Måndag...

God morgon, eller aa, morgon och morgon, men känner att jag har fått aldeles för lite sömn, haha (a). Sassan kom igår, han va väl här vid 1 kanske, diggade mitt rum som fan lät det som ;) , hahaha. Vi snackade lite, och sedan satte vi på en film. Vi va i mitt rum och kollade på datorn, eftersom dvd spelaren är trasig :/, men hoppas det inte gjorde nåt. Det blev Big Daddy, haha den är ju fööööör skön asså :D. Efter den så gick vi ner och kollade efter en till film, och då blev det Desatt av Emely Rose, såå äcklig den är asså, helt sjukt, visst hanna, visst? Och självklart blev det massa prat under fimerna, haha ni vet ju hur Sassan är, men det va trevligt =). Efter den andra filmen va klockan halv 5, så då började han gå hem...

Imorse vaknade jag vid 10, alltså har jag sovit 5 timmar :O, det är ju ingenting, men men, har ju sommarlov så jag kan ju ta igen det senare. Jag hoppade in i duschen, bytte om och började plocka lite i mitt rum, vi åker ju till Öland snart, så måste börja städa, man vill ju inte lämna ett hus som är skitigt... Sen så gick jag och mamma ner, käkade frulle och sen blev det att ta hand om disken. Eftersom vi inte får nåt studiebidrag måste jag göra nånting för att få pengar, och jag är ingen bortskämd liten snorunge som får typ 3 tusen i månaden av mina päron... Så det blev att diska, och jag fick lite money.

Ida kommer snart, hahaha men hon vill inte gå nu, det bara öser ner, herre gud va det regnar :O , stört asså, hahaha. Sen när ida kommer ska vi åka till jakan och ta en fika, kanske kolla på kläder, vi får se, och sen åka hem hit och äta middag =). Sen får vi se ikväll vad som händer, kanske får sällskap igen, får se =).

Och min käre syster kommer till mamma idag :D , ska bli skönt, ha henne här i huset igen :D, men nu ska jag borsta tänderna och vänta på ida som borde komma vilken sekund som helst.

Ha det bäst <3

Snabbt inlägg...

YES, spanien vann :D , FAN va nice asså, haha. Jessica kom hit vid kvart i 8, och vid 8 började en film på 5:an, men den sög verkligen, så vid kvart i 9 så slog vi över till fotbollen =), haha under halvlek hade vi lite roligt med sverige pennorna mamma fick på donken, haha så våra magar blev så fina så ,haha, bilder kommer senare ;). Efter matchen tog hon bussen hem, hon ville umgås lite med sin mamma som hon inte har gjort på evigheter tydligen, haha.

Nu väntar jag på Sassan, snackade me honom på msn, han hade lite problem så jag bjöd över honom på en film för att få honom på andra tankar, så han kommer väl om vilken sekund som helst, han bor också i viksjö, så set är inte så långt...

Imorgon ska jag träffa Ida, vi ska åka och ta en fika i jakan tror jag, sen ska hon hem till oss, äta middag och kanske nån film på kvällen, vi får se, ska bli mysigt att träffa henne, va ju 100 år sedan :O. Men nu ska jag fixa lite tills Sassan kommer, ville bara slänga in ett inlägg medan jag väntade =).

Ha det bäst <3

Jessica och jag på en punkterad cykel ??

Idag vaknade jag vid 11 av att kyrkklockorna slog nere vid centrum, hate them...Men då var det bara att gå upp, tog en dusch och sen gick jag ner och käkade lite tårta (a) , blev över från igår, såååå god :D. Sen fick jag ett sms från Jessica: skit fint väder, vill du följa me och bada, jag måste ta migg första dopp nångång ju :D. Men innan vi åkte så gick jag över till Pappa, sa hejdå till farmor, hon åker till min faster idag och om några dagar åker hon hem till Österike, så ville säga hej då.

Jag mötte Jessica vid ica, efter många omständigheter ;), hahahaha jessica asså, behöver jag säga mer ;)? Hon hade cykel, så hon skjussade mig en bit, sen va hon slut, så det slutade med att jag skjussade henne hela vägen till Görväln, haha. Och precis när vi va framme hörde vi att bakhjulet inte hade luft, så då hade vi fått punka, haha fan da. Men men, det va ett problem vi fick ta iut me lite senare. Det va ganska mkt folk när vi kom dit, men inte en enda som badade. Vi la oss på ett ställe och efter kanske 10 min gick vi ner mot vattnet. Vi satte oss på bryggan och det va SVINKALLT :O , tur att man redan har badat i år. Och så var det SÅÅ mkt alier, eller hur det stavas... så vi doppade bara fötterna (a) =). Och sen så spenderade vi dagen uppe i gräset, snackade, lyssnade på musik och solade, såååå nice asså :D, och sen blev det ju hemgång... Vi ringde min mamma och roger för att kolla vart dom va, och dom va i närheten, så vi gick mot dom och dom körde mot oss, men i nedförsbacken rullade vi, vi pallade inte gå och vänta på dom, och mitt i backen kom dom, så vi rullade färdigt och sen la vi cykeln där bak och så hoppade vi in och skjussade hem Jessica, hahaha vilken dag, haha såå typiskt oss att den gick sönder, haha...

När vi kom hem satte jag mig på baksidan, erica va här, datorn hemma hos pappa funkar inte, så hon ville väl blogga och så, och så var det en halv tårta kvar, så då fikade vi alla här hemma med tårtan, sååå god asså :O. Ikväll blir det nog att kolla på matchen ELLER film på 5:an, som är baserad på en verklig historia, har inte bestämmt oss än, haha, och så får vi se om vi är här eller hos jessica, får se :P. Men nu ska vi äta middag, skriver mer sen...

Ha det bäst,      snälla nämn det inte........

Mamma fyller år idag :D

Igår blev det inte alls som planerat... Vid halv 11 gick jag till Rasmus, han hade hemmafest typ, haha vette fan va man ska kalla det, haha. haha slutade med iaf att han somnade i badrummet, låg på en kudde och höll om en annan, haha. Sen vid halv 2 följde Philip mig hem, och somnade när jag gick och la mig.

Imorse vaknade jag vid 11, MAMMA FYLLER ÅR IDAG :D :D , grattis mamma <3<3 så när jag kom ner satt mamma och gjorde tårta, såg skit god ut, men eftersom farmor kom idag så skulle jag va hos pappa hela dan, men mamma gjorde två st, och det är typ mer än en halv över, så ska väl äta tårta som frulle ;) , haha. Farmor och Liz m. familj kom vid halv 1 kanske, då gick vi ner till vallen, spelade lite, mötte rasmus och va där ett tag. Sen gick vi till ica, köpte glass och mat, hela bunten skulle käka hos oss. När vi kom hem blev det fika, efter fikan gjorde vi inte så mkt, umgicks och hade mys, och sen började vi me maten. Efter maten blev det efterrätt, jordgubbar med grädde, och sen kom godiset fram =), haha. Efter maten åkte Liz och dom hem, farmor åkter vidare imorgon, så ska till pappa imorgon igen när jag har vaknat. Och jag kom precis hem, när dom hade dragit kollade vi lite på film och tjocka upp oss. Nu gör jag inte så mkt, försöker inte bry mig, och imorgon kväll ska jag träffa Jessica <3. Får se vad vi ska hitta på, men måste lägga upp planer för i sommar, haha ;). Och så ska jag tacka henne för en sak <3.

Nu ska jag göra mig klar för sängen, är sååå trött, och snart åker jag till Öland :D :D :D , ska bli såååå skönt :D.

Ha det bäst <3

gör vad du vill, jag klarar mig !!!!!

Tänker inte sktiva något om min rubrik, du fattar själv...
Somnade vid ett igår, satt uppe och pratade med Leo och syrran. Och vaknade vid halv 5 av att jag inte kunde andas genom näsan, va så täppt, helt sjukt, gick ner och kollade om vi hade nässpray, men nej såklart inte, så jag fick försöka snyta mig, men fick bara ont i huvudet då, fattar inte varför jag aldrig ska få va helt frisk... Så blev toarullen mitt nya gossedjur inatt, och nört mig så många ggr. Sen vaknade jag av att Leo stog nere och gnällde, så då gick jag ner och såg att mamma hade lackat våra nya brädor på baksidag, så fint =) Sen gjorde jag mig klar, och så åkte jag, mamma, annelie och erica till jakan för att kolla lite. Mamma skulle köpa en strandklänning, men fanns inte i hennes storlek, så vi åkte till outlet för att kolla om den fanns där, men innan det så gick vi in på H&M , jag köpte ett par flippflopp, erica ett nytt linne, SKIT SNYGGT, och mamma ett par leggings. Sen åkte vi till Outlet, men den fanns inte där heller :/ , mamma skulle köpa en bh också, men fanns inte heller där, haha. Så vi gick och käkade och sen blev klockan 3 och vi åkte och hämtade Tove, och sen åkte till ica.

