vill ha snöööö

Imorse vaknade jag när pappa ringde vid halv 11. Han och hans tjej är på hennes landställe i dalarna, nås, och han sa att det snöa och att det är helt vitt på marken, och sedan efter kanske 10min efter att vi hade lagt på så fick jag ett mms av pappas tjej bittan på en stor snögubbe som dom hade gjoirt, fan vill också ha snö. Men imorgon kommer det vara slask där, så är inte avundsjuk längre :p

Idag mår jag faktiskt bättre, ser ljust ut iaf att jag kan gå på halloweenfesten imorgon :D. Idag har jag bara följt med mamma till vårdcentralen, hon skulle ta en gärnspruta, och sedan gick vi till ica och handlade lite. Nu ligger jag i soffan med raggsockor och ska snart kolla på slutet av "Man on fire" , kollade på den här om dagen men pallade inte se klart slutet så ska nog göra det nu =). Ikväll kommer Erika hit, eller vi ska gå till pappa och kolla på Idol, ska bli skönt att göra annat än tycka synd om mig själv. Och innan så ska vi mötas på ica och handla massa onyttigheter, men det är fredag så det får vi faktiskt :p. Nej nu ska jag kolla klart filmen, skriver mer seeeen =)

Ha det bäääsrt <3 / E

skolfoto


Blev ganska nöjd, förutom att man ser helt cp ut när man måste luta huvudet så jävla mkt, hur snyggt är det :O ? Men men, nu har dom kommit så nu slipper man gå och vänta =)

sjuk typ

Igår vaknade jag runt 4.30 av att jag svettades som en gris och mitt huvud höll på att sprängas. När jag vaknade nästa gång va klockan 9 och jag gick ner och tog en ipren, och kände att jag höll på att svimma när jag stod upp. Visste att Erica mådde lika dant, för jag åkte till Sebbe där erica var och lämnade några alvedon till henne.

Eftersom inte hon heller kunde gå utan att bli svimmfärdig så åkte mamma och hämtade henne och ställde in en tältsäng i mitt rum som en liten "sjukstuga" När erica kom så kollade vi på Andra avenyn, och sen sov vi typ 2 timmar. Fy fan va dåligt jag mådde, svettades som FAN när jag låg under täcket, men så fort jag ta upp ett ben eller nåt så frös jag skit mkt, verkligen jobbigt ! :/. Erica mådde lika dåligt, så vi låg där tsm och tyckte synd om varandra (a) haha.

Imorse så mådde jag mkt mkt bättre, kan sitta och gå nu, skit skönt, för det är ju halloweenfest på lördag hos en kompis så. Igår trdde mamma att vi hade influensan, men eftersom vi mår så mkt bättre idag, och influensan tar typ en vecka att bli av med så jag vet faktiskt inte vad det är, men nåt skit var är det. Hoppas det går framåt nu, så blir frisk !! Men nu pallar jag inte skriva mer, skriver mer sen.

Ha det bäst <3 / E

11 sanningar om mig själv !



1. Jag hatar falska människor

2. När jag var liten var jag livrädd för att dö och trodde jag skulle dö så fort jag gjorde någonting fel.
3. Jag är så himla himla mörkrädd så det är helt sjukt !
4. När jag gick i 3:an skilldes mina päron och när jag var hos mamma trodde jag det skulle hända nåt hos pappa och tvärt om, så jag sov alrdig riktigt bra/djupt på drygt ett år.
5. Jag har fått mitt hjärta krossat i 1000 bitar och fortfarande fattas det en bit, och den biten kommer aldrig tbx
6. Min farfarn, världens bästa farfar dog för snart 2 år sedan i canser och jag saknar honom galet mkt <3 R.I.P <3
7. Ibland ångrar jag att jag valde UBG, sam ekonomi
8. Jag har haft 3 seriösa förhållanden
9. Jag tänker alltid på vad ord igentligen betyder

10. Mina systrar betyder mest för mig på denna jord <3 
11. Jag skulle aldrig någonsin kunna vara otrogen

hatar rubriker !

