underbar dag <3

vet att jag inte har bloggat men torsdags och fredags har varit pain, hade 4 saker i skolan och jag klarade av alla saker och nu har jag bara 2 saker kvar, spanskaprov (vilket jag funtar på att skita i eftersom jag redan har mitt betyg) och körkortsteori (som man typ inte kan plugga på) sen är jag verkligen klar!!! Och på torsdag och fredag är vi lediga så fy faaan va underbar vecka detta kommer vara :D Och syrran tar studenten på fredag :D gud jag kan fan inte tro det, det har gått så jävla fort !!

Igår skulle jag bara vara hemma och kolla på finalen på talang så jag lånade ut mitt busskort till erica. Men sen ringde emmelie och tvingade med mig till udden i k-ängen ;) hahaha. Så vi fick skjuss dit av emmelies plastpappa. Där spelade vi volleyboll det mesta av tiden och sedan blev det gitarr, sång, grillning och godis och grillade marsmellow, stavning? Folket var perfekt och hade det jätte trevligt :) Sedan åkte jag hem, emmelie skickade sms biljett....

Idag har jag varit ute hela dagen på baksidan, solade och sedan hade vattenkrig med erika, grannen, och hennes granne, markus heter han. Och självklart va Hugo me, haha. Så jag vet inte hur många vattenkannor fyllda med vatten jag fick på mig, hahaha. Men det gör ingenting när jag va precis utanför mitt hus och när det var så varmt så var det mest skönt att bli svalkad lite =) Sedan vid 4 mötte jag upp erica och sebbe på ica, då köpte vi taco och gick hem till pappa och käkade. Och nu sitter jag här med min godispåse och kollar på robinsson finalen, haha.

Imorgon blir det att åka till görväln med midia, vilket ska bli jävligt skönt. får se om det blir mitt första dopp för året eller om jag bara doppar fötterna, haha. Men nu pallar jag inte skriva mer, chiao :D <33 / E


Snart öland Ida :D <33

onsdag + G i Engelska B :D

Nu har emmelie precis gått hem. vi har kollat på fotbolls matchen och pluggat lite =) Yes, tack gode gud att Barcelona vann :D förövrigt har jag lite ångest för morgondagen, har info & layout redovisning och svenskatalet som ska hållas i 5-7min, önska mig lycka till!!! det kommer behövas :/ sen på fredag har jag spanska slutprov, fy fan det kommer gå sämst. men har nog redan mitt slutbetyg så =)

Idag har jag gått i skolan, men slutade 13.05 för alla lektioner efter va inställda typ :p och sen efter engelskaredovisningen idag så stannade jag och emmelie kvar för mona ville snacka med oss, och gissa vad hon säger, att vi klarade engelska nationella, och fan va glad jag blev !! Hade typ ig varning (?) i engelska BARA för att jag fick ig på ett nationellt test, haha hon är ju för rolig. Men nu klarade vi av det och kommer få G i slutbetyg, fy fan va skönt!
Sen efter vår redovisning idag så kom jag på att det där var det absolut sista jag någonsin kommer göra på en engelskalektion i min livshistoria !!! Visst ska ju till USA efter 3:an men det kommer bli något helt annat.

Sen tränade jag i lite mer än en timme, va tvugen att åka hem för att skriva på mitt svenskatal och så. Imorgon får jag skjuss till skolan av Sofia, taaaack så får sova lite längte ;D Men ska stänga av datorn nu och kolla på SATC =)

Pusss <3 / E

tisdag

det är nu det jobbiga börjar typ... idag hade vi körkortsteori, klarade det inte men hade betydligt bättre än sist. Tror det var sådäe en tjej som klarade, resten kuggade :/. Imorgon har jag bara två lektioner, för tre än inställda typ. Men det är engelskaredovisning imorgon men det är inte det värsta. För på torsdag har vi svenska tal och info redovisning och sen på fredag slutprov i spanska. Så blir till att plugga, plugga, plugga och plugga, vilket självklart är min starkaste sida här i livet... Men det är ett måste så jag kanske skärper till mig. Sen nästa vecka på månadag har jag ingen aktiekunskap, ingen matte och ingen engelska, skööönt.