Nu sitter jag hemma, mamma och riger håller på med maten, och ikväll ska jag åka till Jessica, får se vad vi ska göra, men Sara skulle också va me =). Och snart kommer Erica över, hon ska på fest, det är sebbe och hans företag som har hyrt nåt ställe typ, nån pub eller nåt, så ska dom dit och spua och ha kul. Och innan hon åker ska hon komma hit, jag ska sminka henne och klä upp henne, ska bli kul :D Hoppas ni får det jätte kul ikväll :D

Ha det bäst

sex and the city är en film alla måste se fan :O

God dag allihoppa som pallar läsa min lilla blogg. Kom precis hem, åkte som sagt till Kista med Erika och kollade på filmen, Sex and the city, OMG säger jag bara, driv inte va bra den va, får lätt 11 av 10 av mig asså. Början va lite seg men sen asså, omg. Hahaha jag och Erika grät nog lika mkt, vissa sener va så sorgliga så man kunde bara inte låta bli att fälla några tårar, och vissa sener va så fina så det rann en tår på kinden, och vissa sener va så lyckliga och underbara så det kom lite glädjetårar, så ni som inte har sett den, se den och ta me näsdukar, det kommer behövas ;). Och så var det kanske 4 5 killar där, haha det såg så kul ut, haha med tanken på att det är FETA tjejfilmen, och omg va bäst den va, ni måste se den :O :D

Efter filmen åkte vi hemåt, jag tog en sväng förbi Philip, kollade lite på matchen och kom hem ganska precis, vi skulle kollat på film igentligen, men eftersom jag bara sov kanske 5 timmar inatt är jag skittrött, och han ska upp och jobba halv 7 imorgon bitti för att jobba, så pallade inte sova över, men tack för att du fråga (a) <3 , han såg verkligen hur trött jag va och sa att jag kunde sova vidare hemma hos honom imorgon, men det skulle kännas lite fel, okey om vi va tsm, men iofs, jag har ju träffat hans familj 1000 ggr och dom är helt underbara, men aah, jag vet inte, så jag åkte hem iaf :P haha.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, om jag sätter på en film kommer jag somna, och eftersom Erica glömde att ta hem Lejonkungen 1 så kan jag inte kolla på den :( , fan nu skulle de va perfekt , aja, hoppas jag får den snart iaf (a) , haha. Men nu ska jag ta en macka, skriver imorgon =)

Ha det bäst <3

hoppas sommarvädret kommer nu =)

Igår blev det filmkväll som planerat =). Jag åkte till jessica vid halv 8, vi snackade huuuur mkt som helst, gjorde oss lite fina och en halvtimma innan alla andra skulle komma kom vi på att vi kanske skulle köpa nåt att äta medan vi kollade på filmerna. Så vi gick til konsum och köpte lite gott, och sedan gick vi hem igen. Blev att vi kollade lite på fotbollen tills alla skulle komma. Hanna kom några minuter efter 9, och tanken va att alla skulle komma vid 9, och sen kom Leo, hal 10 kanske, kollade fortfarande på matchen, och vid 10 kom Viking, och så var det bara Sassan kvar, han som hade filmen och allt, så vi fick vänta. Viking ringde efter sassan och han sa att filmen tog sån jäbla tid att bränna, så han skulle försöka hinna till 11 iaf, och det gjorde han, han kom vid 11, och då satte vi på filmen, fy fan, det va Blair witch prodjekt, fy fan, hahaha tack leo, utan dig hade jag inte klarat av filmen (a) , haha. Sen efter filmen, fan sassan som inte kunde hålla tyst asså ;) , hahaha, så satte vi på en annan film, var väl sådär, hade sett den förrut, men blev lite mer prat ist för kolla på filmen. Sen efter filmen blev det hemgång, så blev att några tod nattbussen mot kallhäll och jag och viking åkte mot viksjö, och sassan gick, fy fan för att gå hem efter en sån film, herre gud asså :O.

Jag fick ju hoppa av vid såningsvägen och va tvungen att gå hem, och som vanligt så skrämmde jag upp mig själv, haha ovanligt va? Sen kom jag hem vid 4 tiden kanske, och somnade vid halv 5 kanske. Och idag skulle jag, erica och annelie åka till stinsen, så vi åkte vid 11, skulle inte bangat på att sova längre asså... Men mamma hade sån tandvärk, så hon åkte till tandvården och stannade hemma, så vi åkte och köpte present till mamma, fyller år på lördag. Själv köpte jag ett par jeanse, skit snygga, och nu sitter jag hemma. Tove och Annelie är här, vi fixade på baksidan nyss, det va födelsedagspresenten, nya dynor och saker till baksidan. Och om en timma typ ska jag åka till kista och kolla på Sex And The City med Erika :D :D , ska bli myys =)

Men nu ska jag byta om och fixa mig, skriver mer ikväll, om jag inte ska hem till Philip, men det ska jag så skriver mer imorgon...

Ha det bäst <3

Halloj :D

Idag åkte jag oh Erika till kista för att hämta biljetterna till bion vi ska se imorgon. Hahaha och man måste betala 10 kr extra om man bokar biljetterna, och när vi kom till stationen så kom erika på att hon glömde sin 5 krona hemma, vi skulle betala 5kr var,  och då ringde hon till sin mamma och berättade allt och så slutade med att hennes mamma skulle lägga in 100kr till henne så hon kunde betala. Sen när vi kommer halvvägs till kista ringde hennes mamma och sa att hon la in 500 kr ist :O , hahaha fna va nice, man glömmer en femkrona hemma och så får man 500 ist, haha nice, ska pröva det nångång.

När vi kom fram fixade vi biljetterna och sedan gick vi lite i affärer och kollade lite. Jag har letat efter en såndär liten väska, skit snygg, har letat efter en sån i över 3 månader, jag överdriver inte, så sa erika att hennes lillesystera kompis alltid hade fina kläder och väskor, och så sa hon några affärer som hon hade shoppat kläder och så. Så vi gick in i Kapphal, och vad fan tror du har hittar, hahaha joo en såndär väska som jag vill ha :O , men jag hade inga pengar med mig, så jag fick låna av Erika, tack älskling <3 Sen åkte vi hem och jag va hemma vid 4 tiden. På parkeringen träffade jag mamma, annelie och tove, och dom följde me hem och dom käkade här också. Nu har jag precis ätit och ska snart åka till Jessica där vi ska ha filmkväll =), blev lite strul med vart vi skulle va, va lite prat om att vi skulle spela brännboll, haha men det blev filmkväll hemma hos jessica, ska bli kuuuul :D.

Nu ska jag göra mig klar, bussen går om 20 min, och Erica, det gör ingenting att du hade sönder mina jeanse, men bara du lagar dom så gör det ingenting, så laga dom så slipper du betala (a), älskar dig endå erica <3<3<3

Ha det bäst <3

äntligen lite sol igen =)

Bloggade inte igår, haha när jag sa det till Leo fick jag svaret: men dt e bra, se om du överlever utan att berätta för världen vad du gör varje sekund =) , haha vi  har pratat om att blogga och han tycker det är onödigt, som säkert många andra tycker, men jag tyker det är kul/skönt att skriva lite ibland :P.

Iaf, igår va jag med Philip, och vid halv 8 gick vi ner till vallen och kollade på min kusin Ida som hade match, dom vann med 3-2. grattis gullunge :D Sen blev det hemgång till mig, kollade lite på tv och så, och somnade vid 2 tiden kanske. Vaknade av att Leo (hund) kom in och hoppade i sängen och man fick några pussar, hahaha, då var det bara att gå upp =). Nu sitter jag hemma helt själv, alla drog för kanke 20min sen. Snart kommer Annelie ner, vet inte vad hon ska göra här, hahha hon har väl tråkigt, och sen ska jag och Erika åka till Kista för att hämta biljetter för Sex and the city filmen som vi ska se imorgon, fattar inte varför man måste hämta dom en dag innan, cp. Sen ikväll ska jag ha filmkväll med Jessica, hanna, viking, leo och sassan, hoppas vi kan va hemma hos viking, leo skulle fixa det sa han, haha. Det är typ så min dag ser ut, men nu ska jag föna håret, duschade imorse, men skriver mer lite senare idag om jag hinner =)

Ha det bäst <33

Känslor / kroppen ?

Jag vet att jag kan ställa massa olika frågot ibland, som t.ex hur träd kom till från allra första gången, och hur människokroppen är som den är och vem kom på vad allting skulle heta som t.ex bord, stol, hus, tapet m.m, men känslor, vart fan kommer dom ifrån. Som t.ex när man sms:ar en vän och man får en kallt svar, man sms:ar igen men då får man inget svar. Då kommer massa känslor fram, man vill ju inte vara för på för då kanske människan blir ännu mer irriterad eller arg, så då blir man orolig och samtidigt ledsen för man själv vill ju bara väl. Vart kommer då den där känslan ifrån, när man inte vet riktigt vad ska göra, låta honom va eller skicka ett till, för man vill ju bara vara snäll och fråga en fråga liksom, det är så irriterade om det nu skulle vara nåt man hade gjort och männskan inte säger nåt och skiter i alla sms man skickan, man börjar ju undra. Speciellt när killen betyder sååå otroligt mkt på ett speciellt sätt, kan inte förklara, men det känns faktiskt för alla gånger vi ses känns speciella, man blir liksom glad med tanken på vad vi har gått igenon och hur det va efter allting och ah, ska väl inte avslöja för mkt, men det är såå jobbigt att inte vata art man har människan, så snälla svara, blir ju fan orolig och vill veta om det är nåt, man kan ju faktiskt skriva att man är upptagen eller nåt om det nu skulle vara hindret ist för att skita i det... vill ju bara ses och umgås--v

Eller som när ens absolut bästa kompis inte är här när man vill prata ut, nej hon är i spanien och är onådbar. Och hur kommer det sig att det känna bättre när man har pratat ut med sin absolut bästa vän, man har ju den dära klumpen i magen innan man börjat prata, men vad fan är det för klump ? , det är ju ingen boll som är i magen, utan det är ju ne känsla, men vart fan kom den ifrån, och vad är det för känsla som känns att "bollen försvinner?" snälla kom hem älskling, behöver prata ut...

Eller när man bara vill gråta, hur kommer det sig att man är deppig och vill få ut den känslan genom att gråta, och hur kan kroppen reagera på att när man har gråtit över en "tanke/känsla" , så ska man må bättre, bara att få ut vätska ut ögonen. Hur kan kroppen ens veta att man är ledsen över nåt, jag menar det är ju tankar som får en att veta saker, men hur kan kroppen "höra mina tankar" och veta att jag är ledsen och behöver gråta.

Eller när det är så illa att man kan börja tänka på en viss människa, och när man tänker på "den" så får man alla minnen som man gjort med människan, och helt plötsligt kommer ett minne upp som va det jobbigaste jag har varit med om i hela mitt liv. När man bara ville spy på morgonen, inte kunde sova och inte heller äta. Hade vänner som ställde upp, men det hjälpte inte. Så fort de va borta kom känslorna fram och jag vill bara lägga mig ner och dö. Man va tvugen att va sysselsatt HELA tiden för att inte få det minnet tillbaka. Så att förlora den man verkligen älskade va det jobbigaste. Men iaf, hur kan kropper reagera jusst SÅ när en människa försvinner ut ur ens liv? , hur vet mitt inre att jag har förlorat "den" ? , helt otroligt... jobbigaste måndaderna i mitt liv, snälla påmin mig inte om det...