Hola ! Fan va skönt jag sov inatt, galet skönt asså. Jag ska ta bussen som går halv till jakan, där ska jag möta Elin och Sandra. Vi ska köpa en present till Paulina och jag ska köpa några saker till min halloween dräkt till Paulinas halloween fest =). Sedan vid 2 till 4 är det träning och ikväll blir det nog att träffa Hanna. Gud va dålig jag va på att skriva idag da, det står helt stilla i mitt huvud, kommer inte på nånting så lika bra att jag slutar (a). Men skriver mer ikväll i think.

PUSS ! <3 / E

=)

Fulle upp hela dagen. Imorse så åkte jag till Outlet med Annelie ich Tove. Annelie skulle gå in i vissa affärer och jag i vissa. Så det blev några timmar där, och även lunch på donken. Hittade b.l.a två skiiiit snygga skor som jag la undan så jag kunde åka hem och be mamma föra in pengar på mitt kort, hon va inte hemma när jag ringde så vi skulle ta det senare.

När Tove hade somnar gick vi till Ikea, går inte att gå där när ungen är vaken ;). Har nemligen kommit på vad jag önskar mig i födelsedagspresent, ett nytt rum typ, haha (a). Ska måla om, få nya saker, sängkläder, hoppas på ny säng m.m. Vill ha vinrött och vitt i rummet, så på Ikea så kollade vi ut massa fina saker :D. Sedan åkte vi hem, och Tove följde med mig hem för Annelie behövde skriva det sista på sin uppsats som hon ska lämna in imorgon, och Peter jobbade så sötisen följde med mig hem. Vi åt lite bullar, umgicks med mamma, va ute på långprommenad med hundarna och så. Sedan när mamma hade fört in pengar till mitt kort, och annelie va klar med sin uppsats åkte vi och köpte mina skor :D.


sötnosen är skit mallig jue :D

Sedan följde jag me dom upp, och kom hir för ca.20 min sen. Måste bara tillägga att igår var jag och kollade på när min käre far spelade hockeybockey, och fan va grym han är som målvakt :D En annan skulle ju krypa ihop som en boll om jag skulle se en jätte med massa skydd kom med en skit snabb fart och skjuta en liten orange boll mot mig. Men pappa han är grym. Och bäst är han också, han är den underbaraste och bästa pappan på denna jord. Alla borde ha en pappa som jag, en sån som ALLTID ställer upp, ALLTID är på bra humör och piggar upp andra och sprider sin glädje omkring sig. älskar dig pappa <3


pappa på isen :D <3<3

pallar inte blogga !!!!!!!

neeeej, jag pallar verkligen inte blogga !!!!!!

trött !

igårkväll gick jag, syrran och Tove till ica för att köpa godis, och sedan följde jag me hem till Annelie och kollade på Idol och myste massor med Tove. Fattar inte hur fucking Johan Palm eller vad bögen heter kan vara kvar, och för så att Loulou åker ut :O Helt fucking stört !! Sedan började vi snacka om min födelsedag och presenter, och jag vill måla om och få massa nya saker till rummer, så önskar mig massa från Ikea, så vi satt och skrev en inköpslista, så vi får se vad jag får och vad jag ska köpa själv. Sen vid halv 12 gick jag hem och la mig.

Imorse ringde klockan halv 8, halv 9 kom Anders och hämtade mig och vi åkte till Essingehallen för Divition 1 sammandrag. Mötte först sunnesta, förlorade tyvärr med 8-5, och sedan mötte vi Ås och det var sååååååå jävla nära att vi spelade oavgjort, men blev tillslur 8-6, fan va synd det va asså! Va hemma runt 5 och då hade mamma och roget gått till rogers päron på middag, och Annelie, Tove och erica va här. Erica lagade mat, va stört hungrig och nu sitter jag här, ny duschad och skitmätt. Ikväll pallar jag inte göra ett skit, mina ben are killing me. Så ska typ kolla film, käka godis och så. Eller om syrran kommer ner, så blir det en chillkväll här =). Men pallar itne skriva mer nu, vi höres =)



Pussss ! <333 / E

gaaaaaalet mkt !

