hej då denna blogg !

imorgon drar jag till New York och sedan vidare till chicago ! Så denna blogg kommer jag nu inte uppdatera, så följ mitt år i USA här: http://evelinaistaterna.blogg.se/ 

PUSSSSSSS <3



god morgon :)

Denna vecka har jag jobbat och gick superbra alla dagarna! Lite tråkigt att det är sista veckan nu som kommer :/ Kommer sakna dem galet mkt, men men, USA kommer bli bäst :D På tisdag ska Vickan me och kolla läget, eftersom dom måste ju ha en ny barnflicka när jag åker.

Igår fyllde roger år, grattis :) Så efter middag blev det tårta och bullar och sen vid halv 8 satt jag och Paulina på tåget påväg hem till Sofia. Där satt erika och linda och lite senare kom mirelle. Vi förade och strax innan 11 va vi på MP. Lite segt i början, vilket det alltid är, men sen drog det igår och va riktigt kul. När tjejerna drog stannade jag kvar med Helena och hennes vänner och fortsatte kvällen med dans och drinkar, jag och helena har ett hemligt tips you know ;) haha hade så galet roligt med dig tjejen, måste göras om innan jag drar, ikväll kanske?

För ikväll ska jag hem till Ida och käka mat och föra. Sen ska vi fira Micke som fyller år :) Nu hinner jag inte skriva mer här, puss på er <3




två veckor kvar :D

Hellu :) Har nästan glömt bort denna blogg, skriver för mkt i min usa blogg, http://evelinaistaterna.blogg.se/ Kan vara för att jag har galet mkt att göra och det gär att jag vill uppdatera allt i bloggen och hinner inte med denna (a) kan va så ;)

I helgen spenderade jag med bästa vännerna och hemma hos syrran ute i skokloster. På lördagen åkte jag, camilla, edwin, tove, erica och sebbe till bro för att bada i bro simhall. Va superkul och tove och edwin lekte verkligen av sig :) Sen hängde jag me camilla och edwin hem och hade en supertrevlig kväll med dem :D

Idag va jag me Annelie och barnen på vårdcentralen. My har fått öroninflamation och hade smittat Tove :/ Sedan har jag åkt runt massor idag med ärenden angående visum, papper och aa, name it !

Ska jobba tisdag till torsdag. Sen på fredag ska jag antingen me Sofia o/c ut, eller tjejmiddag hemma hos Annie och sen utgång med tjejerna och sen möta upp boysen, men får se hur jag gör. Lörsag ska jag umgås med Ida och söndag ska jag hem till Sandra :D Skönt att ha helgen panerad redan nu ;) Puss på er <3


Har mina bebisar varit såhär små ??? :O



no piercing !

Idol på tv och jag vet att alla i hela sverige kollar, och självklart kollar jag också, tycker det är grymt kul! Men egentligen förstår jag inte varför jag ska börja kolla på detta, eftersom jag inte kommer att följa det efter den 27:e. Utom på tv4play såklart, aja får se :)

Jobbade idag men slutade tidigt. Pappan kom hem tidigt så jag va hemma vid 7, då tog jag en power walk och gick en timme. Nu sitter jag här och ska efter idol duscha och sen äta :)

Helgen är planerad, gäller att planera varje dag nu innan man ska åka :O
Så på fredag ska jag va med Ida och på kvällen utgång till Ambassadur om Ida kan fixa in oss alla :) 
Lördag ska jag hem till Camilla och soooova över :D
Söndag har jag hemligheter på g !!!

Jag, Camilla och Vincent på öland 2010 :)


bridge

Fy fan va jag och helena är bra! Pingisturneringen igår gick ju lovande :) Både jag och helena kom till semifinal men åkte tyvärr ut :/ haha men fy fan va bra vi är endå, fick ju kämpa asmycket ;) visst helena, visst ?

Va hemma runt 8 då käkade jag och fixade mig. Sedan åkte vi in mot stan och kom till the bridge vid 11. Där mötte vi upp lite mer folk och den började vi partaja :D Vi va ett gäng på 7 pers men det räckte gott och väl :) Kvällen bestod mkt av dans och dricka, och sen tog jag, midia, ida, pauo och max sällskap hem och somnade direkt när jag gick hem (a) Kvällen va superkul och hur lyckad som helst :D nästa helg kör vi igen !!!! 

Idag va jag hemma hos syrran ett tag och sen tog en promenad till ica. Fick mysa med tvillingarna och leka med tove :D Ikväll skulle ida kommit hit, men varken hon eller jag är på topp, så antingen ligger jag hemma ikväll och kollar film och käka godis, eller spelkväll, får se vad som händer :P

Imorgon ska jag till bro vårdcentral, får se om jag hittar med bilen, kan bli ett äventyr, sen blir det stan som gäller. Tisdag till torsdag blir det jobb och planer för utgång nästa helg också, blir Ambassadur då :D Puss på er <3

snart så, 22 dagar kvar bara :D




tjenixen :)

Dagarna rullar fortfarande på som dem ska och va ledig igår vilket va ganska skönt :) Igår kom Ida lutt hit vid 3 tiden. Jag rensade min garderob och rum, slängde en halv svart soppsäck och ida fick med sig lite kläder som jag inte ville ha :) Vid 6 när mamma och roger kom hem så käkade vi taco och det var huuuuur mumsigt som helst. Vid 8 så sappade vi mellan sverigematchen och galan kristallen och sen vid 12 skjussade jag hem henne :) Mysig kväll vart det :)

Idag har jag åkt en sväng med Midia i hennes supernya bil :D huuur fin som helst och shit va avis jag är, men kommer ha en bil i USA (a) Vi åkte till outlet och kollade lite och slutade med att jag kom hem med en stooooor resväska :)

Snart är det pingis som gäller. Ska möta upp Helena vid hallen för att träna lite, och sen kl.6 börjar turneringen i solna. Hahaha, jag som inte har spelat pingis på galet länge kommer få kämpa arslet av mig ;) Sen efter det så blir det utgång ikväll :) Ska bli galet kul!

Någon som är intresserad av att köpa ett busskort? Du får det den 26:e september och det går ut den 31 december. Man kan åka med det dygnet runt och priset kan diskuteras :)








1:a september

Jaha, så var det september... Men nu är det lite annorlunda och skillnad, eftersom jag åker den 27:e så är glaaaaad över att det är september :D Läs här: http://evelinaistaterna.blogg.se/

Dagarna går in i varandra nu känns det som :P Jag jobbar, kommer hem och håller på med papper från allt möjligt om USA och sen sover jag. Imorgon ska jag även till vårdcentralen och uträtta några ärenden och sen jobba igen.

På fredan kommer Ida lutt hit så ska vi käka taco och på kvällen kolla på antingen kristallen eller Sverige - Ungern :)

På lördag är det pinigsmatch, hahaha kommer gå smäst! Sen ska jag och Midia åka ut och kolla efter mini pc och resväska, och sen på kvällen blir det party :D Häng me ni som vill !!

På söndag ska jag va bakis och bara va mig själv och inte göra ett piss :)

Nu ska jag lägga mig i sängen med min värmepåse på axlarna, har sååå ont :( Puss på er :)

DEN NI !!!!!!!!!!!


RSS 2.0