Tidig morgon för mig =)

JAG ÅKER IDAG :D , ska bli riktigt nice att komma ut igen asså :D
Idag fyller syrrans kille Tomi år, men han fick sin present igår ist, det va att hoppa fallskärm :O , fan va coolt. Vi åkte till västerås och så fick han hoppa, sedan efter det åkte vi hem till dom i skokloster och fikade lite och "firade" Tomi. Han fick även ett dopp i poolen hemma hos dom, med kläderna på och allt :D, haha (a). Sen runt 9 åkte vi hem, och tog en sväng till Rogers föräldrar och sa hej, mamma och roger va där, sen kom vi hem vid 10 kanske, då hade grannen feest, haha aa, inga kommentarer asså ;) , fan asså, han kan inte må bra idag...

Idag vaknade jag av att jag hade 2 sms på mobilen, brukar somna om då, men ett av dom blev jag sååååå irriterad över, så kunde inte somna om så jag gick upp, packade det sista och nu vill jag bara säga hej då, och lägga upp några bilder på bilddagboken på Tomi igår, lägger upp flera på bilddagboken så gå in dit och kolla den om ni vill se fler bilder :P.







Fler bilder och lite annat :D : http://ewelinnaa.bilddagboken.se/p/editPresentation.html?showOwnPres=1

Men ses och hörs om lite mer än en vecka :D , sakna mig inte för mkt nu bara ;)

Ha det bäst <3

världens varmaste dag idag!

Har inte bloggat på några dagar nu, aa, har inte haft tid helt enkelt.
Igår: Jag mötte Linda och Midia vid sångingsvägen och åkte till görvälndsbadet och badade, va såå skönt att ligga och sola och var 10e minut dyka i vattnet och svalka mig. Vi va där några timmar, såg massa man kände igen och hälsade på några och bara hde det underbart. Sen efter några timmar cyklade vi hem, jag började läsa en bok, som jag läste ut på den dagen, och sen va det dags för middag. Vi grillade spett och det va sååå gott =). På kvällen skulle jag och Philip gått till stranden och tagit ett kvällsbad och bara vara, men blev inte så, så ska ta det imorgon ist :D

Idag:
Imorse gick jag och Midia upp tidigt och begv oss till Rålis och badade. Vi va där runt halv 12 och det va redan då fullt på stranden, helt sjukt. Det va underbart att umgås lite själv med bästa vän, blev massa prat och vi solade och badade massor. Efter några timmars bad och spana på heta killar, fanns överallt :O , sen mötte jag syrran i stan och så åkte vi till fryshuset och kollade på Johan och hans friends spela =). Sedan åkte vi hem, och nu har vi precis käkat, blev bakadpotatis med massa gott till. HAHAHAHA, kan tyvärr inte säga vad som hände vid matbordet idag, men fy fan säger jag bara, så mkt som jag skrattade då har jag inte skrattat på 100år, och fy fan va skönt det va, och Roger, han skrattade så tårarna spruta, har aldrig sett honom skratta så mkt så han började gråta, och mamma va tvungen att lägga sig ner för hon fick kramp i magen, haha och jag, jag kunde inte äta mer, fick inte ner nå mer, skrattade som fan asså :O HELT SJUK ROLIGT VA DET IAF :O. Snart ska jag till pappa, vi har köpt godis, chips och läsk, har inte varit me honom så mkt så vi ska ha en liten pappa-dotter dag =)

Ska dra till pappa nu, hahah kan inte sluta skratta, men fy fan va kul de va...

Ha det bäst <3

Äntligen fint väder :D

Idag när jag vaknade va det skitfint väder :D. inna jag gick ut och la mig i sooolen cyklade jag ner till ica och köpte en ny deo, tandborste och tandkräm, haha det va nemligen så att igårkväll när jag skulle borsta tänderna va min tandborste helt plötslig tborta. Letade lite, och funtade på att Tove kanske har lekt med den, men hon når inte upp. Haha så jag sket i att borsta tänderna och cyklade ner imorse och köpte en ny. Sen när jag kom hem igen va Erica hemma och sa att hon hade tagit den, hahaha. Hon hade sovit borta och inte packat upp sina saker, och sen gick hon till jessica igår, och tänkte att hon skulle packa ner sin tandborste ifall hon skulle sova hemma, och hon tänkte inte på att hennes va i väskan, och jag har nästan en lika dan, så hon tog min i farten, men det är lugnt, jag behövde en ny =) , haha.

