Hallå allihoppa

Fy fan vilken dröm jag drömde inatt, Jag va tydligen kurd, och hade flytt från mitt land och flyttade in hon någon här i viksjö. Och efter några år när jag trodde allt var perfekt så skulle jag skickas hem igen. Så dum som jag var så gick jag med på det och började säga hej då till alla jag kände. Midia var me i drömmen, och jag grät som jag aldrig hade gjort tidigare, och vaknade mitt i allt. Kudden var helt blöt, jag grät fortfarande när jag vaknade och var helt förstörd. Fy fan vilken dröm, jag gick ner och frack lite vatten för att försöka samla mig. Ville inte somna om igen, för ville inte tillbaks till drömmen, och det gjorde jag inte heller. Men inte så konstigt att jag grät som ett cp. Om jag skulle säga hej då till dig Midia, hade jag tvingat dig att följa me eller gjort vad som helst för att slippa säga hej då. Hellre dör jag än att säga hej då till dig gumman, du är liksom mitt allt, mitt blod, du är min människa helt enkelt <3

Aja, sen vaknade jag vid halv 11 igen, då gick ner och åt lite, sen följde jag me Annelie och Tove till stinsen för att shoppa lite. Tove var på hyfsat bra humör idag, så det va kul. Efter det åkte vi till Burger King, annelie käkade men jag tog bara en glass, dom är ju så stört goda där asså :D . Tove somnade i bilen efter vi hade ätit, så vi åkte hem efter det. När jag kom hem tog jag en sväng med hundarna och nu ligger jag i min säng i mitt rum och bara slöar. Jag och Erica skulle gått net till Graningevallen och kollat på pappas match, men hon pallade inte det så vi stannade hemma.

Ikväll skulle jag och hanna och massa till åka till kungsängen på en fest, men den blev inställd, fuck it, hade sett fram emot det. Så får se vad jag ska göra ikväll, hanna värkade inte vara så sugen på att träffas endå, så får se vart jag hamnar ikväll. Erica skulle åka till Sofia ikväll, så man kan inte chilla med henne direkt.

Men nu ska jag byta om till andra kläder, skriver mer ikväll =)

Ha det bäst <3

Fredag !!

Igår var jag och Peter på handledarkursen, och det var det tråkigaste jag någonsin har gjort, och det första peter sa när vi gick ut ur dörren var: det där var lika tråkigt som att kolla på när färg torkar :O . haha det var så klockrent, och så sant så. När jag kom hem satt erica hemma, så jag gjorde henne sällis och va hemma den kvällen. Och måste bara säga en sak, tack philip för igår, tack för pratet på msn och tack för alla sms, blev på mkt bättre humör <333.

Idag vaknade jag vid 11 tiden, då gick jag upp, och ca.10 min efter jag vaknade åkte pappa och erica till jakan för att köpa nya block till erica och sen kom hon hem med nya skor också, likadana som jag ;p. Sen efter ett tag åkte jag och mamma och letade jobb till mig, vi åkte till outlet och lämnade cv till olika butiker. Sen efter nån timme åkte jag in till stan och shoppade lite, en ny vårjacka, nagelförstärkning och hårgrejer. Sen kom jag hem vid halv 6 tiden då kom jag hem och jag och erica åt middag, mamma och roger var inte hungriga, ovanligt va. Nu sitter jag i vardagsrummet, ska bara vara hemma ikväll, pallar inte gå ut, lite ont i huvudet, så jag ska kolla film bara tror jag. Eller gå till philip, får se om mitt huvud pallar det.

Och så är det fredag, snart börjar skolan, bläää, men men, måste man så måste man :/ , men nu ska jag sluta blogga och spela lite på facebook tror jag ;D , skriver mer ikväll

Ha det bäst <3

=)

Fan va överaskad du blev igår sofia =). Ska berätta vad som hände..
Först träffade jag Linda vid kungsängenstation vid 7 tiden, Sofia skulle komma med 17 över bussen då vi skulle "åka hem till henne och chilla". Vi gick till ica och köpte lite godis för kvällen och planerade lite hur vi skulle göra och vad vi skulle säga till Sofia när hon kom. Hon kom med 17 över bussen, så hälsade vi på varandra och så sa vi till henne: Säg inte emot, följ bra me så ska vi ut och åka lite. Så vi gick ner till tågen, och precis när tåget kom satte vi på henne en ögonbinda och stoppade in hörlurar i hennes öron och hade högsta musik. För att förvirra henne lite så tog vi tåget till kallhäll och sedan tog vi tåget tillbaka till Bro, haha Sofia du ska bara ana hur mkt folk kollade på dig ;) , haha <33. Sen hoppade vi av i Bro, tog hissen ner, och gick till Erika, långsammare har jag aldrig gått, men jag förstår själv att när man inte ser är man ju rädd att man ska gå in i någonting. När vi väl kom fram till Erika så öppnade dom dörren, alla var på plats och så tog vi av henne allting, så såg man minsann en liten tår som rann ner för kinden =). DEt var väl det, sen satt vi hemma hos Erika, vi tog fram godis och drickan och sappade lite mellan kanalerna, vissa ville kolla på fotbollen och vissa ville kolla på Grey's Anatomy så vi sappade lite mellan allting ;p. Och under kvällen droppade det in lite fler människor, sen åkte jag hem, tog sällskap med Emmelie och Alex. Tack för en underbar ikväll allihoppa, hoppas du blev glad sofia, och tack Erika för att vi kunde vara hos dig.

