gott nytt år

hälsade på pappa idag, dom har äntligen fått ner hans puls, så nu ligger den "bara" på ca.100 !! måste säga att man är ju liiite avis på honom för han ligger på våning 14 och ser ut över heeeeela sverige ser det ut som. så att ligga där och kolla ut vid 12 slaget är ju fan inget att klaga om asså :O

nu har jag gjort mig klar och ska snat ta bussen och möta några vid kallhäll och sedan ska vi bege oss till stäket för party party. skulle ju varit i dalarna nu ju, så är inte direkt inställd på fest, men det kommer ändra sig snart, jag lovar. drack precis några klunkar cider så snart kommer jag nog bli skit pepp =)

men ska dra mot bussen nu, men GOTT NYTT ÅR PÅ ER :D så hörs vi nästa år ;D haha <33

i want my daddy :(

jag kan lika gärna ge upp. eller hur? det blir ju endå ingen skillnad. 

ingen resa

nope, det blir fan ingen reda till dalarna med pappa, bittan, elsa och erica. pappa åkte till danderyd sjukhus i söndags bara för att kolla läget för han hade fortfarande svårt att andas och blev anfodd för ingenting efter 10 dagars pencilin mot lunginflamation. och då visades det att han hade hjärtglimmer, tror det hette så, hans vilopuls ligger fan på 150, när det ska ligga på runt 60, och hans som är så himla vältränad och har ett skit stakt hjärta efter drygt 40 års fotbollsträningar, innebandy, hockeybockey och lite tennis också. så fort han rör sig, ska på toa eller nånting går hans puls upp till nästan över 170 och måste fort sätta sig ner, så han får ju inte röra sig knappt.

så ringde jag honom imorse, och då sa han att läkarna hade sagt att han förmodligen kommer att få stanna över helgen :( fan asså, vill ha hem honom... visst han är ju på bästa stället, man kan ju inte komma till något bättre ställe, men eftersom han måste ligga kvar så är det ju allvarligt. hjärtat är ju det viktigaste man bär och om det är något knas med det kan ju något annat hända med tanken på att allting styrs ju typ av hjärtat.

så om någon har några roliga planer för nyår så hör av er !

pappsen <3 <3 

3 år , pappa <3

fy fan va snyggt rum jag har nu asså :D blev riktigt nöjd faktiskt, tack alla som gav mig alla dessa  nya skaerna i julklapp/födelsedagspresent, det är underbart =) Men det är inte riktigt klart, ska köpa till några saker så det blir perfekt.
Nu sitter jag här och är nyduschat, har börjat småpackat lite och tänker ut vad jag ska ha med mig. Jag har en förmåga att alltid lyckas ha med mig för mkt kläder, så försöker hålla mig i skinnet lite.

För övrigt sitter jag och äter saffransbullar och dricker te, skit gott =)

Pappa ringde nu precis, han ligger inne på danderydssjukhus och fåck precis diagnosen hjärtflimmer... Han åkte in för drygt en vecka sedan för han hade svårt att andas, och då var det enligt doktorerna lunginflamation, så han fick pencilin men det gick inte över, så nu åkte han in idag igen och så har han detta... Så åker inte till nås imorgon, han ska sova över och så, dom måste får ner hans puls och allt. Men dalarna hoppas jag att det blir, men inte imorgon då som sagt, men kanske tisdag..

Men bjuder på en bild på min sexiga piercing iaf, för idag var det exakt 3 år sedan jag tog den !!


sorry för dåligt uppdatering

jaa jag vet att det va ett tag sen jag skrev, men har liksom inte haft tid eller ork att sätta mig vid datorn. men men, julafton är nu över, tyvärr, bara ett år kvar till nästa då... Men julafton va myyys, va hemma hos min faster i gnesta med pappa, erica, liz, rasmus, christer, chris och amanda. Vi kom dit tisdagen och åkte hem på torsdagen. Fick mest pengar och presentkort, bääästa, men mådde skit på torsdagen så kunde inte följa me till skokloster för att fira ju med mamma och systrarna, så fick presenterna av dom innan och det va skit bra saker. Fick b.la en skit söt liten pappåse med typ 10 olika lypsyl i, fick massa nya saker till mitt rum, ska göra om allt, ett nytt knäskydd och massa fler bra saker.

De här senaste dagarna har jag varit med vänner, åkt skridskor med Ida, och Mela kollade på och tog massa fina bilder på oss (a). Sen imorgon åker jag, pappa, erica, bittan och elsa upp till dalarna och stannar runt 5,6,7 dagar, det är inte bestämmt hur länge vi ska vara där, men några dagar iaf =) Så imorgon åker vi runt 9 till Kupolen, ett köpcentrum i borlänge, och sedan åker vi vidare till stugan.

