hellllo :D

Gårdagen var verkligen hur mysig som helst. Mötte som sagt upp Erika på tåget in till stan och käkade på sandys och shoppade lite :D Skulle shoppa en del men blev bara en tröja :O !! Men är alltid så, har man pengar hittar man ingenting... Sedan åkte vi hem till henne och käkade middag och sen gick vi ner till ica för att hyra film, men filmen fungerade inte :O så blev ingen film :( Ist sjöng vi Lips och hade det mysigt !! Blev jävla massa snack, två tjejer ni vet :P Inte setts på hela sommaren och sånt.

Vaknade vid halv 11 då gick vi upp och käkade. Sedan gjorde vi oss iordning och sen GICK vi från Bro till K-ängen :O Tog oss nästan 2 timmar, men fan va hurtig man kände sig :) hahah. Tog tåget hem och nu sitter jag i köket och ska börja skriva på svenskaprovet vi har om 2 veckor... Pallar inte men det måste verkligen göras. Ikväll blir det av att löpa ett tag och sen ska jag kolla film hade jag tänkt, får se vilken film det blir.

Men nu måste jag börja skriva, hörs senare... Puss <3 / E


snabbt inlägg...

Igår kom kusin vitamin hit runt 5 tiden. Vi började vi med maten, taco såklart, och det var sååå jävla gott. Efter maten gick vi ner till ica för att köpa godis och sånt och sedan vandrade vi hem. Blev att vi kollade på Kristallen och sedan lite av sagan om ringen =) Sen gick vi oss la oss i sägen och snackade konstant heeela kvällen!!

Vaknade vid 9 av hundarna kom in och väckte oss, och då var det lika bra att gå upp. Käkade frulle och va ute lite på baksidan och sedan bytte hon om till sina matchkläder och hon åkte för typ en halvtimma sen...

Nu sitter jag i köket, nyduschad och ska kolla när bussen till jakan går. Där ska jag möta upp erika på tåget in mot stan och så blir det shopping :D Sen åkter vi hem till henne, käkar middag och myser och tanken är att jag ska sova över =) Men nu måste jag torka håret och fixa mig iordning. Ha en trevlig lördag =)

Pusss <3 / E




tänker på dig!

Zeke <3 fittungdommar !!!!!!

Imorse var det en tidig dag, började halv 9 med matte C vilket inte är okey, herre min gud. Sedan var det redovisning och beskattning och sen håltimma i typ 2 timmar om inte mer ... På håltimmen gick jag och erika me emmelie till idrotten för att vara moraliskt stöd när hon skulle snacka me läraren, och sedan gick vi till alla andra i klassen och spelade kort, massa kort blev det och va super kul. Efter kortspel hade jag och erika massagestuga vilket jag verkligen behövde, sååå skönt, tack babe <3. Sedan vid 2 var det dags för UF- kick off. Nu har vi typ bestämt grupperna och jag är supernöjd. Ska inte avslöja allt för mkt för det är inte 100 än, men nästan =)

Efter massa snack i samlingssalen så åkte jag, emmelie och emelie med jocke hem i hans snygga cab bil ;) haha, 140 på motorvägen utan tak, snacka om att man inte såg ett piss :P Gick lite med emmelie i jakan och sedan åkte jag hem till pappsen och käkade middag och så. Nu sitter jag hemma hos mamma.

För tillfället kollar jag igenom massa gamla bilder och MASSA minnen kommer tillbaka. Bl.a på min gamla hund Zeke. Vi fick honom när jag gick i 6:an och förlorade honom för ca. 2 år sedan... Det var nemligen så att Roger var ute och gick med honom seeent på kvällen, och så tog han upp Zeke för att det kom massa fulla ungdommar som lät som fan, och Zeke var extremt liten !! Men idioterna såg Zeke och skulle självklart klappa, men när roger försökte säga nej för dom var för på Zeke blev dom bara arga och skrämde Zeke, så när roger började putta undan dom puttade dom tillbaka och Zeke blev livrädd så han hoppade ur famnen på Roger och började springa för sitt liv. Det var sista gången vi såg Zeke :( roger kom inspringande och sedan gick hela familjen ut och letade HELA natten efter honom. Men han kom aldrig tillbaka :/ <3<3<3





bajsdag...