Det har varit så galet mkt nu i skolan och pingisen och allt. Men sitter typ inte vid datorn så mkt längre, vet inte varför, men har bara inte blivit så :P. Denna vecka har varit GRYMT jobbig!!! Startade på ett projekt i måndags, man ska marknadsföra och starta ett eget faretag yup och komma på en produkt. Min grupp har kommit på en, skiiit nice, men täner inte berätta mer ;) Och vi har kommit ganska långt :D. Sedan hade jag 2 prov igår, spanskan gick väl hyfsat bra, men aktiekunskap, herre gud !! Det kommer nog bli mitt första IG :O :(, men det är bara att göra om. Sedan hade vi feta matteprovet idag, vi får tbx det imorgon så vi får väl se hur det gick =). Sedan igår hade vi match i spånga, förlorade tyvärr med 8-6, skiiit synd att jag och Helena förlorade dubbeln och Stefan sin sista singel, men men, vi va bättre iaf :D. Ingen läxa tills imorgon, eller aah, läsa lite i Geografiboken, men det kan man göra lite snabbt innan lektionen. Sen är det looooooooooooooov :D Fan va skönt det ska bli, ska sova som en galning :O, hihih (a). Sen umgås me kompisar och så =). Nej nu ska jag hem till mamma, packa träningsgrejerna och åka på träning. Men skriver snart igen, puuuuuus <3

lugn helg !

Helgen har varit sååååå lugnt, ni anar inte. I fredags så var jag bara hemma, halsflussen höll mig hemma. Men på kvällen kom Peter och bakade en rulltårta med mig :D skiiiiit god blev den. Sedan kom även Annelie och Tove ner och vi spelade kort och hade det trevligt. Grannarna hade kräftskiva, så runt 10 kom dom in till oss och gav oss de kräftorna som blev över, och driv inte vad goda dom va, dom hade fiskat upp dom själva =). Så käkade vi lite och spelade klart. Det va typ höjdpunkten i fredags för mig, kan lägga upp liiite bilder =)

     

I lördags så gick jag ner till viksjöhallen med Tove och kollade lite på pingis, nice nice. Sedan kom Camilla, Tomi och Edwin och hämtade upp oss, åkte hem till mig, hämtade mina saker och lämnade Tove och sedan rullade vi mot skokloster =). Där lagade vi Taco, kollade på film, myste lite och hade trelvigt. Vaknade upp av min älskling Edwin kom in och hoppade i min säng, då var det bara att gå upp och busa lite me honom :D. Efter ett tag åkte vi till Ikea för att köpa en pall, och sedan till ica för att köpa bullar och dom käkade vi upp hos mamma. Och nu sitter jag hos pappa, försöäker få tag på sebbe men det är typ omöjligt. Ikväll blir det förmodligen plugg, 2 prov nästa vecka, onsdag och torsdag, sedan andra avenyn och sen sooova =). Bjuder på en till bild på min älskade gudson Edwin som badade igår :D


  

Halsfluss :@

igårkväll hade jag sådär jätttte ont i halsen. På vänstersidan av halsen så kände man en bulle typ, asså utanpå. Bad mamma känna på den, va som en pingisboll, sen när mamma kollade i halsen sa hon: " Ser det ut sådär imorgon bitti åkret vi till sjukhuset " Hon tror det är en böld, camilla hade det en gång så hon kände igen det.

Och såklart hade jag lika fucking ont i halsen och bölden var kvar. Så mamma ringde närakuten i jakan och vi fick komma direkt. Fick gå in till doktorn direkt och han frågade lite om halsen och sedan fick jag ta lite prover, halsprover. Sedan fick jag sitta ner och vänta på svar, och efter ca.5 min så sa hon att det inte var någon böld, utan det va halsfluss, tack gode gud för det !! Om det hade varit en böld så är man tvungen att tömma den på nåt jävla sett och låta allt var komma ut, bläää! Men fick pencillin som jag ska käka i 10 dagar.