Slänger nog in ett inlägg ikväll, men nu ska jag upp och börja göra om lite i mitt rum, åååh det kommer bli såååå fint :D.

Ha det bäääst <33

grattis mormor <3

Imorse vaknade jag kl.9 av mobilen, skulle till jakan kl.10 för att fixa mina naglar med Ida, och dom blev SÅÅÅ fina :D :D
Sedan blev det en sväng i jakan med Ida och sedan åkte jag hem. När jag kom hem va det massa julkort i brevlådan och fick även ett presentkort av morfar i julklapp, tack morfar =).

Idag fyller min mormor år, hon dog för några år sedan, så vi ska åka till kyrkan efter middag och tända ett fint litet ljus :) det ska bli mysigt. Sedan imorgon åker jag, erica och pappsen till min faster som har flyttat och firar jul =) Men nu ska jag bjuda på en bild på min mormors gravplats på öland och ska käka lunch, skriver sen :)




tada :)

Ny design dåra, så ska tacka sandra för det :D <3<3

Igår kom Emmelie över, vi gjorde inget speciellt, bara umgicks, poppade popcorn och kollade i gamla skolkataloger och hade det trevligt. Hon kommer ikväll också, haha och vi ska faktiskt kolla på hitta nemo :D haha fan va kul, har inte sett den på 100 år. Idag har jag varit me mamma och roger och åkt runt lite, till b.la Media Markt där jag fastnade i en masagestol, så himla himla skönt asså. Sedan blev det lunch på Emlis och innan vi åkte hem handlade vi även lite mat. När jag kom hem läste jag några sidor i min bok, och sen frågade Annelie om jag ville me till ikea en snabbis, och självkart hängde jag på ;P. Men en snabbis blev 2 timmar (a) , asså jag kan gå huuuuur länge som helst på Ikea, helt stört, det är så underbart ! Och tur att syrran är lika dan dåra ;)

Nu sitter jag här, väntar på att emmelie ska bli klar och har snackat med Ida om morgondagen. Vi ska åka skridskor och sen ska hon sova över, för på måndag ska vi även fixa naglarna :D :D


på måndag, på måndag, på måndag :D :D <333

Men kom igen tjejer, är det inte helt underbart att få de perfekta naglarna eller? :D

jullov nu da :D

Woho, fy fan va skönt med jullov, ÄNTLIGEN !! Men det har blivit mycket fika nu de senaste dagarna. och så fick vi tbx proven i företagsekonomi och va bara 3 poäng ifrån MVG, så ett VG blev det iaf, vilket jag är nöjd med. För tydligen var detta de svåraste provet vi kommer ha i Företagsekonomi B så ... Sedan idag hade vi matte och sedan blev det julshow, och den va grym, elin sjöng och hon va grym :D Lägger upp bilder sen =)

Efter skolan åkte jag, emmelie och sassa till jakan en snabbis och sedan blev det hemgång. Nu sitter jag hemma, njuter av de närmaste veckorna då jag är ledig, inge plugg eller skola på nästan 3 veckor, gaalet nice ! Ikväll vet jag inte vad som händer, alla är så tråkiga :( sen imorgon ska jag träffa Ida, längtar :D

Sen har jag några planer för lovet:

21/12  - Åka skridskor med ida :D
23/12 - Åka till Faster Chris med b.la pappa & erica och fira juuulafton :D
25/12
- Åker hem och sedan åker till Camilla för att fira jul med alla på mammas sida
29/12 - Åker till Nås, dalarna, med pappa, bittan, erica och elsa för att fira nyår och bara ta det lugnt och mysa =)
3/1 eller 4/1 - Kommer hem från Nås
8/1 - Börjar skolan


älsklingen i snön <3<3

2:a på aktietävlingn ;)

Inatt sov jag inte mkt, låg och kollade på titanic på tv:n och den va slut runt halv ett tiden, då var jag inte ett dugg trött så hade skit svårt för att sova. Sedan började min mobil att låta, så låg med den i över en timma. När klockan var 3.56 var det dags att säga godnatt till mobilen (a) haha, och sedan somnade jag runt 4.15. och så ringde mobilen 6.35, snacka om att jag va död :O

Idag va det avslutning på spanskan, idrotten och aktiekunskapen. Hade även företagsekonomi B prov idag, vilket jag tycker gick ganska bra förutom att jag vet att jag glömde att ta en uppgift i %, men bode få nåtot enstaka poäng på den iaf, för mina uträkningar va ju iaf rätt. Sen på Aktiekunskapen så hade vi prisutdelning, vi har en aktietävling där man ska köpa och sälja aktier, och vem kom 2:a da ? ;D jag såklart =) Så fick en handduk. och innan prisutdelningen när vår lärare la upp alla saker så kom det upp 2 konstiga saker, ingen visste vad det va, och jag gissade rätt, haha och bara för det så fick jag den :D det är en ihoppfälldbar liten stol man kan ha när man t.ex campar eller vad som helst :p.

