Valborg =)

Jag hinner inte skriva så mkt, jag är väldigt stressad. Vi slutade halv 4, då åkte jag, sassa och micke och köpte lite dricka. Sen åkte vi till jakan för att köpa min klänning som jag hängde undan. Vi kom dit 1 min innan dom stängde, igentligen fick vi inte gå in, men jag smörade lite och sa att jag hade hängt undan den, då gick det bra, tack snälla <3. Nu är jag hemma, ska duscha, byta om och sminka mig och vid 7 ska jag vara hemma hos Sara. Vi ska grilla, sen efter maten blir det lite gott gott och sen kanske vi drar ut eller om folk kommer till oss, vi får se. Men nu måste jag skynda mig, bussen till sara går snart och jag kom precis hem :O .

Ha en underbaaar valborg <3

Hittade klänningen :D

Idag hade vi bara nationella, sen fick vi sluta. Nationella gick väl sådär, men minst G iaf. Efter nationella så sprang Sara och Mirelle, dom skulle hinna med tåget för dom skulle åka till stan och shoppa lite saker, antagligen kläder tills imorgon ;P. Jag, Emmelie och Sandra tåg 38 tåget och åkte till jakan. Emmelie skulle hem, men vi andra gick till centrum. Sandra skulle kolla på ramar till sitt nya rum, och jag och paulina skulle kolla på kläder tills imorgon. Först hittade paulina finaste skjortan, jag sa att om inte hon köper den så gör jag det :O . Men hon la undan den tills imorgon, får pengar imorgon , sen tog det 100 år innan jag hittade nåt, men sen så hjälpte Paulina mig med att leta, och så hittade hon en klänning, jag tyckte inte den va så fin, men hon sa att den ser nog finare ut på. Så jag provade den, och den blev skit fin =) . Haha jag stod iofs och velade huuuuuuur länge som helst, men sen la jag undan den och ska köpa den imorgon.

Imorgon är det valborg, vi går i skolan till halv 4 tiden, efter det ska jag och Paulina köpa våra klänningar, och sen ska jag hem, fixa mig, hämta sakerna och sen ska jag åka till Sara :D. Massa folk kommer dit, pallar inte räkna upp alla, så ska vi grilla lite, dricka lite och sen på kvällen får vi se vad som händer. Antingen kommer det folk hem till sara, eller så drar vi ut eller nånstans =).

Ha det bäst <3

God kväll =)

Sagt och gjort, jag och syster min gick till vallen och kollade på matchen. På vallen träffade jag Philip och rasmus som vi gjorde sällskap med. Men sen efter ett tag så såg jag Anders Bååth och Elias Lindqvist, så då satte jag mig vid dom ett tag innan dom gick. Anders hade inte sina kryckor idag, han gör framsteg, hoppas du kan börja spela fotboll snart igen hjärtat :/ <3. Sen gick jag tillbax till mina andra vänner och kollade klart matchen. Det slutade med att viksjö vann med 2-1, woooho, heja viksjö :D .

När jag kom hem var det dags för middag, blev kyckling och ris, skit gott. Sen kom Tove och Annelie ett tag, så likte lite med Tove, och sen har det blivit TV tittande med syrran och nu käkar jag fil och är inne på datorn. Jag har lovat Sara att jag ska skriva om henne minst 2 ggr i veckan, och det måste jag ju såklart hålla. Men det är inte så svårt gumman, för du gör så speciella saker och sticker ut ibland, på ett jävligt bra sätt, så det ska inte bli några problem ;).

Imorgon börjar vi 12, FAAAN va skönt. Så jag får sova lite längre imorgon igen, yes, det behövs verkligen. Men nu ska jag kolla tv och käka upp min fil, skriver mer imorgon :D . God natt mina älskade vänner <333

Ha det bäst <3

Söndag :/

Hallå :D , nu var det ett tag sen jag skrev, haha det är bara för min älskade syster har blivit beroende av ett spel på facebook, så hon har datorn hela tiden. Men nu fick hon ett ryck att städa rummet, så nu passar jag på ;) , haha.

I Lördags var det ju KM, det gick väl sådär. Jag vann tyvärr inte, men kom till final mot Helena, sååå rätt att hanna inte kom till final, slog ut henne i Semifinalen så ;) , jag tycker det var en jämn final, men Helena vann tillslut, och det var så rätt, hon har kämpat för den i 3 år , och nu vann hon äntligen. Visst jag blev ju lite besviken, men hon är lätt värd den :D ,  Grattis helena =). Alex och Fajlix kom förbi också, det var huur kul som helst att träffa dom, det var verkligen inte igår :O <3.
Så nu fick jag lämna över pokalen till Helena :( , men tur att det var dig jag fick lämna över den till ;D <3.



Vi var klara vid 5 tiden, så jag åkte hem och duschade, käkade mat, mina päron grillade :D , sen åkte jag hem till Elin. Hon har fyllt år så hon hade ett litet minikalas :D , Grattis Elin <3

Idag vaknade jag vid 12 tiden av att Erica ropade på mamma som var uppe, det var HUUUR skönt som helst att sova ut, behövde det verkligen. Nu sitter jag i köket, mina päron håller på att städar där ute på baksidan, vi ska göra om snart, så det kommer säkert bli prima skinka :D. Kl.4 ska jag och Erica gå till vallen och kolla på när pappas lag spelar match, det är massa från A-laget som ska spela, så dp känner man igen massa folk, det ska bli kul. Ikväll kanske jag ska till Philip vi får se, eller så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, kanske plugga lite. Men jag skriver mer ikväll eller imorgon, beror på om jag får datorn från syrran ;) , haha.