Idag på träningen hade vi turnering, man får spela med vad som helst utom ett pingisrack. Haha, kom 5:a och fick en tröja, helt ok. Nu har jag precis ätit och sitter hemma hos pappa, spelat lite på fejan och nu måste jag plugga engelska tills imorgon. Ciao <3 / E

har funderat lite på det som hände för ett tag sen...
Frågade dig, du svarade ett svar jag förmodligen inte ville höra. Fick liksom lite ont i magen på något sätt, varför? Jag vet inte!! Kan magonten betyda något??

@ school

sitter i skolan och har typ inte haft en hel riktig lektion.. började halv 9 med aktiekunskap och gick igenom lite snabbt terminer och sedan var det några som skulle redovisa, men var bara en där som va klar och redo så vi fick gå när han va klar. Sedan var det engelska och vi jobbade med ett arbete som ska redovisas på onsdag. Och nu sitter vi i datalsalen och håller på med en matteuppgigt, och om vi blir klara idag så får vi sovmorgon imorgon, och jag är klar :D fan va skönt! ska sova länge imorgon.. snart har vi geografi och sedan är det bajsspanska. Men sandra som sitter bredvid mig sa precis att det bara var 16 dagar kvar tills sommarlovet :D Det är det som får en att tagga till och inte bara stanna hemma för att man inte orkar mer!!

Skulle åkt till outlet med midia idag efter skolan, men kom på att jag inte hade min plånbok med mig så där rök nog det, men får se om vi kan lösa det på något sätt eller inte. Sen ikväll blir det att fortsätta skriva på mitt svenskatal och sen kanske ut och springa, får se om jag orkar eller inte. Men vi ses och vi hörs, puss <3 / E

helgen ..

gud vad jag inte har haft tid att blogga känner jag. Men i fredags åkte jag til stan med ida, sedan hem till henne efter det, duschade och vi gjorde oss iordning. Sedan kom det lite tjejer och vi började grilla och kröka lite. Efter middagen blev det det älskade ölspelet och hade det trevligt. Sedan runt 10 kom det fler folk och bl.a kom midia och sa hej ett tag. Och eftersom jag skulle upp bajstidigt, som vanligt, så hände jag me henne hem, hon hade bilen så det va sååå skönt att slippa fucking bussen.. Somnade runt 2, halv 3 och gick upp kvart över 8 för att spela KM. Det gick väl inte sådär jättebra, har fortfarande lite ångest att jag förlorade finalen mot hanna som jag tidigare under dagen vann mot, men slutade iaf dagen med 2 guld, 1 silver och 1 brons. Sen när jag kom hem var jag heeeeeeeeeeeeeeeelt död, holm bjöd även över mig på chillkrök hemma hos henne me va helt slut så pallade inte. Hade även lovat grannen att sitta barnvakt. Det gick väl sådär inte jätte bra, 2 tvillingar på typ 2 månader och en 2åring som springer runt, och alla 3 va vakna :O så ringde över syrran som hjälpte mig =) taaaack <3

Idag vaknade jag kvart i 12, så skönt. Pluggade lite och sedan gick jag och tove till ica och mötte erica och sebbe som också va sugna på glass. Sedan gick vi hem till mamma, hade vattenkrig med vattenbalonger och så. Sedan blev det middag och ännu mera plugg. Snart ska jag över till Annelie som har packat ner massa röda saker jag ska ha på mitt rum, tack snälla syster. Sen blir det att kolla igenom mitt svenska tal som jag ska hålla på torsdag. Puss <3 / E


fredag

Igår blev det ingen stan med Ida, hon skulle hinna så blev att vi åker idag ist. Men igår ringde midia och frågade om vi skulle hitta på nåt, så vi åkte in till stan =) Blev att vi kollade runt lite och jag ville hitta en vanlig silverkedja, men hittade ingen. Så efter någon timme satte vi oss på ett cafe och fikade nån timme =) mysss. Efter det åkte vi hem och jag kom hem runt 4 och vid 6 var det middag. Efter det blev det vädligt spontant att jag följde me syrran och spelade brännboll, men lyckades få me mig Sandra, Fredrik och Emil, haha. Tyvärr vann det andra laget med 4 poäng, men skit samma. efter brännbollen åkte dom hem och jag gick hemåt men träffade peter och tove på vägen. Tove skulle sova hos hennes farfar och margareta, så när annelie kom ner med hennes saker så frågade hon om jag inte ville me upp och spela kort, så jag hängde på. Sedan kom jag hem runt halv ett och somnade nån timme efter.