Ikväll blir det träning + match. vi får se hur det går. imorgon har vi vårt sista prov för terminen, eller mitt iaf, och det är matteprov, så gissa vem som kommer sitta uppe hela natten och plugga :/. Neej nu ska jag packa träningsköäderna =)

ha det bäääst =) <3 / E

hahaha bästa !!!!

- Tjena, ska vi hem till mig och trolla?

-Trolla?


- Jaa, först så har vi sex, sen försvinner du


"satsa på dig själv, runka i motvind"


Det är inte hålet man är ute efter, det är kanterna ...


           P.M.S
P
ower * Money * Sex


på ett par hotpants : "If you can read this, it's your lucky day"

en vecka kvar, sen looooov !!

Denna vecka började inte bra, inte alls. Vaknade kl.8 och tog bussen till skolan, de nya buss och tågtiderna va faktiskt bra =). Skulle ha företagsekonomi som första lektion, men innan lektionen så gick jag, sassa och emmelie till mocki för att veta vad vi skulle få i slutbetyg på Aktiekunskap, jag kommer få VG =) är så glad !! Sedan hände det, Emmelie trog ut oss till toan och så va denna dag förstörd för alla 3 :/... Sassa gick och snacka med Mocki för att snabbt berätta varför vi inte kommer gå på företagsekonomin, och hon förstod verkligen.

Så vi gick och satte oss vid cafeterian och snackade skiiiit länge om denna händelse. Sedan gick vi och åt och efter var det dags för mig och emmelie att redovisa psykologin, starkt av dig gumman att du orkade det !! Och sedan var det dags för geografin, och då hade hon fått veta ännu en sak, så där blev det jobbigt igen :/ Kunde inte vara kvar i skolan, så sassa gick till bengan och berättade, han förstod lika bra som mocki, så vi gick hem till Sassa.

Jag åkte tillbax till skolan vid 14.45 för att skriva spanskaprov, och sedan hämtade Emmelie och hennes mamma upp mig i skolan och nu sitter jag hemma. Emmelie kommer sen ikväll och sover här, vilket kommer kännas skönt för oss båda. Vette fan om det kommer bli så mycket sömn, men vi får se hur det blir :) ska käka nu, skriver mer sen ?


finns här <3<3<3


BAJSDAG

har ingen ork längre till nånting känns det som. sååååå mkt i skolan, jag dör snart ! och så massa pingis nu på sistonde, har även match i helgen igen! ska bli så galet skönt med jullov asså, gaaalet. Nästa vecka har jag 3 prov, en redovisning och en inlämningsuppgift. Bajsa !!!

Bjuder på lite bilder från helgen i göteborg KLICKA PÅ DOM FÖR ATT SE DOM BÄTTRE !!

 

stan men världens bästa hanna

Efter skolan åkte jag till jakan där jag mötte hanna och vi åkte in mot stan. Hahaha måste ju bara nämna cp tjejen :O Vi sitter och snackar som vanligt, sen sätet bredvid sitten en kärring som helt plötsligt tog upp sin mobil och tog kort på hannas lår :O

Hanna: Ursäkta men vad håller du på med ?
Kärringen (kunde inte så bra svenska): det är något fel på ditt lår !
Hanna: Eh, utsäkta?
Kärringen: Jaa, det är dubbelt så stort som din kompis (och pekade på mig) Du måste söka hjälp, eller llägga upp benet lite högre så du får blod i benet.
Hanna: Eh, nej jag mår bara bra, tack endå
Kärringen: Nej det är inte bra, kolla !!

Kommer inte ihåg verje ord hanna och kärringen sa men det slutade med att t.o.m en kvinna som satt bredvis kärringen sa till henne att man inte kan hoppa på vem som helst sådär. Aja, vill inte snacka mer om det, blir så irriterad, men asså, ofta liksom :O. Aja. När vi kom till stan käkade vi först, sedan blev det hanna som köpte massa julklappar. Blev självklart mkt prat men jag kom inte hem med en enda julklapp, utan bara saker till mig själv (a) haha.