Sen låg jag ute i kanske 4 timmar, läste lite, lyssnade på musik, svaklade av mig lite me vatten imellanåt, och bara tog det lugnt. Sen vid 6 käkade vi, och efter maten åkte vi ner till slottet, tog en promenad men hundarna och badade lite me leo :D. Sen åkte vi hem, och nu sitter jag här. Ikväll ska jag förmodligen till Philip igen, ska kanske kolla film, vi får se =)

Imorgon ska jag åka till badet och bada me Midia :D , ska bli såå skönt, sen får vi se vad som händer på kvällen.
Haha måste bara säga att mamma höll på på baksidan idag, och hon har en skål man ska ha i köket och ha lök i, men mamma vill inte de, så hon anväder den som en kruka ist, haha och så hade hon köpt en blomma som hår till honom, haha, kolla :D


Pallar inte skriva mer, vi hörs sen :D

Ha det bäst <3

tankar...

Mamma, roger, tino och leo kom hem igår runt 9 tiden kanske, kommer inte ihåg. Äntligen fick jag träffa mina änglar, tino och leo asså ;). Jag kollade på Nykeln till frihet medan jag gosade med Tino. Efter filmen gick jag upp och la mig i sängen, tog me Tino och la honom i min säng och han somnade direkt och jag låg och läste lite. Runt 2, efter alla sms (a) <3, så släckte jag, flyttade upp tino till kudden och myste lite med min snarkande hund, och somnade skit fort. Sedan vaknade jag halv 9 av den där jävla sopbilen :@ , det är ganska varmt i mitt rum, men får väl skylla mig själv, jag vill ju inte byta ut mitt underbara duntäcke :O , så jag hat fönstret öppet, och den där jävla bilen låter ju inte lite heller :O Så såg jag att Tino gav mig värsta blickn, som om det va mitt fel, men stängde fönstret och båda somnade om direkt. Sen vaknade vi igen kl.10 av att roger klippte gräset där bak, då märkte jag hur skönt det va att ha huset för mig själv i drygt en vecka (a) , hahaha. Men då hoppade Tino ner och gick ut till Roger, men jag låg kvar. Sen ringe Jessicas pappa och sa lite tider om Söndagen när jag ska åka och segla, så nu ser jag ännu mer fram emot det :D :D.


Tino är min, min, min, bara min <3333

Sen idag har det inte hänt så mkt, va på ikea me hela tjocka familjen, sen träffade jag Philip lite, va på ica, käkade hemlagad mat, guuud va gott, har inte gjort det på en vecka (a). Nu ska jag snart kolla film tror jag, ska ringa philip också, han kom hem idag :D , han kanske kommer, men skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <3

Mamma asså...

aah, säger bara EN sak, min mamma är nog den tokigaste och glömskaste personen på denna jord. Jag skulle ju åkt och seglat idag med jessica, MEN, mamma sa fel datum, det är NÄSTA måndag jag åker :O , fan asså, jag som hade ställt in mig på att åka idag, det är ju en heeel vecka till :/ , fan asså. Men men, dom kommer hem om en timma, dom va i trosa precis, så ska skälla lite på mamma när hon kommer :) , haha (a).

Erika fyller år idag :D :D Grattis på födelsedagen gumman,  hoppas du får en underbar dag gumman, och hoppas du får din mobil som du har tjatat om huuur länge som helst ;P

Ikväll får vi se vad som händer, ska kolla på nyckeln till frihet iaf, och som sagt, typ alla är på landet, utomlands, jobbar eller nåt, såå aa, den här veckan kommer inte bli kul känner jag :( Så det är bara ringa om nån har tråkigt eller har nåt på g ;)    073 950 93 47 =)

Ha det bäst <33

heej igen...

Igår käkade jag och erica hos pappa vid 5 tiden. Sen tog jag och erica en cykeltur till ica för att handla godis och sånt till kvällen. Hon satt på pakerhållaren ner, så handlade vi lite och sen började jag cykla hem också, sen efter halva kanske bytte vi, och det första hon sa precis när vi hade börjat rulla va, jag har typ inte cyklat sen 8:an, haha och det märktes, började med att vi nästan höll på att åka ner i diket och hon vinglade som fan, hahaha, med sen gick det bra. Sen vid 8 gick vi upp till Annelie och spelade kort och 5000, gick väl sådär. Va kanske inte på mitt bästa humör, vet inte varför men aja... Sen gick pappa och Erica hem, men jag stannade kvar för att jag skulle skicka några bilder från öland till henne och jag skulle få några av henne... När det va klart gick jag hem, sms:a lite (a) , och sedan somnade jag.


Jag och Tove kollar på solnedången <3

Asså jag har ju varit ensam hemma i över en vecka, och hundarna är ju också kvar på öland, och man blir sååå slö :O , man går ju inte ut lika mlt som man gör när hundarna är hemma. Man kan ha dörren öppen hur som helst och aa, det är sån skillnad när dom inte är hemma, hahaha. Så nu måste man börja tänka igen, mamma, roger, tino och leo kommer nemligen hem ikväll runt 9 tiden kanske så... Jag skulle åkt och seglat idag med jessica, men blev lite srtuligt så jag tror jag åker imorgon ist, Jessicas mamma Pernilla skulle ringa mamma ikväll.