Idag ska jag åka till stan med ida, skulle åkt för 5min ingetligen men ida väntar på en kille som ska lämna dricka och han va lite sen. Sen efter stan följer jag me henne hem och gör mig iordning och så, och ikväll ska vi grilla, kröka och så hemma hos henne =) hennes föräldrar är inte hemma och kommer hem på söndag tror jag det var ...

Men nu ska jag borsta tänderna efter jag har druckit upp min smoothie och sen packa väskan =) Ha en trevlig fredag, puss <3 / E


ääääääntligen

Fy fan va skönt med lång helg, herre gud vad jag ska sova, och självklart måste man plugga :(. Denna dag har varit hur lång som helst. Vaknade halv 7 och hade seegaste spanska lektionen imorse. Efter det hade vi idrott och vi hade springtest och för min del blev det cooper-testet. Men fick endå ganska bra resultat, så jag är så nöjd så =) Efter det var det lunch och sen den stora redovisningen i företagsekonomi och geografi som vi har jobbat med på över en månad. Den gick helt okey den också, men eftersom vi hade ett sånt litet företag var det svårt att analysera så mycket, men jag tycker vi klarade det bra. Sen 7min efter det var det dags för aktiekunskaps redovisning men den gick inte alls så bra. Stod typ och lästa allt innan till, men hade inte orken att plugga till det också :/ Sen efter det var det skönt att sätta sig på tåget påväg hem, men hann vara hemma i 20min, då jag gjorde en skiit god smoothie med vaniljyogurt, hallon, blåbär och banan, och sen blev det att åka till träningen.

Nu sitter jag hemma och har precis kollar klart på Grey's anatomy. Imorgon ska jag till stan med ida, sen blir det plugg innan och efter middagen och kvällen hoppas jag på film och trevligheter. Måste som sagt hinna plugga för nästa vecka är skiiiiit jobbig !!! Kan lägga upp ett fint litet schema om ni vill se vilken underbar vecka jag har att se fram emot:

Måndag:
Tisdag: Körkortsteoriprov
Onsdag: Engelskaredovisning
Torsdag: Svenskatal, 5min, info & layout redovisning
Fredag: Slutprov i Spanska, ska snacka och diskutera om över 50 punkter

Men nu kommer jag inte på mer vad jag ska skriva, men bjuder på en gammal bild för nöjets skull ;)


vilken härlig dag, tjalalala lalalala lalalala

Vill börja detta inläg med att säga Grattis världens bästa syster Erica hansson som fyller 19 år idag :D älskar dig mest på denna jord och du betyder mer än vad du tror för mig... GRATTIS <3<3<3

Jag klarade matte nationella :D FAN va skönt, va nästan 100 % säker att jag skulle få IG, seriöst, men jag va några poäng över G och är överglad =) För övrigt var det skit jobbigt att gå upp imorse, sitter fortfarande i skolan och kvart i 3 börjar spanskan. Har inte haft spanska på drygt 2 veckor och det har varit så jävligt skönt, men nu är det dags igen :/ hahaha sen måste jag nämna vår underbara geografilektion. För er som inte vet så har vi hållt på med ett projekt i lite mer än en månad tror jag det är, och det skulle in i fredags och ska redovisas på onsdag. Sen innan lektionen började så kom Michel ner och sa att vi hade prov, och alla blev helt till sig. Och när vi kommer in i klassrummet hade han placerat bänkarna så som att man ska skriva prov, och det låg ett papper på alla bänkar. Sedan skrev han upp vilken tid det är redovisning på onsdag så sa han: "skriv ner detta på pappret, och sedan får ni gå"  haha och alla som trodde att vi skulle ha prov, haha bengan asså :D
 
Efter skolan kommer Midia och hämtar upp mig så ska vi åka till Kista. Jag ska försöka hitta någonting till min syster som fyller år idag, men får se om jag hittar nåt. Sen ska vi förmodligen ta en fika eller någonting och bara umgås :D Men nu ska jag avsluta detta inlägg och kanske slänger in ett inlägg lite senare, vi får se =)