Så det händer absolut ingenting för mig ikväll, får ont i halsen bara jag öppnar munnen och ska försöka säga nåt liksom. Men ska ta och lägga mig och glo på film nu tror jag, skriver mer sen.

Ha det braaa <3 / E

torsdag

hade sovmorgon till halv 1 idag, fan va underbart. Hade ingen företagsekonomi så ställde in klasstådet också (a) imorse när jag vaknade hade jag galet ont i halsen, mamma lyste och sa att jag va röd och svullen, typiskt ! Alltid ska det vara nåt nytt, så det blir ingen träning för mig idag :( och helena, du ska veta att jag tänker på dig, hoppas hoppas hoppas hoppas verkligen att din rygg blir bra, och hoppas att du kan spela top 12 i helgen, jag håller tummarna !

Slutade 20 öve 3 med matte, har prov nästa vecka och måste verkligen plugga. Nästa vecka har jag även spanska prov, måste plugga på det me. Har precis skrivit klart min analys i geografin, den kanske inte blev den bästa, men men, får gå som det går. Snart ska jag ta mig något att äta, och senare kanske jag och annelie ska ta en promenad till ica och köpa nåt onyttigt, är såååå sugen på nånting asså :O

Imorgon har jag inga planer, så om nån har nånting bokat som jag får hänga med på så hör gärna av er (a) vore skitsnällt.
Sedan på lördag ska jag träffa syrran i skokloster :D :D Ska käka, mysa och sova över där, ska bli skiiit kul, har saknat henne och min älskade gudson galet mkt :O Men ska käka nu, bjuder iaf på en bild på min älskade gudson Edwin :D


???????

Upp och ner !!! HATAR när livet går upp och ner, man vet liksom inte hur man ska reagera. Visst, det här är ju fan inte hela världen, men det känns ju fortfarande ! Jag tycker att livet ska vara som ett stort puzzel, ett stort jävla puzzel. Antingen så passar det, eller så passar det inte. Inte något sånt här om att man ska testa ett tag, och efter ett tag ser man hur resultatet blir. nu får ni ju såklart massa tankar i huvudet om vad detta kan handla om, men ni har INGEN aning!!! Vissa har, men det handlar absolut inte om DET , tro mig. Jag är ju inte 100 % på någonting än, men man får ju massa tankar och känslot direkt. Pallar inte sitta här och tro att allt ska lösa sig, har sovmorgon till halv 1 imorgon, men ska väl typ lägga mig i sängen nu och försöka sova, typ.

Geografi läxan gör ju inte allting bättre, ska skriva om varför det är sån skog där och hur det kommer sig, haha vette fan hur det ska gå för det står ju ingenstans i boken, så aa, får se hur det kommer gå.

HATAR DET HÄR !!
Såna här dagar vill man bara lägga sig ner i sängen och hoppas på att man aldrig vaknar igen. Man vill liksom bara sluta tänka på allt, men hallå, hur enkelt är det???

skooooolan

sitter i datasalen och skriver en engelskaskit, men blev precis klar =) Eric sitter och läser vad jag skriver, blir lite stressad (a) hihi. Snart slutar vi och då har vi företagsekonomi och sedan aktiekunskap och sedan slutar vi. Men hinner inte hem, ska åka till träningen direkt, men min hals är inte den bästa, så ska det jävligt lugnt. Och sedan ikväll är det GREY'S ANATOMY :D :D :D det är ju så bäst ! Sedan blir det att börja skriva på geografin analysen, bajs ! Men nu ska jag skriva ut engelskagrejen och sen slutar vi denna lektion. Är ju mottligt road på att sluta kl.4, men det är inte hela världen, det är ju inte min längsta dag direkt... Men skriver mer ikväll, looovar :D