Ha det bäst <3






God kväll =)

Ewelina hemma en fredag halv 11, haha jaa jag vet, det har ALDIRG hänt, men nån gång måste ju vara den första ;)

Skolan var chill, hade typ en och en halv lektion, Idrott och Natur, där vi fick göra vad vi ville. Sen gick jag med Sofia och Sandra till konsum, köpte en dricka och tog bussen därifrån till statione. Och jag svär, jag såg SNYGGASTE KILLEN på bussen, herre min gud, han hade allt jag vill att min pojkvän ska ha, verkligen allt. Eller jag känner ju honom inte, så jag vet inte om han har insidan som min kille måste ha, men utsidan hade han, skoja inte :O.
När jag kom hem satte jag mig på baksidan och solade, haha jaa, jag somnade igen, men fan va skönt det var. Sen vid 5 tiden åkte jag och tränade, har KM imorgon, så måste, ska fan vinna i år igen !! Sen när jag kom hem tog jag en snabb dusch och mötte Philip, gick in på ica och köpte lite godis och sen gick vi till vallen och kollade på pappas match.

Precis när vi kom fram så började matchen, där var Jossan, kim, pontus, markus, Stoffe och hans tjej och en till snubbe. Pappa lackade på domaren idag igen, inget ovanligt, och blev tillsagd 2 gånger, och det slutade med att han  inte fick sitta kvar på bänken utan va tvungen att gå upp på en kulle och va tyst. Aja, det händer ganska ofta så... Men det slutade 1-1 .

Nu ligger jag i min säng iaf, jag har KM imorgon, ska vara i hallen kl.9 , och jag har satsat hårt på träningarna för att vinna år igen, och jag tar det här jävligt seriöst, så jag måste sova tidigt. Det är liksom det här man ser fram emot hela året, måler är ju att vinna igen, hoppas jag verkligen gör det, Jag eller Helena, inte hanna :O . Så det är därför jag är hemma nu. Men jag ska kolla lite tv nu och försöka bli trött iaf :O :D , haha. Jag skriver mer imorgon,

Ha det bäst <3

roligaste :D <3

Idag har varit en sån himla skön dag. Jag mötte Daniel på bussen, åkte till jakan och träffade de andra från klassen, åkte till skola och hade engelska. Vi gjorde inget speciellt det blev mest massa prat, haha och Sara (Hedan) satt och kom på smeknamn till nästan alla tjejerna i klassen :

Jag, Ewelina Hansson = Hasse
Sara Hedenlind = Hedan
Paulina Hammar = Hammaren
Sofia Palmgren = Palle
Emmelie Jansson = Janne
Alexandra Sekolovski = Seckan
Alexandra Salomonson = Salle
Mirelle och Kristin = Mirre och Kirre
Sandra Thorolfson = Thor
Erika sjöberg = Bergarn
Elin Sjödin = Sjöarn
Linda Ringnell = Ringen

Haha så det är våra nya namn enligt Sara, haha ;) Efter engelskan var det matte, vi gjorde INGENTING alls :O , sen hade vi lunch, gått idag faktiskt. Efter lunchen solade vi lite och sen hade vi Samhäll. Men man behövde inte vara där, det var bara en "sammanfattningslektion" om allt vi har gjort, det var tydligen bra för provet vi ska skriva snart. Men eftersom man inte behövde vara där, så gick jag och några till ;) , haha. Sen efter samhäll så hade vi natur, vi fick tbx prover, ett poäng från vg :O , det är ju SKIIIT bra med tanken på att jag har fått ig på de andra proven så ;) , haha (a) . OCh vi håller på med ett projektarbete, så han håller inte koll på oss, så vi drog hem :D . Så tog jag sällis med Sara, Daniel, Marcus, Emmelie, Elin och Michel.  Så det var inte alls en jobbig skoldag ;), hihi.

Nu kom jag precis in, jag har suttit på baksidan i ca, 2 timmar och solat :D Men nu tar inte solen lika mkt, så jag gick in och datanördar mig lite ;) , haha (a) . Ikväll ska jag träna, det är KM i helgen, så måste träna extra hårt ;) , haha. Men nu ska jag till ica en sväng och köpa glass med Philip :D

Ha det bäst <3




HAHAHA <3

Haha sitter och pratar med Anders Bååth om valborg och dricka och sånt. Haha så kom vi in på massa minnen och tabbar vi har gjort när vi var fulla, hahahah ni ska bara veta vad han har gjort asså. Allt från att somna på en tomt med inga strumpor eller mobil eller ingenting och hade ingen anig om vart han var när han vaknade, till att han har vandrat hem kl.8 på morgonen och hittar inte vägen och ah, MASSA mer. Haha fan vad jag garvar när jag tänker på allt han sa ;) .

Aja, idag har jag inte gjort så mkt, men endå så har jag hunnit me endel. När jag kom hem käkade jag lunch och efter det satte jag mig på baksidan och sooolade :D , fan va skönt det var asså. Satt där kanske 2 timmar och lyssnade på musik, pratade mest i telefonen med dig<3. Sen åkte mamma och hämtade Tove, så kom dom hit och så lekte man lite me Tove. Sen var det middag och efter maten var det ett besök i duschen och sen pluggade jag lite. Och nu sitter jag här och försöker planera lite för valborg och så.

Snart börjar Grey's Anatomy, så jag ska sminka av mig, byta om och lägga mig i sängen och kolla på tv :D . Skriver mer imorgon =)

Ha det bäst <3

herre gud !!

Fan va skönt asså, idag skulle jag igentligen slutat kvart i 5, men fick sluta vid 11 :D , haha hade inga lektioner ock blablabla, lång historia! Så vi, eller jag hade bara italenska och svanska, och på svenskan så skrev vi om en bok vi hade läst, så det va chill :D

Nu sitter jag ute på baksidan och solar och ska snart spela lite på facebook och så ;) , haha. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske ska träffa Philip, vi får se ! Men ska sola lite nu, vill bli bruuuun =)

Ha det bäst <33

SOMMARVÄDER och spruktna jeanse ...