Nu väntar jag på att potatisen ska koka, sen ska vi käka. Jag är lite stressad för halv 6 ska jag möta Peter så ska vi åka till Gabriells Trafikskola och gå handledarkursen, snart får jag börja övningsköra :D :D :D :D. Längtar som FAN :D. Camilla och Edwin åkte precis hem, dom kom vid 10 tiden, vi har åkt runt lite, fikat och varit hemma och chillat. Edwin blir bara sötare och sötare =) .
Nu kokar potatisen, måste fixa, skriver mer ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <33

God förmiddag :P

Hahaha Roger säger alltid "God förmiddag" när jag sover så länge, men nu är det förmiddag så nu kan man säga det. Fan va skönt det var att sova länge, jag vaknade halv ett, fan va nice. Men hundarna väckte mig 5 över 9 imorse, och då trodde jag att jag ALDRIG skulle somna om, jag blev ganska pigg, ovanligt ewelina, men sen somnade jag äntligen om, det var huuuur skönt som helst. När jag kom ner satt Erica och nördade sig vid datorn och var helt frustrerad på våra älskade hundar, hon hade tydligen vaknat av att dom gnällde när Mamma och Roger åkte imorse, men hon sa att hon somnade om hon me och vaknade runt 12.
  Jag tog en macka när jag kom ner, satte mig i soffan i hopp på att det fanns nåt bra på tv:n, men det var bara skit på tv:n så jag gick upp i duschen och duschade. Precis innan jag stängde dörren sa Erica att hon skulle till pappa och städa, dom ska besikta lägenheten imorgon eftersom vi ska flytta så det måste vara fint :D . Sen när jag duschade klart var Erica borta, så jag tog datorn och nu lyssnar jag på musik och bloggar lite =).

Jag har inga planer tills ikväll, då jag ska träffa Sofia , hahaha jaa, jag berättar mer imorgon ;) . Det ska bli skiiiiiit kul, haha vänta bara :D. Och innan jag åker till henne så ska jag ner till ica och köpa godis, det måste vi ha tills ikväll, hahahahaha.  Men nu ska jag föna håret och sminka mig och vänta på att syrran ska städa klart, för hon skulle också köpa godis tills ikväll, hon skulle kolla på fotbollen, det skulle jag också ha gjort om inte jag skulle träffa Sofia ;D.

Jag berättar ALLT imorgon, måste kila nu, ha det bra mina älskade vänner <33

Ha det bäst <3 

Hemma nu !!

Nu är jag hemma och tar det lugnt. Imorse vaknade jag och erika vid 11 tiden och det första orden som kom från erika var, fan va hungrig jag är :O , haha så efter typ 2 min gick vi upp och gjorde lite frulle och satte oss vid tv:n och sappade lite genom alla kanaler. hahaha måste bara säga det här till folk, Ni som ska sova med erika får inte va så kännsliga, för man kan vakna med att hon ligger på en, och då menar jag med typ hela kroppen ;D , haha du är så söt gumman =). Erika skulle till stallet så jag tog ett tåget hem från henne till jakan. På bussen träffade jag Annelie, hon skulle ner till ica och käka, och jag hade inget bässre för mig så jag hängde på, hade bara planer att ta 4 tåget till Midia, och det skulle jag hinna med. Så hon käkade lite, och sen kom mamma & Erica ner, så åt dom åxå och sen ville Erica till Ikea för att köpa kuddar, så jag hängde på och passade på att köpa en grej till mitt rum.

Sen åkte vi hem, eller jag och mamma iaf, erica och annelie åkte och hämtade Tove och sedan åkte dom ner till ica. Jag kom hem vid 3 tiden, och min buss gick halv 4, så det blev en snabbdush och klädde på mig nåt bra. Sen åkte jag mot stan för att möta midia, hon slutade när jag satt på tåget, så det blev perfa, så mötte jag henne där och tog tunnelbanan till Kista, godare mat där än i stan ;D. Det blev mkt snack tills vi fick maten, då maten tysta mun. VI satt och käkade i ca en timme, Midia berättade om sitt liv, och jag mitt. Efter maten gick vi lite i äffärer, jag köpte lite på H&M och sen kollade vi mest =) . Vid 8 tiden tog vi bussen hem och nu sitter jag hemma med mjukiskläder, kallingar, uppsatt hår och inge smink, FETT SKÖNT, och syrren bredvid mig som håller på att berättar om sitt kärleksliv och jag försöker att ge henne så goda råd jag bara kan, men det är fan inte lätt, men hoppas jag är till lite hjälp iaf <3 .

Imorgon ska jag sova LÄNGE, haha i ett mörkt rum erika ;D , hahaha, intärnt skämt haha, och sen vet jag inte vad jag ska göra. Sen på kvällen ska jag träffa Sofia, hahahaha eller hur ;D , berättar mer imorgonkväll eller på Torsdag.

Nu ska jag sluta skriva, måste hjälpa syrran nu. Vi hörs :D

Ha det bäst <33

Hemma hos Erika <3

Hallå alla glada där ute. Jag passade på att sno datorn lite medan erika tar på sig pyamasen och fixar sig för sängen. Jag kom hit runt 4 tiden, så satte vi oss i köket och planerade lite för dig, och käkade lite frysta hallon och nötter :D haha. Sen runt 5 tiden gick vi till ica för att handla mat, och självklart blev det taco =), och självklart massa gosaker till kvällen =).  Sen när vi kom hem började vi med maten nästan på en gång, var ganska hungrig, vi hade värsta bra teamworkingen :D , haha. Sen satte vi oss ner och käkade, huuur gott som helst, vi är bäst på att laga mat. Sen efter maten började Erika att tända massa ljus, det är hennes grej asså. Och så tog vi fram godiset och satte oss vid tv:n. Vi sappade lite mellan alla kanaler tills kl.8 då det var So you think you can dance, FAN VA SYND ATT INTE SKARMTROLLET GICK VIDARE ASSÅ :O, visst erika ??. Efter det blev det lite mer sappandet och nu är klockan runt 12 och vi ska säkert lägga oss snart och chilla lite =) , men nu står hon och väntar på mig så jag ska göra mig klar, skriver mer imorgon =)