hahahaha är på bästa humörer, iiiiiiiih :D
Älskar dig syster Erica, och alla mina vänner :D
Puss <3  / E

rubrikErica

Blev skola idag, ville inte missa företagsekonomiprovet. Men skolan började med psykologi, chill lektion, vi kollade på en film om drömmar och sedan snackade och jobbade runt det så det va nice. Sedan käkade vi lunch, blev kyckling-köttbullar med potatis, skiiit äckligt. Sedan va det dags att plugga till företagsekonomin och sedan va det dags att skriva provet och det gick SÄMST !!! Fy fan, förra provet fick jag VG+ och nu kommer jag få IG, jag looovar ! Och nu sitter jag hemma och pluggar till nästa prov nu och gör en engelska läxa tills imorgon, pluggandet tag aldrig slut, jag dör. Men nu hinner jag inte sitta här mer, ska käka en bulle, göra engelskan och sedan åka på träning och ringa sebbe, skriver mer ikväll om jag hinner, annars skriver jag imorgon =) Bye <3

 
älskaaaaaaar <3

?

imorse när jag vaknade så hade jag skit ont i huvudet och magen, så kände att en dag i skolan inte skulle vara det bästa. När mamma vaknade gick hon ner och hämtade tempen till mig, och det visade sig att jag hade feber, så mamma ringde skolan och jag somnade om. Fick iaf veta att jag fick VG på mitt aktiekunskapsprov som jag skrev förra veckan, det va ju iaf bra. Idag skulle jag spelat match i herrklassen, men måste tyvärr ställa in det :/ , fan jag som va så jävla taggad asså ...

Men idag ska jag bara ta det lugnt, äta choklad och kolla filmer, sedan får jag se om jag följde med mamma till ica bara för att komma ut lite. Men nu ska jag ner och käka frukost, hoppas jag får i mig något. Skriver mer sen !

Bara för att det är kallt ute och jag är sjuk, trött, förvirrad & orolig, så lägger jag upp denna underbara sköna bild !!!


singing bee

Haha måste bara säga en sak, att min familj är så störd. De som är hemma nu är jag, erica, mamma och roger. Mamma och roger är i vardagsrummet där nere och kollar på singing bee. Erica litter i sitt rum och kollar på singning bee och jag ligger i mitt rum och kollar på singing bee, haha och tror du inte att alla sjunger me eller? haha så det är värsta allsången här hemma, och måste säga att Erica har ju den finaste sångrösten, herre gud asså, haha :D Pallar inte skriva mer, men tyckte att det va värd en plats i min blogg (a) haha <3<3

Underbar dag igår + seeeeeg dag idag!

Igår fyllde ida år :D Jag kom hem till henne runt 3 tiden, då va Mela och Maddis redan där. Vi sminkade oss, valde kläder och allt, och gjorde det sista med maten och vid 5 kom de flesta och vi började käka runt 6 typ. När vi käkade fick Idaöppna lite paket, och runt 7 så hade vi alla käkat klart och vi dukade bort allting. Vi va runt 14 tjejer, de va några från idag klass och skola. Efter ett tag tog ida fram singstar, men det blev att vi körde ölspelet isf (a). Och när alla va me så körde vi "jag har aldrig..." , hihi alltid lika kul. Efter att ändra planerna typ 20 ggr så slutade med med att jag, mela, joanna och Ida åkte runt halv 12 mot vällingby till bosse på party. De andra skulle till spånga till nån 92:a som hade fest.

Hahahaha det BÄSTA på bussen dit asså, tänk dig att vi alla sitter i bussen,alla är lite borta efter massa timmar festande hos Ida, och så säger jag : Jag hatar att åka buss, jag mår illa. Haha då säger Mela och kollar konstigt på mig: En bulle??
Haha och sedan kommer Joanna och kollar på både mig och mela: EN LARV ?? :O. hahaha det kanske inte låter så kul, men om fy fan va vi garvade, shit asså !! hahahaha. Men sedan kom vi fram iaf (a) Haha och eftersom vi hittade så jävla bra så slutade det med att Sebbe va tvungen att komma ut och möta oss, haha (a).