  • En Clean & Fresh box med tre ansiksprodukter
  • En ny deo
  • En Hand & nagel kräm
Ikväll ska jag bara vara hemma, plugga till aktiekunskapsprovet jag har imorgon och kolla på en film på 3:an som börjar 21.00, One true thing tror jag den hette, kommer inte riktigt ihåg men tror det var nånting sånt =) Men nu ska jag gå och föna håret och ta mig en appelsin =)

Ha det bra, puss / E <3

götet ;D

göteborg va kul, jävligt kul faktiskt =). Självla spelet gick väl inte sådär skit bra, men men, pallar inte bly mig så mkt. Det va ju inte så liiiite jobbigt heller att sitta i en minibuss drygt 5 timmar, både fredag och söndag, fy fan ! Och när man väl hade somnat så stannade vi för att käka, kissa, ta luft, bensträckare eller vad som helst, haha men det va kul iaf. Hemresan den sista timmen så blev det allsång i bilen, haha, aa, inga kommentarer ;D vi bodde på ett hotel/vandrarhem, det kanske itne va det bästa med mysigt var det. Delade rum med Helena, alltid lika roligt =), och på lördag kom även kalle in och sov med oss, victor snarkade tydligen så han pallade inte en natt till i samma rum, men han va så välkommen så :p.

Kom hem runt 11 igår, blrjade packa upp lite och somnade kanske inte förrän 12 halv 1, men det va såååå skönt att sova i min egna säng asså :D. Bilder grån göreborg kommer när jag fått av Helena och Tove =).

Hade prov idag i Geografi, pluggade inte ett skit i helgen, så det får gå som det går. Men tyvärr är det ett av de ämnerna jag tänkte satsa i, men det är en 100 poängs kurs så får göra sååå mkt bättre ifrån mig på de andra proven som kommer :p på onsdag har ja aktiekunskapsprov, det är jag jävligt orolig för. Men man får en andra chans om man tyckte att det första gick dåligt, så det känns skönt =). nej nu måste jag plugga mer, har pluggat aktie sen kl.4 idag, men måste fortsätta :/ skriver imorgon =)

pussss / E

göteborg imorgon

Dagen har varit lång.. Började kl.10 med företagsekonomi och slutade halv 4 med matte. Nästa vecka har vi Aktiekunskapsprov och geografiprov, så det gäller att plugga som en tog. Men vet igentligen inte när jag ska hinna med det, åker ju som sagt till göteborg imorgon så det blir väl att öppna böckerna så fort jag får tid över ! Ikväll skulle vi ha spelat match, men Helena sa precis för 2 min sen att den blir inställd, fuck, så det blir förmodligen bara vanlig träning ikväll.

Gillar inte att mitt knä spökar ibland asså, lite små läskigt. Okey om det vore benhinnorna, då vet man liksom vad det är, jag vet iaf, men inte med knät :/ men men, det är väl bara att ta det lite extra lugnt ! Hoppas på att få golven bytta så snart som möjligt i träningshallen ! neej nu ska jag nörda mig lite på facebook sedan packa ner sakerna till träningen och be ge mig dit. Slänger in ett inlägg ikväll om jag har lust och ork =)


hejsan hoppsan, ewelina har visst fått en kompis :O ;D

.

har ingen engelska, så har håltimme en och en halvtimma nu. imorse började jag halv 9 med spanska och sedan ar det dans på idortten, hihi det va lite lagom kul, haha !! och nu sitter jag i datasalen med paulina, amrcus, sandra och michelle. Snart kommer sassa och så ska vi jobba på vår aktiegrej som ska vara inne på fredag :p.

Ikväll blir det träning, halv 6 till halv 9, och då kommer även Wall till oss, han spelar i elitserien och spelar lite med oss, det ska bli kul =). Sedan i helgen åker jag ju till Göreborg, det ska bli kul. Men ska börja me aktiegrejen nu, skriver mer ikväll !

Pusssss <3 / E

äntligen ett mvg !

Imorse när jag vaknade var det så mörkt och så jobbigt att gå upp :(. ville bara ligga kvar och sooova. men upp gick jag tillslut och hade på mig den nya koftan som jag köpte igår på gina, såååå underbar den är !! och imorgon ska jag ha en annan kofta på mig som jag också köpte igår, men den gillar jag inte lika mkt...

Dagen var lång idag, slutade skolan kvart över 4, och då var det skiiit mörkt, det är fan depprimerande att åka hem när det ser ut att klockan skulle vara 2 på natten... men fick tbx Psykologiprovet idag, och gick MVG, tack snälla !!! det förtjänade jag kände jag efter ALL slit :O och sedan efter skolan åkte jag direkt till Björkebyhallen där det va match, spelade mot vällingby men torskade tyvärr med 3-8 :/.

Snart börjar Boston tee party, så ska äta lite glass och mysa ner i soffan och inte göra ett skit !! har bara EN sak till denna vecka, det är en aktiegrej som ska vara inne. sedan har vi ju iofs påbörjat ett nytt projekt typ i Psykologin och ska typ redovisa nästa vecka eller va det nu va, så det gäller att inte slappa till för mkt denna vecka. Och nästa vecka har vi 3 prov och näst nästa vecka me så :(. Det ska bli sååååååå skönt med Jullov asså, ni anar inte !!

tycker denna bild passar bra idag när det är 1 december och allt :D

RSS 2.0