GOD NATT MINA ÄLSKLINGAR <33

Ha det bäst <3

Sängen <3

Det är alltid lika skönt att lägga sig i sin underbaaara säng efter en lyckad kväll, eller förjävlig kväll, men min kväll var nice som fan. Efter att pappa var nere på vallen och kollade på när 92:orna spelade match träffade jag pappa nere på ica, tänkte va snäll idag och hjälpa honom att handla och bära allting hem, och när vi kom till ica såg vi Erica, så vi passade på redan att hyra filmer och köpa massa gosaker tills kvällen.

När vi kom hem började pappa med maten, GOOODASTE, nån tacogrej i ungnen med smällt ost på, men nu är jag för mätt så spyr nästan när jag tänker på det, men det va gott. Sen efter maten kollade vi lite på fotboll, det var nån match pappa ville se, och efter fotbollen satte vi på filmerna, vi hyrde två st. Och så tog vi fram allt, det var verkligen STÖRT mkt pappa hade köpt, och hans bortförklaring va : Men vi är ju lediga hela veckan, så vi behöver ju inte käka upp allt nu , haha jaja pappa, stört mkt var det iaf. Efter filmerna satt alla tre och gäspade, med mysigt som fan var det. Hahahahaha och så började vi prata minnen om våran barndom, hahaha så började jag hålla på med ericas tår, det gjorde jag ALLTID när vi va små, jag "lekte" med hennes tår, och hon tyckte det va såå skönt, och när vi tog upp det nu så fick jag kvällens skratt asså ;D, hahaha.

Imorgon ska jag hem till Erika, WOOOHO :D , vi ska planera en grej, kan tyvärr inte skriva vad det är, för människan kanske läser det här, det vet inte jag. Och så blir det So you think you can dance men godis och sånt, myyys. Rafi skulle nog komma sen också till oss, det blir skoj hoppas vi =) Och så blir det övernattning där, hon vill inte sova ensam och jag vill inte åka hem på kvällen så det blir ju perfa ;P

Men nu ska jag sova, är trött som ett slitet djur, och jag ligger i min sköna säng med pappas tröja och kallingar :D  Men jag skriver mer imorgon, God natt alla underbara människor som finns <3

Ha det bäst <3

!!!!

Asså igår kväll skrev jag värsta långa bloggen, men det gick inte att spara, så allt sket sig, och jag pallar inte skriva om ALLT, för det var verkligen mycket, tyvärr. Men jag va med hanna igår, och vi kollade på Yrrol och tjockade upp oss, och innan det var vi hos rogers päron och åt påskmiddag, det va trevligt, fick lite money så =) , haha.

Nyss var jag hos annelie och dom, dom behövde lite hjälp med en grej så jag gick upp, och snart ska jag åka till Camilla och dom på en fika. Sen ikväll ska jag, erica och pappa kolla på film, vi får se vilken det blir.

Men nu ska vi åka, ville bara hinna blogga lite, skriver mer ikväll.

Ha det bäst <3

Lördagsmorgon !

God morgon, hejt sjukt att jag redan e uppe, sminkad, påklädd och har käkat frulle nu när klockan inte är mer än halv 11, men jag och Erica ska gå och kolla på pappas match på graninge, och vi tänkte gå dit, det är skit fint väder och så jävla långt är det inte.

Igår da. Först var jag med ida, vi åkte och solade i komethallen och snackade massa, skönt det är att snacka med dig gumman <3, MÅSTE ses oftare, sen åkte hon hem till sig och jag till mig. På kvällen skulle vi på en fest, singelfest, men han som visste om festen var inte singel, så vi kom inte in :/ , lite surt. Men jag hade ingen ork att åka till haninge på en annan fest, så jag följde inte me. Men sen lite senare kom Kim hit, vi kollade på tv och snackade och så, klockan tickade iväg VÄLDIGT snabbt, och runt halv två tiden drog han hem.

Idag da. Först ska jag till graninge och kolla på pappas match, sen ska jag hem och göra mig iordning, för vi ska på påskmiddag hos rogers päron, hoppas det blir LITE kul iaf ;D hahaha, sen ska hanna komma hem till mig. Vi får se vad vi ska göra, om vi drar ut eller sitter hemma hos mig och chillar.

Men nu ska jag gå över till pappa, hämta Erica och börja vandra till Graninge, jag skriver mer ikväll =)

Ha det bäst <3

God morgon sverige

Vaknade precis, och kännde att jag behövde nya krafter, så jag hoppade in i duschen och ni sitter jag i köket och ska ta nåt att äta snart tror jag. Är lite hungrig !

Igårkväll hade jag som jag sa filmkväll med Erica. Hon hade köpt cheesballs och hemma hade vi hjärtan som vi också öppnade, chips asså. Så vid 9 tiden kom det en film på 6:an, Be cool hette den, haha det va helt okey. Sen var det scrubs, så blev lite tittande på det också. Och såklart blev det massor med snack, vi kan prata om allt tsm, visst erica ?!?!?!. Sen vid 12 tiden kunde jag inte hålla ögonen öppna, var STÖRT trött så jag gick upp och la mig.