Haha igår var det vårväder, men idag är det ta mig fan sommarväder :D , hoppas verkligen det håller i sig =)

Igår gjorde jag inte så mkt, käkade middag med mina päron, pluggade lite sen kom kim förbi, jag hann precis hoppa ut ur duschen när han plingade på, haha du får faktiskt skylla dig själv ;) , haha. Han hjälpte mig att käka upp mitt godis, vill inte ha nåt kvar tills idag, ska försöka sluta käka sånt på vardagar. Sen kollade vi på parlamentet och sanningens ögonblick och chillade lite. När han drog hem satte jag mig vid datorn och försökte komma på med mina käre klasskompisar om vi började 10 eller 12 imorgon, a & b vecka, det är sååå kompliserat.
Men vi började 10 :/

Idag vad det skol sm, och UBG kom till final och finalen var i vår skola :D , haha så det blev att sitta nästan hela dagen i soprthallen, kolla in snyggingarna som spelade och heja som en galning. När dom hade rast, så drog jag, erika, linda och mirelle till statoil och köpte oss en varsin glass :D Men på vägen dit så tog linda med sig sin kamera, hon ville ha en bild när man flyger i luften, så först hoppade Erika ner för en sten, och när det var min tur att gå upp för stenen som var typ huuuuuur hög som helst, SÅ SPRACK MINA ÄLSKADE JEANSE :O :O , asså fuck åxå, mitt i skrevet åxå... Haha så gick med trasiga jeanse typ två timmar i skolan, liiiite pinsamt. Men men, sen fortsatte vi kolla, och vi slutade som 2:a.

Ikväll blir det innebandy woohoo :D , haha blir säkert lika kul som alltid, men nu väntar jag på att min älskade syster ska komma, mamma vecka för henne :D, så ska vi käka och så ska jag plugga lite, skriver mer ikväll eller imorgon :D

ha det bäst <33

Mobiltönt ;)

Kolla din kontaktlista på mobilen och svara :

Har du pussat nr.2 ?
Amanda, haha nej nej

Vad har du för relation med nr.20 ?
Daneil Schmidt, skön klasskompis ;)

När ska du träffa nr.30 ?
Fanny, haha brukar alltid träffa henne vid centrum, hon dyker väl upp snart igen :P

Är nr.18 söt ?
Christoffer, aa inte är han ful iaf :P haha

Vad var ditt första intryk på nr.33 ?
Fredrik nyström, haha syrrans ex, han va väl snäll, SÅÅ lik simon bara ;P , haha

Hur träffade du nr.9 ?
Bååth, gick i min klass i 3 år <3

Gillar du nr.51 ?
Jonas, nja, lite speciell :/

Har du träffat nr3 den senaste månaden ?
Anders Levin, jaa, träffar han 2 ggr i veckan om inte mer :P

När ska du träffa nr14 nästa gång ?
Camilla Syster <3 , nästa vecka på Edwins födelsedag :D

Är du nära vän med nr13 ?
Carlin, nope !

Har du gått på bio med nr.4 ?
Andreas, nej, faktiskt inte

Skulle du kunna gå ut med nr.5 ?
Annelie, haha jaa med syrran skulle jag kunna gå ut me :D

Vad pratar du och nr.18 oftast om ?
Christoffer, minnen faktiskt :D , haha <33

Känner du nr1 ?
Alex, Alex, Alex, haha jaaa, älskade vän <3

Är nr47 ett mongo ?
Jessicas mormor, ska jag vara ärlig så vet jag inte, har inte träffat henne ;)


Äntligen lite vårväder :D <33

Haha samma som igår så känner jag att jag inte pallar skriva om hela dagen, men vill bar säga att festen i bro var väl sådär, jag har varit på roligare OCH tråkigare så ;P. Men kom hem runt 1 halv 2 tiden ungefär, och vaknade halv 12 imorse, ville sova längre, men jag drömde sjukaste drömmen, så jag tänkte att om jag sommnar så kommer jag fortsätta drömma, så jag gick upp.

När jag vaknade så såg jag att det var FINASTE vädret ute, äntligen !! Och Peter ringde och frågade om jag ville följa med till Outlet och kolla lite, så jag hängde me, skönt att komma ut. Sen vid 2 tiden körde vi hem, lämnade mig och Tove hos mamma då erica kom och vi 3 gick ner till ica och köpte glass :D. Sen vandrade vi hem, och tog en prommenad med hundarna och sen gick jag upp till annelie och lämnade Tove ;P.

Nu sitter jag i soffan, det har hänt nåt med tv:n så jag pallar inte fixa, det får roger göra, så jag sitter och dunkar musik, sååå skönt ibland asså, när ingen är hemma och höja lite extra ;) , woooho. Ikväll blir det en hemmakväll för mig, får se om jag får sällskap eller inte, eller jag gör någon sällskap, aah, vi får se, har inge planer än så länge :P .
Nu väntar jag på att mina päron ska komma hem, är hungrig som ett djur och vill ha mat :/ , men pallar inte laga, eller pallar gör jag väl, men jag är inte så duktig på det så ;P , hahaha. Skriver mer sen kanske :P

Ha det bäst <3

En hurtbulle :D

Gårdagen blev lyckad, hade skit kul, pallar inte berätta hela dagen, kommer bli en bok, så säger bata att vi hade stört kul och det kommer bli lika bra nästa år du fyller år Midia :D <3.