Ska dra nu, skriver mer sen...

Ha det bäst <3

Hatar drömmar :@

Igår hade vi skit trevligt. De flesta kom runt halv 6, vi gjorde iordning lite käk och sen satt vi oss ner och käkade, haha blev som vanligt, man måste skrika för att få nån talan, haha (a). Efter maten kom Alex, som hade jobbat, och då va alla där som skulle komma. Hahaha det hände inte så mkt, vi växlade mest mellan köket och vardagsrummet och datorn för att visa lite männsiksor som vissa är på g me och flirtat ltie me och har som nån har gjort lite me i sommar. Vi snackade hur mkt som helst och det va verkligen skit trevligt =). Sen åkte jag, Elin, Sandra, EAlex och Emmelie hem samtidigt, och jag va väl hemma runt 12 nångång om inte senare, så försökte jag få hit Midia, men hon pallade inte, så jag va själv. Alla är ju fan borta :O Jessica seglar, Hanna är i frankrike, Sassan är på gotland, Leo, han bor ju fan 100 mil bort, Midia jobbar, Philip va på landet, klassenmänniskorna visste jag ju att ingen va hemma, erica va hos pappa, aa, sen pallade jag inte mer, så jag gick upp och la mig i sängen och tänkte kolla på en film, men deckade på 2 röda och så vaknade jag 11.12.

När jag vaknade låg jag kvar ett tag, och drömde äckligaste drömmen. Det va typ en skit äcklig människa som hade låst in mig, mamma, roger, leo och tino i nån källade utan vatten och mat. Och så såg vi att han hade ägg, socker och mjöl, så vi stekte pannkakor, vi tänkte mest på att hundarna skulle få nåt i magen :O. Sen när han kom ner, slängde vi pannkakorna som blev över och gömde skålen så inte han skulle fatta och ge oss stryk. Sen sa han att han skulle döda Tino, MIN hund :O Och fy fan vilken panik jag fick :O, jag grät som aa jag vet inte vad. Han skulle tydligen stycka honom i bitar, så vaknade jag precis när han försökte ta tino ifrån mig, och Tino gnällde som fan, han va så rädd och ledsen. När jag vaknade va min kudde blöt, jag grät fortfarande när jag vaknade och va helt kallsvettig.

Det första jag gjorde när jag vaknade var att ringa mamma, dom är fortfarande kvar på öland, för att kolla att TIno och alla mådde bra, och det gjorde dom, tack gud för de... Tino är ju va fan mitt allt, älskar honom skit mkt :O , min hund liksom, fy fan va äcklig dröm asså... Iaf, sen när jag gick upp kom Tove och Annelie ett tag, men dom va bara här kanske 30min max, sen kom peter och så åkte dom till peters pappa. Hans pappas tjej har tydligen namnsdag idag, så dom skulle åka dit och lämna en blomma och ölandsstenarna som annelie plockade på öland =).

Men nu ska jag duscha, sen får vi se vad dagen bjuds på, ska förmodligen åka till stinsen och köpa saker till seglingen, men skriver mer sen.

Ha det bäst <3

uppdatering hos erika

Erika är ensam henne, och hon är som jag, inte vill sova ensam så igår tog jag halv 8 tåget till henne. När jag kom fram till henne knackade jag på kanske 2 ggr, precis då sms:a hon mig och sa att hennes mormor ALDRIG slutade prata (a) haha, så hon va lite sen. Men no problems more me, jag la mig på hennes enorma studsmatta och chillade kanske 5 min bara, sen kom sötnosen =) När vi kom in ringde vi Sandra och Linda för att höra vad dom skulle göra, dom hade inga planer men skulle ringa lite senare, men har ingen aning om vart dom tog vägen, ingen av dom hörde av sig på hela kvällen, haha, så jag och erika tog fram godis och chips och satte på The happening, erika ville se den. Både jag och Erika tyckte den va sådär... Efter filmen kände jag att mina ögon höll på att falla igen, jag va så jävla trött. Så erika drog ut mig till hennes studsmatta, så satt vi där kanske en halv timma om inte mer, hoppade lite och sen låg vi mest och prata, det va fan mysigt asså <3. När vi kom in masserade vi lite, och sen vid halv 1 så la vi oss i sängen, skulle sätta på en film, men pallade inte, så satte på MTV, och läste lite i VeckoRevyn, och sen somnade jag på 2 röda (a).