Idag ska jag träffa ida, jag vet inte än vad vi ska göra, men nåt kul brukar det alltid bli. Så det är väl dags att jag börjar göra mig klar da, men skriver med ikäll =)

Ha det bäst <3

Emodagen ;)

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV :D
Fy fan va skönt med lov asså, äntligen !! Skolan va chill, det var inte alls jobbiga lektioner och jag, sara och emmelie hann med bussen :O , helt otroligt =).  Efter skolan åkte jag hem, camilla och edwin skulle varit hemma hos oss, så jag skyndade mig hem, men så var dom på ikea när jag kom hem, lite surt. Så jag tog med hundarna på en långpromenad, fett skönt det var, och sen när jag kom hem efter kanske 40min va mamma hemma, då hade camilla och edwin åkt hem :( . Jag kanske kan träffa dom i veckan =) , hoppas det.

När jag kom hem tog jag mitt busskort och åkte till jakan där jag mötte Paulina och Evelina. Vi gick till och fikade och pratade om Danmarkresan, hoppas VERKLIGEN att vi går åka, skulle va skit kul :D . Sen kollade vi lite i äffärer och sen åkte vi hem. Jag kom hem runt 6 tiden, då satte jag mig i soffan och kollade på Grey's Anatomy, wiii. Eftersom jag fikade så var jag inte hungrig, är fortfarande inte det, fast klockan är snart 8. Ikväll ska jag och systeryster Erica ha filmmys, jag pallar inte leta fest och ut och supa, är inte på humöret och jag pallar inte idag, men imorgon, då jävlar ;D. Och idag är ju det skärtorsdag, emodagen som jag kallar det ;D , haha, fattar inte varför det heter Skärtorsdagen, helt cp asså !!
Men nu ska jag kila, skriver mer ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <3

Hemma hos pappa !!

Jag är hemma hos pappa, jag har precis skrivit klart min no uppgift. ÄNTLIGEN KLAR ! :D
Pappa kollar fotboll, ovanligt, erica är uppe jag jag sitter vid datorn. Jag hade ingen ork att kolla om datorn hos mamma funkade eller inte, jag skulle bara bli irriterad, så jag drog till my father. Jag ska göra samhällsgrejen på internet en gång inna jag går, sen ska pappa få datorn.

Ikväll är det Grey's anatomy, WIIII :D , sen ska jag läsa engelskaboken, sen sova. Imorgon är det sista dagen innan lov, FAN va skönt, och efter skolan imorgon ska jag me hem till Paulina med Evelina, vi ska planera Danmarkresan, hahaha. Men nu ska jag snart dra, Grey's börjar snart så måste bli klar, skriver mer imorgon,

Ha det bäst <33

I skolan

Kom precis till skolan, var hos doktorn imorse för att kolla ögonen. Mamma mår inge bra, så annelie följde med ist, vill verkligen inte gå själv. Vi kom dit kvart över 9, då jag hade tid, och precis när vi öppnade dörren så fick jag komma in. Jag förklarade hur mina ögon var och han kollade lite i dom, han var verkligen den SÄMSTA läkaren i värdshistorien. Han sa bara att jag skulle få ögondroppar, och om det inte gick över så skulle jag höra av mig igen, sen fick jag gå. Han tog ingen allergitest, för jag kan ju vara allargisk mot nåt. Jag var där inne i 2 min, sen fick jag gå. SÄMT HAN VAR !!!!

Nu sitter jag i skolan i datasalen i natur och pluggas samhäll, har nåt förhör imorgon. Snart är det klassråd sen har vi samhäll, historia och svenska. Slutar kvart i 5 idag :( , pallar inte.

Nu ska jag plugga lite mer, skriver mer ikväll om datorn funkar.

ha det bäst <33


Tisdag

Kom precis hem, datorn har ett eget liv, så ibland kan den bara stängas av och internet e fucked up, så ursäkta alla som jag snackar med om jag bara loggas ut bara sådär...
Nu är jag hemma och inne på datorn iaf. Skolan va chill, hade 4 lektioner och slutade 20 över 12, då åkte jag och Paulina till odenplan och va på hennes grej i en timme eller så, sen tog vi en fika. Jätte mysigt, verkligen :D.
Ikväll ska jag träna, hahah och prata minnen från helgen, hoppas Anders tar med skivan " jag tycker om dig", hahahaha. Sen ska jag läsa lite i engelska boken, och sen sova.

Imorgon missar jag Naturkunskapen, jag ska till Doktor Bertil, haha, ska kolla upp ögonen, om jag är allargisk eller inte, och kolla ryggen :/

Nu ska jag försöka tvinga Marcus att skicka ett arbete som ska vara inne imorgon, skrever antingen ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <3

Bästa maten idag :D

Vi har precis käkat GOOODASTE maten, mammas potatismos :D. Bästa maten, verkligen =)
Nu sitter jag och kollar på Grey's Anatomt, men det är slut om typ 5 min :/. Idag har jag inte gjort så mkt, jag ska väl läsa lite till i engelskaboken som ska vara utläst tills på torsdag, men det hinner jag. Sen kanske jag ska träffa Tove och Annelie, hoppas det, har inte sätt dom på 100 år känns det som. Sen ska jag duscha, och gå och lägga mig tidigt idag, är fett trött.

Erica går till pappa idag :( , det är verkligen inte kul när hon går till pappa, det är VERKLIGEN tomt och tråkigt när hon inte är här, saknar henne liksom. Men snart är det lov, fan va nice. Jag har några planer än så länge. Jag ska vara med hanna och Jessica en dag. På tisdag ska jag och Midia ut och käka i stan nånstans och på kvällen hyra film och mysa. Jag, syrran och pappa skulle ha filmkväll nån kväll. Erika är home alone några dagar så ska hålle henne lite sällis. Philip ska man ju absolut också hinna träffa. Måste hinna träffa ida också innan hon åket på Tisdag. Ah, ni hör ju, någta planer har man ju. Och man får u inte glömma alla fester man ska gå på heller, så lovet blir säkert underbaaart. Sen om jag och syrran kanske ska ha nån filmkväll eller göra nåt nån dag kanske inte heller är helt omöjligt, aja, vi får se hur det blir.