Att man känner hjärtat slå så hårt när man får en obehaglig känsla av att inte få vara nära någon, inte få kunna prata med den man vill, inte få ett svar när man bara försöker vara snäll och vill fråga en fråga, HELT otroligt... Det finns huuuuur många känslor som helst, men varför måste kroppen göra det jobbigare för en när man redan har minnen eller när man redan vet hur läget är, varför måste hjärtat slå så extra hårt, och varför måsta jusst DEN känslan komma fram, och hur fan kan kroppen reagera på så många olika sätt, känslor och kroppen är samma sak skulle jag kunna säga, för den känslan som komemr fram, så reagerar kroppen och det är helt sjult :O

STÖRT !!!!!

Sorry...

Kom på nu mitt i bullbaket att jag hade lovat bilder från Sverige-Ryssland matchen, jag har några nu, men lägger inte in så många, såg ganska mongo ut på vissa, men några kan jag allt bjuda på :D

Jag och snyggingen Linda :D

Emmelie, Jag(fråga inte), Linda och Sofia

Linda ville inte ha mme mig på bilden ;)

Det va några bilder, men nu ska jag käka bullar och kolla på Lejonkungen, vi hörs :D

Ha det bäst <3

sjuk ? vette fan asså...

Imorse när jag vaknade kände jag feta klumpen i halsen, gjorde så ont när jag svalde. Jag reste mig upp ur sängen och så kände jag att min huvud inte alls mådde bra, fy fan, vill inte va sjuk nu asså. Så jag gick ner, tog en Ipren och gjorde min häxblandning med kokande vatten och några saker i en kopp och drack upp allt. Sen försökte jag få i min en macka, det gick väl bra men efter det la jag mig i soffan direkt och sa hejdå till Rogen som skulle till jobben, sa hej då till mamma som skulle till jobben och lägga upp hennes shema till när hon ska börja jobba igen, och sa hej då till erica som skulle till pappa, så va jag ensam hemma, fyyy va tråkigt, finns inge värre. Men kände inte för att bjuda hem nån med tanken på hur jag mådde. Men sen runt 2 kom erica hit igen, hon sgjorde lunch, korv med bröd, tack gumman <3. Sen stannade hon lite, kollade på tv tills Annelie ringde och ville ha sällis till dagis. Dom gick och jag satte på en film. Sen kom dom hit igen, tove hade köpt en bilstol till hennes docka som hon ville visa upp, men dom va inte här länge, dom väntade på mamma som skulle hämta dom för att handla middag och så, så nu är jag ensam igen. Och mår mkt bättre nu, så jag och syrran ska baka bullar när dom kommer hem, ska bli såå gott :D.

Ikväll händer det ingenting, jag kanse ska träffa Jessica som kom hem igår från Norge, men om jag mår sämre ikväll stannar jag väl bara hemma. Imorgon blir det Allsång på skansen med folk, ska bli mys, får se när vi åker in bara, lite svårt att bestämma det. Sen på onsdag bli det filmkväll/filmnatt med viking, leo, hanna och alla dom, hoppas på att vi kunde vara hemma hos viking, men får prata me honom sen. Sen på Torsdag ska jag träffa Erika, får se vad vi ska hitta på, och sen på fredag blir det att åka hem till Philip, ska bli mys. Sen helgen har jag inte planerat äm, med tanken på att det bara är måndag idag.

Nångång denna vecka skulle vi åkt ut med Leos båt, men vi vill åka när det är fint väder, inte detta skitväder, så får se om vi tar det denna vecka eller veckan efter. Men nu ska jag kolla vidare på filmen tills familjen kommer hem, för då blir det bullbak :D, hihi.

Ha det bäst <3

Jävla mage :(

Idag vaknade jag av att nån jävel sprutade vatten i ansiktet på mig, det va Erica såklart, såg hennes sygg när hon sprang till hallen, sen när hon kom in så sa hon att vi skulle åka till Camilla om typ 45 min, så kollade jag på klockan och hon va lite över 10... Men jag ville ju följa me, så det va bara att gå upp, och erica försökte skylla på att det va mamma som sprutade atten på mig, men kom på henne allt ;P, haha (a). Vi åkte runt 11, först åkte vi till jakan, skulle köpa en present till Camilla, sen åkte vi till nån ny butik i bålsta, karlsson tror jag den hette, och sen åkte vi till Camilla med familj, och Edxin kan äntligen gå, det såg så gulligt ut :D , haha. Annelie, peter och tove kom kanske 5 min efter oss, och Camilla hade plockat fram lunch, det blev varma bagetter med massa pålägg, och hon hade gjort min favvo, tonfiskröra med ägg och lite smått och gott i, den är sååååå god asså, och till efterrätt blev det paj med vaniljsås :D. När vi hade käkat blev det att bada i poolen, efter det så åkte Tomi och Edwin  fyrhjuling, och sen var det Peter och Toves tur, men Tove gillade det inte alls :/ , så vi hoppade lite på stutsmattan ist =) . Sedan runt 3 tiden åkte vi hem, tog en sväng på ica först.

När vi kom hem började Roger med maten och jag tog fram mitt fysprogram och körde igång. Efter det skulle jag hoppa in i duschen och duscha, men fan jag vet inte vad som hände. Jag fick SÅÅÅÅ jävla ont i magen, helt sjukt, det kom bara sådär, från ingenstans verkligen :O, så jag fick vänta kanske 20 min. Det gick väl hyfsat, men det gör fortfarande ont, så ska nog bara vara hemma idag, kolla på film kl.8 på 5:an, en film som är baserad på en verklig historia, så jag och syrran ska kolla på den, sen om jag inte är för trött blir det lejonkungen eller filmen "ingen älskar som oss" , men vi får se... Men nu ska jag chilla lite, kolla på LaInk och sen filmen :P , skriver mer imorgon eller ikväll, beror på hur min mage mår :(

Ha det bäst <33

Du som är så het behöver väl inte en tändare ? :O

Hahahaha kan ta det sen ;), hahaha. Middagen hemma hos Bittan va mysig, vi va där runt kvart över 5 tiden och runt 6 var det middat, taco såklart ;D Fick fräffa bittans två barn och ett barnbarn som bittans ena barn fick när hon va 17 år, fatta att föda ett barn när man är 17 år, starkt gjort asså, så hennes barn är 4 år nu, skulle jag aldrig klara av, men men, haha. Det va trevligt att träffa dom, fick vet att hennes yngsta barn skulle börja ettan i UBG, trevligt trevligt =). Efter maten blev det mer prat och kollade på lite kort och så. Upptäckte en talang his Bittan, hon kan måla, och FY FAN va fina saker hon har målat asså... Stört snyggt, om hon skulle satsa mer på att bli konstnär hade hon kommit långt, jag lovar :O. Sen tog jag och erica 19.53 tåget hem.

Hahaha sen när vi kom till stationen så fick vi vänta 7min på att bussen skulle komma, hahah och så stod det en kille, va kanske 89:a bredvid oss och skulle röka, men hans tändare funkade inte, så han gav upp efter kanske 2 min och så frågade han oss, har ni en tändare eller ? HAHAHAHAHAHAHA då sa Erica, min syster, som är lite små blyg av sig, hahahaha: Du som är så het, du behöver väl ingen tändare ? Hahaha, fan va klockrent... Sen när vi kom in på bussen så satte han sig framför oss, och hon ville sååå gärna ge honom hans nummer, men hade ingen penna eller papper eller ingenting, så hon kollade om han hade sin Blutooth på, för hon visste va han hette och så, hennes ex va typ kompis me han eller hur det va, men han va inte inne. Men sen när vi kom hem la hon till honom på Facebook, hahahaha. Aah, fan va jag älskar dig syrran <333

Nu ligger jag i sängen, har lite småtråkigt, ska typ sova snart, sov inte så mkt igår natt i Gnesta, och imorgon, aah, jag vet inte när jag ska upp. Mamma skulle väcka mig ca.30 min innan vi åker. Vi ska hem till Camilla imorgon,Edwin kan gå nu :D :D , jag är en sån stolt gudmor nu när min älskling kan gå :D , bra gjort min gudson =). Men ska sluta skriva nu, skriver mer imorgon när jag har kommit hem från Camilla tror jag ;) , haha.

Ha det bäst <33

Älskar släkten <3

I fredags åkte jag, erica och pappa till min fasters landställe där nästan hela tjocka släkten va. Vi tog 10.10 bussen utanför och begav oss mot landet. Vi åkte först till centralen, där bytte vi tåg mot Södertälje. Vi hoppade av vid Södertälje centrum och där stod Christer, min faster Christinas käre man, och hämtade upp oss, och så blev det en bilresa på kanske 20 min, och sen kom vi fram, det hette nånting med syndby eller nåt, kommer inte ihåg, men det va inte så långt från Gnesta... När vi kom dit va Christina, lillkusin Amanda på 9 månader, Cicci och farmor, äntligen <3 Gav henne längsta kramen, fanv a skänt att träffa henne igen. Efter ett kramkalas så packade vi upp lite, och då fick pappa migrän, fy fan, så han tog en huvudvärkstablett och gick och la sig, det brukar gå över efter en timma kanske. SÅ han gick och la sig och då kom Liz, Vidar, Alexander och Philip, så då blev det ett till kramkalas med Ciccis välkomsdrink, den va helt ok, lite för sur enligt mig, men annars va den god :). Sedan satte christer på grillen och så va det dags för lunch, korv med bröd, såååå gott, va hur hungrig som helst, och då piggnade pappa till, han mådde bättre.