Imorse vaknade jag vid 10 tiden, kunde inte somna om så jag tänkte faktiskt ta ett varv i spåret, och sagt och gjort så gjorde jag det. Haha har inte sprungit på 100 år, så min kondis är inte den bästa, men måste ju börja i tid med att få upp konditionen efter som vi ska ju satsa på Tjejmilen, visst Erika ? ;). Sen när jag kom hem blev det lite situps och så. Sen tog jag en SKÖN dusch och åt godaste frukosten, nyttig också :P.  Nu väntar jag på att Hanna ska ringa, vi kanske ska åka till stan och shoppa lite, får se om hon pallar.

Och ikväll blir det fest i bro men underbara människor, hahaha men måste bara säga till Midia, gör inget dumt nu ikväll ;) , hahaha <3 Sen ska jag åka till ica med mamma, måste stor handla lite så hon tvingar med mig. Men nu ska jag gå och ringa hanna, skriver med ikväll eller imorgon, får se om jag hinner.

Ha det bäst <3

Tjockis hand :@

Måste bara börja med att haha typ säga att förra ingägget kanske inte var det bästa, det hände så mkt när jag skrev, så det blev lite rörigt ;P , så jag ber om ursäkt för det.. Jag kom precis hem, eller precis och precis, en timma sen ungefär, har duschat, pratat med mamma och pappa om ericas 18 års fest, OCH DEN BLIR AV :D :D :D :D, fan va kul syrran :D <3. Sen har jag sms:at lite <3 , och nu sitter jag i köket och snackar med lite folk på msn och ska göra en macka snart, lite små hungrig. Snackar lite med Bååth, försöker trösta honom efter att dom förlorade en match i superettan. Men eftersom jag inte är så kunnig när det gäller fotboll så kan jag inte säga på mkt, men tröstandet går bra, lyckas alltid ;) .

Måste bara kommentera min tjockishand :O jag har ingen aning om varför, men den e dubbelt så stor som den andra och alldeles rödprickig. Jag har väl ätit nåt konstigt så min hand har reagerat, haha ingen aning om varför, men tjock som fan är den :O , hahahaha cp.

Imorgon är det Respektdagen, skööönt, inte lektioner och slutar vid ett imorgon. Då ska jag åka hem, ville sola men ingen kan :/ , och inge kul att sola ensam så jag tar en annan dag bara :P . Sen ska jag och mamma ner till ica och köpa lite grejer ;) , och sen ska vi fira min älsklings födelsedag :D , hoppas verkligen det blir lyckat =) På lördag kanske jag ska på fest, ska höra runt lite, så får se vad man hittar och kommer fram till, och söndag får vi se vad som händer, DU kanske har tid med mig då ? Eftersom du ALLTID har planer !! :@

Men nu ska jag upp i sängen och kolla tv och äta min macka, skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <33

=)

Har inte bloggat på ett tag, jag vet, men har jag haft såå mkt för mig :P . Har varit med philip nån dag, varit med hanna, ida , pluggat och massor, så det har inte blivit av riktigt ;P.

Nu sitter jag hemma iaf och sms:ar lite med folk <3 och ska snart laga lite mat tror jag, e fan hungrig ;P , haha. Erica är hos pappa, och jag och Roger, mammas nya kille, kommer inte ALLS överens längre, vet inte riktigt vad det är, vår kemi stämmer helt enkelt inte och vi pratar inte ens med varandra längre, knappt kollar på varandra. Jag fattar inte hur det ska gå i sommar när vi ska till öland i ca 2 veckor. Vårt hus är inte det största direkt, och TÄNK om det regnar, då kan man inte göra så mkt än att vara i huset och umgås, FAN jag kommer DÖÖÖÖ :O . herre gud, aja, man får väl stå ut helt enkelt. och måste säga att idag fyller Daniel år, GRATTIS :D :D <3

Ikväll blir det träning för min del, sen imorgon ska vi fira Midias födelsedag, och på lördag har jag inget planerat, men kankse skulle me kalle på fest, får se.

Igår var det den bästa dagen i mitt liv , tack gode gud för det svaret jag fick på UM, nu kan jag börja leva igen och nu vet jag varför det är som det är. Och så slipper jag oroa mig för att det är något :D , TAAAAAACK. Och tack ni som sa att det inte var nåt och att ni skulle stötta mig om det skulle va nåt och vilken beslut jag skulle fatta, TACK <3

Men nu ska jag dra, skriver mer imorgon eller ikväll, får se =)

Ha det bäst <3

Prima skinka, japp japp :D

Sorry för att jag inte har bloggat sen fredags, men har haft fullt upp hela helgen så :/
I lördags vaknade jag runt 12, såååååå skönt att sova ut :O , jag hade bestämmt med hanna att vi skulle på en fest, men hon kände sig inte så bra, och jag va inte heller på versta party humöret , så jag frågade Erika om hon ville hitta på nåt. Hon sa ja, och vi tänkte åka och bowla, men banorna var upptagna, så vi drog med Sandra också och åkte in till stan och gick på bio <3. Vi såg Min brors flickvän, sen va helt störd asså, men sjukt rolig :D Sen åkte vi hem, pallar inte berätta ännu en gång om att vi PRECIS missade tåget och fick vänta en timme, det är en sån lång historia så ;P . På bussen var det huuur lugnt som helst, förutom att eftersom det är såå vörkt ute och folk har svarta kläder så ser inte busschaffisen alla som ska hoppa på, och vid bondevägen så åker bussen typ i 60, och då hoppar 2 framför bussen, asså dom skulle tydligen me och såg att bussen inte stannade. Och dom var typ 5 meter framför bussen, och han svänger som en galning för att inte köra på dom, och sen när bussen åkte förbi så såg jag att det var Philip och hans kompis, fan va nära det var asså :O men men :P

Idag sov jag åxå länge :D , sen gjorde jag inte alls mkt innan pappa ringde och frågade om jag ville följa me till Viksjö Vallen och kolla på 92:ornas match. Jag hade inge bättre för mig så jag hängde me ;D , men dom förlorade med 5-4 eller nåt sånt !! Sen ikväll har jag varit hemma hos Philip, gjorde inget speciellt, kollade film och chillade :D Och imorgon är jag ju ledig, studiedag typ, så ska sova länge och sen ska jag ringa UM och beställa tid, nu hanna ska jag ringa och fixa alltihoppa, hoppas jag !! Och Min faster om sommarjobb.