asså i skolan var jag på bra humör, var helt okey liksom, men nu är det verkligen baaaaajs... Vaknade imorse och va trött och det regnade som fan, bajs. Men ut kom jag, hade jeans och en t-shitr jag fick av annelie och tove igår =) när jag kom till stationen mötte jag upp emelie, sara och ida och begav oss till skolan. Bussen gick inte hela vägen, bajs, så vi fick gå halva vägen spöregn och självklart blev mina skor skiiitblöta, bajs. Hade ju inte med mig extra skor som jag kunde byta till, så fick gå med blöta skor heeela dagen, nice var det. Hade lektion efter lektion och sista lektionen var Religion, vilket verkligen är bajs, tråligaste och ontressantaste ämnet i världshistorien !!!

Efter skolan regnade det fortfarande och åkte hemåt. Mamma var uppe och städade när jag kom hem så jag käkade en macka innan jag skulle åka till träningen. Vid 5 satt jag på bussen och kom till hallen där det var helt svart. Trodde ingen var där men hörde röster så jag gick ner för trapporna när jag inte såg ett skit, men var tvungen att ta kort vart jag än gick så jag såg lite, har ingen lampa på mobilen så... Och när jag kom fram så sa alla att vi hade fått strömmavbrott, bajs. trodde inte träningen skulle bli av, men jooda, vi åkte till björkebyskolan ist, där var bele, bajs, men vi fick plats endå =)

Efter tre minuters spelning med victor kommer min tränare fram till mig och säger att hon ser långa vägar att jag inte kan röra mig som jag ska, jag har ont i ryggen och har haft det i ca. 2 veckor, och idag gjorde det extra ont, så fick avsluta träningen :( bajs. Nu sitter jag hemma, bör skriva på svenskan, men pallar inte... bajs. Imorgon börjar jag halv 9, tidigaste dagen, men ska flirta till mig skjuss till skolan (a) Pallar inte skriva mer nu, puss <3 / E

Dagens sammanfattning: BAAAAJS !!



tisdag...

igår hade vi vår riktiga skoldag med bl.a. svenska, och idiotläraren planerar in ett prov om två veckor på över 40 sidor :O Asså hon är fan sjuk i huvudet ... Idag var andra dagen och så gick vi igenom allt som skulle komma på provet, och dtär fan huuuuur mkt som helst, t.o.m hon själv sa: det är lika bra att ni börjar läsa ikväll, annars kommer ni eventuellt inte hinna läsa igenom allt... IDIOT !!!

Annars rullar allting annat på, hade min första Matte C lektion idag och det va fan inte kul, började med en diagnos och det är det värsta som finns !! Imorgon börjar jag 9.55 vilket är helt ok, vet inte riktigt när jag slutar men ingen lång dag var det :p Första träningen var idag också, svettades som en idiot redan efter 10min, fick spela med tränaren så han körde arslet av mig, haha men det är bra, inga mjuka starter här inte, första turneringen är om två veckor så =) Men nu är jag hos pappa och ska ätaaaa, är skit hungrig, men skriver mer sen =) Pussss <3 / E

Ge mig ett "K", K

Igår var jag ute på äventyr med mamma och roger. Köpte bl.a. block och sånt till skolan, så nu är jag helt redo :) Sedan kom Tove hit lite och vid 4 kom annelie och hämtade henne. Sedan blev det jag som fick laga middag, kött med stekt potatis i vitlök och en nektarinsås :) så himla gott !! Sedan skjussade roger mig till jakan där jag träffade paulina inne på coop och köpte godis :) Sedan var vi hurtiga och tog en prommis från stationen hem till henne och blev så himla mkt prat ! Sen kom vi hem till henne, kollade på tv men blev mer prat och sånt, like always... Har inte skrattat så mkt som jag gjorde igår på hur länge som helst, vi har verkligen samma sorts humor och när båda är trötta blir det helt galet.. hahahaha. sen åkte jag hem och somnade men en huvudverk som var den jobbigaste. Vaknade till och från hela natten och har fortfarande stört, äckligt ont :( Hatar huvudverk, blir som handikappad :O
Men en sammanfattning av kvällen hos pauo är iaf " Ge mig ett K, K, ge mig ett A, A, och ett dubbel L" hahahaha...