Varit ute hela dagen

igår blev det av att åka till stan iaf med några girls, va väldigt trevligt =) När jag kom hem kollade jag på film och käkade godis, somnade när filmen var slut, vilket var runt halv 3 .. Imorse vaknade jag vid 11, då gick jag ner och käkade frulle och solade lite. Sen vid ett tiden kom erica, syrran, för vi skulle hjälpa till att passa hugo. Så vi tog med oss hugo och gick förbi Tove och hämtade upp henne och sedan gick vi och spelade fotboll. Men blev mest att leka på "rampen" och käka äpple. Sedan blev det en tur i skogen och vi gick upp på "tippen" eller vad alla kallar det :p Det var ju också så himla kul att kolla och känna på alla kryp de såg i skogen, hahaha. Sen vid 3 kom vi tbx och då lämnade vi barnen och vid halv 5 gick vi till grillen och käkade =)

Nu sitter jag hos mamma men ska snart till pappsen tror jag. ikväll blir det mellefestivalen :D Men nu ska jag bjuda på lite bilder från dagen =)

Klicka på dom så blir dom större:

   
   

freeeedag =)

skolan va chill, förutom att jag försov mig :/ men dagen har bestått av eget arbete hela dagen vilket var skiit skönt =) Kom hem strags efter 2 och var ute på baksidan med mamma och grannarna, sen vid halv 4 kom Tove, så blev att man lekte lite me henne också. Vid 5 åkte jag och Erika (grannen) , vet att det är många erikor just nu, det gäller att hänga me, till ica för att köpa godis och hon skulle handla mat. När vi kom hem gick jag över till pappa och käkade, och nu sitter jag fortfarande här..

Har några planer ikväll, och jag har fortfarande inte bestämt mig än :O. Antingen åka till stan med paulina, jessica och alla, eller spela brännboll med erica, syrran, och alla gennes vänner. Eller bara vara hemma, typ med Ida eller nåt (a). Men får se hur jag gör... Men ska städa undan efter maten nu, måste hjälpa pappsen =) Trevlig fredag, puss <3 / E

skolan

sitter i datasalen nu och håller på med det sista på projektet. imorse hade vi företagsekonomi och jag hade inte pluggat ett skit, hade ju glömt min skåpnyckel hemma i tisdags så kunde inte hämta mina böcker. Men vi har ju endå en chans till på oss som tur var =)

Vid ett tiden ska vi kolla på vårshowen och sen ska vi jobba med info & layout projektet, bajs tråkigt! Ikväll blir det träning och middag hemma hos pappsen, imorgon är det fredag, skööööönt :D Puss<3 / E  

onsdag

idag har jag varit ute nästan hela dagen, sköönt =) vaknade vid 10, men gick inte upp efter 11 nångång, och det var sååå skönt att njuta av att man var ledig genom att bara ligga i sängen och kolla tv och så.. Efter frukosten satte jag mig ute och solade, va soligt och varmt, men efter någon timme så blev det jätte molnigt så kunde inte sola mer. Men det hindrade inte mig att vara ute.. Jag hjälpte mamma lite i trädgården, grannen Erika kom ut och jag passade tvillingarna lite, sååå söta, och vid 3 följde jag med och hämtade Tove på dagis. Efter det följde Tove och Annelie med hem till mamma, så lekte vi + hugo i parken och hade det trevligt. Vid 5 var det dags att åka och träna, och slutade passet med springa intervaller. Nu sitter jag hos pappa, har precis käkat och snart är det Grey's Anatomy :D wohooo!! Sen i pauserna måste jag plugga ekonomi och efter grey's går jag nog hem till mamma, lägger mig i sängen och fortsätter pluggandet där, har prov imorgon..

Men snart börjar grey's och måste hinna diska undan efter maten. Men slänger nog in ett inlägg imorgon om jag har lust och ork :P Puss <3 / E

ledig imorgon

matte nationella idag vet jag faktiskt inte alls hur det gick... kan inte bestämma mig och jag tyckte det gick bra eller dåligt, men tror fan dåligt, va fan svårt asså :O Jag som vill, måste, ha VG :/ aja, får se hur det gick när man går tbx det.. Efter nationella åkte jag och Emmelie upp till k-ängen station för att hämta ut mitt pris hos Swedbank, de var en tävling i skolan, så jag var en av vinnarna, och jag vann en "trådlös" mobilladdare typ. Det är en mobilladdare som går på batteri som man inte behöver ström till, så är den liten och smidig som man kan ha me i väskan eller till skolan eller vad som =) skit smart jue :D Efter det gick vi tillbaka och pluggade körkortsteori, hade prov kvart i 3 och det gick SÄMST !!! Det var typ bara 2 i klassen som klarade det så det blir att göra om det om två veckor..