Men nu ska jag sova, e skit trött !!

Ha det bäst <3

Minnen <3

Efter skolan åkte jag och midia som sagt till stan. Det var mysigt som fan. Vi gick och käkade, pratade massor och sedan köpte jag en present till jessica :D. Efter ett tag var jag helt slut i fötterna, så vi rörde oss hem. Middagen var serverad precis när jag kom innanför dörren, favvo maten, potatismoooos :D. Efter maten gick jag ner till ica för att möta ida, där träffade vi annat folk också, sedan vandrade vi vidare hem till mig.

När vi kom hem så gick vi upp på rummet, kollade på tv, chillade, pratade som jag vet inte vad och sedan började det en film på 3:an,  den var helt okej faktiskt. När filmen var slut så kände både ida och jag att ögonen blev torrare och tyngre. Så vi började prata minnen för att pigga upp oss:

Först pratade vi om vår första nyår tsm, haha den var inte den lyckad, hahaha woooho, drack en öl och va skit nöjda :D haha, vi gick i 7:an då så chilla ;). Sen flöt det på, vår första valborg tsm. Jag var tsm med Sebbe och vi var hur många som helst på golfbanan och chillade, sebbe skulle öppna en cider men misslyckades och skar upp nästan hela handen. Sen när vi väl kom till kvarnen hände det massor där, folket blev fullare och sa lite för mkt, visst ida ;) , får inte säga vad hon sa tyvärr :/ , hahaha <3. Sen "fördes" hon hem och enligt ida skulle jag hem till sebbe och ha lite roligt ;P. Sen kom vi på hennes avskedningsfest vid kofsan. Ida skulle åka bort i 4 veckor, så vi möttes alla vid kofsan och hinka och chilla. Det var faktiskt jävligt mysigt. OCH IDAS TUNGA BLEV GUL AV ALLT HON DRACK :O :D HAHAHAHA. Men den kvällen var helt okey, blev lite mkt för Midia då da, men men. Jag ska inte säga att jag hade tråkigt, första kyssen med dig var ju då <3 , så jag var ju inte LITE lycklig då.

Och förra sommaren var det mycket grillning vid lundskolan. Ida va me några gånger. Det var faktiskt lyckad, kommer inte ihåg sååå värst mkt, var lite borta, men kommer ihåg att jag gick och kissade med hanna och jessica 24/7 , och sen kom killen som hade dumpat mig och jag typ hatade DÅ , jag sa att du förstörde hela kvällen, men jag kanske överdrev, sorry om du tog illa upp. Sen fyllde Ida år, då var vi vid veddesta och fira henne. I början var det lite segt, men sen när alla kom var det huuur kul som helst, men inte för mig. Det var den värsta kvällen i mitt liv !!!!. Jag drack FÖR mkt och FÖR fort, så jag spydde hela kvällen och bara låg på en bänk medan folk försökte få kontakt med mig. Men tur var det att jag hade en underbar pojkvän som kunde skjussa hem mig direkt. Du anar inte hur tacksam jag var !! . Men Ida hade kul iaf, det fick man höra dagen efter ;). Och alla gånger vi har varit på Viksjövallen, haha minnen då asså <3

Jaa, det här är NÅGRA av alla minnen vi har tsm ida, och fler ska det bli i sommar. När vi ska till Allsong på skansen, grönan, till ditt landställe, åka vattenskidor och båt, MALLIS och massa mer <33

Men nu ska jag nog lägga mig, ida pkte hem för inte så länge sen, och ska upp ganska tidigt imorgon :/

Ha det bäst <3

ÄNTLIGEN HELG !!

FAN va skönt med fredag, och jag har precis slutat så =).
Såå, nu har jar precis gjort naturkunskaps provet. Jag svarade på alla fråger, men några gissningar blev det ju, men hoppas det blir ett G iaf ! Sitter i datasalen vid natur med Sandra, hon skulle vänta en timme i skolan på en kompis, och jag ska åka till stan med Midia nu när hon har slutat, men kommer inte riktigt ihåg när hon slutar, och hon har idrott nu så hon svarar inte :/ , haha. Nu kom linda åxå, hon sa att det va lätt, fuck linda det var fan inte lätt :O , haha men får se hur det gick :P.

Jag ska väl sluta och försöka få tag på midia, ikväll ska jag nog träffa ida, får se om vi drar ut eller tar en chillkväll hemma, ska prata med henne lite senare så =)

Ha det bäst <3

Såååå skoltrött asså !!

Idag hade jag två prov, skulle igentligen haft tre, men slapp mateprovet, uppskutet till den 22:a. Nationella engelska gick prima, var inte så svårt, men omprovet i naturkunskapen var inte alls enkelt. Och när jag kom hem pluggade jag, sen käkade jag med syrran och efter maten pluggade jag. Sen kände jag att jag behövde ränsa huvudet, så jag gick ut och tog en prommenad i ca. 40 min, hade musik i öronen och tänkte inte på nåt, fan va skönt det var. Hahaha förutom att ett ducking rådjur skrämde skiten ur mig idag ;) , haha. Sen när jag kom hem pluggade jag, sen duschade jag och nu pluggar jag, och jag har tortfarande inte gått igenom hela provet än, jhelt stört.

