / E

söndag och fars dag :D

Pallar inte blogga nu för tiden, vet inte varför men har inte haft tid, ork eller lust !! Helgen har varit bra, jag har träffat vänner, tävlat, kom 3:a i alla klasser, och idag har jag chillidillat. Jag och syrran har gått ner till ica och köpt blommot till pappa, det är ju fars dag :D Så ikväll blir det hockeybockey med pappa också, det är sååå kul. Men nu pallar jag inte blogga mer, men lägger iaf upp en bild på min älskade far <3<3<3


fredag !!!! :D

har bara inte haft tid att sitta vid datorn, har hafr massa att göra. Nu sitter jag i skolan och håller på med projektet, vi är typ klara, eller jag är klar så har massa tid över nu. Så håller på att nörda mig på aktietävlingen, vi håller på med en tävling på aktiekunskapen där vi ska köpa och sälja aktier och om typ en månad så får vi se vem som har tjänat mest pengar. Haha alla är verkligen skit inne i den, jag har legat på typ plats 10 huur länge som helst, men nu liggar jag på plats 22 :O, bajs. Men det går verkligen upp och ner hela tiden så det är chillidill =).

Efter skolan så ska jag åka till Kista med Sassa, vi ska shoppa lite och kolla på present till Sebbe. Sedan ikväll blir det nog bara chill hemma, ska kolla på Idol, om någon har lust att hålla mig sällskap så hör gärna av er =) Kan tyvärr inte gå ut ikväll, ska upp och tävla imorogn bitti på andra sidan stan, nu jäääävlar Helena !!! är taggad som fan, det är DM, så det måste gå bra. Nu ska jag hjälpa sandra lite med hennes arbete, skriver mer sen.

It's friday :D :D <3<3


och så var det tisdag ...

Idag var det en skön skoldag. Började kl.10 med psykologi, där vi var i samlingssalen och kollade film, fy fan va störd den filmen var :O Äcklig som fan, kommer inte ihåg vad den hette, men störd var den !! Sedan var det lunch och sen projektarbete resten av dagen. Det går skit bra för min grupp, vi har kommit långt och aah, det går super duper. Sedan åkte jag hem, nu sitter jag i vardagsrummet och har previs ätit lite vaniljyoghurt med banan och tänkte läsa nåt kapitel i engelskaboken och om en timma ska jag åka och träna.

Måste iaf säga grattis till Kim som fyller 17år och Sebbe som fyller 18år idag, grattis till er =). Nu ska jag läsa, hinner och pallar inte sitta här mer. Nej men oj, nu höll jag på att glömma en till sak, min käre syster Erica fick jobb idag, i bowlinghallen :D Grattis till henne, hon ska jobba första gången på fredag och lördag, är så glad för hennes skull =)

Puss <3 / E

så sjukt trött

Världens längsta dag, verkligen ! Slutade 20 över 4 med spanska, bläää. Dagen har inte varit rolig, har gått och varit nere, trött, irriterad och inte alls på humör för någonting alls. När jag kom hem va min älskar syster så söt och var precis klar med maten, precis det jag behövde (a). Sedan började jag läsa fucking boken, not a penny more, not a penny less, och fan va tråkig och jobbig den är, nu har jag läst 50 sidor och pallar fan inte läsa mer idag. Imorgon slutar jag hyfsat tidigt så ska läsa det första jag gör när jag kommer hem och hoppas jag kan läsa mer än vad jag gjorde idag.

Asså jag älskar att läsa böcker, men HATAR när folk ska välja bok åt mig, när man inte fåt välja själv, och speciellt inte tvinga en att läsa, då är det fan inge kul, när man liksom känner pressen att man måste läsa, då är det inge kul ! Just nu är jag så sjukt trött så ska fan lägga mig i sängen nu och kolla tv, kommer somna på en gång med det gör ingenting, det skulle vara nice med massa timmars sömn. Börjar 10 imorgon så ska upp 8, inte så farligt, inte om imorse, 6.25 ... Men ska bjuda på en bild nu, ser lite roligare ut med bilder, så hörs vi imorgon =)

såhär känner jag mig idag, trött, hängig, irriterad, fryser och allmänt nere ! (haha så kände inte jag när denna bild togs, då hade jag galet ont i huvudet och var så bakis man bara kan, hanna & jessica, remember ? ;) )

jag döööör !

Fy fan, sitter i fucking skolan på aktiekunskapen och håller på att somnar. Fan va jobbigt det var att gå upp när klockan ringde 6.25. Och idag är den längsta dagen, slutar typ halv 5 med spanska, jag döör. Hela morgonen har varit jobbig och såhär mkt har jag nog aldrig klagat en morgon, så denna dag kommer ej bli rolig. Men nu måste jag jobba, ska ha nån aktietävling, skriver mer när jag kommer hem ikväll.

Puss, ev skiiiit trött Evelina, jag behöver looooov !!!

grattis paulina <3

Igår var det halloweenfest, jag åkte hem till Sassa vid 3 tiden. Vi käkade nybakat bröd och bara umgicks och hade det mysigt. Sedan började vi göra oss iordning för kvällen. Haha micke tyckte vi blev ganska snygga ;) haha. Sedan vid halv 7 tog vi bussen till kungsängen station där vi mötte Sandra och sedan begav vi oss mot Paulina. Vid hennes busshållsplats mötte vi Elin och så va vi samlade och gick hem till Paulina, fint folk kommer alltid sent (a). När vi kom dit hade alla redan kommit, så vi började käka direkt när vi kom. Sedan till efterätt blev det tårta och så sjöng vi såklart til Paulina :D.Efter det blev det lite snack, eller massa snack och som alltid kom singstar upp :D. Efter några timmar åkte jag, jessica, hanna och emelie hemåt, mötte även Emm i jakan =). Bjuder på lite bilder, pallar inte ladda upp alla, men kan bjuda på några =)

       

Och imorgon börjar skolan, fuck! Pallar verkligen inte !! Men nu ska jag börja läsa min engelskabok som man tydligen ska ha läst halv av tills torsdag, känner mig ganska körd, men men, får se hur det går (a) Vi hörs sen :)
Puss <3 / E

RSS 2.0