Nu sitter jag och kollar på friidrott... Ska snart käka pannkakor med glass =) Imorgon är det skola, men börjar 11.55 så det är lugnt ;) haha. Puss <3 / E

nu är det fredags mys :D

Igår började jag skolan, men det var helt okey.. Började kl.1 så det var helt ok! Fick massa info och gjorde absolut ingenting :P slutade efter någon timme och fick en ny mentor som heter Kurt-Åke ;) hahaha :D Efter skolan åkte jag, emelie och emmelie med sara i hennes bil till jakan för att köpa massa saker till skolan som pennor och block och allt. Sedan åkte vi hem så bakade jag och mamma en äppelpaj med vaniljsås och kollade på Friidrotts VM och sedan somnade jag vid halv 10 typ (a)

Fredagar börjar jag halv ett, så gick upp vid halv 11, men åkte lite tidigare för att äta lunch, så träffade emmelie på stationen för att plussa på mitt busskort och åka till skolan med henne. Hade ingen religionkunskap för läraren var inte där så hade bara filosofi, vilket värkar helt flummigt ämne, kommer bli knäpp! Sen satt vi hos syo 2 timmar typ för att fixa schemat, emmelie saknade 150p och jag 50p, men nu är det löst och kan njuta av helgen...

Ikväll ska jag åka till ida och ha lite fredagsmyyyys med henne och hennes familj, och imorgon ska jag träffa Paulina.. Känner att jag har missat en del ;) Men nu ska jag käka, ska börja komma igång med mitt bloggande nu igen, men kan inte lova något men ska verkligen försöka :)

 skitdålig bild, men men ...


måndag

bröllopet i lördags var helt fantastisk, har lagt upp några bilder på facebook men sååå många fler kommer, tro mig :) Syrran var så himla fin iklänningen och håret ska vi inte ens prata om (a) jag älskade min och ericas klänning också, var skitsöta verkligen.. Efter vigseln i kyrkan släppte alla nerver och vi åkte hem till camilla och tomi där dom hade satt upp 10 meters stort party tält och sukat upp fint och sån :) Blev lite sånger, några som höll tal, presentöppning och självklart massa dricka ;) alla vart väl lite väl lagom lulliga (a)

Igår var jag med emmelie, sedan på kvällen drog vi ut med några och rökte vattenpipa, var mysigt .. idag var jag hos doktorn och sedan handlade lite på ica inför kvällen och sen följde jag och erica me annelie för att hämta tove på dagis.

Imorgon ska tove sova här så ska även ut och äta med henne och ida förhoppningsvis, får se hur det blir. Onsdag en heldag med Emmelie och geeka oss HELA DAGEN med tv spel såklart ;) haha, och på torsdag börjar helvettet igen :( BAJS. Men men, ett år kvar bara, det lär ju gå fort. haha har även fått mitt schema, ska lägga ut det på bloggen här snart så ska ni se vilka dagar jag har fått, haha :)

Men vi höres :) Pusss <3 / E

sorry...

haha, kom hem i lördags från öland, men har inte pallat blogga någonting (a) vet inte varför, men har inte blivit så bara..

Men nu är jag hemma och känns skit skumt, de sista veckorna va guuld och hadeskit bra dagar och kvällar. Jobbade alldeles lagom också och känns mer än nice med massa money på kortet ;) Dagarna som har varit har jag varit med massa vänner och umgåtts med min käre familj som jag har saknat. Imorgon har jag faktiskt ingenting planerat, men på lördag gifter camilla och tomi sig :D så då blir det bröllop och jag och erica ska vara brudtärnor, lägger upp bilder såklart =)

Pallar inte lägga upp bilder från öland här, har dem på facebook iaf, men ska vänta nu på att idaaaaa ska höra av sig, och har absolut ingen lust att blogga, men tror jag kommer komma igång igen med bloggen när skolan börjat, om en vecka :O


RSS 2.0