När vi kom dit var det bara att hälsa på dom som va där, och träffade några jag inte träffat på länge :). Vi var där ett tag, chillade, snackade, umgicks och sjöng för ida :D Sedan runt halv 3 åkte jag, Kia, Mela, sebbe, ida och joanna hemåt, blev att byta buss i spånga till nattbussen. När vi kom dit så va vi tvugna att vänta 100 år på nattbussen, vi hade missat den precis. Och för att jag och joanna skulle hålla värmen så sjöng vi lite, dansade, och hakade upp oss på, nu du får extra :D haha va det bästa. Eller när Ida berättade till oss att hon såg 3 stjärnfall, men att hon kanske måste sett i syne, då sa Mela: Jaa men Ida det kan ju vara macaran. Haha ofta Mela att mascaran, haha aa kvällen va helt underbar iaf <3

Men pallade inte åka hem, så följde me Sebbe hem och slaggade där. Imorse vaknade vi runt 11, sorry hjärtat för att jag va pigg och försökte få liv i dig, men ville inte bara ligga och titta rakt upp i taket (a) hihi. Vi gjorde inte ett piss idag, men tog halv 4 bussen hem och försökte plugga men är föör trött. Nu ska jag inte skriva mer, känner att det är jävligt långt redan, skriver senare ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <3 / E

god morgon =)

Innan jag börjar skriva helt så måste jag säga att min kompis Leo har börjar skriva blogg, tycker ni ska spana in honom ;D : leospekulerar.blogg.se

Iaf, gårdagen var det en skön dag. Började med att Emmelie följde med mig till ungdomsmotagningen för att hämta ut fler p-piller. Sedan åkte vi till skolan, hade matte och sedan Svenskaprov, det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå... Sedan hade vi geofrafi och sen slutade vi.

Efter skolan åkte jag och Sassa till jakan och köpte lite presenter till Ida som fyller år idag :D :D :D Grattis på födelsedagen älskling <3<3 Sedan satte vi oss på Tastys och fikade och satt där och snackade massor så tiden rann iväg och efter 2 timmar så gick vi. Då mötte vi syrran på stationen, och åkte mot kungsängen. Sassa gick hem och jag och Erica gick till bittan, pappas tjej, och käkade middag, KRÄFTOR :D :D så jävla gott. Sedan blev det att vi kollade på Idol och vid 11 tiden åkte jag och Erica hem.

Jag la mig i sängen och somnade skit fort. Idag ska jag hem till ida, det blir middag med några och senare ikväll får vi se vad som händer ;) , men blir väl utgång skulle jag gissa på ;D. Nu ska jag göra mig klar och sedan åka hem till Ida och hjälpa henne med maten och lite smått och gott.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKA <3<3

plugg

Igentilgen har jag inte alls tid att sitta här, måste plugga. Asså det känns som om det är det enda jag gör just nu, men det är inte så konstigt om vi har minst 2 prov i veckan plus andra småläxor. Så gissa vad jag gör nu, jo pluggar !!

Efter skolan åkte jag hem, pluggade lite och sedan åkte på träning. Nu sitter jag med Linda på msn, hon hjälper mig med lite saker till provet, tack tack tack tack tack !! . Imorgon blir det en lite tidigare buss, måste till ungsomsmotagningen för att hämta ut fler p-piller. Sedan är det skola, proooooov, och efter skolan blir det Kista med Sassa, måste köpa present till Ida (a) :D Hon fyller nemligen år på lördag. Men kan inte sitta här mer, måste plugga, skriver mer imorgon !

Ha det bäst <3

.

Igår va det inte meningen att jag skulle leva, ALLT gick fel, ALLT va fel och aah, ingen dag att hurra för. Idag har den väl varit sådär, började med att vi åkte till lillsjön för att paddla och gå lite i skogen, boooring. Sedan gick jag och Empan hem till Sassan för att käka lunch och plugga aktiekunskap till provet !