Efter korven va det dags för 5 camp, och gissa vem som vann ?, jaaaag såklart :D Grattis till mig, haha (a). Och efter det så blev det fotboll mot grannarna, dom hade utmanat oss, haha och vi vann såklart, 6-5 tror jag det blev eller nåt sånt, sååå bra. Sen började det regna, så vi gick tillbaka, plockade in allt, men efter ca,5 min så slutade det, och då va det dags för middagslagning. Christer satte på grillen igen och alla började fixa lite smått. Då fick pappa ont i huvudet igen, så han gick och la sig, han ansträngde sig för mkt på fotbollen tror jag :/ . När allting va klart så började vi äta, och mitt i allt kom äntligen pappa igen, han fick i sig lite mat, och då kände han sig bättre igen. Efter maten gjorde vi lite allt möjligt, satt mest och snackade massa skit, blev massa bilder från farmors del, och när klockan blev lite mkt gick ungarna och la sig, och efter det blev det kubb spel. Alla ville inte va me, så det va bara några som spelade, och jag och pappa va i ett lag och vi vann såklart :D Haha man ska vara med i mitt lag, då vinner man ;) , haha (a). Sedan blev det lite gottgott, och när klockan va mkt så gick vi och la oss... Det enda jobbiga va att det inte fanns vatten, så man fick kissa i skogen och göra nr.2 på ett dass, så det va att hålla sig tills man kom hem men att duscha och allt, och kom precis ut ur duschen, sååå skönt det va att duscha så :D , haha (a)

När vi vaknade va klockan runt 9, då gick alla upp, pappa mådde som en prins då, äntligen :D och så käkade vi frulle, haha pappas frulle, hahaha (a). Sen efter det tog jag och Farmor ett dopp i de blå, det va fan skänt asså, alla andra va för fega för att bada, så det blev bara jag och farmor. Sen började folk röra sig hemåt, och då begav vi oss också hem, så christer skjussade oss till Gensta, så tåg vi tåget där mot Södertälje, därifrån mot Centralen, där mot jakan och från jakan hem, tar kanske lite mer än 2 timman, men sak samma :P.
Så nu vill jag bara säga tack christina för en underbaaar midsommar, va sååå mysigt och perfekt asså, detta måste vi göra om, vi måste fan träffas oftare och hitta på saker, tack tack tack <3<3<3

Ikväll vet jag inte vad som händer, eller jag, erica och pappa ska åka till bittan, pappas tjej, i kungsängen och käka middag, taco :D Sen ska pappa sova över, så jag och erica ska åka hem, vet inte vilken tid eller någonting, så har inga planer, så om nån har tråkigt så ring gärna :D

Men nu ska jag fixa mig, föna håret och sminka mig och så, skriver mer ikväll eller imorgon :P

Ha det bäst <33

Maby Maby not

Gick upp till Annelie vid halv 2, då åkte hon direkt till sjukhuset. Jag satte mig vid tv:n och tog det lugnt medan sötnosen sov. Efter kanske10 min så gick jag in till sovrummet och såg att hon rörde sig lite. Jag la mig ner bredvid henne och då slog hon upp ögonen, haha man såg hur chockad hon blev, hon ba: Linaaa :D , haha söt hon är asså. Nyvaken som hon va så gick vi till soffan, läste lite bok och satt och prata bara, mysigt faktiskt. Sen kom Annelie, hon mådde SÅÅ dåligt stackarn asså ... Så jag tog me Tove ner till oss så annelie kunde vila och skulle slippa ta hans om henne när hon knappt kan stå. Vå här nere lagade vi lite mat, jag körde mitt fysprogram en gång och sen tog jag skönaste duschen, hade inpackning i håret, rakade benen och smörjde in mig i aa, jag vet inte hur många sköna och nyttiga saker, sen efter duschen målade jag naglarna, smörjde in mig ännu en gång, så nu känner jag mig fräch som fan :D , haha. Iaf, pappa kom och sa lite saker om imorgon och nämde att han skulle till ica, och Tove ville me, haha så dom två tog en tripp till ica och handlade lite. Då passade vi på att städa lite, men lite blev typ hela huset, haha herre gud vilket ryck man kan få ibland asså, så nu är det fint hemma hos oss också, haha. Sen kom dom, då hämtade vi Toves väska och gick sedan upp till Annelie och Peter och lämnade av Tove.

När vi kom hem igen fortsatte vi städa och sen kom mamma och Roger hem och fick värsta överaskningen och mamma blev så glad så, haha. Nu sitter Erica ute och vilar sig, och jag sitter här. Ikväll händer det inte så mkt, jag, pappa och Erica ska åka till min fasters landställe imorgon och ska upp tidigt, och imorgon får jag träffa FARMOR :D :D :D För er som inte vet bor hon i Österiket, såå jobbigt, men imorgon asså :D :D , fan va underbaaart <3

Jag, Erica, Rasmus och cicci <3
Hahaha, va bara tvungen när jag endå pratade om släkten ...
Rasmus, Erica, Jag och Cicci :D hahah <33

Så ikväll ska jag och syrran mya och kolla film tror jag, ska bli myys :D Men ska nog gå och ta en korv med bröd nu, om jag inte skriver ikväll ska jag försöka skriva imorgon, men om inte så får ni ha det så bra. Vet inte hur länge vi stannat där, men aa, sakna mig inte för mkt bara ;) , haha.

Puss på er <3 Ha det bäst <3<3

The big city al day ...

Japp, igår åkte jag in till stan med 12 tåget med hanna och midia och tog 10 över 11 tåget hem, haha. Iaf, jag mötte Hanna och Midia i jakan, blev lite strul där med tiden, men får skylla mig själv, det va bara jag som läste fel. När vi kom in började vi bestämma vad vi skulle köpa och gick runt och kollade och hade det mysigt. När klockan va typ 2 så bestämmde vi oss för att få i oss lite mat, blev mitt favvoställe, Sandys :D , så vi käkade och snackade mer än vanligt :D. Efter lunchen blev mer mer shopping, och vid 3 tiden åkte hanna hem. Eftersom jag skulle möta några från klassen i kungsan vid 5 så kände jag att det inte va nån ide att åka hem, så midia bebo va så söt att stanna lite extra med mig så jag inte behövde vara själv. Så vi gick runt ltie till, träffade hennes syrra och hjälpte henne att välja en snygg och bra bikini, haha det tog ett tag, men tror hon valde en tillslut. Efter en timma så hade vi kollat i aäkert alla affärer i stan, så det fanns inte så mkt att göra, då va klockan 4, så jag hoppade på tåget med Midia till jakan, och sedan väntade jag där en kvart och tog nästa tåg mot stan med Erika och Roza. Midia den jäveln ska åka till Spanien på lördag och ska vara borta en vecka, men när hon kommer hem så åker jag till öland :O, så jag kommer inte träffa henne på säkert en månad :O , Kommer sakna dig som FAN älskling, du betydet allt för mig, får försöka överleva utan dig en månad da, men vette fan hur det kommer gå, men det får väl lov att gå da :( , saknar dig redan <3<3<3<3

Sen hoppade jag som sagt på tåget som Erika och Roza satt på. Vi åkte till kungsan, där vi mötte Sofia, Henrik, Linda och Julia. Vi bytte om till Sverigeklädet och sedan tog vi en sväng och kollade på vad det erbjöds i alla tält och i ett tält delade dom ut tröjor, svettband och allt, jag tog två svettband, ett gult med blå text, och ett blått med gud text, haha fan va fin jag va, haha och speciellt när Sofia målade en fin liten Sverigeflagga på kinden på mig (a) :D, haha. Efterson vi va där ganska tidigt, runt 6 kanske, så hände det inte så mkt, men vi paxade BÄSTA platserna, och träffade massa människor, nya och gammla. Under tiden kom det bara mer och mer folk, men när försnacket började stängde dom in oss alla som va där, men det kom ju flera som ville in och se matchen, men dom fick inte komma in eftersom det va så fullt, så det blev feta folkmassan utanför också :O, STÖRT mkt folk där ute asså, helt sjukt... Sen började iaf matchen, vi alla va taggade, när Ryssland gjorde de första målen va det "okey" , men när dom gjorde det andra va det hemskt, och sverige spelade SÅÅÅ otroligt dåligt, herre gud, stämmningen va väl inte den bästa där vi va. Iaf, efter matchen gick jag, emmelie och Paulin till donken och käkade lite, där träffade vi fler som hade varit i kungsan, och sedan tog vi tåget hem. I jakan träffade jag Mikaela som också hade varit där, och så träffade jag min käre syster Erica som hade varit hos Sofia, så hade sällskap hela vägen hem :D , nice nice. Bilder kommer lite senare, måste ladda upp dem och få några och så :P

Annelie ringde precis, hon ska till doktorn kvart i 2, tove jag jag skulle följt me, men Tove sover så ska upp och passa henne nu tills Annelie kommer hem. Men skriver mer sen :D

Ha det bäst <3

fick årets stipendium :D :D :D :D

Kom precis hem från sista träningen, eller träning och träning, det va nån avslutningsgrej. Och varje år så får en i klubben årets stipendium, och när Anders, tränaren, började beskriva personen, så förstod jag precis att det va jag, började le direkt och aa, kunde inte sluta le, så sa han Ewelina Hansson då aa, fan va glad jag blev. Jag fick en väska, i en väskan va en träningströja, skiiiiitskön, en hudtröja med dragkedja i mitten, en vattenflaska och ett nytt rack. Med eftersom jag redan har beställt ny stome och plattor, så byter vi, så jag får mitt nya rack, helt gratis, det är fan värt mer än 800kr :O och jag får det liksom, jaa det va bara att tacka och ta emot, så om man lägger ihopp summan av hela paketet så är det säkert över 1200kr asså, lätt. Så tack så jätte mkt :D fan va underbaaart, tack tack <3<3<3<3. Och nästa termin kommer bli BÄST, ska träna minst 7 timmar i veckan, ska spela Dam Divition 1 med tjejern igen, ska fixa ett damlag i Herrar Divition 6, nytt rack + skor ska ut och tävla mer, och aa, kommer bli såååå bra :D Asså folk anar inte hur glaaad jag är :D:D:D

Ikväll tror jag inte jag ska göra nåt alls, bara ligga hemma och ta det lugnt, känner verkligen för det asså :D , haha, sen ska jag upp ganska tidigt för att åka till stan med Midia och Hanna, ska bli myyys :D , sen på kvällen ska vi till kungsan och kolla på Sverige matchen, ska bli kul :D

Men pappa ringer nu också, måste berätta :D skriver ikväll eller imorgon :P

Ha det bäst <3

Blablabla- metoden

Hallå allihoppa :D, jag tänkte blogga igårkväll när jag kom hem, men kom hem kvart i 4, så berättar nu om gårdagen :P

Jag mötte Jessica och Hanna vid jakanstation, då gick vi hem till jessicas mamma för att hämta hennes busskort, sen åkte vi mot skälby. Vi kom hem till Viking vid 9 tiden, där va Sassan, Alex, Viking, Victor och Adriam, grillen va igång, men vi tjejer hade redan ätit, så vi höll bara dom sällskap. Efter dom hade ätit kom Leo, som hade varit i Flemingsberg och käkat på restaurang med hans familj, haha vem fan åker enda dit för att käka ? , haha (a) . Efter det så tog vi ut sofforna och tv:n, och satt och kolla på fotboll. När den va slut gick Adriam, alex och victor, så bar vi in soffotna och allt och satt inne och värmde oss och kollade på tv och myste :D. Vi kollade på allt möjligt, sen vid 2 tiden började vi rensa ur hans kylskåp, haha sorry viking, men vissa frågade faktiskt inna :O , haha (a). Sen blev alla så trötta, så vi städade lite och sedan vandrade vi mot nattbussen. På vägen dit började vi prata om Blair Witch prodjekt, och Leo hade inte sett den, så vi planerade in en filmkväll då vi ska se den, haha hanna kommer dö, jag kommer dö, ALLA kommer dö, den är ju seriöst så jävla läskig, asså man ser ju ingenting, men sjlva stämningen asså, helt sjukt. Efter det snackade vi om andra skräckfilmer, måste fan se en snart, va länge sen asså. Sen äntligen kom nattbussen och vi åkte hem, jag hoppade av vid Såningsvägen och gick hem, klockan va kanske halv 4, men det va ljust, så det va inte så farligt. När jag kom hem la jag mig i sängen, kollade på tv och somnade efter kanske 20 min eller så.