Ville bara blogga några rader idag, men nu måste jag plugga visare. Skriver mer imorgon !!

Ha det bäst <3

PLUGGPLUGGPLUGGPLUGG !!!

Sverige pussas och kramas börjar snart, så skriver lite snabbt. Fast igentligen har min dag bara bestått av EN sak, och det är att PLUGGA, jag tror jag behövde den här hemmadagen endå, till att plugga då da. Igentilgen skulle jag ha 3 prov imorgon, engelska nationella, omprov i natur och matte och ett på fredag, naturkunskap, men vi fick ju flytta fram matten, tack gode gud för det, så nu har jag BARA två prov imorgon och ett på fredag :P

Pluggandet har gått bra, förutom att jag glömde en bok med alla svaren i i skolan, men skit samma, jag kommer klara det endå hoppas jag (A)
Men måste dra nu, skriver mer imorgon.

Ha det bäst <3

Sjuk ;(

Jaha, så vaknade man imorse av att man inte kunde andas genom näsan, kändes som om huvudet skulle spränga och svettades som en gris. Så jag gick ner, tog tempen, då hade jag 38.6, feeeeeber :(, så blir ingen skola för mig idag =(. Men har sååå mkt att plugga, två prov imorgon, så det är ju bra att man får en heldag åt pluggandet. Fast det är ju inte så jätte skönt att plugga när det känns som om huvudet ska sprängas, det gör sååå ont !!!! :@. Så vi får se hur det blir med det.

Men nu ska jag käka frulle med mamma, skriver mer sen !

Ha det bäst <3

Plugg och Bulldag !

Gick inte till skolan idag, det var ingen ide. Jag började halv , och slutade 20 över 12, och jag skulle vara hos tandläkaren halv 10, var klar ca. halv 11. Så jag gick hem och pluggade gärnet ist. Erica mådde inte så bra igad, så hon stannade också hemma, så hon hjälpte mig med mitt pluggandet, inte för att hon fattade mer än mig da, men tack endå syrran ;), haha. Sen runt 3 när jag hade pluggat matte i ca.2 fucking timmar så bestämmde vi oss för att baka bullar. Så vi gick ner till ica, köpte det man skulle ha och började baka :D. Lika goda som alltid ;D.

Sen kände jag att jag behövde gå ner de kilon jag gick upp p.g.a alla fucking bullar, så jag åkte och tränade lite :D. Det gick bra, hade ny tränare idag, Sandra är utomlands, lite skönt faktiskt om jag får vara ärlig ;), haha

Och jusd, måste bara säga, att vi har ju skapat ett innebandylag, och Sandra har gjort en blogg som ni måste läsa, hon skriver typ hur duktiga vi är och allt :D : innebandydrudar.blogg.se hahahaha =)

Skriver mer imorgon, sja väl fortsätta plugga, har ju 3 prov denna vecka :@

Ha det bäst <3

Det gjorde inte ont :O

Kom precis hem från tandläkaren, jag hade ett hål jag skulle laga. Jag sa att jag ville ha bedövning, men hon som lagade hålet sa att det var så pass litet så jag skulle inte behöva det. Så jag gick me på att inte ha bedövning viklet jag gjorde helt rätt. Från när dom började till när dom slutade så kände jag knappt nånting, huuuuuur skönt som helst. Och bedövningen skulle sitta i i ca 2 timmar, så skönt att jag hoppade den. Det enda som var lite jobbigt var att gapa så stort så länge, jag har ju liiiite problem med min käke för er som vet ;),  haha inget jag vill dela med mig direkt så jag säger inge mer nu ;P. Så det va såå jävla skönt att det inte gjorde ont. Så Daniel du behöver inte ta bedövning, det gjorde inte ont ;).

Jag tror inte jag ska tillbaka till skolan, jag slutar endå om2 timmar typ, så jag tänker plugga som en galning nu. Sen tror jag Camilla skulle komma ett tag, wooohoo. Det är alltid lika roligt =). Men nu ska jag plugga lite tror jag. Skriver mer ikväll efter eller innan träningen :P.

Ha det bäst <3

Fan va kul :D

Haha kom precis ut ur duschen. Det var inte meningen att jag skulle blogga ikväll. Min tanke var att kolla på andra avenyn på datorn och käka glass sen plugga lite och så. Men det var sååå kul, så kände för att blogga =)
Jag mötte Alex och Emmelie på bussen, vi kom till hallen vid kvart i 7, där var sara, erika, linda, sandra, sofia, alexandra, elin kom lite senare. Paulina va också me, men hon spelar inte, hon e fotograf och håller koll på oss alla. Sen sprang vi lite ute för att bli lite varma och iform. Efter det gick vi in i hallen, hade några övningar och sen var det match, hahaha fan va kul det var asså. Sen efter allt hade vi lite styrka och stretching =).

Nu pallar jag inte skriva mer, vill kolla på andra avenyn, men skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <3

Ännu en lyckad resa =)

Klubbresan i helgen var helt okey, dom har ju varit bättre med den var helt okey endå. VI åkte i fredags vid 5 tiden, delade buss med Spånga och Bele, fan spånga som tog våra platser ;P, haha. Vi stannade och käkade på donken ganska så tidigt, sen var det 3 timmars resa, men det gick bra, det va kul =). Sen på lördagen var det tävling hela dagen, spelet var väl inte det bästa, men delt okey. Sen käkade vi middag på en resturang, snor dyrt men det va gott. Sen köpte vi godis och sånt till kvällen och sen gick vi till hotellet och kollade tv och umgicks med folket som vi åkte me. Söndagen var det tidig uppgång, vid 7 tiden, senkäkade vi och sendan åkte vi till hallen för ännu en tävlingsdag, spelet va bättre, men inte det bästa, så gick inge vidare. Sen vid 6 tiden rullade vi hemmåt och va hemma runt 11 halv 12 tiden.