När vi kom till skolan va det företagsekonomi och sedan va det dags för provet, och det gick väl sådär tror jag, men vi har Mocki så man får ALLTID en chans till, så det är lugnt tror jag. Nu ska jag kolla på Greys Anatomy och sedan börja plugga till nästa provet, svenska provet på fredag, och det kommer gå SÄMST, det vet jag och det är såååå tråkigt :O Men nu börjar det, skriver mer imorgon, om jag känner för det !

Ha det bäst <3

jaha...

Idag mår jag skiiiit. Vet inte vad det är jag och jag pallar inte med sånt här skit längre, imorgon har jag prov, kan ingenting, och så ska jag paddla kanot och lovar att jag kommer ramla i vattnet, men men !! Ska lägga mig ner och dö nu tror jag,  skriver när jag känner mig bättre !!

fucking måndag !

Ännu en ny vecka... Hoppas denna vecka går lika snabbt som förra. Idag började jag iaf halv 9, skaaaark ! Hade aktiekunskap, och samtidigt som några skrev prov hade vi redovisning, haha det va lite små kul faktiskt ;D. Sedan va det företagsekonomi och sen lunch. Efter lunchen var det psykologi, gick som vanligt lika snabbt, och sedan va det Geografi. Vi hade får en uppgift i fredags som vi skulle jobba med. Så jag, sofia och paulina va ute i skogen och kollade på stenar och lutningar och massa skit, ska göra ett arbete om det, men innan det så var fick vi tbx proven. Jag trodde seriöst att jag skulle få typ IG, men icke sa nicke, fick VG :D Och efter lite frisk luft så va det spanska, och sedan hemgång.

När jag kom hem plugade jag, prov på onsdag, aktiekunskap, prov på fredag, svenska fucking literaturhistoria !!! Så det är bara att börja plugga ... Så ska inte sitta här och inte skriva när jag har MASSOR att göra, men vi hörs :) Bjuder på en bild på mig och Sofia idag i skogen =)


älskar dig gummz <3

<3<3

Igår åkte jag till sulan, där va även Mela, Maddis och Patrik. Vi kollade först på en film, men den va sääämst, så vi bytte till en annan, kommer inte ihåg namnen på nån av filmerna, men den andra va bättre, förutom att när det kanske va 20min kvar på den och man skulle få se vad som låg bakom allt och så, så hackade den upp sig, fuck ! Så vi missate kanske 10min och hoppade fram lite, så det gick bra :P. Efter filmerna försvann alla, så jag och sulan va kvar i vardagsrummet. Vi snackade massor, kolla lite tv och bara umgicks :D. Sedan va klockan helt plötsligt 4, och pallade inte åka hem, jag va såååå trött. Eftersom IDA BJÖRKEGREN va lite cp igår morse, hon låg och stirrade på mig kl.8 på morgonen, så då fick man inte heller sova ut riktigt (a).

Men jag sov över, pallade inte åka hem. Hahaha jag somnade tydligen på 2 röda när vi bestämde oss för att sova. Och imorse när jag skulle hem, tog halv 11 bussen hem, så regnade det och va storm och skiiiit kallt, ville bara tbx till hans säng igen (a). Sen när jag kom hem gick jag ut me hundarna, och sedan gick jag upp till min underbara säng och la mig. Men då sms:a Sandra och frågade om jag ville me till Jakan, varför inte, kan ju inte ligga hemma hela dagen. Så mötte henne i Jakan och snackade om allt, men mest om det populäraste samtalsämnet (a). Jag kom inte hem med något, men Sandra fick me sig lite saker hem =) Skönt att se att du mår bra igen älskling <3<3

Nu sitter jag i soffan, känner hur tunga mina ögon är. Vid 6 är det middag hemma hos pappa, stuvade mackisar tror jag det blir :D Sen vet jag inte vad som händer ikväll, ska väl bara kolla på Andra Avenyn och kanske nån film, lär somna :D. Men nu ska jag faktiskt läsa igenom Aktiekunskapboken en extra gång, prov på onsdag =(.