Imorse vaknade jag av att Tove, min systerdotter viskade "Lina, Lina, Lina" , så när jag slog upp ögonen hade hon sitt huvud 3 milimeter från mitt, värsta leendet och ba. "HEJ!" men din pipiga glada röst, haha man kan ju inte låta bli att skratta, så kollade jag på klockan och den va 9.45, faaan va lite jag sov asså, men Tove drog nästan upp mig, så jag va tvungen att gå upp. Annelie va nemligen på sjukhuset och tog bort sina stygn efter operationen. Men när hon kom så gick dom ganska fort hem Tove va trött så hon skulle sova.

När dom gick så tog jag en promenad med Tino, Leo kastreras idag så... Vi va ute i kanske en timma, och eftersom jag har en sån skööön träningsverk så va det så skönt att gå, pappa säger att det är bra att gå när man har träningsverk, och det va skönt faktiskt. Ikväll får jag se vad som händer, p91 har match ikväll, så kanske drar ner och kollar, får se om jag hillat sällskap, sen kanske jag ska träffa Philip, han ska åka till hans landställe över midsommar och åker imorgon, så ska nog träffa honom idag :D, haha. Men pallar inte skriva nu, skriver senare :D

Ha det bäst <3

Helt slut ...

Hallå allihoppa :D , idag vaknade jag vid 12 tiden, fan va jag 'lskar min säng, den är såå skön asså, haha. Jag gick upp, käkade frulle och sedanv ar det dags för mig att börja med mitt fysprogram som jag har fått av min tränare, man tappar ju stört mkt om man inte spelar eller tränar på nästan 3 månader :O, så jag bad om ett fysprogram som jag ska köra tills träningarna börjar igen. Idag körde jag :

Hoppa hopprep minst 20 min.

Styrka för överkroppen:

Gygglyft 15*3
Armhävningar 15*3
Situps sneda 15*3 / sida
Dips med stol 10*3

Benstyrka:

Utfall 3*18 /ben
Tåhävningar 3*45

Och svar ja, det va jobbigt, men med tanken på att de va första dagen idag jag gjorde det så va det jobbigt, kommer ju tycka det blir mindre jobbigare med tiden så ... Haha leo om du läser detta kommer du tycka detta är ingenting och att jag är klen, ni kär väl typ dubbelt så mkt :O , hahaha (a).

Mitt i allting kom Annelie,Tove och Erica, dom alla skulle åka till sjukhuset med Tove, hon har ögoninflamation :/. Men det kommer gå bra tror jag :D .Dom kommer väl komma hit sen, så ska tove få hoppa lite hopprep, hon blev så sugen när hon såg min hoppa, haha. Nu ska jag upp och duscha, svettades som en gris, haha, sen ska jag äta fil tror jag. Och om nån timme kanske jag sla träffa jessica, vi får se ... Men ikväll ska vi grilla iaf, får se vilka det blir, men det kommer bli kul iaf :D , neej nu ska jag duscha, skriver mer sen :P

Ha det bäst <3

Ännu en plan :D

Jag åkte till jakan och mötte jessica för att köpa godis och nötter, sedan på stationen mötte vi Midia, så hon fick lite sällskap. Sedan gick vi hem till mig, tog fram allting och började kolla på filmen som va BÄST asså, haha sen började det en annan film, jag va inte så inne i den, men jessica asså, haha fan va inne hon va, söt asså <3. Sen blev det lite planera för morgondagen, blir förmodligen att träffa leo, viking och alla dom, ska bli kul :D. Sen pratade vi me Leo på msn, och kom överäns att dra ut med hans motorbåt till nån ö om 2 veckor, kanske tälta , grilla och bada och sola och bara umgås. Än så länge är det jag, jessica, viking och leo, antingen blir det bara vi, eller så blir vi fler, får se :D. Så nu händer det mkt i sommar, fan va nice :D , gäller bara att ha pengar, skulle sitta fint med ett jobb, men får väl smöra mkt för mamma och stöda och hjälpa till som fan här hemma ;P.

Nu ska jag städa upp lite efter oss, sen ska jag göra mig klar för sängen tror jag :P , haha.

Ha det bäst <3

Segla med Jessica o.c den 27/7 :D :D :D :D :D <33333

Läste precis i min syrras blogg att min faster med familj kom hem till pappa idag vid 3 , tack så mkt att jag fick reda på det, fattar inte varför ingen sa nåt till mig, aja, snällt !!

Idag har jag gjort lagom mkt, hahaha, när mamma och roger åkte satte jag på radion på hög volym och började småplocka lite här hemma. Sen gjorde jag min iordning för en prommenad med hundarna, va ute kanske 40 min, sååå skönt, jaa chihuahuor kan gå länge ... Sen när jag kom hem tog jag en glass, satte mig vid datorn för att kolla om du va inne, men neej, så jag gick upp och ringde hanna :D , och så hörde jag att mamma och roger kom hem, så jag stängde dörren, va lite privat, vi pratade i över en timma, sen när örat va helt varmt så la vi på ;P , haha.

Ikväll kommer Jessica hit, vi ska först åka till jakan och köpa godis, sen ska vi hem till mig och kolla film. Och jag fick precis veta vilket datum jag ska följa me jessica o.c ut och segla i sommar, vi åkter den 27/7 :D :D , ska bli stört kul att åka och segla med er , verkligen :D :D Vi ska kolla på filmen jag pratade om i förra inlägget, ska bli mysigt :D

Och så har Linda Ringnell skaffat blogg :D :D Londooo.blogg.se , kolla in tjejen ;D , haha. Eftersom mamma och roger är på baksidan och gör det fint så fick jag laga mat, blir förskpotatis med korv, så ska börja nu, är hungrig som fan :P .
Skriver mer seeen :D

Ha det bäst <3

The dream <3

God morgon, eller god middag som alltid mamma säger när jag sover såhär länge :P , haha. Igår blev det som planerat att vi åkte till Bro, hem till Erika och grillade och kollade på fotbollen. Sara va grillkungen, hon försökte inte bränna upp mitt hår idag iaf, tack sara :D , haha. Sen när maten va klar så satte sig alla vid bordet och käkade och hade det mysig. Efter maten började matchen, och alla flyttade över till vardagsrummet och började kolla, medan erika tog fram godis, dricka, chips och allt. Vi satt bänkade i soffan hela matchen, hahahaha men eftersom vi bara va tjejer kan ni täna er vad vi mest snackade om, det blev mer gud va snygg han är, han är hetast i laget, fatta ha honom i sängen, isf för spring hem, upp med dig, vad gör du idiot .... Hahaha det va lite kul att lyssna på :D. Tyvärr gjorde spanien mål när det va 30 sekunder kvar, så stämmningen blev sådär ... Men efter matchen åkte några hem, medan vi satte på Mean Girls, så fick jag skönaste kommentaren från Mirelle: Asså jag älskar tjej filmer och böcker, det finns inge bättre, tur att man inte va kille, hahaha (a). Iaf, när filmen va slut så åkte vi alla hem, tack erika för en underbar kväll <3.Sen när jag kom hem va det maskerad fest i lokalen precis utanför mig, så det blev att man kollade om man kännde igen några, och såklart gjorde man det, haha. Sa hej till några, dom försökte dra in mig, men va inte på humör, så drog kanske efter 5 min eller nåt sånt. Sen när jag kom hem satte jag mig vid datorn kanske 2 min för att kolla en sak, sen la jag mig i sänge, kollade på klockan som stod på 01.30 , så somnade jag på 2 röda som min käre syster säger HELA tiden som är sååå störande, hahaha (a).

Imorse vaknade jag vid hakv 12, vill så gärna somna om igen och sova längre, men känner att det är lika bra att gå upp så man inte sover bort hela dagen, som min plastpappa säger hela tiden, hahaha. Sen käkade jag frulle med min mamma och roger, sa god middag, som min mamma säger hela tiden, haha nej nu ska jag sluta. Käkade lite med dom, och nu åkte dom ganska precis till Rogers mamma, han skulle raka av håret idag så...

Själv vet jag inte vad som händer, det är söndag, men det spelar ju igentligen inten roll eftersom det är sommarlov, men det känns ju fortfarande lite konstigt, hahaha. Men ikväll är det sanna historier på tv, asså filmer som är baserad på sanna historier, och ni som känner mig rätt vet att jag älskar såna filmer, så det kanske blir av att jag kollar på den, vill gärna ha sällskap, så hör av dig om du har tråkigt (a) Vill inte göra så stor av min dröm, haha Erica brukar ALLTID göra det, men jag vill inte, så säger bara att jag hade BÄSTA drömmen, fy fan, FAN att det bara va en dröm, vill verkligen att den ska bli sann, haha som filmen jag ska se ikväll, hahaha fan va trött jag är, känner att jag bara skriver nu bara för att, så ska väl sluta skriva nu, haha men ska slänga in lite bilder från går hemma hos Erika :D

Erika va tvungen att ringa hennes pappa när vi skulle börja grilla (a) :D      Sara och Linda va taggade ;)      Haha jag och Sandra hade lite kul ;D <3      Sen va det dags för mat, finna inge bättre än grillat :D <3      Sen började matchen, slutade tyvärr inte lyckligt, men vi hoppas på att vi vinner mot Ryssland :O <33      Tack Erika för kvällen, hade super kul, verkligen :D :D Ses snart igen <3<3<3

Nu ska jag göra mig klar för att ta en promenad med hundarna, vi hörs :D

Ha det bäst <3


Igår + planer för idag

Skulle bloggat när jag kom hem till Jessica igår vid halv 8, men hennes iternet va fucked up, så det gick ju inte, så skriver nu om gårdagen...