Nu sitter jag hemma hos pappa, har tränat och det står en god kycklingsallad och väntar på mig i kylskåpet :D Snart kommer pappa hem så blir att umgås lite med honom eftersom vi är lediga imorgon :D :D äntligen får man sova ut, har typ inte gjort det på runt 2 veckor :O ska bli såå skönt. Men sen måste jag plugga företagsekonomi eftersom vi har prov på torsdag, men nu ska jag käka =) Puss <3 / E

TYP en sån :p

lugnet kommer aldrig :(

Trodde aldrig jag skulle klara av denna vecka med stört mkt plugg, prov, läxor m.m. Men det gjorde jag, skööönt !! Helgen har jag dömmt, festade i fredags, dömmt lördagen och suttit barnvakt åt hugo, sedan somnade jag lite mitt på dagen och käkade middag och gick och la mig igen. Imorse gick jag upp kvart över 7 igen och dömmde, fick springa till bussen och fick skjuss hem av mammsen och roger. Har tagit hand om tvillingarna lite idag, såååååå söta, träffat kim, pluggat med Emmelie och snart blir det att kolla film. Så här ser nästa vecka ut :/ :

Måndag: Mattedag, matte från kl.10 till kl.3 + Aktiekunskapsarbeter ska in!
Tisdag: Nationella i matte, hjääääääääälp + körkortsteoriprov
Onsdag: Aktivitetsdag, plugga företagsekonomi och projektet.
Torsdag: Företagsekonomiprov!
Fredag: Projektet i företagsekonomi och geografi ska in !!!

Varför är det hela tiden massa saker att göra? Ska liksom hinna träna, träffa kompisar, kunna "vara med mig själv" och ha ett liv, inte sitta hemma och plugga så fort jag kommer hem :( men men, snart över !!!!!
Nu ska jag bjuda på lite bilder från helgen =) Puss <<3 / E


Riksfinalen =)

Jag på Patriks 20 års fest =)




















Roger fick problem med moppen i helgen och Erica försökte hjälpa
                                                                                      honom men det gick ju bra ;)




trött ...

Gårdagen var såå stressig. Efter nationella så åkte jag till jakan för att fort handla genomskinliga strumpbyxor, sedan hem och hämta vår matchtröja pch sen hoppade jag på cykeln och cyklade ner till jakanskolan för att dömma bästa 4:an som är nu i helgen.. Dömmningen gick bra, blev klar runt 5 och va hemma runt 20 över, och jag va tvungen att hinna me 20 över timmen eftr.. Så jag hoppade in i duschen, packade mina saker till kvällen, skulle inte hunnit hem efter dömmningen, sprang hem till pappa, sminkade mig och fixade håret där och skulle käka middag. Slutade med att jag typ fick slänga i mig maten :/ men jag hann till bussen :D Efter jag hade dömmt var klockan halv 9 och jag skulle ta 9 tåget till barkarby. Hann inte byta om i hallen, så jag bytte om i skogen (?), sprang till tåget och hoppade på där sassa, micke och elin satt.

Patrik fyllde 20 igår så han hade fest, och när vi väl kom dit hälsade vi på alla och då kunde jag slappna av och sluta stressa, skööönt. Vi hade köpt en "upplevelsebox" där det finns massa upplevelser han får välja mellan, och det fanns hur mkt som helst. Åka till skåne och spela golf, spadag, hahaha gå på en klassisk konsert i stockholm, aa det fanns hur mkt som helst, och han blev väldigt glad för det :) Sen bestod kvällen av massa dans, lagom med dricka och underbart folk.
va hemma runt 2 eftersom jag gick upp kvart över 7 imorse för att dömma.