Idag var det skola, började 12 så det va inte så farligt. Hade ingen matte idag, så hade fetaste håltimmen. Inte alls skönt men det gick. Slutade halv 5 idag, och nu sitter jag i köket med Erica och Simon och lagar mat. Hahahaha ikväll börjar INNEBANDYN, vi tjejer i klassen har startat ett lag, och ikväll är det premiär, hahaha det ska bli skiiitkul verkligen :D , hahaha. Skriver mer ikväll eller imorgon hur det gick ;) , haha. Nu ska jag äta, måste ta bussen snart så, men skriver mer sen!

Ha det bäst <3

!

Glömde en sak, jag vet inte om jag hinner blogga imorgon eller inte, får se, men om jag inte gör det så ha det super i helgen =) Kommer sakna er alla underbaaara människor :/ , men ha det super iaf ;) <333333

Nyduschad och fräch :D

Kom precis ut ur duschen =) . Jag åkte till träningen, träffade helena påvägen dit, så vi tog sällis :D. Träningen gick väl sisådär, har gått mkt bättre så :/ . Efter träningen gick jag upp till annelie, hon ville ha några bilder vi tog när Tove gungade på dagis, dom blev jävligt coola ;P. Och så hade dom precis tagit ur en äppelpaj ur ungnen, så jag tog en bit. Sen gick jag hem och tog en dusch. Idag kom mitt körkorttillstånd, så snart får man börja övningsköra, väntar bara på peters tillstånd, hoppas det kommer snart.

Imorgon är en full dag. Jag börjar kl.1 i stan. Vi ska på museum och cosmonova med Naturkunskapen. Så är det typ klart vid 3, då är det raka vägen hem och packa. Ska vara vid hallen 16.45 , bussen går kl.5 till Karlsdad, ska tävla hela helgen, så det blir hotel IGEN, wooho helena :D. Måste plugga matte i helgen, har prov och måste få bra, så jag och helena ska plugga lite ;), haha.

Imorgon ska jag ta 12.37 bussen med daniel, så det är inte så att jag ska lägga mig nu, men jag tror jag ska kolla film =)

Ha det bäst <3

Saras dag idag :D

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SARA, bara ett år kvar nu tills du fyller 18 ;P. Vi tjejerna i klassen hade gjort som alltid när nån fyller år, samlar ihop alla som vill och lägger en 50lapp var och köper ett presentkort på någom affär man vet att personen gillar. Sara fick ca.500 tror jag att det blev på Carlings. HAHa sen hade sofia och paulina varit lite roliga och köpte en egen liten grej, gissa vad ? EN DILDO :D :D . Haha så nu vet vi alla vad hon ska göra ikväll ;). Sen kom hennes vänner från nån annan skola och suprisa henne. Hoppas du får en fortsatt trevlig dag gumman :D <3

Tog sällis med Sebbe på bussen hem från skolan, bad han ladda ner 27 dresses åt mig, hoppas du kan <3. Sen åkte jag med annelie till dagis och hämtade Tove, vi gungade lite och så, såå himla fint väder idag så jag hade inga problem med det idag :D. Sen efter ett tag åkte vi ner till ica, jag köpte lite godis, viol såklart ;), och annelie lite annat. På ica träffade vi philip, äntligen fick man se ditt ansikte, var 100 års sen känns det som. Haha efter det pratade Tove bara om Philip, haha fråga inte varför, hon är lite speciell.

Nu har jag precis ätit, jag ska på träning snart, min buss går om en halv timme. Och måste bara säga hur glad jag är för att det här med innebandyn har gått igenom, så nu ska man börja träna innebandy ;P , haha kul det kommer bli tjejer :D. Men nu måste jag byra om och shit, skriver mer ikväll =)

Ha det bäst <3 grattis sara :D

God natt

Nu har jag kollat på allting jag hade tänkt, men det är faktiskt myggan nu, så ligger och kollar på det  jusst nu :D, haha, Imorgon börjar jag halv 9, ingen sovmorgon. Ska möta Daniel på bussen som går halv 8, pallar  verkligen inte :/ Men jag slutar inte så sent imorgon, 20 över 2 tror jag, inte säker. Nu ligger jag i min sköööna underbara säng med hotpants, en stor tröja och helt vit i ansiktet, Basiron, nåt skitbra medel för finnar =). Och så har jag värmt min varmepåse och har den på nacken jusst nu, har så stört fucking ont i mina axlar, har huuur många knölar som hels som verker, mamma tror att det kan bero på min huvudverk som jag har haft idag. Ska fråga om hon kan beställa tid hos en massör snart. Haha såg att min syrra hade hjälpt min äldsta syrra Annelie att skaffa blogg, helt otroligt för hon har alltd tyckt att skriva blogg är töntigt, och nu sitter hon själv och skriver, haha lite komiskt ;P.

Men nu ska jag sova, är inte så trött, så ska kolla på tv lite tror jag, sms:a lite och så. Men måste stänga ner datorn, annars kommer jag aldrig komma här ifrån. Så god natt allihoppa, dröm sött :D <3

Ha det bäst <3

Grey'a Anatomy ikväll =)

Blev lite ändrade planer för kvällen. Vi fick sluta 10 över 4 idag, skiiit könt, vi hann precis med bussen, var tvungen att kuta för att hinna, sorry paulina, men såg inte att du inte hann :/. Sen när jag satt på bussen med Daniel påväg hem så fick jag ett sms från midia, hon ville åka och sola och frågade om jag ville följa me, så jag åkte hem, hämtade bikinin och sen åkte vi och solade :D. Först följde hon med till um, men det va stängt, fan jävla skit, men tack midia för att du följde med, hatar att gå dit själv :/. Sen åkte vi och sola =). Efter det åkte vi hem, va hemma runt 7 kanske.