Jag tog 20 över 7 bussen mot jakan och mötte hanna där. BErättade fort som fan om min babe, haha (a), och hon blev helt inne i mitt liv och sa massa bra tips, tack hanna, du kan alltid lita på dig, love you bebo <3<3<3. Sen när vi kom jem till Jessica så bytte vi om och gjorde oss klara, tog oss drygt ne timma, haha. Förkrökade lite hemma hos henne och hade det underbart. När vi va klara gick vi till konsum för att köpa en läsk och sen vandrade vi till stationen, dom skulle köpa sommarlovsbusskortet, och efter det satte vi occ på bussen mot Viking. Hahaha eftersom Jessicas likalsinne inte är det bästa, så tog det ett tag att hitta hem till Viking, men efter några samtal så kom vi fram. När vi kom så var det kanske 25 pers där, hälsade på alla gamla vänner och nya, hahahaha Leo asså, tyckte så synd om honom, vi kom dit vid halv 10 kanske, och han va redan HELT borta, och tyvärr blev det bara värre och värre :/ , kan ta det lite senare. Som tur var va Midia och hennes kille där, har inte träffat henne på år. Kvällen rullade vidare, Leo blev fullare, om det nu går, han hade tydligen hällt i sig en hel 70is, och den va slut när vi kom :O , och sassan kom kanske 30 min efter oss, och han hade MER dricka till Leo stackarn... Men Leo sa nej såklart, men det hjälpte inte han va redan HELT borta. Så hela hans kväll, nästan iaf, spenderade han i en fotölj med en påse i knät, men alla va så oroliga för honm så hanv a typ aldrig ensam.

Lite senare kom det mer folk, vi satt ute på Vikings terass där han hade skit långt bord och kanske 10 stolar, och drack och chillade. Hanna da, hon och Jessica delade på en 70is, men eftersom Jessica va upptagen med något annat så drack hanna mer, och tro mig, det märktes. Det är inte alls ofta Hanna blir full, hon är den lilla mamman som tar hand om alla, hon kan dricka och ha kul, men inte bli så full, men igår blev hon de. Hahaha hon är ju så underbar, hon hängde inte me så mkt, va i sin egna lilla värd, och det är så kul att se, för hon blir en HELT annan Hanna, haha <3.

Sedan tog vi nattbussen hem som gick kvart över 3 från byleden, jag fick hoppa av vid såningsvägen, Hatar det verkligen, tror alltid att det är nåt äckel som ska hoppa fram och våldta mig, men efterson det va ljust ute så va det ok. När jag kom hem tog jag bort mitt smink, bytte om och gick och la mig på en gång, somnade som en stock... Och nu när jag vaknade så känner jag för första gången att man är bakis, neeeej, brukar inte bli det, men idag känner jag av huvudet asså :/ , aja, har tagit en ipren, så hoppas det blir bättre snart :O. Och måste säga, tack Viking för en stört rolig fest, detta MÅSTE vi göra om :D :D :D Igår

Idag da, eftersom det är Sverige - Spannien idag, så ska många hem till eirka, hon har ff , vi ska grilla, dricka och kolla på matchen, fan va kul det ska bli. Ska vara där vid 5 och börja grilla, sen är det godis time och kolla på matchen, det ska bli skit kul faktiskt :D ... Men nu ska jag äta frulle, måste ha mat i mig känner jag, har fortfarande vodka smak i munne, haha helt stört :P , men skriver mer ikväll eller imorgon :D

Ha det bäst <3

Vill ha tbx solen :(

Gårdagen slutade inte alls som jag hade tänkt mig. Jag trodde att jag skulle åka hem till Philip och chilla bara, men nope. Philip ringde igår typ en halvtimma innan jag tänkte ta bussen och sa att han inte kunde ses för han skulle åka till sin mormor som fyller år, haha Grattis philips mormor :D Så fick jag reda på att Erica hade lika tråkigt som mig, så vi bestämmde oss för att köpa godis och kolla på film. Men vi brukar aldrig hitta nån bra, så kom jag på att Kim hade "What happens in vegas" , så han mötte mig vid ica och gav mig den, och sen gick jag och Erica till ica och shoppade, haha. Sedan gick vi hem till pappa och började packa upp. Vi köpte en påse bullar till honom som han ville ha till kaffet, och sedan var jag och Erica så snälla och köpte en godispåse åt honom me, han har väldigt speciell godissmak, så han fick en egen påse ;P. Han blev glad för godiset, och sedan satte vi på filmen.

Filmen va stört rolig, haha, kvaliten va inte den bästa, efterson han hade bränt den, men skit samma, man såg ju endå, och man blev van med tiden. Tack för filmen kim :D.

Jag vaknade 11.11 idag, haha det va lite roligt :P , sen gick jag ner, käka frulle med mamma, sen ringde Annelie och sa att dom va tvugna att hämta Tove på dagis för hon har tydligen fått vattkoppor, stackarn. Annelie va så orolig att hon skulle få det när vi va på öland, men tur i oturen så fick hon det nu ist. Sen skulle dom åka och besikta bilden, mamma hatar det, fråga inte varför för det vet jag inte, så annelie följde me henne ;P , haha.

Ikväll blir det fest, jakanskolan får ju sommarlov idag, så en kompis ska bjuda hem en del till sig, så jag och massa med underbara vänner ska dit, det ska bli stört kul, ser verkligen fram emot det :D. Men nu ska jag hoppa in i duschen, skriver mer ikväll eller imorgon :P

Ha det bäst <33

Första dagen på sommarlovet =)

Japp så sant så, men vart fan är de fina vädret :O :( blää va tråkigt det är när det är såhär asså ...
Imorse sov jag läääänge, gick upp kvar över 12, tyckte att jag fick unna mig det faktiskt. Och vid halv ett fick jag äntligen se min käre syster som kom hem från sjukhuset för inte alls så länge sen. Eftersom hon inte kan gå så värst bra och långt så skulle mamma skjussa ner henne till ica för att köpa nya mediciner och en ny tandborste. Jag hade inga speciella planer för dagen, så jag hände på. Vi gjorde några ärenden på apoteket, vårdcentralen och ica, och sen fick vi och fika, men inte me Erica på ica, hahaha alltid lika kul ;) (a). Sen blev klockan 3, så åkte vi och hämtade Tove på dagis, gungade lite och sedan åkte vi hem och lekte massor på baksidan med vatten såklart, hon ÄLSKAR vatten. Och dom gick hem för kanske 10 min sen.

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske ska träffa Philip, hoppas de, har inte varit me honom på länge nu asså :(, men de va bara om han kunde, hoppas hoppas (a). Sen vet jag att när glassbilen kommer ska vi köpa glass, och sen ska roger grilla, och han kommer hrm vid 6, så det blir väl inte mat förrän halv 8 tror mamma, så jag ska göra en macka snart om jag ska överleva tills middag :P.

Men om det är någon ikväll som är sugen på att hitta på nåt, ring gärna, jag är på för alla förslag :D :D

Ha det bäst <3

Tack för kvällen <3

Kom precis hem dåra. Började sommarlovet med att dra hem, chilla lite hemma, hämta Tove på dagis vid 3 och vid 7 va det dags för oss att äta middag. Så jag åkte till jakan, mötte alex, elin och paulina. Vi gick till restaurangen och såg till att bordet va fixat, och sen runt 5 över kom resten :D Vi satt och käkade, va så mysigt så, sen efter maten va det efterrätt och efter de va man ju sååå jävla mätt :O. Efter allting så fick sara ett sms av sara och sa att vi skulle komma till gröna udden där det va drag. Eftersom det hade slutat regna och solen tittade fram, så åkte vi dit, förutom Julia och Sofia, jag som behövde dig som mest :O (a). Men vi åkte dit, men när vi väl kom va det kanske 5 pers där, fattade inte varför tills vi såg feta polisbilen. Polisen kollade i våra väskor efter sprit, men ingen hade jusst då, så de va lugnt.

När polisen drog ringde vi dit alla som sprang iväg, och så kom dom och hämtade deras väskor som dom hade slängt i buskarna, då var det dags att börja dricka igen da :P , hahaha. Kvällen rullade på, blev inge regn vilket va hur skönt som helst, men inte fan va det varmt, men får väl skylla mig själv lite med tanken på att jag bara hade en klänning och klackskor, tack gode gud att jag tog jackan med mig asså :O. Folk kom och gick, men när vi va som mest där va vi kanske runt 20 pers, om inte mer, trevligt trevligt =)

Sedan när klockan slog till 00.00 började alla sjunga till Dennis, så man går väl gratta, grattis Dennis :D <3 Lite senare gick alla mot stationen för att hinna me sista tåget. När vi kom till stationen så träffade jag min käre syster, alltid lika kul att få sällis hem asså =).

Nu ligger jag i en varm säng, fan va jag frös ikväll asså, hela jag skakade :O med min värmepåse som jag har varmt galet länge, med hotpants, står skön tröja, datorn i knät, inge smink och känner hur trött jag börjar bli, så ska väl spela en sista gång på facebook, sen sova, och fy fan va länge jag ska sova, fan den som ringer eller sms:ar och väcker mig, den som gör de ska jag döda, men mina bara händer, haha (a) Men tack för ikväll alla underbara människor <3333

Ha det bäst <3

Sommarlov :D :D

Jaaaaa, nu är det sant, kom precis hem från sista dagen i skolan :D Men fan va det inte va värt det asså, hahaha. Gick upp kl,9 , klädde på mig, gjorde mig klar och allt, och sedan rörde jag mig till skolan, alla va så söta så =). När vi kom till skolan fick vi glass och gjorde en "lek" , man skulle hitta ord i en kub, sen efter det gick vi till aulan och kollade på en show, blääääää, lika dålig som alltid. Asså människorna kan inte sjunga eller spela, fy fan, att dom ens vill upp och sjunga när dom vet att så fort dom öppnar munnen buar alla och går därifrån. Men snubben som hade hjälm och kallingar hade iaf kläder på sig idag, men sjöng " no womman no cry" , och han pratar jävligt bögigt, så ni missade ingenting när han sjöng den :O , hahaha. Efter showen gick vi till bussen och nu sitter jag har med en tallrik köttfärssås och spagetti bredvid mig, sååå gott :D.