Idag vaknade vi halv 12 typ. Låg kvar i sängen lite, och efter 30 min gick vi upp och åt frulle framför "So you think you can dance" Vid halv 2 gjorde vi oss iordning, pallade inte sitta inne hela dagen, så vi gjorde oss klara och sen tog vi en prommenad på över en timma. Vi gick en sväng till golfbanan, omg driv inte va stor den är :O , och fin som fan, erika sa att det kostade runt 10.000 tror jag det va att bara vara medlem :O , stöööört asså. På vägen blev det lite kort och massa prat, mysigt de me =). Förutom att jag fick skavsår som fan :/ , hade på mig ett par skor jag har använt kanske 2ggr.
Sen ringde erika och beställde en sallad till mig tills ikväll, och så gick vi in till ica och handlande lite tills ikväll och så =). 
När vi kom hem hoppade erika in i duschen, jag varmde en paj till oss två, och när hon va klar åt vi den, och nu springer erika runt här och håller på att göra sig iordning, så jag passade på att blogga lite innan (a). När jag har skrivit klart ska jag göra mig iordning, för ikväll kommer folk från klassen :D , ska bli skit kul att träffa alla igen :D. Men ska sluta skriva nu, skriver mer ikväll eller imorgon =)

Men måste bara säga att idag åker Sassan till gotland en vecka :O fan va avis jag är, han åker med några kompisar, fatta kul dom kommer ha :(. Men jag klarar mig, jag åker ju på måndag så ;) , haha (a)

Ha det bäst <3


vill soooooova

Hola :D Igår på dagen hände det inte så mkt, sen vid 5 gick jag över till pappa och åt middag me pappa och Erica. Efter maten gick Erica till mamma för att hämta hennes kläder och så, och när hon kom tbs, runt 7 så gick vi upp till annelie och hade en mysig spelkväll :D Vi började med att spela skippo, va typ 8 år sen jag spelade det :O , men kul va det, tur att pappa har bäst minnet så han kommer ihåg allt. Efter två omgångar spelade vi fem tusen, ett tärningsspel, skit roligt verkligen :D, men det gick inte så bra, men kul va det. Sen blev klockan mkt, och de va dags för Tove att sova, måste bara säga att det va underbart att se henne igen, och idag på parkeringen såg hon mig och verkligen sprang mot mig med öppna armar och största leendet :D Fan va jag älskar henne, det bästa är ju att jag säger alltid " Hej snygging" eller "Godnatt sngging" , och hon försöker säga snygging tbx, men det blir mer snigging, haha aa, den ungen asså <3. Iaf, så peter satte henne i vagen och gick ut på en liten promenad, när han kom tbx drygt en timma senare va hon fortfarande vaken, haha, sen gick jag hem runt 11.



Så sms:a Sassan och frågade vad jag gjorde, och så slutade med att jag cyklade till drakenskolan, hämtade upp honom, sen åkte vi hem till mig. Vi gjorde lite allt möjligt, kolla tv, film, snacka och så... Sen blev klockan 5.30, så vi gick upp och la oss. Sedan vaknade jag av att Sassan ba: Ewelina, vad är det för datum idag :O. Han hade tydligen lovar hans mamma att följa me till Arlanda och hämta upp hans syster som har varit i lettland eller va det nu va, så han fick typ panik och sa att han va tvungen att dra hem. Tyckte så synd om honom, han va sjukt trött och va tvungen att GÅ hela vägen hem till honom kl.6 på morgonen, han bor typ över drakenskolan... Så sa hejdå till stackarn och sen gick jag upp och la mig och somnade på 2 röda. Sen vaknade jag halv 12 av att Annelie ringde, inga problem syrran, ville endå inte sova bort hela dagen. Så gick jag upp och nästan precis när jag kom ner kom pappa och erica. Pappa skulle fråga om jag vile äta hos han, och erica skulle kolla på Våra bästa år tror jag det heter...

Jag känner mig anska seg, somnade vid 7 kanske och vaknade halv 12, känner att jag lätt skulle kunna gå och lägga mig och vakna vid 6, men då förstör jag hela dagen, me don't like... Sen ska jag iaf gå hem till pappa och äta, och sen ikväll ska jag åka hem till Erika :D , vi ska kolla på film lär somna :O Och så ska jag sova över där =). Sen imorgon ska jag få träffa brudarna i klassen, alla ska hem till Erika, det ska bli kul =) Men pallar inte skriva mer nu, skriver kanske senare eller nåt sånt :P

Ha det bäst <3

Snabbt inlägg...