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, sen går jag kanske upp till Annelie. Hon ringde precis och sa att Tove ska sova nu, för hon ska till dagis imorgon, haha men att jag kunde leka med Peter går ju åxå, haha sa peter ;D , han e så störd =). haha så vi får se hur jag gör, jag kanske måste läsa lite, aja...
Imorgon ska jag och Paulina till stan efter skolan, vi slutar 20 över 12 så :D . Först ska vi till Paulinas ställe ;) , sen ska vi ta en fika på nåt mysigt caf'e och snacka, det behöver vi tror jag :) .

Men nu måste jag kila, ha det bäst <3

hemma igen !!

Kom hem igår vid 9 tiden från söderhamn. Fan va kul vi hade asså, det va roligare att va på hotelet där vi kollade på storbildstv nere i "vardagsrummet" och bilgardspelander, haha Helena, vi ägde Kalle och Victor, lätt asså. Än att spela pingis. Visst det va roligt, men var inte på topp humör och det påverkat spelet totalt. Det gick bra för Helena iaf, hon vann damdivition 3 :D , Grattis Helena. Det va roiligt för henne. Och jag va SKIT nära på att gå vidare up poolen i Damer 20, men den avgörande matchen, den avgörande bollen kom bollen på fucking tummen, så den flög åt helvette, så jag vann inte, Fan va lack jag blev då asså.  Men skit samma, jag spelade hyfsat bra iaf, det är huvudsaken.

När jag kom hem igår frågade Erica om jag ville kolla på Hide and Seek med henne, den fick på 3:an. Och sjävklart, varför inte. Jag såg den för 100 år sen, och den är fortfarande lika bra. Efter filmen gick vi upp och la oss, och jag somnade på en gång, var helt slut efter helgen !!!.

Ställde klockan på 10, men Daniel ringde och väckte mig vid halv 9, LITE irriterande, men men. Btw så drömde jag STÖRDASTE drömmen, det är inget jag vill dela med mig, men fattar inte hur man kan drömma sån störd dröm asså.

Nu börjar jag bli hungrig så ska käka lite frulle, min buss går kl.11 så det är lugnt med tid. Skriver mer ikväll.

Ha det bäst <3

Hola :D

Kom precis hem från skolan nu, sitter i köket och gör lite alltmöjligt. Skolan va lugn idag, hade en lektion, igentligen tre men kunde inte va me på idrotten, knät fuckar sig fortfarande :/ . Och eftersom jag ska till tandläkaren om en halv timme så hoppade jag naturkunskapen, fetttt skönt :D. Håller på att packar lite, ska ju som sagt till Söderhamn och tävla. Anders har hyrt en minibuss, så ska vi 7 st som ska me åka till Söderhamn runt 6 tiden. Och tror inter jag kommer hinna blogga mer innan jag åket efter den här gången.

Så ni alla får ha en JÄTTE bra helg, håll er i skinnet, som min morsa säger, och gör inget dumt nu ;D , haha vissa kan vara experter på det, ni vet vilka ni är ;)  haha.

Men ska gå nu, ska möta mamma vid aopteket om en kvart, hon ska me till till tandis, vill inte gå själv :/

Ha det bäst <3

Torsdag !!

Jobbig skoldag idag... VI började med engelska i 100 år, sen matte i samma ISKALLA sal. Sen hade vi lunch i 40 min. Efter lunchen har vi Samhällslektion i en timme och 20 min, känns som EVIGHETER, och idag skulle vi lära oss om Privatekonomi, så vi skulle leka "vuxna" och skulle bestämma yrke, kommun,  löner m.m, och skulle flytta in i ett hus. Det gick väl bra, haha eller hur Paulina, lång historia kan inte dra den nu tyvärr, haha. SEn hade vi no, han gick igenom nåt om blodet snabbt, sen fick vi gå.

Nu sitter jag och planerar lite i mitt liv. Hanna, Jessica & Midia kommer till min skola imorgon, måste prata med dom om hur och när dom kommer och så. Sen måste jag packa till helgen, jag och några från klubben ska åka till söderhamn och tävla, goood luck till oss. Sen måste jag börja med en no grej, om tallriksmodellen, bläää. Och jag är så seg på att börja så det skriker om det asså. Och om en halvtimme ska jag åka och hämta Tove. Hahaha och så måste jag göra nåt åt mina naglar, måste fila dom och fixa, dom är inte så vackra jusst nu. Men måste börja med no grejen, skriver mer ikväll efter träningen :D

Ha det bäst <3

Lalalala

Lång dag idag i skolan, men det gick faktiskt bra. På svenska lekionen hade vi chill. Vi hade fått ett häfte vi skulle läsa, om myter. Så halva klassen gick ut i sofforna och satte oss och "läste", men det slutade med att Mirelle började med att berätta en spökhistoria som hon hade hört. Efter henne började Marcus att berätta nåt, sen Niklas och då var allt igång. Så hela lektionen gick till att berätta spökhistorier och otäcka händelser folket hade varit med om. Det var lite småläskigt faktiskt. Vi slutade 4, skulle igentligen sluta 20 i 5, men vår lärare var helt borta och trodde att vi slutade 4, så alla drog, FETT SKÖNT !! . Så på tåget påväg hem fick jag ett sms av min älskling som frågade om jag ville följa med och sola. Så jag åkte hem fort som fan, hämtade bikinin och allt och tog första bästa bussen och på Såningsvägen hoppase Midia på bussen =). Vi tog kista bussen och åkte och sola. Men när jag satte i den där pengen i apparaten så lamporna tändes så märkte jag att fucking fläckten var TRASIG. Jag har aldrig svettats så mkt som jag gjorde idag asså, det var stört varmt. Men helt underbaaart att träffa midia, Älskar dig gummz <33