Ikväll ska några från klassen åka till stan och käka, ska ta tåget som går kl.6 så möter vi folk där och åker till en restaurang och käkar go mat :D. Vi skulle åkt till lillsjöng och grilla, dricka och fira SOMMARLOV, men detta jävla skit, hor, runk, bajs, piss, fuck vädter förstörde ALLT. Inge kul att vara och grilla nånstans i sånt här väder, så vi får se vart vi hamnar efter middagen. Hoppas på bättre väder så man kan va ute iaf :/ ...

Men nu ska jag dra, lovade mamma att ta hand om disken :/ , skriver mer ikväll eller imorgon :D

Ha det bäst <33

kommer sakna att se ditt ansikte och underbara leende i skolan :(

yes :D

Fotbollen är precis slut, och SVERIGE VANN :D :D Fan va skönt, blev 2-0 till oss, det behövde vi verkligen, drömstart för sverige asså, fan va nice :D Hahahaha tur att bara mamma och roger va hemma, så bara dom hörde mig. För jag är en sån som pratar med spelarna, skriker lite då och då, och tyvärr satt jag själv att kolla på matchen, a big mistake, hoppade ur soffan när Sverige gjorde mål igen efter 5 min, fan va nice asså :D.

Nu har jag precis duschat och ska snart föna håret och sen lägga mig i sängen och kolla på tv och somna =), och får ju sommarlov imorgon :D :D , så ska upp vid 9 och sminka mig och fixa mig så fin. Tror det blir en klänning och klackskor, men har fortfarande inte bestämmt mig helt än :O, haha.

Men nu ska jag fixa mig, skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <3

Sommarlov imorgon :D

Efersom jag är en guuuuud på att övertala folk, så kom kim hit efter han va i stan, han mådde inte så bra, va lite förskyld och hostade, så vi gjorde inte alls mkt, snackade, kollade tv och så. Han drog hem efter 11, då hoppade jag in i duschen, och sen gick och la mig i nya lakan och allting, sååå skönt =).

Idag vaknade jag av klockan som ringde vid 8 , så gick jag upp och såg att det började bli dåligt väder, och vi skulle till lillsjön och spela brännboll och bada och allting, med klassen asså, men efterson vädret va som det va så blev det inte de kläderna jag hade tänkt mig, och tog lite varmare kläder och sedan gick jag ut mot bussen. Där mötte jag Tove och Erica, tove hade sovit hos Erica, och idag skulle dom åka och fixa Ericas legg. På stationen mötte jag några från klassen, så åkte vi mot Lillsjön. När vi kom dit gjorde så började det regna, inte kul ... Lärarna hade gjort en tipsrunda, så jag, erika, michel och marcus gick den och efter det va de brännboll. Det gick fort, och efter det gick alla hem.

När jag kom hem så va erica och mamma hemma, och Tove låg och sov i hallen i vagnen, hahaha och fy fan va hon snarkar, haha. När hon vaknade gick vi upp till mamma somlåg i hennes rum, busade lite där och sedan åt vi en macka var, satt inte alls fel asså !!.

Ikväll skulle jag igentligen åkt till Sandra för att kolla på EM- Matchen, men icke sa nicke, är sista tränaren idag, så känner att jag kanske ska gå på den. Så efter träningen så blir det att skynda sig hem, duscha fort som fan och sedan bänka mig fast i soffan och kolla, hoppas det blir en rolig match. Men nu ska jag spela lite på facebook, och det här är fan värt att ha me, att jah slog Anders Bååth på Bubble Struggle- stay alive igår :D:D , trodde de va helt omöjligt, men jag gjorde det :D , hahahaha (a).

Ha det bäst <33

Tyvärr syrran :/

Erica var ju och mönsrtade idag, men det gick inte alls bra. Hon har ju både dålig hörsel och syn, så det drog ju ner massor. Och styrketräningen sa hon gick bajs, man ska typ lyfta en stång upp till hakan i ett "drag" typ, fattade inte så mkt, och det gick bajs, så hon gick inte vidare, så ingen lumpen för henne. Tycker så synd om henne, hon som verkligen verkligen ville, men men.

Idag skulle jag börjat kl.12 , men 20 min inna min buss skulle gå så fick jag ett sms av erika: " Typ inge skola idag, på naturkunskapen ska vi bara kolla på film, och det är typ frivilligt, sen på matten ska dom som ska komplitera ska gå dit, resten är lediga, men språket är som vanligt" . Men jag åkte till skolan endå, skulle hämta de sista i mitt skåp och lämnade in de sista böckerna. På bussen påväg till jakan träffade jag Pontus och Kim, de va lika slapp dag för dom me sa dom, känns så jävla onödigt me sånahär dagar asså. Sen när jag kom till jakan satt Marcus och Michel där, så fick sällis enda fram till skolan. Jag kom dit, träffade Erika, sara, elin och Alex. Dom skulle komplitera, förutom erika, hon skulle göra klart sin grej på bilden och sen ha språk. Jag pallade verkligen inte vänta 3 timmar på italenska, så jag gav böckerna till Alex som skulle gå, och sen åkte jag och Marcus hem.

Nu är jag hemma, mamma har fått pratat av sig lite, haha. Asså det är så mkt srtul inom familjen och allting nu, och mamma är ju liksom kärnan så alla pratar ju me henne, så hon vill typ att alla i familjen ska samlas och prata typ, aa, jag vet riktigt inte vad hon vill :P.

Och så är det en stor dag idag, HANNA FYLLER ÅR :D :D Grattis älskling, hoppas du får en super bra dag. Hahaha och du ville ju faktiskt att jag skulle sms:a dig var 10:e minut, och sen när jag väl gör det så ber du mig att sluta, haha du får ju bestämma dig ;) , hahahaha (a).

Ikväll får vi se vad som händer, bara bajs på tv, så hoppas på lite sällskap, men får se. Skriver mer ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <3

Ingen mobil, annelie på sjukhus och snart sommarlov :D

Haha asså ibland får man hjärnsläpp när man ska skriva. Eller speciellt början, att börja skriva är svårt ibland, man vet inte hur man ska börja, haha som nu då da ;). Så nu börjar jag bara berätta om dagen...

Erica gick upp och hämtade Tove vid halv 12 tiden. Dom kom ner, vi lekte lite och vid halv ett vandrade vi ner till ica, köpte glass och dricka, sen gick vi till vallen och kollade på matchen. Vi satt med Rasmus ( marcus enligt Tove ) och philip och slutade med att Viksjö vann med 6-1 tror jag :D. Efter matchen gick jag, erica och tove hem till oss. Med tanken på varmen så bestömmde vi för att fylla poolen och så var det baddags. Fan va skönt att svalka sig asså, inte för att jag badade riktigt som Tove gjorde, men man doppade benen, och den tillslut så blev det vattenkrig, Tove och Erica mot mig :O , det va fan inte snällt, haha men skönt va det faktiskt =). När vi va klara kom Peter ner, så åkte vi till Danderyd för att hälsa på Annelie. Hon hade feta såret mitt på magen, ca 2 decimeter och en påse där gallvetskan rinner in i som dom imorgon ska operera in :O. Så hon ska göra ännu en operation imorgon, där dom som sagt ska operera in påsen så vätskan kommmer där den ska, fan vad jag tycker synd om henne. Hon ligger i ett rum, kan knappt röra sig, har ont som fan och får morfin för det, delar rum med 3 pers till, ingen tv, ingen radio, och det va SKIRVARMT där inne. Och så har hon legat sen torsdags och ska ligga där minst tre dagar till. Fy fan säger jag bara :O . Iaf, vi va inte där så länge, hon fick morfin igen så hon va helt borta, så vi åkte hem efter kanske 20min.

Min mobil är fan trasig, tror den har fårr solsting :O. Asså jag kan ju sms:a folk TROR jag, men jag kan inte ta emot samtal eller sms. Det står ingen täckning, så man kan ju inte göra nåt, fan jävla skit, Ewelina utan mobil, det går inte :O.

Och vill bara säga en sak inna jag slutar skriva, att jag går bara 2 dagar till i skolan, sen får jag SOMMARLOV :D :D :D

Ha det bäst <3

hello :D

Försökte blogga igår när jag kom hem från Camilla, men det gick inte, så jag skriver nu iaf. Sorry för att jag har varit dålig med att uppdatera min blogg, men har inte haft tid. Pallar inte berätta om alla dagar, så skiter i det ;). Men igår kom jag hem från Camilla vid 3 tiden. Då mötte jag Peter och Tove på parkeringen. Just fan, eftersom jag inte har skrivit på ett tag så vet ju folket ignenting. Men min syster Annelie ligger på sjukhus och opereras för gallsten. Hon har haft ont i magen stört länge, och läkarna sa att det va magkatarr, men icke sa nicke, det va gallsten, så hon ligget på sjukhus nu och mår piss. Hon opererades i fredags och jag hoppas hon kommer hem snart, men det dröjer väl ett tag tyvärr :( , saknar dig syrran <3.

Idag är det Söndag, vilket betyder att det inte händer så värst mkt. Men vid ett har pappas lag match, så jag och Erica ska ner och kolla, Tove kanske följer me. Sen efter matchen åker vi nog till Annelie och hälsar på. Vi skulle gjort det imorde, vid hakv 11, men fick reda på att besökstiden började vid ett tiden, fan, jag som ställde klockan och allt ;P , haha. Men vi åker efter matchen, inga problem.

Vaknade inatt vid halv 4 tiden av att jag TRODDE att jag drömde att Tove kastade ner massa saker i trappan, det låter stört mkt asså :O , men nej nej, när jag väl vaknade så lät det fortfarande, och FAN VA HÖGT DET LÄT :O. Så tittade jag ut, så precis då så såg jag en blixt, och någre sekunder efter det så kom bullret, och det va inte lite heller, fy fan va högt och länge det höll på, och folk anar inte hur rädd jag är för den där jävla åskan, inte kul asså. Och nu när det är lite varmt i mitt rum, men vill inte byta ut mitt sköna duntäcke, så har jag fönstret öppet, och då hördes det ännu mer, men jag stängde det fort som fan och höll för mina öron och försökte somna igen, men nej nej, det gick inte. Så sms:a Arses, han som älskar regr, åska och allt sånt, så han trivdes som en fisk i vattnet :P , haha.