Men nu sitter jag hos pappa, har precis ätit tacopaj till lunch och när erica, mamma, hugo, annelie och tove kommer tbx så ska vi passa hugo för grannen Erika är på dop. Men tänkte hinna vila ögonen lite innan dom kommer hem, men slänger säkert in ett inlägg lite senare idag. Puss <3 / E

snart freeeedag !

veckan har varit pain, och imorgon fortsätter prov, och imorgon är det nationella i engelska, har redan klarat av det muntliga och skriftliga (de lättaste delarna) och imorgon är det de två jobbiga :/ men hoppas jag klarar av det !! Fick även reda på idag att på måndag nästa vecka ska vi ha "mattedag" då vi ska plugga matte från 10.00 till 15.00, bara för det är nationella på tisdag i 4 timmar, matte b, och måste få VG för att få VG i slutbetyg :O så fy fan vad jag ska jobba på måndag. Annars rullar allting annat på, har hela helgen planerad och den är smockad ...

fredag: dömma riksfinal 14-16 och sedan 19-20.30 + Patriks 20års fest
lördag: dömma riksfinal 8.30-11 och sedan vara barnvakt åt Hugo, min grannes barn.
söndag: dömma riksfinal 8.30 - 11 och 11-13

Wohoo, sen på lördagkväll har jag några småplaner men har inte kommit på vad jag ska göra riktigt än :P ikväll till middag ska mamma göra pannkakor, haha inte ofta vi äter det till middag, men mamma vart sugen så varför inte =) det är ju så gott. Sen ikväll ska jag och Tove åka till jakan skolan för att göra iordning hallen där med massa pingisbord och dommarställ och massa saker. För alla som går i 4:an runt om i hela sverige kommer till jakan för att tävla i "Bästa 4:an" =) Sen ännu senare så blir det att kolla hockey :D puss <3 / E

plugg...

efter skolan satte jag mig vid datorn och började plugga...
Jag har precis käkat och nu ska jag plugga...
hoppade över träningen ikväll för jag måste plugga...
kommer jag kunna träna imorgon eller måste jag plugga ?

hatar skolan för tillfället, inge kul längre !!!!



ny vecka...

Fy fan va trött jag var imorse, ville bara ligga i sängen och somna om, och på min förra mobil snoozade jag i 9min, men min nya är det 5min, och det är stor skillnad ska jag säga er :O tycker den ringer varanan minut fan .. men men, upp kom jag och skrev aktiekunskapsprovet halv 9. haha vet inte alls hur det gick, gissade på ALLT och kommer göra om det, tro mig !! Sen gick skoldagen på och det var ganska chill, förutom att jag hade Nationella idag i engelska, speeking, gick inte alls så bra som jag hoppades på :/ men men, ett IG var det iaf inte ...

efter skolan åkte jag in till stan och mötte ida. vi käkade middag och åkte sedan till Strandvägen för att gå på ett Au Pair möte men EF :D Fy fan va taggad man blir. För er som inte vet vad Au Pair är så är det att man åkter till USA, jag ska vara där ett år, efter 3:an och flyttar in hos en familj och hjälper till med att ta hand om barnen. Det är som en nanny, men det heter Au Pair =) Får veckolön på runt 1.500 och man bor hos familjen och äter hos dem. Man går minst 2 kurser på collage och den sista månad får man åka runt i USA. Man blir liksom som en familjemedlem och träffar andra Au Pairer i området och så. Och man kan åka med en vän och förhoppningsvis då bo i samma område, så hoppas jag och Ida kommer på samma ställe :D Vore grymt kul. Men det svåra är att välja organisation, finns så många bra så man måste verkligen jämföra det minsta lilla :/ ... Men båda vill till typ califonien eller nåt sånt ställe :D

Kom precis hem och nu ska jag förtsätta skriva på mitt svenska tal :/ kommer inte palla men måste verkligen :O Bye =) <3 / E

Vill dit NUU :D !!!

god morgon !!

igår blev det kolla fotbolls match och sedan film bara, fick frågan om jag ville me på fest i vällingby, men hade så jävla ont i huvudet och va bara taggad på film och fotbollskväll... men hoppas ni som försökte få me mig hade kul =) imorse vaknade jag vid halv 11, kunde inte somna om p.g.a leo, så det va bara att gå upp. Käkade frukost och nu sitter jag med datorn i köket för har börjat plugga lite aktiekunskap, men fy faaan va svårt det är, skulle inte tagit B-kursen :/ Fick VG i a och vill inget annat ha VG i b, haha men tror det är kört, men vi får se =) Hela dagen kommer gå åt att plugga känner jag, har så jävla mkt nu asså, ni kan få se veckan om ni vill !?!?!