Pallar inte skriva mkt nu... Men kom presic hem frpn Erika. Vi åkte till stan, tog ett tåget, hon skulle köpa en present till Matilda, och så passade vi på att hälsa på Midia, har inte träffat henne sen vi båda kom hem :O SÅÅÅÅÅ jävla underbart när jag hade henne i min famn igen, nu känner jag mig hel igen asså :D. Erika hittade det hon skulle, och vid 5 åkte vi hem till henne. Vi lagade mat, och efter maten bled det att bada i hennes pool, såå skönt för det va så varmt asså :O. Efter maten kom Rafi och efter en stund kom Matilda, vi gjorde inte så mkt, chillade och kolla tv =) , kul att få träffa dig igen erika gumman <3

Imorgon ska jag åka och bada med Midia om det blir bra väder :D :D. Ska möta henne runt halv 12 nångång, så ska vi cykla till badet och chilledilla :D , ska bli underbart att få snacka me henne igen om allt mellan himmel och jord, att bara få höra hennes tokiga idiotiska tankar, och aa, bara umgås...

nu kom erica hem, ska fråga om hon vill kolla på lejonkungen med mig (a). Slipper sova själv inatt igen :D , fan va bra det här går asså :D. Skriver mer imorgon.

Ha det bäst <3

god morgon =)

Igår va hanna här :D Det blev så att vi två va här själva. Mötte hanna runt 7 tiden, vi köpte chips och godis, och snodde Leos och sassans cola som dom lämnade här (a) Vi kom hem halv 8, och filmen började kl.8, så vi satte oss i köket och snacket började direkt, pratade om framtiden, om minnen, skolan, killar och sex, aa, nästan allt mellan himmel och jord. Vid 8 gick vi in i vardagsrummet och började kolla på filmen, men jag tycker att vi snackade mer än vad vi kollade på filmen (a) , asså kan snacka om ALLT med den där tjejen asså, heeel underbart asså <3<3. Sen efter filmen så hade vi innan börjat prata om Lejonkungen, och så kom vi in på Lejonkungen 3, och efter all snack så satte vi såklart på den, haha asså den filmen är BÄST, så jävla skön asså. Sen åkte hon hem runt 12, tack för kvällen hanna, kännde att jag behövde den kvällen, tack för att du är den du är <3<3



Idag ställde jag klockan på 10.10, känner att jag sover bort hela dagen, men det är inte så konstigt eftersom jag har lagt mig runt 4 de senaste nätterna. Och så ska jag åka till stan med Erika idag :D :D :D. Va 100 år sen jag träffade henne :O , helt stört, så ska åka till stan me henne, sen hem till henne och laga middag, sen kvällen blir det väl att bara umgås, får se om jag sover där eller inte, vi får se =). Men det ska iaf bli underbart att träffa henne igen, saknar henne stort <333



Så nu ska jag äta frulle, helt själv, sååå tråkgt :( Sen ska jag göra mig klar och möta Erika på tåget mot stan, skriver mer ikväll eller imorgon :D.

Ha det bäst <3

I need...

Fy fan vilken seg dag det har varit idag asså, bläää, hatar såna dagar asså :/. Imorse så gjorde jag absolut ingenting, sen runt 2 kanske så kollade jag ut, och det va klarblå himmel och det va runt 24 gradet ute, så ja bytte om och gick ut på baksidan och solade lite, satte i musik i öronen och somnade på två röda, haha, kände att jag inte har sovit så värst mkt de senaste nätterna, så passade på att ta en powenap =). Sen vid 4 så vaknade jag till igen, då gick jag in, erica var inte hemma, hon va hos pappa och lämnade smutskläder som pappa ska tvätta :p, så jag drack lite och då kom erica igen. Sen kom Sofia, ericas bästa kompis, vi kollade ltie på lejonkungen som JAG laddade ner, för sassan va ju så snäll och visade mig hur man gjorde, tack sassan, nu slipper jag köpa filmer och de <3. Sen vid 5 gick vi till pappa och åt middag, efter maten gick erica och sofia hem till mamma igen, men jag stannade och spelade Bords Kubb, haha skit kul :D , men pappa den jävlen (a) vinner varje gång, fattar inte vad jag gör för fel asså :p , haha.

Men nu är jag hos mamma, kl.7 ungefär ska jag till ica och möta hanna, vi ska käpa saker tills ikväll ;) , sen får vi se vad som händer, om vi ska va själva eller bjuda hem folk, är berädd för allt som kan hända (a) Men nu ska jag hoppa in i duschen och städa lite här hemma, det är ju inte lika fint som när mina päron är här, dom städar ju typ hela tiden, haha, men vi hörs =)

sprickorna i hjärtat finns fortfarande kvar från dig </3

Ha det bäst <3

Haloj :D

Idag vaknade jag vid 11, men kände att jag hade fått för lite sömn inatt igen, gick nemligen och la mig vid hav 4...
Igår kom Sassan hit, Erica åkte till en kompis i kallhäll vid 8 tiden, och sassan kom kanske runt 9 halv 10. Vi snackade lite i början, sedan satte vi på en film som han hade med sig, the happening, hade för höga förhoppningar så när den va slut va jag lite besviken, aa, den va väl inte så bra :/. Efter filmen satte vi på en till film, erica hade köpt 5 filmer när vi va på öland, så satte vi på en "skräck" film, och den sög verkligen :O , herre gud, dåligare film får man leta efter, den va inte alls läskig och skit töntig och overklig, aa, den va sååå dålig... Men vi kollade klart på filmen iaf, och så skönt när den äntligen va slut. Efter den filmen blev det mer snack, och haha den försöte han visa hur man brännder skivor, han blir så sur när jag säger att jag köper filmer och så. Så han laddade ner massa program och visade i drygt 2 timmar, haha. När jag hade fått in tillräckligt med information la vi ner det, stängde av datorn och kollade på tv =). Och runt 3 tiden gick han hem. Erica hade kommit hem runt halv 1, så slapp sova själv inatt igen :D.

