imorgon :D

imorgon bärs det av till öland :D idag har jag åkt runt massa överallt och köpt de sista innan resan. Sedan kom jag hem och packade det sista, nice :D Nu ska jag duscha och sedan åka till jojjo till hennes avskedsfest, hon ska flytta till london snart :/ Kommer sakna henne, men hon kommer ha så jävla kul :D

Vi kommer inte ha något internet på öland, inte vad jag vet. Så kommer inte kunna blogga, men det kommer jag nog överleva. Måste upp och duscha nu och byta om, kommer nog skriva in ett inlägg imorgon innan jag åker. Bussen från stan går kl.12, halv 11 hämtar vi upp ida och sedan åker med mamma och roger till bussen =)

vi kommer iaf lätt ha den bästa sommaren ever Ida !!! ;D

Sommarlov + öland på söndag :D

jaha, så har man sommarlov da :D Tog 11 tåget till skolan, satt i klassrummet och snackade lite, fikade med jordgubbar och cider, blev att alla läste upp ett litet citat också som lärarna hade fixat och sedan var det avslutning i aulan där några sjöng och vår biträdande rektor snackade som vanligt :P Sedan åkte vi hem.

Jag satte mig vid datan lite och sedan kom mamma, annelie och tove hit, dom hade varit och köpt massa "bra-att-ha" saker på ÖB till mig som jag ska ha med mig till Öland, vi åker på söndag kl 12.00. Sedan packade vi ner allt och annelie som verkligen kan packa bra och smått, fick såklart hjälpa mig :) tack. Jag ska tvätta ALLA kläder jag tänkte ta med mig till ölsnad imorgon, så då får hon väl komma hit en gång till och hjälpa mig (a).

Snart ska jag och emmelie åka till björkebyskolan och kolla på deras bal med lite annat folk. Sedan blir det att vi åker och käkar, köper godis och sedan åker hem till någon eller nåt =) Kvällen är inte riktigt planerad än.. Sen imorgon efter tvättis så blir det 18 års fest och lördag avskedsfest :P får se hur mkt, och om jag ens kommer dricka, kanske köper några cider, jag får se. Men nu ska jag byta om, emmelie tvingar mig att ha klänning så ... Men vi hörs, puss <3 / E

måndaaaaag

åkte til skolan idag vid ett, kom hem kvart över 4, ska göra en uppgift på körkortsteorin så man klarar kursen, och är klar med den. Käkade hos pappa idag, tacobrö med tillbehör inne i ugnen, var skitgott! Imorgon blir det idrottskliniken, växla MASSA mynt som jag har sparat i ett år till sedlar, åka till banken och hämta ut pengar och sen vet jag inte.

pallar inte skriva mer, chiao <3

en vecka kvar

om exakt en vecka försvinner jag och Ida i 2 månader :D <33

i dag har jag, mamma, erica, annelie och tove åkt till skokloster för att fira camilla, och det var skittrevligt. Käkade tårta och bullar och myste massor med Edwin. Han har blivit så stor och gosig och är så glad hela tiden, verkligen en skitfin kille det där =) var där några timmar och tove lekte massor med Edwin och alla andra barnen som var där och vi åkte hem vid halv 5 tiden och då blev det middag. Sedan åkte vi till Ida och hämtade en resväska jag skulle låna av henne, för hon hade två jättestora resväskor så jag fick låna den ena för vi har bara små :P

Imorgon ska jag till skolan för att försöka ännu en gång med körkortsteorigrejen, och sedan fika och säga hejdå på spanskan... Men ska ta 1 tåget med Emmelie och börjar kvart i 3 =)

när jag kom hem från ida började jag packa lite smått, haha Ida gumman hade redan packat klart, men det är ju bara för hon ska bort tisdag till fredag :p men kunde inte börja packa ner kläder eftersom det är en vecka kvar jag ska använda mina kläder och måste tvätta allt i sista sekund (a) mina planer :

måndag: skola i typ 2 timmar
Tisdag: Ingen skola +  Idrottskliniken i Solna
Onsdag: Ingen skola + Studentmottagning hos Joanna :D :D <3<3
Torsdag: Skolavslutning i skolan
Fredag: Hannas 18 årsfest =)
Lördag: Avskedsfest hos Joanna som ska flytta till London
Söndag: Vi åker :D :D :D

och inte blir det bättre dirkekt..

Pallar inte skriva nu, slänger förhoppningsvis in ett inlägg imorgon.
Imorgon ska vi till camilla i skokloster för hon fyllde år i onsdags.
Får äntligen träffa Edwin igen =)

fan, sverige förlorade, 1-0 till danmark :/

syrrans student =)

KLICKA PÅ BILDERNA SÅ BLIR DOM STÖRRE !!!




FLER BILDER KOMMER SENARE !!

helg =)

skitjobbigt att inte ha internet hemma, kan inte ladda upp bilder någonstans eller nånting :/ SUGER! Men roger skulle eventuellt åka in och byra den där saken imorgon, så hoppas det funkar då =) skolan gick bra, fick MVG i info & latout och lämnade in idrottsuppgiften för att få MVG, så hoppas verkligen jag får det nu. Sedan gjorde jag ett spanskaprov jag inte hade pluggat ett skit till, men klarade det :D Sen lämnade jag in alla böcker nu, så har bara en penna och ett sudd kvar i skåpet, skönt!

Idag var det sista träningen, gick SÄMST, va på SÄMST humör och ville bara hem, så tror det här lovet bara är bra för mig. Imorgon är vi lediga, 3:orna har "Fångarna på UBG" och tävlar om vem som får springa ut först på studenten. Sen på fredag är vi också lediga, men då springer syrran ut så då ska vi självklart dit :D Imorgon ska Mela komma hem till mig för att klippa mig, det ska bli så skönt. Mamma och Annelie lyckades också flirta till sig, men tror bara Mela tycker det är kul att tjäna lite extra pengar =) Sen kommer farmor hit imorgon också och sover över tills fredag :D Woho !!

Men nu börjar snart Grey's Anatomy så ska sluta skriva, och lovar att lägga upp bilder när jag får internet att fungera hemma. men kan bjuda på en bild jag snodde från Erikas blogg, det är jag som håller Emilia, en av tvillingarna, som är tagen i helgen =) Puss <3 / E



inget internet hemma :(

som sagt så har mitt internet hemma slutat fungera, jag råkade tappa det i golvet hemma så den gick av :/ ups.
Men helgen har varit underbaar verkligen. älskar vädret <3 men nu är det fucking regn, baaajs!! Sitter i skolan och väntar på att jag ska få gå ut på infon och få mitt betyg, men tror jag bara kommer få VG :/ har sabbat mitt betyg totalt. Sen har vi bara fika och sedan körkortsteoriprov, hahaha sista chansen nu och det kommer gå sådär.. Igår gick jag inte till skolan, hade en lektion och hade redan lämnat in boken och fått mitt betyg och kollade bara på film igår fick jag höra så det va ingenting att få dåligt samvete för :) Så jag låg och solade hela dagen på baksidan och erika, grannen, höll mig sällskap =) sedan lagade mamma mat och efter maten åkte jag me erika till willys för att att handla, kom hem med några saker också.

Ikväll ska jag inte göra någonting, och imorgon är det sista träningspasset och sedan är det klar för pingisträningen :D men nu ska jag kolla om jag får gå ut få reda på mitt betyg. puss <3 / E

RSS 2.0