Nu är jag hemma iaf, och pluggar. Jag har en engelskagrej att göra tills imorgon, är snart klar. Och en labbrapport tills fredag, också coolt, nej men också snart klar. Och om en timme börjar Grey's Anatomy, WOOOHO :D :D . Har hört av min tränare att det är STÖRT bra det här programmet som kommer idag, hon laddar ner på datorn, så hon är en hel säsong före mig. Men nu ska jag göra klart engelskan så jag hinner käka lite innan Grey's anatomy.

Skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <33

God morgon sverige !

Klockan är halv 9, och min buss går om en halv timme, så tänkte att jag hinner blogga lite innan jag åker. Jag har precis druckit upp min varma choklad och kollar på när syrran sminkar sig och gör sig iordning.

Vi börjar kl.10 med naturkunskap, vi hade tydligen nån uppgift att göra, men eftersom jag inte var där i måndags så har jag inte gjort den. Sen har vi musik, hahaha ska ha sånglektion IGEN, haha, undra hur det kommer gå med min fucking hosta :/ , bläää. Sen historia, samhäll och svenska. Så slutar jag halv 5 idag, HATAR onsdagar.

Vi får se vad som händer ikväll. Syrran ska åka till sofia och käka där och plugga, så vi får se vad jag hittar på.

Men måste kila nu, skriver mer ikväll.

Ha det bäst <3

Underbart !!

Kom precis hem, och FAN så trött jag är nu asså. Jag pallar inte skriva om hela min helg plus idag, det kommer bli STÖRT mkt, för börjar jag skriva först om våran störda tågresa, sen kommer det bara flyta på och kommer sluta med att detta inlägget kommer bli det längst någonsin, så jag hoppar det. Kan berätta för dom i skolan som jag kommer vara tvungen att berätta till, och förutom dom Undebara människorna som ringde mig i hegen <3. Men jag vill bara säga en sak om helgen, Helena, du är den stördaste och sjukaste person jag någonsin har träffat. Varje gång jag är med dej får jag alltid nya magmuskler, hahaha. Du är så klart bäst gumman =) .

Nu ligger jag i MIN säng, MINA kuddar, DELFINKUDDEN :D, MINA lakan och MINA gossedjur. Fan va skönt. Och imorgon är det ingen skola, FAN VA SKÖNT !!!. Jag ska sova LÄNGE, och sen efter 12 nångång när philip har kommit hem ska jag hem till honom :D, har saknat han som en galning <3.

Men nu MÅSTE jag sova, blev inte alls mkt sömn i helgen, shet asså. Men skriver mer imorgon =)

Ha det bäst <3

Hej då !!

Fan va stressad jag är, jag både älskar och hatar att packa. Jag tror alltid att jag har glömt det viktigaste, men nu tror jag faktiskt att jag har me allt, hoppas det. Dagen var lugnt iaf, hade bara idrott och no. Hahaha jag, Sofia och linda hade lite kul där vid kiosken när sen speciell snubbe gick förbi, haha visst linda, lång historia... Slutade kvart över 2 och åkte hem och nu packar jag för fullt och min buss går om 20 min, sen kommer jag hem på måndak kväll tror jag det blir. 

Men nu måste jag kila, kände att jag va tvungen att skriva innan jag åkte, och det har jag gjort nu åxå så...

Ha det bäst gott filk, så höres vi =)

"Jag gråter en tår varje gång du tittar bort"


Fucking hosta :@

Fan jag han knappt sovit en blund inatt p.g.a min fucking hosta. Hade ställt klockan på halv 10, men gick upp kvart över 8, kunde ju fan inte somna om och höll på att svettas ihjäl, så jag hoppade in i duschen och nu sitten jag och dricker varm choklad, det är verkligen det godaste som finns <3. Jag ska ta 10.37 bussen, så skönt att för en gångs skull inte behäva stressa, men idag kanske det blir ganska mkt tid övet, men men.

Vi ska ha idrott, alltid svårt att hitta en bra tröja. Sen har vi fucking naturkunskap, sen slutar vi :D. Då ska jag hem och packa det sista och sen ge mig av. Den här hostan hoppas jag går över snart, men den hindrar inte mig att åka, jag LOVAR helena ;D. Men nu måste jag gå och platta håret och sen ta lite fil tror jag.

Skriver innan jag åket, ska verkligen försöka hinna, men det borde jag.

HA det bäst <3

The day ...

Började 10 över 10 idag med matte, men vi hade vikarie, så vi jobbade inte så mkt, fett skönt. Efter matten var det lunch, och var såå hungrig, och hörde att det blev korvståganoff, med då precis kom min älskade syster och krossade mina drömmar och sa att det var dill i, och det var verkligen det ÄCKLIGASTE jag har ätit. Vem fan kom på iden att ha dill i korvstråganoff :O, förstår mig inte på dem. Efter äckelmaten hade vi historia. På lektionen satt jag och Erika och hade massage och när jag fick massage så höll jag på med marcus hår, me love it !!.
Efter historian hade vi no, och vi fick tbx provet, och jaa gott folk, jag gick IG, fan jocke, allt e ditt fel ;D. Men men, så är det.