Idag har jag inga planer, försöker få tag på Midia, men tror hon jobbar, har inte sett henne på över 3 veckor tror jag, så vill att hon ska komma hit ikväll, så vi får se helt enkelt. Jag vet iaf att jag ska till pappa idag och äta middag, runt 5, sen vet jag inte, antingen träffa Midia, hoppas hoppas hoppas, eller så kanske jag ska träffa Philip, va ett tag sen de me, men vi får se vad kvällen bjuds på =) om nån har tåkigt så ring gärna :D (a).

Ha det bäst <3



Salve :D (hej)

Har inte bloggat sen jag kom hem från öland, aa, det har bara inte blivit av... Jag och Erica är själva hos mamma, men den jävlen går till pappa idag, så jag blir helt själv :/ , och de närmaste vännerna åker bort och vissa jobbar och aah, så får väl se hur jag ska lösa det. Ni som inte vet så kan jag berätta att jag är skitmörkrädd och hatar att vara själv i ett stort hus på kvällen, lite läskigt, men hoppas på att jag inte blir själv nångång, jag löser det, kan övertala folk så ;)

Igår mötte jag hanna och jessica vid lantmeterivägen, så gick vi till viksjö centrum, handlade mat, taco såklart, och lite gott till kvällen =). När vi kom hem va alla hungriga så vi började med maten direkt. Hanna stekte köttfärsen, jessica skar salladen och allt, och jag dukade, team work :D Sen satte vi oss ute och käkade och blev massa snack =). Sen beställde jag en pizza till erica, och den kom vid 8, då käkade hon och sedan drog hon till Johan. Vi tjejer satte oss och började kollade på en film, och vid 9 kom sassan och leo. Dom försökte hänga med vad som hade hänt, men filmen va nästan slut så kände att det va ingen ide. Efter filmen satte vi oss ute på uteplatsen och satte igång vattenpipan, sassan hade mint smak, skiiiiit gott :O Och efter några märken i mitt bord bestämmde vi oss för att flytta ut till bordet i lekplasten utanför min baksida, så vi satte oss där. Mitt i allt kom Erica hem, hahah hon trodde säkert vi hade gått ut och lämnat huset öppet, med alla lampor tända och allt, hon såg oss inte, men gick in och berättade varför vi satt där... Vi va ute i kanske 2 timmar, sen vid 1 satte vi på en film som sassan hade med sig och sen tog dom 3.19 bussen hem, då gick jag upp, la mig i sängen, sms:a lite och sen somnade (a)

Imorse vaknade jag halv 12, va sååå trött och hade skit ont i huvudet :/ men gick ner, käkade två mackor och kollade lite på film med Erica och sen vid halv 1 kanske så gick jag ut på baksidan och solade :D , erica kom efter en halvtimma kanske och så låg vi där och njöt :D Sen kom pappa hem idag :D Han åkte till Dalarna när vi åkte till Öland, så det va ett tag sen jag såg honom. Så han kom hit till mamma, hämtade upp mig ch erica så tog vi alla en prommenad till ica och handlade mat, blev pastasallad :D. Så gick vi hem till pappa vid 5 och käkade, och nu sitter jag här. Erica ska snart åka till hennes kompis i kallhäll, jag får se vad jag ska göra, ska iaf föröska flirta hit nån :D.

Men pallar inte skriva mer, skriver mer ikväll eller imorgon,
Ha det bäst <3 Valle :D (hej då)

Hej igen :D

Kom hem idag, kom hem vid 9 tiden, men har packat upp lite och så innen, så jag skriver lite nu...
Jag kan ju inte skriva om hela veckan på öland, så sammafnattar bara lite med text och bilder vad vi har gjort :D