Men nu ska jag spela lite på Facebook, innan jag och erica går till vallen :P.

Ha det bäst <3

Syrran mönstrar :D

Japp, ni hörde rätt, min syster är och mönstrar till lumpen nu, och fy fan vilken morgon hon hade. Jag vaknade runt 10 tiden imorse, låg kvar ett tag och gick ner runt halv 11. Då satt erica vid datorn för att kolla vilken buss hon skulle ta, och när hon fick reda på att bussen skulle gå om en timma blev hon genast lite lugnare. Hon hade en väska bredvid sig och sa att hon hade handduk, ombyteskläder och idrottskläder med sig, hmm, undra vad dom ska göra idag. För alla mönsrtar ju 2 ggr, så på måndag igen ska hon dit och göra det sista. Hon sprang fram och tillbaka till pappa för att hämta sakern, hon sa att hon itne hade fått i sig nåt, så jag såg till att hon tog med sig några mackor. Och för drygt em timma sen började hon, så hoppas på ett telefonsamtal snart (a), hahaha.

Sen när hon hade åkt tog jag ens väng till kista. Va tvungen att köpa en hårinpackning och ett par nya skor, vilket jag gjorde också :D. Och nu sitter jag här, får bilder av hanna från lördags när vi va och kollade på björn gustavson =) . Jag kan väl bjuda på några fina bilder da :D :



Bild 1 : Hanna, Midia, Jessica & jag =)
Bild 2 : Va tvungen att gå över västerbron, såååå fin utsikt <3
Bild 3 : Med tanken på att de va sååååå stört mkt folk ...
Bild 4 : Så fick vi inte bästa platserna, och det här va typ den bästa bilden på bebo :D <33

Ikväll blir det iaf grillning igen, såå kul ju :D, får se med vilka, men skriver mer ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <3

Ledig idag :D

Japp, va ju ledig idag, haha men inte blev det sovmorgon för de, haha. Jag mötte paulina, sandra, linda, sofia och erika på tåget imorse, evelina skulle åka till skolan, så hon gjorde oss sällis en station. Sen hoppasde vi av vid barkaby och va va hemma hos sara runt 10 tiden. Vi la in våran lunch och alla bakelser och allt i kylskåpet och gjorde oss redo för att sola. Saras pappa gjorde iordning poolen, och gissa vem som va först i ;) , jag såklart :D. Fy fan va underbart det va asså, så jävla nice. Efter ett tag kom Alex, sassa och emmelie, så la dom sig med oss andra. Jag paxade luftmadrassen och låg på den i poolen och solade, sååå jävla skönt asså, låg där säkert en timme. Sen runt 12 tiden blev det lunch och till efterrätt lite kakor, saft, sockerkaka, paj och moccarutor. Sen blev det mer sola och bada, så underbart det va asså. Sen tog jag, alex, sandra, linda och sofia 2 tåget. Dem skulle till skolan för att prata betyg och ha fotoprofil, medan jag hoppase av i jakan, tog bussen mot kista och klippte mig. Fan va skönt det är när man har klippt av halva håret, allt slitet är borta och allting. Jag skulle vilja ha det lite anorlunda än vad det blev, men pallar inte bry mig, så låter det va som det är nu.

Ikväll blir det träning, tror det är typ sista träningen, men vet inte riktigt :p. Imorgon blir det förmodligen picknick med ida och hennes klasskompisar, hoppas det iaf, men inte 100 & säker att det blir så, men men. Men ska käka nu tror jag, skriver mer imorgon eller ikväll =).

Ha det bäst <3

Shopping på hög nivå :P

Haha asså sorry för igår, asså kim kom mitt i allting, så hann inte skriva om dagen igår. Han tyckte jag va osocial när jag satt vid datorn när han kom, så han sa att jag fick 10 sekunder på mig att bli klar, och gårdagen skulle inte ta mig 10 sekunder att skriva, utan kanske 10 min. Och tro mig han skulle lätt kunna stänga av datorn, så kännde att det kanske va bäst att spara inlägget som det va, eftersom det va ganska långt, så skriver om söndagen nu ist.

Jag mötte Midia på bussen runt 10 tiden, åkte till jakan och tog halv 11 tåget mot stan. Det va så skönt att komma dit hyfsat tidigt, inte alls så mkt folk då. Haha och så började vi diskutera varför det finns så jävla många h&m butiker i stan, haha och endå går man in i typ alla, ifall det skulle komma nåt nytt, och det händer ju faktiskt, så ska inte klaga. Jag hade fetaste inköpslistan, men köpte typ hälften, vet inte varför det blev så, men man glömmer ju typ hälften när man är inne i stan. Men flr min del blev det två nya shorts, ett par skor, två nya linnen och lite hårsaker. Kommer inte riktigt ihåg vad Midia köpte, men ett SKIT fint linne som jag inte skulle bangat på iaf. Det blev en heldag för oss, äntligen fick man en heldag med Midia, love you bestfriend <3. Sen åkte vi hem runt 5 tiden, då åkte jag till vallen, träffade Erica och Philip och kollade på viksjö - kallhäll, och kallhäll vann med typ 7-4 eller nåt, ovanligt. Sen gick jag och Erica till ica, köpte glass och sedan vandrade hem. Ah, sen så kom kim över, men det vet ni ju så :P.

Idag så började jag kl.10, syrran gjorde tydligen också det, så vi tog sällis. Då hade vi naturkunskap, och vi fick bara tbx vår uppsats och lämnade tbx böckerna, sen fick vi gå. Och vi slutade halv 11, och matten skulle börja 20 i 2, så fick fetaste håltimmen, så det blev lunch och sedan utgång och sola :D. Jag, Mirelle och Kristin pallade inte sitta på en jävla bänk, så vi gick och la oss i gräset, sååå nice, blev så jävla varmt så tröjan åkte av, så låg där med bar mage och mina shorts, nice nice. Sen började matten, och så fick vi se nationella och prata betyg, tog ca10 min, sen fick vi gå, ovanligt, Sen fick vi 45 min på oss tills italenskan började, men har bränt mina lår, så pallade inte gå ut, så jag och Kristin gick till bilden, fixade lite saker till henne tills italenskan började. Haha neej vi pratade inte betyg där, men vi fick göra ett litet test, det sista italenskatestet i hela mitt liv, känns skönt, sen efter det fick vi gå, så va där inne i max 15 min :P . Haha LITE inödig dag kanske, men men.

Idag fick vi också reda på att vi inte har några lektioner imorgon, eller historia, om man vill veta vart man ligger, men det skiter alla i, så vi är lediga imorgon också :D. Så nu är man ledig veckan ut :D. Imorgon ska tjejerna hem till Sara och bada i hennes pool och sola, wooho :D, sen runt3 tiden ska Paulina följa med mig till Kista, ska nemligen klippa mig :O :D , fan va nice, men har ingen jävla aning om hur jag vill klippa mig, så det kommer bli en överaskning, men fan va skönt att få en förändring =). Men nu känner jag att jag kanske ska sluta skriva, ska upp och ta en dusch och fundera på hur jag vill ha mitt hår (a) . Skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <3

Shopping på hög nivå :P

Hallå allihoppa, asså måste bara säga en sak, älskar detta vädet !!! Det är såå jävla skönt, fy fan vad jag älskar sommaren, nice nice. Iaf, jag lovade ju några bilder från grillningen i fredags, men sandra är ju aldrig inne på msn samtidigt som jag, så hon har inte hunnit skicka bilderna, men jag har 3 bilder, så ta en titt och njut av dem ;D, haha

                       

Så kvällen bestod av underbart folk, gitarr oh sång av elin och sandra, man fick ju självklart sjunga me den, men man kännde sig sååå sämst då, haha (a), grillning och mkt snack, hade så kul :D.

Igår da, haha fy fan asså, Björn Gustavson asså <333333 Han är ju såå jävla underbaaar. Jag, hanna och jessica tog 7 tåget mot stationen, då hanna sa att hon hade tagit med sin syrras system kamena, orgasm! Det blev genast massa bilderpå tåget :D. På stationen mötte vi Midia, hon hade precis slutat, så vi drog med henne, hihi. Hanna hade med sig en vägbeskrivning, men den va inte den bästa. Vi hoppade iaf av vid västerbron, gick över den, och fy fan vilken utsikt det va. Den va en kilometer lång, och så jävla fint väder och utsikten, precis över vattnet, man såg typ hela stockholm, grönan och allt. Så det blev såklart massa fina bilder där på också, sååå fina. Vi fick en ny klassiker ;) , hahaha. Iaf, sen gick vi, och tillslut hamnade vi på rolisparken, hahaha HELT fel asså, haha så vi fick tillslut fråga oss efter vägen. Hanna och jessica ville igentligen att vi skulle ta 8 tåget, men jag sa att vi skulle ta 7 ifall vi skulle komma bort eller nåt, för om jag skulle missa björn skulle mitt liv gå under ;) , haha. Tack gode gud att dom lyssnade på mig, för vi kom ju helt fel :O , haha. Tillslut när vi kom på långholmsön, så såg vi fetaste folkmassan, då fattade vi precis att vi hade kommit rätt. Det va ju inte bara Björn, utan Soran, och en 14 åring som hade praktiserat hos özz, hahah det va ju inte lite coolt, så han fick stå och prata ett tag, han va inte den roligaste, men för att vara 14 va han grym, aja, iaf. Sen kom äntligen björn, alla tjejer skrek, såklart, och han är ju så jävla bra, älskar honom mest asså, hahah. Allt han sa va så bra, och nej det är inte kul bara för att det är han, utan för hans skämt är ju så underbara. iaf, sen vi 10 tiden, nu han va klar så åkte vi hem till jessica, då viking, sassan och leo kom, så va dom där och jag åkte hem vid 2 tiden, somnade vid 3 tiden. Fetttt skönt det va att sova asså :D ....

Kim sitter här och stressar mig, så skriver om dagen när han har gott, alltså ikväll :D

Ha det bäst <3




RSS 2.0