Efter skolan åkte jag och Erika till jakan. Erika köpte en väska och lite makt up, och jag köpte ett nagelack och nagelacksbortagningsmedel, herre gud va långt ord. Sen kom peter och hämtade mig i jakan så åkte vi och hämtade Tove och gick hem till mig. Sen åkte jag till träningen, haha pratade mest om min favvo Björn Gustafson.

Håller på att packa lite lätt  nu, åker halv 5 imorgon, men tandborsten, sminket, p-pillerna och allt sånt som man verkligen INTE får glömma kan man ju inte packa ner nu, för behöver ju nästan allt imorgon. Och så imorgon kommer man endå glömma allt det där, för man tror att man har packat ner det, kanske blev lite rörigt, men nu fattar säkert. Så nån får gärna sms:a och påminna mig om det. Jag håller också på att snackar lite med Jessica. Hon häll på att kolla på alla bilder från i sommras och ville höra att jag lovade henne att det skulle bli minst lika roligt som förra, FAN va kul vi hade tjejer och killar, sommar i repris va ? ;D. Lyssnar också på Ante&Mange, som förmodligen ska komma till ericas 18 års fest och sjunga, fan va skoj =). Nej nu måste jag packa vidare och föna mitt blöta hår, annars står det åt alla möjliga håll imorgon.

Ska VERKLIGEN försöka hinna blogga lite imorgon innan jag åker, om jag inte gör det så får ni ha det BÄST tills jag kommer hem igen =) <33

Trött som fan !!

Philip kom till mig ikväll, vi kollade på tv, Grey's Anatomy, det var bäst asså. Det är inte alls många killar som kollar på det, men han är en av dom som gör det, helt underbaart :D. Sen pratade vi, chillade lite och haha åt kakor. Myskväll, verkligen =)

Nu sitter jag och pratar med hanna, hon och jessica ska komma till min skola snart. Dom måste verkligen se hur många människor som har förändras och måste träffa nya människor. Så dom kommer nästa fredag, ska bli nice.

Jag e så jävla trött, jag måste fan sova snart, mina ögon går i kort känns det som, men va tvungen att blogga lite. Imorgon ska jag hämta Tove på dagis, ska försöka dra me Erica, om inte så tvingar jag med mamma. Sen blir det träning för mig, ska åka bort i helgen så måste börja packa snart, men jag väntar med det ett tag.

Nej nu ska jag sova, skriver mer imorgon. God natt och dröm sött gott folk :D

Ha det bäst <3

Onsdag

Fick sluta 2 timmar tidigare idag, SKIIIT skönt, verkligen, hade ingen svenska eller samhäll. Hade natuskunskapsprov idag, kommer få G hoppas jag, gick ju inte sååå bra på mitt förra så. Efter no:n hade vi håltimme. Jag och sofia satt på en bänt några 100år och bara prata och prata, skönt det var faktiskt, pratade om alltmöjligt, mest boys faktiskt ;D. Efter håltimmen hade vi musik, hade sånglektion, haha värmde upp på det muppigaste sättet asså, visst sara, hahahaha. Sen hade vi historia, gick igenom lite om 1700 talet, sen slutade vi.

Efter skolan tog jag en tripp till jessica, skönt att se dig gumman, MÅSTE ses oftare. Nu sitter jag hemma, kollar på tv, väntar på att Grey'a anatomy ska börja, sjukt spännande nu asså,  ja, jag vet att det är repris, men det var stört länge sen jag såg avsnitten och det är dom här när Danny är med och dör som är bäst asså. Ikväll ska jag förmodligen gå till philip, hoppas det, behöver honom nu asså.

Men ska gå och hämta en macka nu, skriver mer ikväll om jag hinner, annars skriver jag imorgon.

Ha det bäst <3

Tisdag ..

Skön skoldag idag asså. Började halv 9, det var typ det jobbigaste, att gå upp. Vi hade matte i 45 min, sen efter matten hade vi historia, och efter historian hade vi samhällskunskap då vi kollade på film, sen slutade vi kvart i 11 :D. Haha och det sista jag hörde från skolan idag var min älskade syster som sa: Har ni slutat nu, HORA :O, haha. När jag kom hem satt mamma barnvakt åt tove, så jag hjälpte henne och så. Vi gick ner till ica, mötte annelie och handlade lite och fikade. På ica märkte man att Tove var trött som fan, så påvägen hem somnade hon på 5 sekunder.

Nu sitter jag hemma, antingen ska jag träna ikväll, eller äntligen träffa patrik, vi får se vad som händer. Men nu ska jag kolla på oc, skriver mer ikväll !! =)

Ha det bäst <33

Bajs måndag ...

Idag började skolan, BAJS asså, skulle VERKLIGEN inte banga på att få en vecka till asså. Ja, jag vet att vi har påsklov snart, men hallå, det är TRE veckor kvar till dess, jag tycker inte det är snart.

Men dagen började prima, hade sovmorgon till 12, så jag gick upp kl.10 och gjorde mig klar för skolan.
Första lektionen var no, jag brukar HATA no lektionerna, men idag var den ganska okey, hahaha vi tog blodprov på oss själva. Jag vet att det kanske låter helt sjukt, men det va fan ganska kul, hahaha Erika och jag gjorde bästa jobbet ;D , visst erika, visst ? =). Efter no:n hade vi Livskunskap där vi bara pratade om Sex och sånt, hahaha man märker verkligen att tjejer mognar snabbart än killar när man tar upp ämnet. Och efter no:n hade vi Italenska, vi hade ett litet prov, sen fick vi gå. Det var helt underbart, vi brukar sluta halv 5, men jag satt bara i klassrummet 10 min, sen drog jag, YEEEES. Så om man tänker efter, så skulle jag fortfarande varit i skolan och slutat om en halvtimme, men jag sitter hemma och kollar på oc :D.