Vi kom ner på torsdags natt, då gick vi och packade in lite och jag och erica gick upp till vårt rum där uppe och bäddade och så, sen somnade vi på två röda, haha ericas uttryck ;). På fredagen kom Camilla, Tomi och Edwin och bodde hos oss den dagen, sen på lördagen åkte dom till deras stuga och då kom Annelie, Peter och Tove, haha Tove sa min öland hela tiden, haha så äntligen fick Tove åka till sin öland. De första dagarna var det inte alls bra väder, då åkte vi runt lite, finns massa att göra om det regnar, så vi åkte och kollade i affärer och shoppade lite. Sedan hade Annelie bestämmt sig att hon skulle plocka Ölandsstenar, dom är sååå fina och speciella, så hela bunten följde me, och när vi kom dit blev det skit fint väder, men klockan va kanske 5 så man kunde inte lägga sig och sola direkt, men vi hade kul där nere iaf :D
Bilder:



På kvällarna blev det kortspel, haha och en kväll blev det liv i luckan... Vi speladeett spel som heter "Sho" och det är typ 6 omgångar, och varje gång man förlorade så skulle man ta en shotta, haha aa, det kändes ju efter några shottar, och imellanåt drack man ju lite cider och så, haha det kändes lite fel att sitta och supa med familjen, men men, det va kul iaf :D. Haha Erica gillar inte kossorna som vi har precis brevdvid vårt hus (a) Och dom mua tidigt som fan när dom skulle ut, och då va klockan runt 7 så hon blev ju tokig och va skit sur varje morgon (a) , hahaha, men hon lyssnade på musik då och somnade om :P
Bild: Klicka på bilderna så ser du bättre


Man kan ju inte åka till Öland och INTe hälsa på kossorna, så det blev nån timma hos dom också såklart :D. Asså grejen är att dom går PRECIS utanför bårt hus, man brukar ju ha ett staket runt huset, men vårt staket är inte till för "huset" , utan för att kossorna inte ska smita :P
Bilder: Klicka på bilderna så ser du bättre
 

EN dag när vi alla vaknade ( i torsdags) , då erica tog bussen hem, va det klarblå himmel och strålande sool :O Då va det bara att ta på sig bikinin och packa ner alla badsaker, så vid halv 12 va vi på stranden. Och eftersom jag för 2 sommnar sedan brände mig som FAN, så jag fick brännblåsor i ansiktet, fick feber, kallsvettades hela tiden och va tvungen att käka pencillin hela veckan och fick inte va ute i solen, så smörjde jag in mig 3 ggr, ville inte att det skulle hända igen, men det gick så bra så, hade inte bränt mig nånstans så det va ju bra :D
HAHAHA innan jag laddar upp bilder från stranden vill jag bara förvarna er att det är inte jag som har tagit bilderna och haft lite roligt, det är faktikt min käre mor som har gjort ALLT !!
Bilder:
Klicka på bilderna så ser du bättre


Sen en kväll åkte vi ner till raukarna, det är såååå fint där, och tack gode gud så klarnade det upp på kvällen, så då fick vi se solnedgången också :D , det finna ju inge finare asså, så det blev lite bilder från det också. Men då var det bara jag, mamma, roger och erica :D
Bilder: Klicka på bilderna så ser du bättre


Det har ju hänt galet mkt asså, men om jag ska skriva om varje dag och varje händelse så kommer jag aldrig bli klar, och leo sitter och väntar på att jag ska bli klar, så bäst att jag avrundar lite nu ;)
Men jag slutar med att ladda upp lite allmänna bilder, som jag bara har tagit bara för att, se och njut :D
Bilder: Klicka på bilderna så ser du bättre
Jag och bästa systern på denna jord <333 älskar dig mest Erica <333
Det va Toves höjdpunkt, att köra polisbilen ;) haha gullunge :D
Bilden är sämst, men det är den enda, Blev lite motorcykelåkning med Björn också :D :D
Läsa godnatt saga för Tove =) , sååå mysigt <33 älskar den skitungen asså :D

Min sötaste Gudson <3<3
Självklart va Tino och Leo me på Öland, blev tyvärr inga bilder på dom än dom här (a), men den får duga =)

Så, nu känner jag att jag har skrivit ett tag, ska kolla film med syrran och Simon, mina päson kommer hem om en vecka, så vi har huset för oss själva, så vi får väl se vad som händer ;) , höhö, skriver mer imorgon :D

Ha det bäst <3

hej då :D

Japp, idag åker vi till öland :D. Tanken va att vi skulle åka imorgon ist, på morgonen för roger tog ledigt imorgon, men så frågade mamma om inte vi ville åka ikväll ist, och så fick det bli. Så nu är Roger och jobbar, och när han kommer hem, vid halv 6-6 tiden nångång, så packar vi in allt i bilen och sedan sticker vi :D. Det är jag, mamma, roger och erica. Imorgon kommer Camilla, Tomi, Edwin och Vincent. Och på lördag eller söndag kommer Annelie, Peter och Tove. Nu håller alla på att packa och städar det sista. Jag ville bara blogga en sista gång innan jag åker :P. TROR inte att vi tar me datorn, hoppas faktiskt inte det För jag vill komma bort från allt, vill inte läsa saker i vissa bloggar, utan jag vill inte tänka på det som händer här, DU borde veta vad jag menar... Och vill inte veta saker när jag är där nere, aa, tror ni fattar vart jag vill komma.