När jag kom hem gjorde jag mamma sällskap i hennes rum och kollade på tv, det var nånting på tv4Fakta, faktiskt skit bra, så jag stannade och kolla på hela programmet. Sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag i köket och äter korv med bröd :D. Snart tänker jag va fast spikad i soffan, för då är det Grey's anatomy en timme, och precis efter det är det Sverige pussas och kramas, med Björn b.l.a :D. Tror jag ska lite glass till det åxå, har fått noja för glass, nu när det är sommarväder. Det börjar om 20 min så ska blåsa håret och göra mig klar :D.

Ha det bäst <3

Skolan !

God dag allihoppa =) Sitter nu i skolan i datasalen i sam och har håltimme. Brukar inte ha det men vi skulle skriva en svenska uppsats och blev klar LITE tidigare än när vi igentligen ska sluta och då fick man gå. Sitter med Sandra, Elin och Sandra. Innan vi gick hit tog vi en prommenad ute i sommarvädret, skiiit skönt, behövde inte ens jackan och jag frös inte :O , amazing ;P. Om en stund börjar historian, vet inte vad vi ska göra, men hoppas inte vi inte ska behöva jobba så mycket. Slutar 20 över 5, inte så skönt, men men.

När jag kommer hem ska jag ta en prommenad med hundarna, mamma ringde och sa att hon hade extra ont idag, för er som inte vet så har hon fel på höften. Det är nåt fel med knoterna som sitter fel vid svanskotan, så hon kan knappt gå, och väntar på en operation. Så hon är sjukskriven och har det inte så bra :/. Sen är det säkert middag, måste äta snart, är skiiit hungrig, och sen ska jag ta en dusch och sen är det Grey's anatomy wooho. Efter det är det premiär på Sverige pussas och kramas, så det blir väl att man bänkar sig framför tv:n då :D.

Men nu ska jag sluta skriva, skriver mer imorgon =)

Ha det bäst <3

=)

Kom precis ut ur duschen och sitter och käkar fil med banan.  Efter skolan åkte jag hem, gjorde inte ett skit. Erica kom över, hon hade tråkigt hemma hos pappa, så hon kom hit. Sen efter några minuter bara såg vi Peter och Tove, Tove cyklade lite, så kom dom in och hälsade på lite. Sen käkade jag och åkte på träning. Det gick skit bra idag, helena, du och jag asså, blir sååå bra :D. Sen kom mamma och hämtade mig, och jag frågade massa om hur man gör i vissa lägen, eftersom jag ska börja övningsköra snart :D :D :D. Så vi tog extra lång tid på oss :P. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här :D.

Fan va skönt att få sova inatt, jag har sovmorgon till 12, så jag går väl upp runt 10, woooho. Känns som om jag inte har fått en riktig skön natt på 100år. Imorgon är det en lång dag i skolan, jag slutar 20 i 5 :/ , inte alls kul asså :(.        På torsdag fyller sara år, hon har räknat ner dagarna sen ett halvår tillbaka typ ;) , haha. Och erika klippte sig idag :D , ser faktiskt fram emot att åka till skolan för att se henne, hon är ju sååå hemlighets full av sig, så hon säger ju ingenting den pysen, men får väl vänta tills imorgon, skulle inte chocka mig om jag drömmer om hennes hår inatt ;P. 

Nu sitter jag med kallingar och pappas tröja, och funtar på att gå upp och lägga mig och kolla på tv ,kommer säkert somna, om inte du sms:ar mig (a) <3. Jag skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <33

hola :D

Nu är jag hemma, slutade 20 över 12 idag, fett nice :D

När jag kom hem gick jag ut med leo, Tino VÄGRADE verkligen, så jag sket i honom och tog bara leo med mig. Eftersom det är värsta sommarvädret ute idag så va vi ute drygt en timme, och det va så skönt, musik i öronen, en hund som inte är till någon besvär alls, och detta väder, kan det bli bättre ? =).

Igår hände det inte så mkt. När jag kom hem så fick jag värsta rycket, så jag började städa, efter min promenad med the digs först. Det blev jätte fint, klarar inte av när det är stökigt :O.  Sen tog jag en dusch, när jag stod i duschen hörde jag Toves röst, så jag skyndade mig lite så jag kunde säga hej innan som skulle gå hem och käka. När dom gick så kollade jag på Grey's Anatomy, sen lagade jag mat, shnitzel, eller hur det nu stavas, med ris, goooodaste maten, efter mammas potatismos. Sen efter maten satte jag mig vid datorn, och lite senare kom Kim hit. Så det hände inget speciellt igår, och somnade runt 11 när Kim gick hem.

Måste bara säga, tack alex för alla sms idag, hade det inte varit för dom hade jag nog inte överlevt gårdagen och idag, dom är verkligen upppiggande, and me like them ;) <333 Och FAN vad jag är sugen på glass asså :(

Nu ska jag ladda ner lite bilder på bilddagboken : ewelinnaa @ bdb, för er som inte vet ;D

Ha det bäst <3

ÄNTLIGEN !!!!!!

Fan va skönt att kunna blogga igen, känndes lite tomt där ett tag, haha. Nu sitter jag i datasalen i skolan inne i Natur, känner mig smart ;), haha. Men nu hinner jag inte att blogga mer, ska till samhällslektion :/ , men skriver mer när jag kommer hem, me lovar :D

Ha det bäst <33


RSS 2.0