Måndag: Aktiekunskapsprov
Tisdag: Försöksprov på körkortsteorin
Torsdag: Svenska Tal (ska hålla tal i minst 5min) + Info & layout prov
Fredag: Engelska Nationella + spanskaprov


kommer inte bli en skön vecka ska jag säga er, och som vanligt skjuter jag upp allt tills sista dagen, men men, jag är van och får skylla mig själv.. men nu har jag inte mer tid att skriva, måste plugga... Har typ lika mkt tills veckan efter det så :/ men hoppas ni har en roligare söndag än vad jag har !  Puss <3 / E


lördag =)

känns som söndag idag, men tack gode gud för att det är lördag =) imorse vaknade jag vid 11, kände att jag skulle kunnat sova längre, men räknade ut att jag hade sovit i 11 timmar :O jaa, jag somnade tidigt igår, framför tv:n faktiskt .. haha (a)
Men när jag gick upp käkade jag frulle ute på baksidan och sen gick jag och pappa ner till ica för att handla lite småsaker och även en varsin bakelse, jag fick en hallonbakelser med grädde på, sååååå jävla god :O pappa köpte en budda, massa maränger och grädde, också god =) Sedan la jag mig på mammas terass för att sola lite och hjälpte henne med grädes där ute och så =) Har även hunnit med att plugga lite, men inte så mkt som jag skulle behöva, men det kommer imorgon, då måste jag !!! Vid 5 tiden gick jag, pappa och erica ner till kinarestaurangen och åt middag, gott som fan va det :) Men nu ska jag bjuda på lite bilder från valborg som jag lovade :P

Klicka på dom för att de som bättre ( kameran va sämst tyvärr :/ ):

                         

valborg =)

Detta inlägg kommer handla mest om gårdagen, så ni vet =) Men efter skolan åkte jag och simmade, men efter runt 40min fick jag kramp, trodde jag, i vaden, så jag kunde inte fortsätta, gjorde få piss ont asså :/ Så gick upp och duschade och sedan åkte jag hem. Vid 6 tiden kom Paulina hem till mig vi tog med oss Tove för att äta på grillen. Vi tog bussen hem så slöa som vi är och sedan packade vi våra väskor och begav oss hem till Sassa i k-ängen. Där fixade vi oss och småkrökade lite och sedan bestämde vi oss för att åka till odenplan typ hem till sassas kompis. Så vi tog tåget in dit och sedan mötte Magnus oss vid busshållsplatsen.. När vi kom hem till Mattias så hade dom rundvandring och lägenheten var så stööört äckligt snygg asså :O heelt sjukt. Vi har runt 9, 10st tror jag men fan va underbar kväll det va asså. Haha och självklart började vi kvällen med det älskade ölspelet, men deras spel hade jag aldrig kört förrut och det var det värsta. så jag fick väl i mig runt 3 cider på kanske 3min, haha kvällen började bra ;) och eftersom det bara va jag som va ensam tjej me i spelet så fick ju jag de flesta straffklunkarna, men jag överlevde.. Efter ölspelet blev det massa snack och folket var heelt jävla bäst, helt klart ! Va skit skönt och hade askul. Mkt hände under kvällen, pallar inte skriva allt och vill inte dela med mig av de flesta händelserna, hahaha.. Sen runt 4 tiden bestämde jag, Paulina, sassa, micke och magnus för att sova över, vi pallade inte åka hem med nattbussen, den är så dryg. Patrik och danne gick vid 5 tiden och när dom drog gjorde vi oss andra klara för sängen, men pigg som jag va kunde jag inte somna så jag och mattias låg och spelae kort och somnade runt lite över 6 tiden.

Ibland vaknade jag av att Paulina låg typ på mig, av att Paulina och mattias ligger på varsin sida om mig och snarkar :O haha, varmt som FAN var det också. När jag vaknade vid 9 tiden mådde jag så jävla dåligt, gick på toa för att se om jag kunde försöka göra så att jag skulle känna mig bättre, men det misslyckades jag med och gick och la mig igen. Vid 10 vaknar jag av att micke kommer in i vårt sovrum för att väcka mattias för att handla frulle. När dom kom tbx så käkade vi, mådde PISS !! och sedan kollade vi på en film och vid ett tiden åkte vi hemåt, belv en glass för att försöka få upp energin...

Nu ska jag käka hos pappa och ikväll ska inte göra nånting, har sovit 3 timmar, om inte mindre så kommer decka skit tidigt idag, men det gör mig ingenting. Men nu ska jag äta, bilder kommer upp senare =) Puss <3 / E

RSS 2.0