Men nu ropar mamma och vill ha hjälpt med en sak, ska gå och kolla va det är. Så hej då Stockholm, får se när jag kommer tbx, men jag vet att jag blir borta HELA vecka 28, nästa vecka, sen får vi se om vi kanske stannar en vecka extra. Eftersom vi har ett eget hus på Öland så kan vi bestämma själva när vi ska åka dit och hem, nice :D

Och en sak till, SMS:A mig som galningar ikväll från 18.30 , för jag kommer sitta i en bil i drygt 6 timmar, lite sällskap vill man ju alltid ha :D

Hej då alla, jag kommer sakna er mina älsklingar, men sakna mig inte för mkt nu bara, nås på mobilen, så det är bara att ringa eller sms:a om det är nåt :D

Men en sak :O Midia kommer hem när jag är borta, så MIDIA, ring så fort du kommer hem, lova :O MÅSTE prata med dig, saknar dig stort älskling <3<3<3

Ha det så bra nu allihoppa, så ses vi om kanske 2 veckor eller nåt =)
Pusss <3<3<3<3

Lite om mig ...

1. Jag för två år sedan



2. Jag och bästa vän



3. En dag jag minns

( Midia, Jessica och jag på balen <3 )

4. En bild som väcker känslor

( Jag och Helena tävlade uppe i Kiruna, va STÖRT mkt snö, det va så mysigt och underbart, tack för den resan Helena, du är underbar, du gör alla resor roliga :D )

5. En plats jag saknar


( Saknar sista tiden i 9:an )

6 Någon jag saknar


( R.I.P älskade Farfar <3 )

7. Någon som gjort mig lycklig


( Erika Sjöberg, tack för att du är den du är <3 )

8.
Någon som betyder mycket


( vad hade jag gjort utan min älskade syster, hon är den som betyder mest i mitt liv som jag älskar mest på denna jord, hon är den som alltid finns för mig och alltid står vid min sida. Erica, jag bara ÄLSKAR dig )

9. Någon som ger mig inspiration

( Hanna Skoglar, hon är som en storesyster för mig och jag bara älskar henne precis som den hon är, hon har fått mig på rätta spår flera ggr i livet, utan henne hade jag inte klarat av vissa saker )

10. Någon jag vill träffa

( STOR idol <3 )

11. Något jag vill ha


( Ett nytt helt hjärta, slippa känna att det fattas en stor bit )

12. Jag själv nyligen

Tack Erika för kvällen, hade super kul, verkligen :D :D Ses snart igen <3<3<3

13. Jag själv för längesen



14. Jag själv som lyckligast


( När jag får umgås med dom som betyder )



Jävla bussar !!!

Ida va ju här igår, fan va tjejen har växt asså :O, haha <3. Hon kom vid 2, så åkte vi till jakan, bytte mammas leggings och sedan tog vi en fika, och det blev mkt snack, har ju fan inte träffat henne på jätte länge, haha. Sen åkte vi hem och tog en långprommenad med hundarna i drygt 45min, va underbart <3. Sen när vi kom hem satt jag, mamma och ida uppe på mammas rum och pratade om allt mellan himmel och jord, va mysigt faktiskt, och sen när Roger kom hem började vi med maten. Efter maten diskade jag, och efter det bakade vi en sockerkaka, och medan den stod i ungnen så satte vi oss på baksidan och spelade kort =), haha sockerkakan blev skit god, tigerkaka faktiskt ;), haha. Och runt 8 tror jag klockan va så kom moster och hämtade henne, och imorgon åker hon till Öland till morfar, haha. Sen när hon gick satte jag mig i vardagsrummet, kollade tv och satte datorn i knät och bara tog det lugnt. Och sen kom syrran och häll mig sällskap =).

Imorse när jag vaknade tittade jag ut och det va skiiit fint vädet, så jag gick ner, käkade frulle och sen gick jag ut på baksidan och solade. Vid kvart i 2 hoppade jag in i duschen och sen vid 2 åkte jag, mamma, annelie och tove till Ö&B och Ica, för vi åker till Öland på torsdag kväll :D så vi köpte lite saker. Sen när vi kom hem började vi städa, och jag började med hallen, erica hade städat vardagsrummet och mamma tog övervåningen, så när köket blir fint, då jävlar är hela huset städat och fint =) ,haha.

Ikväll ska jag till Hanna med jessica, Leo och Sassan, men eftersom bussjävlarna strejkar så blir det att vi ska cykla till henne, haha, får se hur det går da :P. Men nu ska vi snart käka, skriver mer ikväll eller imorgon.

Ha det bäst <3

RSS 2.0