Ikväll ska jag bara plugga, jag har no prov imorgon och måste få G, fick IG på mitt första fucking prov, så nu gäller det. Men ska kolla Grey's Anatomy först, såå spännande =)

Skriver mer ikväll, ha det bäst <3

Sista dagen på lovet, och släkttäff på vallen ...

Fan det här känns inge bra, att skolan börjar imorgon. Jag har fortfarande inte pluggat ett skit, fast jag har ett prov imorgon och ett på onsdag och måste läsa en engelska bok. Hahaha jag har alltid skjutit upp det, men har lärt min nu efter ALLA mina misstag att jag inte ska göra det. men men, det är väl inte hela världen.
Idag var jag och erica barnvakt igen, men vi fick sova ut idag, annelie kom med henne runt 1 tiden. Vi gick ner till ica vid kvart i 2, vi skulle till vallen och kolla på när u-laget, pappas "lag", skulle spela. Men tog en sväng till ica för att köpa korv. Men Tove hann somna innan vi kom fram, så det blev bara korv till mig och Erica. Vi kom till vallen lagom till start, då vi träffade Philip och Jossan. Vi stod med dom, och sen kom fan hela släkten typ :O . Rasmus, min kusin, spelade. Så hans mamma, min faster då da, och hennes nya kille med deras lilla bebis kom. Sen var Rasmus pappa och Farbror där. Sen kom rasmus syster och hennes kille dit, så det va släktträff fan ;P. Tyvärr vann inte viksjö, men det va kul att kolla endå. Efter matchen spelade Tove lite fotboll, sen blev det för kallt så vi rörde oss hem.

När vi kom hem var maten nästan klat, så vi käkade och vid 8 tiden kom peter för att hämta Tove. Nu sitter jag här, skriver lite och kollar film med syrran. PALLAR verkligen inte med skolan imorgon heller. Jag vet inte om jag kan säga att lovet har gått fort eller inte, för jag har gjort så mkt, men inte allt som jag ville. aja, får väl stå ut i tre veckor i skolan, sen är det påsklov. FETT NICE !! :D

Ha det bäst <3

Igår asså <3

Stört roligt igår asså. Jag behövde verkligen piggas upp, och gjorde det på helt rätt sätt :D. Började med att jag käkade en romantiskt middag med syrran, hahaha skoja, men det var bara vi två som käkade, mamma och Roger var väl inte hungriga, eller jag vet inte. Sen efter maten gick jag upp och duschade och gjorde mig iordning. Jag hade ångest vad jag skulle ha på mig. Mina strumpbyxor låg i tvätten som var igång, så det blev svarta jeanse, och en tröja jag fick låna av Erica, tack så jätte mkt syster. Sen vid halv 8 tiden blev jag klar. Då ringde jag Hanna, frågade när vi skulle träffas och vart, och så tog jag kvart i 8 bussen och åkte och mötte henne i jakan. Vi skulle ta halv 9 tåget, för vi skulle möta folk på tåget och i kungsängen. Haha när vi kom fram kom vi på att vi inte hittade riktigt, så jag ringde några från klassen som skulle dit, så dom fick komma och möta oss (a) , hahaha.

Fan va skönt när vi äntligen kom fram, HATAR att gå i regn. Vi kom dit runt 10 tiden och redan där man hängde av sig jackorna så träffade man massor med människor som man inte hade sett på HUUUR länge som helst. Jag och hanna började med att öppna en varsin aquatini och tog ett varv i lokalen. Den var ganska stor, skönt, för då blev det inte så trångt. Vi chillade runt, hälsade på massor med folk och sen sate vi oss med massor. Haha hanna behövde å på toa några 100 gånger, hahaha det är så typiskt dig hanna gumman, du har verkligen den minsta partyblåsan i stan asså xD. Det fanns ett dansgolv där också, så jag drog med Ida några 100 gånger och shackade lite, hihihi.

Jaa det var väl det vi gjorde, drack, träffade massor med folk, gammla och nya, dansade lite, hahaha och gick på toa med hanna ;D. Jag var hemma runt halv 2, då var det svart i hela huset, och försökte verkligen vara tyst, men vet inte om det gick så jätte bra. Och jussd, Tack för en underbar kväll allihoppa, måste göras om asså, underbart att träffa er gammlisar igen =), hahaha.

Nu ska jag äta och så, Jag och erica ska ju sitta barnvakt idag igen, så måste piffa till mig lite, hahaha ni vill inte se hur jag ser ut nu xD. Men skriver mer senare idag =)

Måste bara säga att från gårdagen så har jag fått ett nytt ord, ABSOLUT, jag sa tydligen det hela tiden igår ;D.
Ha det bäst <333

Allmänt ...

Jag vaknade av att Tove satt i min säng och ropade " Lina, Lina". Då kollade jag på klockan och såg att den var 7.30. Men men, skulle ju sitta barnvakt så. Vi gick ner, åt frulle och ritade lite och så. Sen gick jag upp och duschade och runt 12 tiden tog vi en prommenad till ica, Tove skulle äta korv och vi skulle fika, men halvvägs ner så somnade hon. Och det är ingen ide att försöka väcka henne så. Men jag och erica fikade endå, jag tig en semla, och erica lekte nyttig och tog en korv och festis. Sen gick vi hem, ganska jobbigt, eftersom det regnade. Vi kom precis hem, kollar på andra avenyn och Tove sover.

Ikväll ska jag och vännerna till kungsängen på party party. Får se hur det blir, men man kan alltid göra situationen bättre på något sätt =). Ska kolla på andra avenyn nu, skriver mer ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <3

RSS 2.0