Ha det bäst <3

my bad !

Vet att det va ett tag sen jag skrev, men har haft annat för mig. I fredags efter skolan åkte jag, sandra, emmelie, fredrik, robin, sassa och micke till kista för att kolla lite, jag fick med mig en fin sjal och en parfym. Sedan åkte vi hem. Jag åkte hem, käkade, packade ner lite saker och åkte till Ida. Där gjorde vi oss klara och åkte mot jakan för att träffa lite folk, och sedan blev det fet på söderhöjden. Det va riktigt nice ska jag säga er ;) , ska väl inte säga för mkt än, men aah, det va nice, hela kvällen va sååå lyckad, tyckte jag såklart ! ville att den aldrig skulle ta slut ! Sedan vid halv 2 kom idas mamma och hämtade oss, och resan hem hade jag av någon anledning ett stort leende på läpparna och aah, så va det (a). Vi somnade väl runt 3 skulle jag gissa, och imorse vid 8.30 när jag slog upp ögonen så märkte jag att Ida låg och tittade på mig, haha då var det kört, kunde inte somna om.

Efter en timma så gick vi ner, bakade scones och satte oss framför tv:n, skickade lite sms, och vid 3 tror jag klockan va käkade vi lite bullar, kanelbullensdag idag ju ;), och efter det så gick vi upp igen, borstade tänderna, bättre sent än aldrig (a), och ringde massa samtal för att höra hur det skulle bli ikväll, om det skulle bli nåt ikväll ! Men det blev lite struligt, så jag åkte hem ist, duschade och käkade, och nyss ringde sulan och sa att jag skulle hem till honom att kolla film, vem bangar på det ? (a), så min buss går om en kvart, skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <3 / E , du har gett mig fjärilar i magen <3

klippa mig ?

Idag va det än skön dag, somnade liiite tidigare igår, men sovmorgonen gjorde så att man klarade av att gå upp ur sängen (a), idag hade vi företagsekonomi, svenska och matte, det gick bra men matten blir bara svårare och svårare asså :/ Men tack Sandra för att du försökte hjälpa mig med lite, haha och det gick ju som det gick också (a) hahaha.

Men på företagsekonomin så höll Emmelie på lite med mitt hår, och så bad hon mig att sitta helt stilla, och så tog hon kort. Och grejen är den att jag har länge velat klippa kort, men vet inte om jag sjulle passa i det eller om jag skulle ångra mig :O. Så behöver er hjälp, ska jag klippa mig så som på bilden eller låta det vara? KOMMENTERA !!!!


trött !

Är så jävla trött, somnade runt halv 3 igår, men får skulla mig själv när man ligger och pratar i telefonen (a)! Och klockan ringde 6.25 , snacka om hur död jag va !! Men kom upp efter ett tag iaf. Första lektionen va spanska, läxförhöret fick bättre än vad jag trodde iaf. Sedan hade vi idrott, volleyboll, alltid lika kul :D Måste bara säga att jag och Sassa ägde fan, vi va så jävla grymma :D Efter det va det lunch och sedan va det företagsekonomi och aktiekunskap, och va hemma 20 i 5. Men då var det bara att äta en korv med bröd och slänga ner träningskläderna, och så tog jag hel bussen mot träningen. Kännde verkligen hur otaggad jag va, visste att träningen inte skule bli kul, men pratade lite i telefonen påväg dit, så fick lite mer energi (a) :D.

Efter extra mkt fys så åkte jag hem, duschade, kollade på det sista av Idol och nu ligger jag i sängen och kollar på Greys anatomy :D Det är såååå jävla bra asså, fan va det äger, ÄLSKAR det! Sen ska jag sova tidigt fan :O Men har sovmorgon till 10 så det är nice, men nu ska jag kolla mer på Greys Anatomy, och sedan ska jag ringa Ida, och kanske dig om jag hinner (a)

Ha det bäst <3 / E

RSS 2.0